=Dead Zone= Ερυθρές Μάνδρας (Woodland) 11/11/12

Ξεκίνησε από StarScream, 22 Οκτ 2012, 23:54:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

el.cind

ψιτ ψιτ leo 499.00euro ειναι καλα...για την πορτα στο εργαστηριο να μεινη ανοιχτη... 8)
ΑΑΑ..και μην τα μαθη ο Starscream ετσυ.... ;D ;D ;D

fiogos

μισό να μυρίσω τα δάχτυλα μου...μισό 1ον είμαι νέος στο forum & στην αθήνα,2ον καποιοι δουλεύουμε(10ωρα) δεν μπορούμε να έχουμε τα πάντα στην εντέλεια,3ον κοίταξα αυτά που με ενδιέφεραν & 4ον αν δεν έρθει καποιο παιδί στο τουρνουά δεν μπορούν παιδιά σαν κ μένα να μπούνε στην θέση τους ?
FoXtRoT*.*

Τάλων

@ Asim

Praktiker - Πεδίο 35 km

Παράθεση από: fiogos στις  09 Νοε 2012, 23:43:00 ΜΜ
μισό να μυρίσω τα δάχτυλα μου...μισό 1ον είμαι νέος στο forum & στην αθήνα,2ον καποιοι δουλεύουμε(10ωρα) δεν μπορούμε να έχουμε τα πάντα στην εντέλεια,3ον κοίταξα αυτά που με ενδιέφεραν & 4ον αν δεν έρθει καποιο παιδί στο τουρνουά δεν μπορούν παιδιά σαν κ μένα να μπούνε στην θέση τους ?

Αν είσαι νέος στο Forum τότε πριν μυρίσεις τα δάχτυλά σου φρόντισε να διαβάσεις τους κανόνες λειτουργίας του. Και έπειτα μάλλον διάβασες αυτά που ήθελες παρά αυτά που έπρεπε. Τέλος αν νομίζεις ότι οι 10 ώρες που δουλεύεις είναι πολλές τότε πιστεψέμε υπάρχουν και χειρότερα.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: fiogos στις  09 Νοε 2012, 23:43:00 ΜΜ

Δεν πιστεύω και πάλι να φταίει κανένας γι' αυτό ...
Το φόρουμ έχει κάποιους κανόνες που τους έχεις αποδεχτει όταν έκανες εγγραφή.
Οπως και το παιχνίδι ή το οποιοδήποτε παιχνίδι  έχει κάποιους όρους....
και το λάθος είναι αυτό: "κοίταξα αυτά που με ενδιέφεραν"

Δεν είναι έτσι καλέ μου φίλε..δεν κοιτάμε μόνο ότι μας ενδιαφέρει.
Κοιτάμε όλο το πακέτο ...anyway.... ο υπευθυνος των συμμετοχών για να μη σε εχει βάλει στη λίστα.... μάλλον εχεις
δηλωσει εκπροθεσμα.... και δεν νομίζω να φταίει κανένας απο τους διοργανωτες γι' αυτό.

Σε καταλαβαίνω  ...αλλά ....
Αλλωστε δεν ειναι και το τελευταιο παιχνίδι....εχουν να γίνουν εντυπωσιακα παιχνιδια μέσα στο 2013.

Υπομονή μέχρι το επόμενο.

Asim

fiogos

"αυτά που μ΄ενδιαφέρουν" ήντα ψόματα να πω ? ούλοι περιμένουμε για κατι τέτοια παιχνίδια,να μαζεύεις λεφτά,εξοπλισμό,να κάμεις αναφορά για να πάρεις ρεπό κ συγκεκριμένα να χάνεις βραδινό...αυτό δεν σε ξενερώνει ?!?!? πόσο μάλλον για κάποιον νεόφερτο στην αθήνα.Ναι μέν βλακία δικιά μου που δεν το κυνήγησα λόγο του ωραρίου μου αλλά γιάντα ο υπευθυνος των συμμετοχών να δρά σαν δήμιος 453 άτομα κ τέλος? κ αν είναι 454 υπάρχει πρόβλημα ?
FoXtRoT*.*

#LEONARDO-SWORDFISH#

Είμαι αρκετά κουρασμένος και εχω ήδη πολλά στο κεφάλι μου.....
πάω για ύπνο....

όσο για σας επιστήμονες...
ξεκουραστειτε με το παρακατω τραγουδάκι
γιατι σας περιμένει κόλαση,,,,  8)  8)  ;D ;D

Мой рай = My Paradise = O παράδεισος μου

МакSим - Мой рай

KATADROMEAS

Ακύρωση της συμετοχής για τον KATADROMEA λόγο ανωτέρας αρχής... Συγνώμη και θα τα πούμε σε επώμενο παιχνίδι!

WARBRO

Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

George Karamouzis

Παιδιά τι ώρα θα γίνει η συγκέντρωση στο Praktiker?

