καταστήματα airsoft στην Λάρισα???

Ξεκίνησε από dimitris91, 25 Οκτ 2012, 17:43:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dimitris91

Ξερει κανενας καποιο μαγαζι στην Λαρισα που να εχει εξοπλισμο απο airsoft?

Δεν ψαχνω εννοειται αποκλειστικα καταστημα που να ασχολειται μονο με airsoft (γιατι σιγα μην υπαρχει κατι τετοιο εδω) αλλα κατι απο το οποιο να μπορω να προμηθευομαι εστω τα βασικα οπως: μπιλιες, αεριο, μπαταριες, γυαλια κτλ. κτλ. ;)

ευχαριστω

giannis mamekas

φιλε μου και εγω απο λαρισσα ειμαι υπαρχει ενα βιβλιοπωλειο στον αγιο κοσταντινο οπου εχει και καποια οπλα και μπιλιες αλλιως παραγγελνεις απο το ιντερνετ

axtipitos

οπλα σε βιβλιοπωλείο ?? ρε σεις τι φτιάχνετε εκει στην Λάρισα :o :o

Father

αν τα οπλα τα πουλανε τα βιβλιοπωλεια

να φανταστω οτι τα ναρκωτικα τα πουλανε οι φουρνοι ε? χαχαααααχαχαχαχχα!!!!!

Tsitouras

Παράθεση από: Father στις  10 Ιουν 2013, 21:16:06 ΜΜ
αν τα οπλα τα πουλανε τα βιβλιοπωλεια

να φανταστω οτι τα ναρκωτικα τα πουλανε οι φουρνοι ε? χαχαααααχαχαχαχχα!!!!!

Βασικα αναλογα το ειδος, οι χρηστες μπορουν να τα προμηθευτουν απο μαναβικα, εως και εξουσιοδοτημενα service  ;D ;D ;D
Umbrella Trashsweepers

giannis mamekas

ναι ρε παιδια στην λαρισσα οπου ειμαι και εγω δεν υπαρχει καποιο μαγαζι και το μονο που μπορει να πουλαει οπλα full metal και ετσι ειναι αυτο μετα βρισκεις και σε κατι περιπτερα που πουλανε για τα μικρα

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: giannis mamekas στις  11 Ιουν 2013, 07:54:16 ΠΜ
ναι ρε παιδια στην λαρισσα οπου ειμαι και εγω δεν υπαρχει καποιο μαγαζι και το μονο που μπορει να πουλαει οπλα full metal και ετσι ειναι αυτο μετα βρισκεις και σε κατι περιπτερα που πουλανε για τα μικρα

Φίλε μου ...κάτι δε μας λες καλά....
Μηπως εχεις μπει σε λάθος φορουμ ;;
Κατι για βιβλιοπωλεια λες...κάτι για περίπτερα....
Μήπως έχεις μπερδευτεί κάπου ;;;
και γενικά στα γραφωμενα σου δεν βγαινει κάποιο νόημα....

Expendable

Νομίζω ότι το έχετε παρακάνει με την ειρωνία εδω μέσα......
Εγώ έχω την πολυτέλεια όταν δεν μπορώ να αναίβω στα παιδιά στο CLUB και πετάγομαι μέχρι την λαική , αφού με 1kg μπανάνες αποκτάς πρόσβαση σε full metal AK74 και με την αγορά καρπουζιού Αμαλιάδας  δίνουν δωρο και 1000 BB's....
   ΑΜΑΝ πια με την ειρωνία σας...... ;D ;D ;D ;D ;D
" Όπου τιμούν τον θεό, ασκούνται στις πολεμικές τέχνες και σέβονται τους νόμους, όλα είναι πλήρη ελπίδων"

''ΠΕΡΣΕΥΣ''

Valek

Ο Γιαννης οντος εχει δικιο.. Υπαρχει ενα που βιβλιοπωλειο που εχει πιστολακια ελατηριου πλαστικα και μπυλακια 0,12 γραμαριων... τες πα οτι χρειαστει καποιος για Λαρισα

εδω
https://www.facebook.com/groups/162696043855116/
και εδω
https://www.facebook.com/pages/Nemesis-Airsoft-Mil-Sim-Larisa/177957742333572
Whipe them up.. All of them.

giannis mamekas

δεν ειρονευομαι καθολου . στην λαρισσα δεν υπαρχει κανενα μαγαζι με αεροβολα . και το μονο που πουλαει ειναι αυτο . και κατα καιρους εχει φερει και καποια καλα οπλα , αεριου .