+εξομολογηcoν+

Ξεκίνησε από Sierraxray, 12 Νοε 2012, 18:00:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sierraxray

Θα κάνω την αρχή και θ'ανοίξω αυτό το thread για μένα και αν το χρειάζεται κι άλλος, το εκμεταλλεύεται...

Θα αναφερθώ σε περιπτώσεις που μου έτυχαν στο τελευταίο σενάριο (DEAD ZONE - πλευρά τρομοκρατών).

1)  σε πρώτη φάση θα ζητήσω συγνώμη από έναν αντίπαλο για παρεξήγηση που προκλήθηκε από δική μου καθυστέρηση στο να φωνάξω "ΕΞΩ". Συγκεκριμένα, πλευρίζοντας έναν αντίπαλο στον κεντρικό τομέα της πρώτης φάσης, άρχισα να ρίχνω κατα βολή εναντίον του από απόσταση περίπου 15 μέτρων με το πιστόλι αερίου και εκτός της πρώτης βολής, οι υπόλοιπες 4 κατευθύνθηκαν πάνω του. Μεσολαβούσε μικρό κομμάτι θάμνου χωρίς ιδιαίτερη φυλλωσιά οπότε όλο το σώμα και κεφάλι πάνω απο τη λεκάνη ήταν καθαρά ορατό εώς ακάλυπτο. Δεν θ'αμφισβητήσω το ότι μπορεί να μην τον πέτυχα (πάνω του πήγαν 4 βολές απλά να υποθέσω ότι εξοστρακίστηκαν από κλαδί), όμως επειδή σάστισα από την αποτυχία της προσπάθειάς μου, μόλις μου έριξε κατά ριπάς καθυστέρησα όχι περισσότερο από 4 δευτερόλεπτα να φωνάξω "ΕΞΩ". Τοτε άκουσα από πλευράς του το "Εεε ΩΡΑ ΗΤΑΝ" ενώ ταυτόχρονα εγώ ζήτησα συγνώμη για την καθυστέρηση της ειδοποίησης.

2)   Χτύπησα δικό μου παίκτη (Blue on Blue) και αρνήθηκα αρχικά να βγώ καθ'υπόδειξη της διαιτησίας, βγήκα όμως μετά απο επιμονή της και καλώς έκανε και επέμεινε. Ζητώ συγνώμη από τη διαιτησία όμως ο παίκτης της ομάδας μου (τρομοκράτες) έφερε ολόσωμη στολή Multicam και δίπλα του περπατούσε ένας τρομοκράτης που όμως νόμιζα ότι είχε σκοτωθεί και γυριζε στο respawn. Σημειωτέον ότι σε εκείνη τη φάση οι νατοϊκοί είχαν υπερφαλαγγίσει τις γραμμές και ήταν σχεδόν αναμενόμενο να βρεθεί αντίπαλος στο σημείο που είδα το παιδί με την multicam. Επιπλέον αυτό έγινε με μεγάλη ταχύτητα ώστε να μην προλάβω να εστιάσω  στην κόκκινη ταινία.

3)  Κατά την τελευταία φάση και κάτω από τη νεκρή ζώνη, προσπάθησε ομάδα του ΝΑΤΟ να πλευρίσει από τη βόρεια πλευρά και εντόπισα έναν παίκτη. Έβαλλα εναντίον του από απόσταση 20 περίπου μέτρων με πιστόλι οπότε και έσκυψε, γονάτισε και μπουσουλώντας προσπάθησε να χωθεί σε ένα θάμνο. Σημειωτέον ότι μεταξύ μας δε μεσολαβούσε ΤΙΠΟΤΑ που να τον κρύβει εκτός και αν ξάπλωνε. Αποψή μου είναι ότι τον πέτυχα στην πλάτη μία φορά σίγουρα (ορατή) αλλά δέχομαι ότι πάνω στη φούρια του δεν το κατάλαβε. Αμέσως έφτασε στο σημείο συμπαίκτης οπότε και έκανα αλλαγή γεμιστήρα και του εξήγησα πού να βάλλει προκειμένου να πλευρίσω. Οσο γινόταν αυτό ο αντίπαλος (χωρίς να θυμάμαι τέλεια αυτό το κομμάτι) βρέθηκε λίγο πιο κατω (1-2 μέτρα πίσω απο πεταμένα κλαριά νομίζω) οπότε βάλλαμε και οι 2, εγώ πάντα πλευρίζοντας και πλησιάζοντας. Σε κάποια φάση ο συμπαίκτης ρώτησε αν τον έχει πετύχει καθόλου και ο αντίπαλος πετάχτηκε πάνω ουρλιάζοντας ότι εδώ και τόση ώρα φώναζε "έξω – είμαι έξω". Σημειωτέον πάλι ότι  2 άτομα δεν ακούσαμε τίποτα, ίσως λόγω του ελικοπτέρου  και ότι ΔΕΝ είχε σηκώσει χέρι.

