Σούνιο ξενοδοχείο

Ξεκίνησε από Overlord, 18 Ιουλ 2011, 00:09:06 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ROOKIEJO

dulas δεν τους εβαλα οχι γιατι δεν ηθελα αλλα το νοημα του ποστ δεν ειναι να μαθει το δντ ποιος εχει και ξοδευει για την αεροσφαιριση αλλα να σκεφτουμε ολοι τις πραξεις μας.
και καθως το επιπεδο της κουβεντας μου αρεσει αλλα και για φυγουμε απο την γκρινια που κανεναν δεν βοηθαει θα ξεκινησω μια κωδικοποιηση τι χρειαζετε κατα την γνωμη μου για να παμε ενα βηματακι παραπανω

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: wrangler στις  20 Ιουλ 2011, 09:19:19 ΠΜ

περαν αυτου στο pb δεν εχει γινει καμια αξιολογη επενδυση στο θεμα πεδιων αφου ολα κυμαινονται
πανω κατω στις ιδιες χωροταξικες γραμμες χρονια τωρα..
σεναρια γινονται και στο χωρο του μεταλλειου...και στην ευρυτερη περιοχη που ειναι δημοσια και ομως πληρωνουν κι εκει συμμετοχη... ευτυχως που τα τελευταια 2 χρονια ξυπνησαμε-νε μερικοι
και δεν τα ακουμπανε στους κλεφτοκοταδες...
+ οτι ο ''κυριος''που στηνει τα παιχνιδια εκει κανει τον νταη για να στηριξει το μαγαζακι του και λεει μεχρι οτι εχει αδεια για το δημοσιο αυτον χωρο απο το δασαρχειο..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Dulas

Εδώ πληρώναμε για το hotel 5 ευρώ νταβατζιλίκι.  >:(

Που στην τελική το μέρος για παιχνίδι το είχα βρει και δοκιμάσει πριν δοθεί στην κυκλοφορία από το 2005, και ξαφνικά μία μέρα μας έρχεται ο λεβέντης....5euro μάγκες, έχω άδεια για το μέρος. >:(

Ο κηφήνας
Για τους fps-όφοβους...
Προτιμώ να με πετύχει 1 ΒΒ με max 2.8Joules απο τα 25+ μέτρα παρά μία ριπή 1.87J σε 25- ή μια ριπή 1J στα 15-(οι 2 δυνάμεις αντιστοιχούν στην αρχική ενέργεια που έχει το BB 0.20gr με 550,450 και 350fps αντίστοιχα

wrangler

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  20 Ιουλ 2011, 10:53:50 ΠΜ
+ οτι ο ''κυριος''που στηνει τα παιχνιδια εκει κανει τον νταη για να στηριξει το μαγαζακι του και λεει μεχρι οτι εχει αδεια για το δημοσιο αυτον χωρο απο το δασαρχειο..

ναι  ε; ετσι λεει ;

αυτο δεν ισχυει με τη καμια....
ισα ισα.... ;)
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: wrangler στις  20 Ιουλ 2011, 11:08:19 ΠΜ
ναι  ε; ετσι λεει ;

αυτο δεν ισχυει με τη καμια....
ισα ισα.... ;)
εννοειται φιλε μου οτι δεν ισχυει εφοσον πρωτα πρωτα υπαρχει νομος που απαγορευει την βαφη δεντρων σε δασικη περιοχη..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

Gunner

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  20 Ιουλ 2011, 11:10:06 ΠΜ
εννοειται φιλε μου οτι δεν ισχυει εφοσον πρωτα πρωτα υπαρχει νομος που απαγορευει την βαφη δεντρων σε δασικη περιοχη..
;D ;D ;D ;D ;D

ROOKIEJO

1 ασφαλης χωρος φυλαξης κατασκευων ξυλινων η μεταλικων ετσι ωστε να μην πηγαινει χαμενος κοπος των φιλων που τις κανουν
2 συνεργασια περισοτερων ομαδων στο ανεβασμα σεναριων ωστε να μοιραζετε το κοστος
3 περισοτερα σεναρια δημοσια ταυτοχρονα ετσι ωστε ο καθε παικτης να διαλεγει που να παει.
4 αναρτηση πριν το σεναριο αναγκαιων κατασκευων και συμετοχη συμπαικτων σε αυτες
5 κατηγοριοποιηση σεναριων ως προς τον βαθμο δυσκολιας ωστε να ξερει ο καθενας τι περιμενει

μπορει ο καθενας να συμπληρωσει οτι θελει η να μου στειλει πμ να το συμπληρωσω εγω

Shadowjack

Dula, πάντα σε θεωρούσα ακέραιο παιδί. Τώρα όμως πλέκεις τα πράγματα και δεν σε καταλαβαίνω. Επιπλέον, δεν είναι σαφές σε ποιους αναφέρεσαι και μας παίρνεις όλους σβάρνα με τις τοποθετήσεις σου. Οπότε:

1. Όπως έχει καταλάβει πια όλη η χώρα, η περίοδος της ανοχής έχει τελειώσει και καλούμεθα να μπούμε επί τέλους στην Ευρώπη, ή να αποχωρήσουμε και να γίνουμε πάλι Αφρικανικό κράτος. Δεν έχει άμεση σχέση η οικονομία και η πολιτική με την αεροσφαίριση, αλλά μικροκλασματικά τις αντικατοπτρίζει, μια και όλα μια αντανάκλαση ετέρων είναι. Και ερωτώ: μπορεί μια γυναίκα να είναι λίγο έγκυος; Φυσικά όχι. Ή είσαι έγκυος ή δεν είσαι. Με την ίδια λογική, ή είσαι παράνομος ή δεν είσαι.

