=Dead Zone= Ερυθρές Μάνδρας (Woodland) 11/11/12

Ξεκίνησε από StarScream, 22 Οκτ 2012, 23:54:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Agamemnwn

Πολυ ωραιο παιχνιδι και σημερα. Αψογα διοργανωμενο. Εγω πραγματικα το ευχαριστηθηκα αν και καποια στιγμη απο τα ντου τον νατοικων δεν ηξερες που να πρωτο ριξεις :D Οπως ειπε και ο spuros_pap η συμμετοχη μετραει και μονο και να περνας καλα.

Ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που ασχοληθηκαν για να στυσουν ολο αυτο το παιχνιδι για την υπομονη , την επιμονη και το τρεξιμο που εφαγαν για να γινει αυτο το παιχνιδι για ολους εμας τουσ υπολοιπους και να κιλησει τοσο ομαλα.

EXE

The best gaμe by faaaaaaaaar!!
Αψογη οργανωση απο ολες τις ομαδες, τεραστιος ο αθλος να κουμανταρεις 400+ ατομα.Πραγματικα ανεπαναληπτο.
Οι LIONS σας ευχαριστουν για την την υπεροχη Κυριακη που μας χαρισατε και παντα τετοια!!
Υ.Γ=ενα μεγαλο ευχαριστω στο Airsoft Club για την μοναδικη υποστηριξη του.
It's not the meat........
         ......it's the motion!!!!

BladeGT

Ασχετως μετα προβληματα αθανασιας μιας και δεν υπαρχει ποστ απλα θα πω επιτελους μια φορα τον πονο μου εδω χωρις να δωσω συνεχεια.
Εχω βαρεθει να ακουω τη κλαψα του στυλ. ΕΙΠΑ ΕΞΩ ΤΙ ΒΑΡΑΤΕ.. ΟΥΟΥ ΡΕΕΕ Μ@@ΚΕΣ ΟΥΥΥΥ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ  ΜΑΜΩ (?$#^$@#%^ καντιλια @#%@%)
Τυχαινει πολλες φορες πανω στο τρεξιμο κοσμος να μη περνει χαμπαρι οτι ο αλλος ειναι εξω. Σιγουρα 100% εχει συμβει σε ολους εστω και μια φορα να βαρεσουν καποιον που ειναι εξω. Εγω το παραδεχομαι μου εχει συμβει.  Αυτο το στυλ ομως που τσαντιζονται και αρχιζουν και κραζουν ειναι ελεηνα εριστικο 1ον και κλαψιαρικο 2ον.  Και εγω σημερα ετυχα να πυροβολισω εναν αθανατο οπου μετα μου εριξε λεω εξω..παω να βγω και μου γαζωσε το ποδι. Οκ δεν λεω ηταν στα 10 μετρα και πονεσε κατιτις παραπανω, αλλα δεν αρχισα να βριζω η να συγχιζομαι και να φωναζω με το στυλακι του μαλωνω και προσπαθω να σου δειξω ποσο Μ@@κ@ς εισαι . Ειπα ενα: Ωπα ειπα εξω.. και τελειωσε, εφυγα. Δεν ειναι θεμα να το παιξω πιο "αντρα" Ειναι θεμα οτι με τα νευρα και τα καντηλια δεν διορθωνεται κατι. Και αν φατε κανα μπιλακι παραπανω σιγα το πραγμα δηλαδη.
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

pit k

σήμερα ήταν ένα κάλο παιχνίδι με πάρα πολύ κόσμο ευχαριστηθήκαμε μπίλια πιστεύω όλοι μας, ήταν μια πολύ ωραία εκπλήξει το ελικόπτερο που πρόσθεσε το κάτι το ξεχωριστώ στο παιχνίδι. αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στις ομάδες SWAT και  TAS για τον κόπο τους,το μεράκι τους.  ένα μπράβο στο κατάστημα AIR SOFT CLUB που βοήθησε να γίνει αυτό το παιχνίδι.

