=Dead Zone= Ερυθρές Μάνδρας (Woodland) 11/11/12

Ξεκίνησε από StarScream, 22 Οκτ 2012, 23:54:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

alphacharlie

Παράθεση από: alphacharlie στις  09 Νοε 2012, 22:58:37 ΜΜ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ WOODLAND ΣΕ ΔΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΙΛΙΕΣ, ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ,ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΕΣ ΜΠΙΛΙΕΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ,ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

Yπενθυμιση
Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!

TSAKOS

Καλησπερα....μου εχει περισεψει ενα εισητηριο και μπορει και δευτερο οπως επισης πρεπει να εχουν μεινει αλλες δυο θεσεις κενες....οποιος ενδιαφερεται στις 7.30 στο σταθμο στην πανορμου...
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

hargyr

Dead Zone LIVE:
Συνδεθείτε στις 10:00 και παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση την έναρξη του Dead Zone. Θα προσπαθήσουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να κάνουμε νέες ζωντανές συνδέσεις. Stay Tuned!!!

http://www.ustream.tv/new#/channel/airsoft-club-live
PLAY FAIR

Phil

Σίγουρα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ παιχνίδια που είχα την τιμή να συμμετάσχω!
Ενα πολύ μεγάλο μπράβο στην οργάνωση κι ένα εξίσου μεγάλο μπράβο σε όλους που ήρθαν και περάσαμε ωραία!
Πάντα τέτοια παιδιά!
Είναι ένας νίντζα πίσω σου...

WARBRO

απο την ομαδα legion ενα μεγαλο ευχαριστω για την υπεροχη κυριακη μπραβο παιδια
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

PIT BULL

ένα μεγάλο bravo στους διοργανωτές για το ωραίο αυτό παιχνίδι γιατί φάγανε πολύ τρέξιμο και κούραση αλλα άξιζε τον κόπο  ;) ;)

BladeGT

Πρωτη φορα χαρηκα τοσο πολυ το woodland... μια μεγαλη εκταση που εχεις επιλογες που να παιξεις και πως να παιξεις... Και σιγουρα με 50-80-100 ατομα δεν γινεται να την χαρεις.. Μπραβο στην διοργανωση που μεριμνησε μαζεψε τοσα ατομα με ολη τη προσπαθεια και τη δουλεια που χρειαστηκε. Επισης μπραβο στο airsoft club για ολη την υποστηριξη και που φερε το ελικοπτερο (Ηταν δελεαστικο παντως πειτε το... ολοι θελατε να του ριξετε...)

Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

Asim

Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους, πραγματικά μια από τις καλύτερες διοργανώσεις με  πολλά πλούσια δώρα, πολύ κόσμο και φυσικά πολύ παιχνίδι !!!

Το μόνο μείον (όπως πάντα), οι αιώνιοι αθάνατοι.

Σας ευχαριστώ για αυτό το παιχνίδι.

chaosmaker

καταπλυκτηκο παιδια συγχαρητυρια.. το χαρηκαμε παρα πολυ..δραση.. roleplay..ηταν ολα πολυ ωραια.. συγχαρυτηρια και στα επομενα εδω θα ειμαστε!!!

SIM

Να ευχαριστήσουμε και εμείς με την σειρά μας , όλους όσους χρειάστηκαν να στήσουν αυτό το πολύ καλά οργανωμένο σενάριο. Το Airsoft Club  , τους T.A.S , τους S.W.A.T κλπ κλπ.
Περάσαμε πολύ όμορφα , διασκεδάσαμε , ευχαριστηθήκαμε , γουστάραμε.
Πάντα τέτοια....  :) :) .
Άντε να έρθει το επόμενο......