Agamemnwn

Παράθεση από: StarScream στις  08 Νοε 2012, 23:17:06 ΜΜ
θα υπάρχει μέλος της ομάδας μας που θα σας περιμένει στα PRAKTIKER που αναγράφεται στο αρχικό post και η αναχώρηση από εκεί θα γίνει 8:30 ακριβώς!!!!

Εγω θα ειμαι κατα τις 8 εκει just in case :D

StarScream

Παράθεση από: George Karamouzis στις  10 Νοε 2012, 08:59:03 ΠΜ
Παιδιά τι ώρα θα γίνει η συγκέντρωση στο Praktiker?
θα παρακαλούσα τα οχήματα σας να τα αφήσετε εκτος πεδίου στην κόκκινη διαγράμμιση που υπάρχει στην photo και περιμετρικά του δρόμου,δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα έχει ενημερωθεί ο Δήμος και η κοινότητα.θα υπάρχει μέλος της ομάδας μας που θα σας περιμένει στα PRAKTIKER που αναγράφεται στο αρχικό post και η αναχώρηση από εκεί θα γίνει 8:30 ακριβώς!!!!

Στην μέτρηση θα υπάρχουν 3 μετρητές και 3 γραμμές που θα μπορείς να περάσετε αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ όχι οποτε θέλετε εσείς.. θα φωνάζουμε τις ομάδες και τα ονόματα σας και θα σας λέμε σε ποιο νούμερο θα περάσετε,εκεί θα μετρηθείτε,θα μαρκαριστούν τα όπλα σας και θα σας βάλουμε τα διαχωριστικά με την μια στο χέρι.Λόγο τις μεγάλης συμμετοχής θα παρακαλούσα να είστε στην ώρα σας γιατί αν καθυστερείτε εσείς θα καθυστερείτε και όσους είναι μετά από εσάς,όπως και ότι αν κόβετε ένα όπλο δεν θα το συζητάμε ενώ θα περιμένουν από πίσω.. όπως έχει προαναφερθεί στα 370.1 το όπλο απλά δεν θα περάσει και αν κάποιος έχει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού όπλο που δεν είναι μαρκαρισμένο θα αποβάλλεται.

tristan

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  10 Νοε 2012, 00:46:03 ΠΜ
Είμαι αρκετά κουρασμένος και εχω ήδη πολλά στο κεφάλι μου.....
πάω για ύπνο..
όσο για σας επιστήμονες...
ξεκουραστειτε με το παρακατω τραγουδάκι
γιατι σας περιμένει κόλαση,,,,  8)  8)  ;D ;D

Мой рай = My Paradise = O παράδεισος μου

МакSим - Мой рай

Παρηγορια στον αρρωστω μεχρι να βγει η ψυχη του (στο παιχνηδι παντα  :-* :-* :P :P) χαχαχα!!!!!! τρελο επιστημονακια

Θα φερο και κεσταπ για εφε στης ασπρες πλουσες σας γατακια!!!!!!

theon

LEO ακύρωσε την συμμετοχή μου λόγω τραυματισμού :( !
Καλά να περάσετε !
PLAY SAFE STAY SAFE!
ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ!

ΝΤΕΝΖΕΛ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ THE HUNTERS, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ..

ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΟΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΣΗΜΑ,ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

#LEONARDO-SWORDFISH#

Eιδική ομάδα Επιστημόνων θα βρίσκεται απο σήμερα το απόγευμα στις Ερυθρές.

Εύχομαι σε όλους να γίνει ένα καλό παιχνίδι

και να είστε ενημερωμένοι για τους όρους και τον τρόπο του παιχνιδιου.

Εύχομαι ότι θα γίνει το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς.

Αυτό εξαρτάται  και απο σας.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας και το ενδιαφέρον σας.

Τα λέμε το πρωι στο πεδίο.  ;) ;D

JOHN SPARTAN

Θα πρεπει να ακυρωσω τη συμμετοχη μου, δυστυχος, ευχομαι σε ολους καλο παιχνιδι.  :-[

tSeL

Έχω δώσει συγκεντρωτική λίστα της ομάδας Fight Club στην 10ή σελίδα αυτού του forum και δεν έχετε προσθέσει το τελευταίο μέλος μας με όνομα ZeRo Cool .Το post μου έγινε πριν το κλείσιμο των συμμετοχών άρα φαντάζομαι δεν θα υπάρξει πρόβλημα αν έρθει αύριο.  8)

Asim

Παράθεση από: WARBRO στις  10 Νοε 2012, 08:00:32 ΠΜ
που θα κατευεις μαγουλα ?
Σε ευχαριστώ warbrο, έχω κανονίσει με τα παιδιά να βρεθούμε στην πορεία του κομβόι !!!

spyros_pap

Ποσοι θα ειμαστε στα praktiker τις μαγουλας αυριο? και που θα παρκαρουμε?
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.