=Dead Zone= Ερυθρές Μάνδρας (Woodland) 11/11/12

Ξεκίνησε από StarScream, 22 Οκτ 2012, 23:54:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

loubamboo

Πολύ καλή διοργάνωση, ιδιαίτερα ευχάριστο παιχνίδι χωρίς παρεκτροπές. Ευχαριστούμε και περιμένουμε ακόμα καλύτερα, σύντομα!
Freedom is more important than peace. USMC!

cuspid

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που κουράστηκαν για να γίνει αυτό το παιχνίδι. Το σενάριο και το πεδίο ήταν άψογα. Επίσης ένα ευχαριστώ στα παιδιά που ήρθαν από το 'Αργος και μεγάλωσαν την παρέα μας. ;)
(Για το γνωστό πρόβλημα δεν θα πω τίποτα)
don't try to kill,
just try to stay alive

spiros.k

Παράθεση από: manoloride στις  12 Νοε 2012, 10:19:34 ΠΜ
καλημερα καλη βδομαδα να εχουμε.
Εκ μερους της ομαδας μας θελουμε να ευχαριστησουμε ολα τα παιδια που τρεχαν για την διοργανωση για να περασουμε εμεις καλα.
Ηταν πραγματικα ενα πολυ καλο παιχνιδι και ηταν τρελη η αισθηση να βλεπεις να πεφτουν τοσες μπιλιες στο πεδιο.

Μπαμπη περιμενουμε το επομενο που σιγουρα θα μας εκπλήξης ξανά!!!!!

Εγω και ο βατραχος ειχαμε την τυχη να ειμαστε στο πεδιο απο το σαββατο απογευμα με μια φοβερη τρελοπαρεα, Μιχαλης, Δημητρης, Βασιλης, Λεωνιδας, Παναγιωτης, Πανος και πραγματικα η εμπειρια ηταν καταπληκτική σε σημειο να εχουμε μεγαλη τρελα για το παιχνιδι απο το προηγουμενο βραδι.

+1000000 like στο σχολιο σου Παναγιωτη.
εμαθα ειχατε σπιτικα καλα φαγητα ελα ρε παιδακι μουυυυυυ....

Fox_hunter

Καλή εβδομάδα σε όλους!!!

Εκ μέρους τις  ΟΠΛΟΝ - Λ.Α.Ν.Π (Λέσχη Αεροσφαίρισης Νοτίων Προαστίων) ευχαριστούμε  θερμά τους διοργανωτές του =Dead Zone= Ερυθρές Μάνδρας (Woodland) 11/11/12 στις Ευρθρές για την εξαιρετική διοργάνωση και την τήρηση των κανόνων ασφαλείας , χωρίς κανένα ατύχημα .
Τα μέλη μας πέρασαν συναρπαστικά και θα είμαστε παρόντες σε κάθε διοργάνωση σας.

Επιπλέον ευχαριστίες στον Leonida Bird Elias ...
ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ.......(Τίποτα χωρίς μέτρο Τίποτα στην υπερβολή)

shadowalker

Συνολικά πολύ καλή προσπάθεια και παιχνίδι σε μία πολύ ωραία τοποθεσία, με πολλές συμμετοχές και το κάτι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι, που ανεβάζει το επίπεδο των επόμενων παιχνιδιών σε υψηλότερα επίπεδα.

Ευχαριστώ πολύ για μία πολύ ωραία Κυριακή και ένα απίστευτο πιάσιμο μετά (είχα καιρό να ρίξω τόσο τρέξιμο)  ;D ;D ;D
If god created all men, Samuel Colt made them equal.

batrax

;D ;D ;DΠολυ ΚΑΛΟ  game  παιδια. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Εκ μερους της ομαδας μας και εγω ενα μεγαλο ευχαριστω στο airsoft club και πανω απ ολα στα παιδια της S.W.A.T.... και στην ομαδα μου CERBERUS που πραγματικα προσπαθησαν  για να ειναι πολυ καλο το παιχνιδι και για να περασουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ.
παντα τετοια παιχνιδια να οργανωνετε παιδια(θα περιμενουμε να δουμε τι θα φερετε την αλλη φορα) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-CERBERUS-