LOK35MK

Παράθεση από: BladeGT στις  11 Νοε 2012, 17:06:39 ΜΜ
Πρωτη φορα χαρηκα τοσο πολυ το woodland... μια μεγαλη εκταση που εχεις επιλογες που να παιξεις και πως να παιξεις... Και σιγουρα με 50-80-100 ατομα δεν γινεται να την χαρεις.. Μπραβο στην διοργανωση που μεριμνησε μαζεψε τοσα ατομα με ολη τη προσπαθεια και τη δουλεια που χρειαστηκε. Επισης μπραβο στο airsoft club για ολη την υποστηριξη και που φερε το ελικοπτερο (Ηταν δελεαστικο παντως πειτε το... ολοι θελατε να του ριξετε...)
Συμφωνώ απόλυτα και όσο αφορά το ελικόπτερο όχι μόνο δελεαστικό!! παραλίγο να έβγαζε ιλαρά ...χαχαχα!! :)
Osoi me to xaro ginan filoi...
         me tsigaro feugoune sta xeilh...
Sta trela tous oneira dosmenoi....
       Panta gelastoi ....
Kai panta gelasmenoi.

Tsitouras

Με τη σειρα μου και εγω, να ευχαριστησω τους διοργανωτες, για ολη τη σκληρη τους δουλεια, και το απιστευτο παιχνιδι που μας προσφαρανε.
Και εις ανωτερα  8)
Umbrella Trashsweepers

TSAKOS

Εκ μερους και των Ι-4 ευχαριστουμε και εμεις και μπραβο και στην διοργανωση και στις ομαδες και στο club για τις κληρωσεις και για τις κινησεις να παμε και ενα level παραπανω με ολα τα σκηνικα με το ελικοπτερο και τα συναφη....

Το μονο που εχω να πω για καποια πραγματα που χασαμε αν τα βρηκε κανεις με σκοπο να τα επιστρεψει καλως αλλιως τι να πω...Μεγαλο ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ....

Λοιπον υπηρχε ενα τσαντακι στην πανω την σκοπια με μπιλιες μεσα(χεστηκαμε για τις μπιλιες)
Επισης προς το τελος του παιχνιδιου απο την ομαδα των Νατο αυτοι που ηταν κατω απο το ΤΟΛ που εγινε το breafing με τις desert παραλλαγες καποια φαση απο πανω τους πεταξαμε μια thunder b με κιτρινη ταινια.Βρεθηκε μονο το καπακι ξεβιδωμενο οταν γυρισαμε να την μαζεψουμε.....
Αν τα εχει βρει κανεις επικοινωνει μαζι μου...Ευχαριστω.....
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

Grey Fox

με την σειρα μου και εγω να ευχαριστησω και να δωσω τα συγχαρητηρια μου στους τουλαχιστον 3 διοργανωτες που ξερω,Μπαμπη Αργυροπουλο,Μπαμπη starscream και Λεωνιδα swordfish(ευχαριστω αλλη μια φορα για την εξυπηρετηση λεο),αλλα και ολους τους αλλους επισης και μας για την αψογη οργανωση και διεξαγωγη του σημερινου σεναριου!!!!παντα τετοια!!!
P.S προσωπικα θα ηθελα να κρατουσε παραπανωωωωωω!!!!!!  :P :P :P :P :P :P
STAND YOUR GROUND AUTHORITATIVE AND IN CONTROL

Maleficus

Δεν είχα ξαναπαίξει στο συγκεκριμένο πεδίο , αλλά το αγάπησα.
Μπράβο στη διοργανώτρια αρχή για την άριστη προετοιμασία !
Όσον αφορά τα υπόλοιπα ,κάποιοι πρέπει να καταλάβουν πως το παιχνίδι είμαστε εμείς και κανείς άλλος .
Πέρα απο τις μ@λακ73ς ήταν ένα ωραίο παιχνίδι , χωρίς ασύρματο (διότι ποτέ δεν τον άνοιξα ),χαμένος απο την υπόλοιπη ομάδα (λογικό μετά το πρώτο ρεσπόν), σκοτώνοντας ένα επιστήμονα+2  με ισχυρή πίεση  απο τη πλευρά των τρομοκρατών που δικαιωματικά νικήσανε σήμερα.