όσο για την όμορφη παλιό παρέα που συναντηθήκαμε  το Σάββατο στο πεδίο για να στήσουμε τα πράγματα,να κάνουμε τρελό χαβαλέ,να παίξουμε ένα πολύ μικρο παιχνιδάκι βραδινό,με αποτέλεσμα να περάσει τόσο γρήγορα  που δεν πρέπει να έχουμε κοιμηθεί 4 ώρες και παρ όλα αυτά είχαμε τρομερή όρεξή  για το παιχνίδι το πρωί,ήταν όλα  τα λεφτά,όπως και η σπιτική σπανακοπιτα από τα χεράκια της μητέρας του Μανωλο  ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D

αυτά  πάω να ξεραθώ τώρα,ποιος πάει αύριο για δουλειά γαμώτο :P :P :P :P :P :P :P   

Iskios

ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

Υ.Γ.: Η αγωγή είναι κάτι που το έχεις ή δεν το έχεις, όσο αφορά τα "παρατράγουδα".

Είναι απαράδεκτο μια τέτοια προσπάθεια να επισκιάζεται για άλλη μια φορά από τον ατομικό εγωισμό. Αν θέλουμε να υπάρχουν δυναμικές διοργανώσεις σαν την σημερινή θα πρέπει ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΑΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ για να περάσουμε οι υπόλοιποι καλά. Τους σεβόμαστε μόνο με τις πράξεις μας και όχι με λόγια του αέρα, ήτοι:

• ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
  • ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
  • ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ "ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ" ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ

anestis

Eνα ΜΕΓΑΛΟ μπραβο στην διοργανοση που βοηθησε στο να μην υπαρχουν προβληματα στο παιχνιδι το οποιο ηταν τελειο. Παντα τετοια παιδες μπραβο κυριος σε ολους  ;) ;) ;)
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

Father

Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που αφιερωσαν χρονο και χρημα για να γινει το κατι παραπανω σε ενα παιχνιδι airsoft! Σας ευχαριστουμε!!!

Πολυ ωραιο πεδιο, πολυ ωραιος κοσμος και πολυ ωραια ατμοσφαιρα ηταν αυτα που κανανε αυτη τη Κυριακη ξεχωριστη!

Καλη ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ και καλη εβδομαδα σε ολους!!!  ;D

batrax

Παράθεση από: pit k στις  11 Νοε 2012, 21:47:30 ΜΜ
σήμερα ήταν ένα κάλο παιχνίδι με πάρα πολύ κόσμο ευχαριστηθήκαμε μπίλια πιστεύω όλοι μας, ήταν μια πολύ ωραία εκπλήξει το ελικόπτερο που πρόσθεσε το κάτι το ξεχωριστώ στο παιχνίδι. αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στις ομάδες SWAT και  TAS για τον κόπο τους,το μεράκι τους.  ένα μπράβο στο κατάστημα AIR SOFT CLUB που βοήθησε να γίνει αυτό το παιχνίδι.

όσο για την όμορφη παλιό παρέα που συναντηθήκαμε  το Σάββατο στο πεδίο για να στήσουμε τα πράγματα,να κάνουμε τρελό χαβαλέ,να παίξουμε ένα πολύ μικρο παιχνιδάκι βραδινό,με αποτέλεσμα να περάσει τόσο γρήγορα  που δεν πρέπει να έχουμε κοιμηθεί 4 ώρες και παρ όλα αυτά είχαμε τρομερή όρεξή  για το παιχνίδι το πρωί,ήταν όλα  τα λεφτά,όπως και η σπιτική σπανακοπιτα από τα χεράκια της μητέρας του Μανωλο  ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D

αυτά  πάω να ξεραθώ τώρα,ποιος πάει αύριο για δουλειά γαμώτο :P :P :P :P :P :P :P   
+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 :)
-CERBERUS-

el.cind

να ευχαρηστοησουμε και εμεις  ολα τα παιδια για την ωραια κυριακη που περασαμε
ν'στε καλα και καλη εβδωμαδα σ'ολλους... 8)
παντα φιλικα el.cind + tristan