Γενικά πιστεύω ότι δεν διαχειρίστηκα σωστά τις αστοχίες στο παιχνίδι απλά θα ήθελα να εστιάσουμε και στο γεγονός ότι πολλές φορές τα βάζουμε με κάποιον άλλά έχουμε συμβάλλει και μείς στη δημιουργία του προβλήματος ή έχουμε ξεκινήσει πρώτοι την ένταση με ένα ειρωνικό σχόλιο ή αρχίζουμε να φωνάζουμε ενώ είναι πολύ πιθανό να είναι όντως δικαιολογημένη η πράξη του  άλλου.

PS:
Ενας απ'τους τσαντίλες που αναφέρθηκαν πιθανώς να  είναι στην ομάδα μου, (όχι όμως άδικος ή αθάνατος....) με τον οποίο θα μιλήσω εγώ προσωπικά ώς CO της ομάδας μου και όταν θα είναι πλέον ψυχραιμότερος, θα συζητήσω μαζί του αν αδίκησε- αδικήθηκε – υπερέβαλλε -ήταν αγενής και θα ζητήσω συγνώμη εκ μέρους της ομάδας.

~S~
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

saboter7

Παρόλο που ουδεμία σχέση είχα με το παιχνίδι που λες, θα ήθελα να σου δώσω συγχαρητήρια για την "εξομολόγηση" σου. Σε ένα παιχνίδι σαν το airsoft πάντα υπάρχουν στιγμές που θα ανέβει το αίμα στο κεφάλι και θα θολώσεις, όμως με τον καιρό βλέπεις πως κάποια πράγματα ίσως τελικά να μην είναι τόσο στάνταρ όσο φαίνονται.
Σου λέω μπράβο λοιπόν γιατί πιστεύω πως αν κάποιος καινούριος παίκτης κάτσει και διαβάσει το πόστ σου και το κατανοήσει μια μέρα αντί να λέει "Δες τον αθάνατο", θα λέει "Δεν τον πέτυχα". Το παιχνίδι μας είναι βασισμένο στο fair play. Δεν πρέπει να μπαίνουν στη μέση εγωισμοί και συναγωνισμοί. Κάθε παιχνίδι θα πρέπει να έχει στόχο να περάσουμε καλά και όχι να κερδίσουμε!

spirosleon

με τρωει και μενα και δεν με αφηνει......

σημερα στο παιχνιδι στα Μεταλλεια, στην β' φαση του παιχνιδιου, οταν πλησιαζαμε στο σημειο που ηταν κρυμμενη η μασκα,και μολις 2 πορτες με χωριζαν απο αυτη, δεχτηκα ενα χτυπημα στην πλατη αλλα θεωρησα οτι ηταν πετρα απο το τρεξιμο που ριχναμε εγω και συν-πολεμιστες πισω μου καθοτι εμπλοκες ειχαμε μονο μπροστα μου. αμεσως αριστερα μου ηταν πορτα και μπηκα μεσα. τοτε ειδα οτι πισω μας υπηρχε ενας αντιπαλης ομαδος παικτης ο οποιος δικαιολογημενα θα με βριζει σημερα....τοτε βγηκα απο το δωματιο,και δεχτηκα ξανα πυρα οποτε και βγηκα. συγνωμη φιλαρακι, λαθος εντυπωση..... 

Sierraxray

kaiser_soze0307

Ο αριθμός των μεταλλίων στο πέτο ενός αξιωματικού είναι αντιστρόφως ανάλογος του τετραγώνου της απόστασής του από την πρώτη γραμμή.
Charles Edward Montague

Sierraxray

Σήμερα έσπασα το δοντάκι απο έναν συμπαίκτη... :-\
Δυστυχώς τον βρήκε μία απο τις 2 μπίλιες καρφί στο δόντι, οπότε δεσμεύτηκα να του πληρώσω την επιδιόρθωση. Η απόσταση ήταν μέσες άκρες γύρω στο δεκάμετρο αλλά το όπλο ήταν στημένο για woodland.

mirrage

Γι'αυτό πρέπει να φοράμε μάσκες.
Πάντως δεν φταις εσύ για τη ζημιά που έπαθε το παιδί.
Δεν είμαστε μωρά..
Ξέρουμε τους κινδύνους και αναλαμβάνουμε την ευθύνη
ο καθένας για τον εαυτό του.

Arbiter

συμφωνω και εγω, δεν υπαρχει καμια δικαιολογια στο δεν φορεσα μασκα γιατι βαργιομουν για το οτιδηποτε παθουμε. ειναι το ιδιο με τα γυαλια,δεν ειναι περιεργο που στην αμερικη παιζουν με μασκες παιντμπολ στο αιροσφοτ οποτε το παθημα να γινεται μαθημα λοιπον και αλλες φορες μασκες!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Arbiter

απλα να το ξεκαθαρισω γιατι υπαρχει μια ταση παιχτων να τρομοκρατουνε αλλους παιχτες να μην τους πετυχουνε στο κεφαλι επειδη οι ιδιοι εν γνωση τους προτιμουν να μην φορεσουν μασκα. ειμαστε ολοι υπευθυνοι για την δικια μας προστασια πρωτα και μετα των αλλων