motochris

Με την σειρά μου να ευχαριστήσω και εγώ όλους τους διοργανωτές για την τρομερή προσπάθεια που έκαναν για να είναι το παιχνίδι ένα από τα καλύτερα που έχω παίξει.Επίσης να πω ότι είναι απλά ένα παιχνίδι και δεν χωράνε στο πεδίο οι εκνευρισμοί (αναφέρομαι σε σένα πιτσιρικά που έβριζες θεούς και δαίμονες επειδή δεν βγήκε ο άλλος έξω >:() και ειλικρινά λυπάμαι όλους τους αθανάτους πού έπρεπε να τους ρίξεις μισή γεμιστήρα και να τους τσούξεις για να βγουν έξω (αναφέρομαι κυρίως σε τρομοκράτες(όχι όλους) που ήταν στην αριστερή πλευρά του δρόμου πού έπρεπε να τους ρίξεις οπλοβομβίδα από το μισό μετρό για να βγουν >:( >:() .Τέλος το άτιμο το ελικόπτερο πολύ με δελέασε να πω την αλήθεια και φαντάζομαι όχι μόνο εμένα ;D

Cheers Guys and stay safe

Maleficus

Αν  πρόσεχες θα έβλεπες πως ήταν και ο δίδυμος μου στο παιχνίδι σήμερα.... δεν είναι συχνός χρήστης του φόρουμ.

spyros_pap

Ωραιο το σημερινο παιχνιδι αν και σαν επιστημονας δεν  ερηξα πολυ μπιλια εκτος απο την στηγμη που κατεβηκαμε για λιγο κατο.
Τωρα με 400 ατομα ολο και καποια στραβη θα γινει και καποιοι θα παρεξηγιθουν λογικο μου φαινεται.
Αφτα τα παιχνιδια δεν ειναι για την <<νικη>> ειναι για την συμετοχη.
Αλλα λιγο πριν την ληξη του παιχνιδιου αφοτου ξε-λυποθυμισαμε ειχα καθισει μαζι με τους αλλους επιστημονες  και απλα βλεπαμε  κοσμο να παιζει μπιλες και πραγματηκα χαζεψα, ηταν απλα ΤΕΛΕΙΟ θα επρεπε να ησαταν απο μια μερια να σας βλεπετε θα γουσταρατε τις ζωες σας
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

salamine153

;D η διοργανωση ξεφυγε παρα πολυ απο τα συνηθισμενα 8) :o
Matrix One Perfect Scene - Neo and Trinity with helicopter - Neo Is The One
Ο ελεγχος απο τη πλευρα των διαιτητων ηταν πολυ καλος αν και ειχαμε παλι τα γνωστα προβληματα αθανασιας :-\
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

tSeL

Πολλά bravo στην διοργάνωση , το διαχειριστήκατε πολύ καλά και φάνηκε η δουλειά που βάλατε όλοι σας για να ευχαριστηθούμε το hobby μας και για να περάσουμε μια αξέχαστη Κυριακή.
Εκ μέρους της ομάδας Fight Club από Κόρινθο όπου συμμετείχαμε από την πλευρά των terrorist περάσαμε ανεπανάληπτες στιγμές έντασης-αδρεναλίνης προσπαθώντας να κρατήσουμε την πλαγιά στο δάσος (οι βόρειοι) .
Οι αθάνατοι ήταν αρκετοί και νομίζω έγινε πιο αισθητό γιατί ήμασταν πάρα πολλοί σε αριθμό πράγμα που κάνει μερικούς να νιώθουν ασφάλεια ότι μπορούν να κρυφτούν στην μάζα.Αν και πάντα μπορείς να αγνοείς τον αθάνατο όπως και τα πυρά του.
Ψάχνω να βρω ποιος ήταν ο οργανωτής των τρομοκρατών γιατί μας βοήθησε πολύ να οργανωθούμε στα πόστα μας μέσο του pmr.
Και τώρα έχουμε να πούμε το εξής: Κ`ΑΛΛΟ Κ`ΑΛΛΟ Κ`ΑΛΛΟ !!!!!
Σας ευχαριστούμε !!! (άντε και κανά μιραζάκι την άλλη φορά ...)