Overlord

Σαν Ghost Division θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους και κυρίως στους διοργανωτές για την ΑΨΟΓΗ Κυριακή που μας χάρισαν.
Επίσης ένα μπράβο στους τρομοκράτες που παρά τις λυσαλέες επιθέσεις που δέχθηκαν από υπερμετρες ΝΑΤΟϊκες δυνάμεις στο respawn οπου βρισκόμασταν τις απεκρούσαμε όλες και νομίζω ότι δυσκολέψαμε αρκετά τους ΝΑΤΟϊκους μας φίλους.
Περιμένουμε και άλλα τέτοια παιχνίδια
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

je33

που να πρωτοδοσεις   συχαρητηρια? στο CLUB?που με το ελικοπτερο εδωσε τονο ρεαλισμου , ανεβαζοντας ενα σκαλι το επιπεδο?  ...στα παιδια  της συνδιοργανωσης (TAS) και τον λεωνηδα που ετρχε πανω κατο ασταματητα? για τα παιδια της διοργανωσης για  τη δουλια που εριξαν βδομαδες τωρα,για να παμε ολοι εμεις  σ΄ενα παιχνηδι με πολυαριθμους παιχτες,σ΄ενα μεγαλο και πανεμορφο πεδιο.το πεδιο αυτο για οσους δε γνωριζουν,  το ανακαληψαν τα παιδια αυτα και δε το κρατησαν για τη παρτη τους να παιζουν prive,...αλλα το δωρισαν στη (κοινοτητα) του αιρσοφτ.Μπαμπη σ΄ευχαριστουμε και γι΄αυτο :)Υ.Γ ΦΟΤΟ αυριο ;D
"Give me the place to stand, and I shall move the earth" — Archimedes

Albatros

καλημερα και απο μενα, θα hθελα να ευχαριστισω την διοργανωση γεια την τεραστεια προσπαθεια που εκανε για να φτιαξει ενα πολυ ξεχωριστο σεναριο με σκοπο να παμε σε ενα υπεροχο πεδιο να περασουμε την κυριακη μας. δεν θα ασχοληθω με τους αθανατους γιατι πιο πολυ αξια θα τουσ δωσω (απο ανυπαρκτη) αλλα δεν ειναι και του συγκεκριμενου θεματος η σελιδα.  και παλι ευχαριστουμε για την μεγαλη προσπαθεια των παιδιων και οπως ανεφεραι ο iskios  με τον οποιο συμφωνω απολυτα σε οτι ειπε...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ !!!   

καλημερα σε ολους 

υ.γ. νατοικοι ετοιμοασtειτε γεια πυρινικο χειμωνα μουχαχαχα

rebels airsoft team
Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

KRATOS

καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!!! 8)

να πω και εγω ενα μεγαλο μπραβο σε ολους οσους τρεξανε για να γινει αυτο το παιχνιδι.

παμε για την συνεχεια μπαμπη. ;D ;D ;D

PANZO

Εκμερους της ομαδας των BLACK MAMBA ενα μεγαλο ευχαριστω στην διοργανωση, και οσους ετρεξαν ,ιδρωσαν,ξενυχτησαν,και φυσικα κουραστηκαν για να μας παρουσιασουν το DEAD-ZONE.Καλη εβομαδα σε ολους σας. 

Mitsigun

Εκ μέρους της ομάδας των Πειρατών ,,,θέλουμε με την σειρά μας να ευχαριστήσουμε την Διοργάνωση που μας χάρησε ενα Δυνάτο Παιχνίδι ,,,!!! Πάντα τέτοια Φιλαράκια !!
Και καλή Εβδομάδα σε όλους !!!