sticker

Απο την ομάδα Loners πολλά μπράβω για το ωραιο παιχνίδι που εγινε και μπράβω στις ομάδες που ήρθαν και το εκάναν ακόμα ποιο καλό, Πολυ εντυποσιάκο το ελικόπτερο, αλλα με ενα σήμα τις ομάδας μας θα ηταν ποιο καλό. Ωραια και η κλήρωση, ωραια η οργάνωση η τοποθεσία, ο καίρος βοήθησε αρκετά, σας ευχομαστε πάντα τέτοια, ήταν ένα παιχνίδι με πολλές συμμετοχές και με πολούς φίλους που είχαμε καιρό να παιξουμε μαζί, όσο για τους αθάνατους δεν θα σχολιάσω εμείς περάσαμε καλά , κάναμε και την βόλτα μας, καλη συνέχεια...

remali

Οταν ξεκινουσα το αιρσοφτ ποτε δεν φανταστηκα οτι θα το κανω τοσο επιστημονικα....Χτες το ονειρο πηρε σαρκα και οστα, η μαμα μου ακομα καμαρωνει , ασε που θα το βαλω στο βιογραφικο μου....

Γατακια τα καταφερατε παλι....Και εις αλλα με υγεια... ;)

APACHE

11/11/2012............ μια μερα οπου το airsoft περασε σε αλλη κατηγορια,ανεβηκε....
τερμα πια τα απλα ...ΕΞΩωωω -ΒΡΙΣΙΕΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΕΣ ξοφθαλμες-και απλα μικρα πραγματακια.....
με αυτο το παιχνιδι οροσημο,η κοινοτητα, πρεπει να βλεπει πλεον το airsoft με αλλο ματι....
πρεπει να χτυστουν κερκιδες και να απολαμβανει ο κοσμος το θεαμα..χαχαχα

να ευχαριστησουμε και εμεις οι βετερανοι LOST INFANTRY DIVITION ΤΟ AIRSOFT CLUB (ΜΠΑΜΠΗ+ΒΙΒΙ)
ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ

τους T.A.S.
και βεβαια τον γαμπρο μου τον STARSCREAM...χαχαχαχααχ
το παιδι με με το τρικυκλο που γυροφερνε σαν πεταλουδα μεσα στο δασος,(MORFEA), και μας εσπασε τα νευρα..χαχαχαχ
ολα τα τεκνα των λυκων (SWAT)......
τα υπολοιπα παλικαρακια που βοηθησαν σε ολη αυτην την ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ...(συγνωμη που δεν θυμαμαι τα nicknames)
τα παλικαρια με την τζιπαρα που εδωσαν χλιδη στο πεδιο
τις ομορφες παρουσιες..........ξανθες και μελαχρινες...
τους COBRA.....
τον φιλο ΤΑΛΩΝ
τον φιλο SUNBIRD...
και τελος,...την υπερπαραγωγη αυτη φιγουρα του airsoft ΖΙΝΖΑ....οπου με την δικη του παροτρυνση εγινε το μεγαλο μακελειο γυρω στις 14.00 στο ξεφωτο και πεσανε γυρω στις 60.000 μπιλιες μεσα σε δεκα λεπτα...(με μπροσταρη βεβαια αυτον).
να ειστε ολοι καλα και παντα τετοια ομορφα παιχνιδια και ασφαλη......
εις το επανυδιν....

με τιμη
LOST INFANTRY DIVITION

FIRESTRIKER κ'
APACHE

ninja

Ένα μεγάλο μπράβο από όλη την ομάδα, φυσικά περάσαμε πολύ ωραία και η διοργάνωση ήταν τέλεια είχε τα πάντα( εκτός από καράβι... ίσως στο επόμενο, χαχα αστειάκι) να έιστε καλά και να διοργανώνεται πάντα τέτοια παιχνίδια !!
Δεν θα πώ πολλά γιατί δεν χρειάζονται λόγια, μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις και από εικόνες....... πάρα πολλές  ;D ;D ;D
Live for nothing or Die for something!

