Μασκα

Ξεκίνησε από Arcane, 06 Ιουν 2013, 09:09:16 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Arcane

Καλημερα σας ,θα ηθελα να ρωτησω αν μασκες με προστατευτικο γυαλι η συρμα }στα ματια } επιτρεπονται η ειναι κοινως αποδεκτες απο ολους τους συν-χομπιστες ?Με το μασκες εννοω τυπου Army of two με σχεδιο επανω ,καθως σε διαφορα post για παιχνιδια αναφερεται οτι στο dresscode απαγορευονται ΄΄φανταχτεροι'' εξοπλισμοι ,σας ευχαριστω :)
The Emperor is with me and I shall not fear

Tyropitaki

Καλημέρα,

Γενικά ότι είναι για την προστασία σου δεν απαγορεύεται (ίσα - ίσα σε μερικά παιχνίδια θα δεις ότι μάσκες, επιγονατίδες κλπ προτείνονται) εκτός αν ορίζεται αυστηρό dress code! (π.χ. το Κυριακάτικο παιχνίδι - IRON LAW)

Άρα αν νομίζεις ότι ένα "φανταχτερό" αντικείμενο μπορεί να μη σου επιτραπεί σε κάποιο παιχνίδι, μπορείς να επικοινωνήσεις με τον διοργανωτή και αυτός θα σε κατατοπίσει! Σε παιχνίδια friendly δε νομίζω να σου πει κάποιος γιατί φόρεσες τη μάσκα του predator ή των army of two.

Βασική προϋπόθεση, η μάσκα να πληρεί τις σωστές προδιαγραφές! Ελπίζω να σε κατατόπισα! Οποιαδήποτε διόρθωση αν κάτι δεν ανέφερα σωστά, είναι πλήρως αποδεκτή!

vampiros

κατι θα εχεις κατα νου...
δεν βαζεις ενα link να ξερουμε για τι μιλαμε ?
... what we do in life ,
echoes in eternity ...

Arcane

Φιλε τυροπιτακι ευχαριστω .......φιλε vampire αν απευθυνεσσαι σε εμου παιρνω μασκες και τις φτιαχνω οποτε λινκ δεν παιζει ....και αλλωστε οι ιδη φτιαγμενες αστο λιγο απλησιαστες αχαχαχαχ :)

vampiros

... what we do in life ,
echoes in eternity ...

Arcane

Custom paint αλλα και τα σχεδια ....:)

Tsitouras

Τι υλικα χρησιμοποιεις για την κατασκευη ?
Umbrella Trashsweepers

Arcane

αρκει να εχω το καλουπι πρωτα απο ολα ετσι .....αλλα τα υλικα διαφερουν .Για παραδειγμα με φιλο που εχει φουρνο εχουμε φτιαξει μασκα απο σιδερο .Βεβεα τωρα προτιμω να περνω μια ετοιμη και να την φιξαρω απο την αρχη ,αλλα περισσοτερο ασχολουμαι με σχεδια επανω στη μασκα .

Tsitouras

Εγω θελω να ασχοληθω με πολυεστερα για μια κατασκευη μασκας, αλλα ειναι πολυς κοπος για το τιποτα  :-\
Umbrella Trashsweepers

Arcane

Κοιτα ολα εχουν κοπο ετσι.... :P :)...καντο ετσι για την παρτη σου και μετα αφου το τελειωσεις θα νιωσεις μια πολυ ευχαριστη αισθηση .Και νταξει δεν ειναι και δα τοσο δυσκολο υλικο .Εχεις κανενα patern στο μυαλο σου ?Για το σχημα της μασκας ?

Tsitouras

Paterns εχω διαφορα στο μυαλο μου, οπως και την κατασκευη την εχω μαθει απ' εξω βημα-βημα.
Το θεμα ειναι οτι λογο αυξημενων υποχρεωσεων (Μπανια, καφεδες, υπνος κ.α. ) δεν μου μενει χρονος. Και λαμβανοντας υποψην και τον παραγοντα της βαρεμαρας, η κατασκευη μιας μασκας μετετρεπεται σε ενα μακρυνο και απιαστο project  8) 8)
Umbrella Trashsweepers

Arcane

χαχαχασε καταλαβενω :P

Vangelis

Χμμμ... κάποιος μου φαίνεται ότι έχει βάλει "περίεργη" εικόνα στο AVATAR του!

Όταν... και αν πότε... αποφασίσεις να ασχοληθείς με την στολή, όπως ακριβώς είναι στο Avatar σου, τότε επικοινώνησε μαζί μου γιατί ψάχνω να βρω τεχνικό που να θέλει/μπορεί να υλοποιήσει ένα τέτοιο δύσκολο project.

Βλέπεις υπάρχει υπο-ομάδα που αισιοδοξεί να το εξομοιώσει. Έχουμε όμως πολλές τεχνικές δυσκολίες για αυτό μέχρι και σήμερα το project είναι παγωμένο.

ULTRAMARINES Airsoft Unit

Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

Arcane

Xμμ κι αλλος πιστος
:)

Arcane

Κοιτα φιλε μου ειναι οντως πολυ δυσκολο προτεκτ για τον οποιοδηποτε να τ υλοποιησει κ προφανως δεν χρειαζεσται μονο μια ετσι ??αλλα τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο ....Μια ερωτηση τωρα ,μηπως ασχολεισται με το tabletop game του warhammer ??

Vangelis

Παράθεση από: Arcane στις  08 Ιουν 2013, 08:58:40 ΠΜ
....Μια ερωτηση τωρα ,μηπως ασχολεισται με το tabletop game του warhammer ??

Πραγματικά μέχρι και σήμερα αγνοούσα ακόμα και την ύπαρξή του.
Να φανταστείς έψαξα την έννοια στο Internet, για να καταλάβω σε τι αναφέρεσαι!

Χαχαχα.. Όχι δεν έχουμε καμία σχέση.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

Arcane

χαχαχαχα ε νταξει δεν πειραζει ...... :P