Sierraxray

Ναι ούτως ή άλλως το παιδί πλέον παίζει μαζί μας και ήταν ευγενέστατος. Ισα ίσα που ακόμα αρνείται οποιαδήποτε χρήματα και με το ζόρι βλέπω να του τα δίνω.

mirrage

Εγώ θα έλεγα σαν συμβιβαστική λύση να του κάνεις δώρο την μάσκα.
;)

sparvar

Παράθεση από: Arbiter στις  06 Μαρ 2013, 17:25:56 ΜΜ
απλα να το ξεκαθαρισω γιατι υπαρχει μια ταση παιχτων να τρομοκρατουνε αλλους παιχτες να μην τους πετυχουνε στο κεφαλι επειδη οι ιδιοι εν γνωση τους προτιμουν να μην φορεσουν μασκα. ειμαστε ολοι υπευθυνοι για την δικια μας προστασια πρωτα και μετα των αλλων

πολυ σωστα , ασχετα με τα παραπανω παραδειγματα κ οτι εχει γραφτει εδω ,  προσωπικη μ γνωμη ειναι οτι τα headshots  σε οποιαδηποτε φαση (εκτος του επιβεβαιωμενα τυχαιου, κ οχι του εσκεμενα  τυχαιου  ) ειναι ελεεινα κ τρισαθλεια . προσωπικα σε ενα παιχνιδη καποτε, με πετυχε sniper σε  αποσταση 10μετρων (οπου ειναι το κανονικο) κ βγηκε την επομενη κ εκανε ταπεινους πανυγηρισμους ,δεν επαθα κατι λογο μετρων προστασιας  :P (τζοκευ, μπαλακλαβα, γυαλια ) δεν με ενοχλησαν ολα αυτα,  με ενοχλησε το γεγονος οτι ο τυπος εννω ημουν ολοκληρα εκτεθειμενος  επελεξε να κανει headshot . δεν εχω πει τπτ απο τοτε , ουτε ηθελα να διακοψω το παιχνιδη για λλκιες , αλλα ηθελα να υπογραμισω οτι το headshot ειναι ΕΛΛΕΕΙΝΟ , μπορει να δειξει καποιος κ με διαφορετικο τροπο την αξια του η να παιζει κανα video game πριν  ερθει σε παιχνιδη να ξεχαρμανιαζει . ευχαριστω
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------

Arbiter

ενοειται και ειναι μεσα στους κανονες αυτο δεν σημαδευουμε ποτε μα ποτε κεφαλι,εκτος απο την περιπτωση που ο αλλος βγαζει μονο κεφαλι ταυτοχρονα με οπλο και βαλει συνεχως,εκει ειναι μονοδρομος και φτεει εκεινος και οχι εμεις που πρατει ετσι.

Sierraxray

Σχετικά με το παιχνίδι IRON LAW που έγινε την Κυριακή 9/6, να πώ τα εξής ατοπήματα δικά μας (σαν ομάδα):

1)Δεν επικοινώνησα σωστά τους κανόνες στην Hamas με αποτέλεσμα οι υπαρχηγοί μου να επιστρέφουν στο Respawn όταν χτυπιούνται μέσα στα κτήρια, ενώ έπρεπε να κάθονται εκεί 5 λεπτά και να ξαναπαίζουν με το πέρας του χρόνου αυτού, μήπως και πετύχουν οι αντίπαλοι τη σύλληψη. Γι'αυτό και οι SEALS και Sareyet δε συνέλαβε κανέναν :P . Δικό μου λάθος, αναλαμβάνω την ευθύνη.

2)Χρησιμοποιήθηκαν 1 εκ των 2 Hicap που  έδωσα σε ένα παιδί της ομάδας μου προκειμένου να κουβαλάει  μπίλιες (είχα κρατήσει το σακουλάκι με τις μπίλιες της ομάδας και του φορτωσα μπίλιες στους 2 hicap για να έχει μαζί του).
To παιδί αυτό όμως βρέθηκε να έχει πρόβλημα με τις δικες του, (τις είχε λαδώσει υπερβολικά και δε feedάρανε σε βαθμό που σπάγανε νεύρα, ιδίως όταν έφταναν πάνω οι τελευταίες μπίλιες).  Δυστυχώς όμως, λόγω του ότι είχαμε και 2 παίκτες δίχως εξοπλισμό είχα μοιράσει όλες τις παραπανίσιες Midcap δεν μπορούσαμε να του τις αντικαταστήσουμε και του είπα πάνω στη φούρια της μάχης να χρησιμοποιήσει μία απο τις HiCap που του είχα δώσει, αρκεί: Α) να παίζει Μονη Βολή για ν'αντισταθμίσει το αβαντάζ, και Β) να το πεί στον διαιτητή πράγμα που έκανε. Ή όλη χρήση της Hicap έγινε απο τα 2/3 του παιχνιδιού και μετά. Επειτα, ξέχασα εντελώς το γεγονός, δεν το ανέφερα πουθενά στο de-briefing και το ξαναθυμήθηκα βλέποντας μια φωτό.