StarScream

Παράθεση από: tSeL στις  11 Νοε 2012, 21:31:24 ΜΜ
Πολλά bravo στην διοργάνωση , το διαχειριστήκατε πολύ καλά και φάνηκε η δουλειά που βάλατε όλοι σας για να ευχαριστηθούμε το hobby μας και για να περάσουμε μια αξέχαστη Κυριακή.
Εκ μέρους της ομάδας Fight Club από Κόρινθο όπου συμμετείχαμε από την πλευρά των terrorist περάσαμε ανεπανάληπτες στιγμές έντασης-αδρεναλίνης προσπαθώντας να κρατήσουμε την πλαγιά στο δάσος (οι βόρειοι) .
Οι αθάνατοι ήταν αρκετοί και νομίζω έγινε πιο αισθητό γιατί ήμασταν πάρα πολλοί σε αριθμό πράγμα που κάνει μερικούς να νιώθουν ασφάλεια ότι μπορούν να κρυφτούν στην μάζα.Αν και πάντα μπορείς να αγνοείς τον αθάνατο όπως και τα πυρά του.
Ψάχνω να βρω ποιος ήταν ο οργανωτής των τρομοκρατών γιατί μας βοήθησε πολύ να οργανωθούμε στα πόστα μας μέσο του pmr.
Και τώρα έχουμε να πούμε το εξής: Κ`ΑΛΛΟ Κ`ΑΛΛΟ Κ`ΑΛΛΟ !!!!!
Σας ευχαριστούμε !!! (άντε και κανά μιραζάκι την άλλη φορά ...)

πρόσεχε τι εύχεσαι....  :o ;D :P :P :P

voskoulis

Παράθεση από: tSeL στις  11 Νοε 2012, 21:31:24 ΜΜ
Πολλά bravo στην διοργάνωση , το διαχειριστήκατε πολύ καλά και φάνηκε η δουλειά που βάλατε όλοι σας για να ευχαριστηθούμε το hobby μας και για να περάσουμε μια αξέχαστη Κυριακή.
Εκ μέρους της ομάδας Fight Club από Κόρινθο όπου συμμετείχαμε από την πλευρά των terrorist περάσαμε ανεπανάληπτες στιγμές έντασης-αδρεναλίνης προσπαθώντας να κρατήσουμε την πλαγιά στο δάσος (οι βόρειοι) .
Οι αθάνατοι ήταν αρκετοί και νομίζω έγινε πιο αισθητό γιατί ήμασταν πάρα πολλοί σε αριθμό πράγμα που κάνει μερικούς να νιώθουν ασφάλεια ότι μπορούν να κρυφτούν στην μάζα.Αν και πάντα μπορείς να αγνοείς τον αθάνατο όπως και τα πυρά του.
Ψάχνω να βρω ποιος ήταν ο οργανωτής των τρομοκρατών γιατί μας βοήθησε πολύ να οργανωθούμε στα πόστα μας μέσο του pmr.
Και τώρα έχουμε να πούμε το εξής: Κ`ΑΛΛΟ Κ`ΑΛΛΟ Κ`ΑΛΛΟ !!!!!
Σας ευχαριστούμε !!! (άντε και κανά μιραζάκι την άλλη φορά ...)

Εάν εννοείς έναν παπάρα που μιλούσε με τους λόφους και με αυτούς που ήταν μέσα στο δάσος [(100 μέτρα πιο πάνω...)χαρακτηριστικά],και εσείς ήσασταν 10 άτομα και έλεγε να δοθεί αναφορά ώστε να γνωρίζουν οι λόφοι εάν κατέβει κανένας από το δάσος,κτλ...ξέρω ποιος είναι!!

Πολύ καλό παιχνίδι!Τους αθάνατους να τους χαίρεται η μαμά τους!Ανυπομονούμε για επόμενο σενάριο!
hellenic navy rulezz

ZINJA

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣΣΣΣ!!!!

ΣΥΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ AIRSOFT ΑΝΕΒΙΚΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΟ,ειδα τοσους <παλιους>!
αλλα γνωρισα και ποσους νεους!!

οσον αφορα το παιχνιδι.αφου το πεδιο τα σπαει για παιχνιδι(χωρος---πολλα ατομα---)δεν ειχαμε μποκαρισμα πουθενα!ΟΛΑ ΕΙΧΑΝΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑΞΗ!

και τελος,...την υπερπαραγωγη αυτη φιγουρα του airsoft ΖΙΝΖΑ....οπου με την δικη του παροτρυνση εγινε το μεγαλο μακελειο γυρω στις 14.00 στο ξεφωτο και πεσανε γυρω στις 60.000 μπιλιες μεσα σε δεκα λεπτα...(με μπροσταρη βεβαια αυτον).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ

για αυτο που εκανα ειχα σκοπο και το ειχα μελετησοι κυριοι!

ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ!

η αποσταση απο το rispon των τρομοκρατων ητανε 100 μετρα!με το βαρος που ειχα και τη κουραση αν εμπενα στις 2 ακριβως πχ ποσα ρισπον θα εκανα μεσα σε 15 λεπτα?3 εκανα κυριοι και κυριες!
προτου αρχισω το ντου ΠΑΡΟΤΡΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΦΟΝΑΡΕς ΜΟΥ
τους προτους και εγινε το μακελιο του μακελιου!μεσα σε μιση ωρα εγινε τις μουρλης το καγκελο!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!

οσον αφορα τους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣΣΣΣ ε τι να πω αυτοι ξερουνε και αυτοι θα ειναι υπευθηνοι που καποτε δεν θα τους παιζουνε. Αλλα και κατι ποιο σημαντικο....ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΤΗ ΦΑΓΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΚΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΚΑΛΗΤΕΡΟΙ!   οι αλλοι το ξερουνε αυτοι.... ποτε θα το μαθουνε?

οσον αφορα το ελικοπτερο χααχαχαχαχα και εγω ηθελα να ρηξω μια γεμιστηρα πανω του!ειδικα την ωρα που ημουνα σε μια κορηφη ενοσ δεντρου!δεστε το βιντεακι που κανει το κυκλο και πεστε μου σε ποιο δεντρο ειμαι ;D ;D ;Dη ομαδα ι-4 γνωριζει!

ΤΕΛΟΣ συγνωμη για τα ορθογραφικα μου λαθη!

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

manoloride

Παράθεση από: ZINJA στις  13 Νοε 2012, 11:12:05 ΠΜ

οσον αφορα τους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣΣΣΣ ε τι να πω αυτοι ξερουνε και αυτοι θα ειναι υπευθηνοι που καποτε δεν θα τους παιζουνε. Αλλα και κατι ποιο σημαντικο....ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΤΗ ΦΑΓΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΚΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΚΑΛΗΤΕΡΟΙ!   οι αλλοι το ξερουνε αυτοι.... ποτε θα το μαθουνε?

+ 10000000 like φιλε!!!!!!!!!

Cerberus Airsoft Team

tSeL

Starscream , ρε φίλε το στομάχι μου δεν με λυπάσαι? Τι γέλιο έριξα με το που είδα το μιραζ....δεν φαντάζεσαι .
Voskoulis , ναι εμείς ήμασταν η δεκάδα μέσα στο δάσος , στείλε μου ένα μνμ με το ποιός ήταν ή απλά πες του ένα ευχαριστώ για την συνεργασία αν μπορείς ...  8)

extreme_sotos

Πολυ καλό παιχνιδι και αψογη διοργανωση...  1000 μπραβο...!!!
---ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ---

#LEONARDO-SWORDFISH#

Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για την συμμετοχή σας και την άψογη συμπεριφορά σας.

Προσωπικά αν ξεκινήσω να ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά, θα πρέπει να γράφω μέχρι αύριο.
Airsoft Club, S.W.A.T., T.A.S.
έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι που
θα το συζητάμε καιρό.

Σε αυτό που θέλω να σταθώ ιδιαίτερα είναι οτι πέρα απο τους προαναφερόμενους,
βοήθησαν και πολλοί φίλοι.... και βόηθησαν ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ
Αγαπούν πολύ το AIRSOFT και αυτό είναι που μετράει.

Δεν θα τους αναφέρω... τους ξέρετε και τους ξέρω.

Τα προβληματάκια υπήρχαν, αλλά σε ένα παιχνίδι 405 ανθρώπων
είχε την καλύτερη κατάληξη ακόμα και για τον ποιο απαισιοδοξο.

EYXΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΫ !!!!!
Kαλή εβδομάδα σε ΟΛΟΥΣ.....

Και σε λίγες μέρες......

έρχεται το trailer του παιχνιδιού που κάποιοι περιμένετε σαν τρελλοί  ;D .....
SNIPER ELITE II
Stay Tuned ... ;)

Life is a Game ..... Airsoft is Serious