Memas13

Δυστυχώς μία η απόσταση μία η οικονομική κρίση δεν επέτρεψαν σε αρκετούς από την επαρχία να παρευρεθούν σ'αυτήν την διοργάνωση..Σας ζήλεψα όλους αφάνταστα..
Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές.
Τέτοιες διοργανώσεις ανεβάζουν το επίπεδο του αίρσοφτ στην χώρα κ προσελκύουν κ καινούριους fans.
Ελπίζω στο επόμενο να είμαι τυχερός να μπορέσω να συμμετάσχω

nitrox

Μόνο όσοι ήταν εκεί καταλαβαίνουν πραγματικά το τι έγινε ευχαριστούμε τα παιδιά για το τρέξιμο της διοργάνωσης και όλου του στησίματος , και τους φίλους PILGRMS για την συνεργασία BRAVO 3 ZERO .   

manoloride

καλημερα καλη βδομαδα να εχουμε.
Εκ μερους της ομαδας μας θελουμε να ευχαριστησουμε ολα τα παιδια που τρεχαν για την διοργανωση για να περασουμε εμεις καλα.
Ηταν πραγματικα ενα πολυ καλο παιχνιδι και ηταν τρελη η αισθηση να βλεπεις να πεφτουν τοσες μπιλιες στο πεδιο.

Μπαμπη περιμενουμε το επομενο που σιγουρα θα μας εκπλήξης ξανά!!!!!

Εγω και ο βατραχος ειχαμε την τυχη να ειμαστε στο πεδιο απο το σαββατο απογευμα με μια φοβερη τρελοπαρεα, Μιχαλης, Δημητρης, Βασιλης, Λεωνιδας, Παναγιωτης, Πανος και πραγματικα η εμπειρια ηταν καταπληκτική σε σημειο να εχουμε μεγαλη τρελα για το παιχνιδι απο το προηγουμενο βραδι.

Παράθεση από: pit k στις  11 Νοε 2012, 21:47:30 ΜΜ

+1000000 like στο σχολιο σου Παναγιωτη.

Cerberus Airsoft Team

chrisdeggestin

Καλημερα σε ολους ,τελικα μονο Dead Zone  δεν ηταν το πεδιο γεμισε ζωη  φωνες και γελια και πως να μην γινει αλλωστε με τοσες συμμετοχες.
Αψογη διοργανωση ,καινουργια πραγματα πολυ δουλεια ,πραγματικα ευχαριστουμε ΟΛΟΥΣ που αφιερωσαν χρονο,χρημα και πολυ κοπο για να το χαρουμε ενα τετοι σεναριο.
Εγω προσωπικα δε μπορεσα να ξεκολλησω απο τον πρωτο λοφο η αμυνα των τρμοκρατων ειναι πολυ καλη και οργανωμενη !!!!
Η ιδεα των reaspawn για 15 λεπτα πολυ καλη αλλαζε την δυναμικη του παιχνιδιου και μας εδινε την ευκαιρια να ανασυνταχθουμε

Υπηρχαν αθανατοι και μπορω να πω πολλοι αλλα δεν εδωσα καθολου σημασια δεν ηθελα να χασω την ομορφια
Μας δοθηκαν οι ευκαιριες για μαχες μεγαλου αριθμου 30 ατομα εναντι ενος στοχου δεν το συναντας ευκολα σε αλλα παιχνιδια
Το σημαντικοτερο οτι ειδα φιλαρακια μου που ειχα να δω καιρο και περασα τελεια !!!!

Μπραβο σε ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Borned_Killa

Και εγω απο την μερια μου να ευχαριστησω ολους οσους ασχοληθηκαν με την διοργανωση. Το παιχνιδι πολυ καλο και γενικα δεν ειδα προβληματα. Μπραβο και σε ολα τα παιδια που ηρθαν και περασαμε μια ωραια Κυριακη! Ελπιζω και σε επομενα ακομα καλυτερα events!

Και ενα βιντεακι απο την απογειωση του ελικοπτερου:

"Dead Zone" 11/11/12 Ερυθρες Airsoft