Αυτοί λοιπόν που καταπατούν χοτέλ, Σούνιο, την καλύβα της θείας Καλλιόπης και τα συναφή, είναι παράνομοι. Δεν υπάρχει μα ή μου, ή «ρε φίλε και τι πειράζει;», ή μούμπλε μούμπλε, ή «και τι έγινε;». ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. Ανά πάσα στιγμή είναι στο έλεος του κάθε καλοθελητή που έχει την διάθεση να ασκήσει μήνυση ή να κάνει καρφωτή ή οτιδήποτε παρόμοιο. Και να φυλάξει ο Θεός από το να γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα γιατί τότε οι υπεύθυνοι θα πάνε φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής τους – μπορεί να πάνε φυλακή ακόμη και εκείνοι που δεν φταίνε σε τίποτα. 

Για να πάρεις άδεια χρήσης ενός χώρου όμως, πρέπει να έχεις νομική υπόσταση. Ο Κώστας ο Dulas δεν μπορεί να πάρει άδεια από τον κολλητό του γιατί τότε έχει τη ποινική και αστική ευθύνη τόσο ο ιδιοκτήτης του χώρου όσο και ο φίλτατος Dulas. Δεν σε έχω για ανόητο και δεν πιστεύω ότι διατίθεσαι να σηκώσεις προσωπικά το ποινικό ή αστικό φορτίο ενός παιχνιδιού γιατί είναι δεδομένου του ότι η στραβή θα συμβεί και ήδη έχει συμβεί πολλάκις.

Άρα ο σχηματισμός νομικής οντότητας είναι μονόδρομος, δεδομένου του ότι η μόνη εναλλακτική δίοδος είναι οι επιχειρήσεις. Ο σύλλογος είναι ο καθιερωμένος δρόμος μιας ομάδας πολιτών που θέλει να νομιμοποιήσει πλήρως μια δραστηριότητα αφιλοκερδώς. Τελεία και παύλα. Δεν δέχομαι την υπόνοια ότι όποιος προσπαθεί να επιλύσει τα νομικά προβλήματα του παιχνιδιού είναι εκεί για να τα αρπάξει.

Εάν πιστεύεις ότι μπορείς να στηρίξεις την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού επάνω σε παράνομες ενέργειες, διαφωνώ κάθετα προσωπικά. Δεν γίνεται. Και βέβαια σκοπός ενός συλλόγου είναι να νομιμοποιήσει τη δραστηριότητα – μέσα στα πλαίσια του συλλόγου και του νόμου όμως. Και ο Γλαύκος νομιμοποίησε το ψαροντούφεκο, αλλά χρειάζεσαι άδεια για να ψαρέψεις και πρέπει να ειδοποιήσεις το λιμεναρχείο όταν θα ψαρέψεις. Και κανένας δεν είναι stand-by τρίβοντας χαιρέκακα τα χέρια του να ελέγξει το πορτοφόλι σου για να στ' αρπάξει ενώ ψαρεύεις.

Προσωπικά προσβάλλομαι από τη στάση σου και τα λεγόμενα σου, που να τονίσω για μια ακόμη φορά, δεν έχουν καμία υπόσταση κάτω από το γράμμα του νόμου. Διότι, πολύ απλά, ΔΕΝ  μπορείς να πας στο δασάκι με το αεροβόλο σου  όπλο, και αυτός είναι ο ακριβής ορισμός για τα όπλα αεροσφαίρισης στο πρίσμα του νόμου. Ναι, ακούσατε καλά. Είναι παράνομο να κυκλοφορείς στον οποιοδήποτε χώρο πλην σκοπευτηρίου με αεροβόλο όπλο τυπικά – απλά παίζουμε με την ανοχή της αρχής διότι οι άνθρωποι έχουν και πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν. Αυτό που προτείνεις στον κόσμο να κάνει, με τα "free" παιχνίδια, είναι να καταπατούν ιδιόκτητες ή δημόσιος εκτάσεις παραβαίνοντας επιπλέον το νόμο περί όπλων. Και παρουσιάζεις και τον εαυτό σου από πάνω σαν  «προστάτη» των αφελών θυμάτων. Έλεος.
Οι σύλλογοι είναι μονόδρομος. Είναι η μόνο νόμιμη δίοδος που μας έχει απομείνει. Γιατί, πιστέψτε με, η ανοχή έχει όρια.

2. Φίλε Dula, δεδομένης της γνωριμίας μας, θα μου επιτρέψεις μια προσωπική ερώτηση. Απ' ότι γνωρίζω, και διόρθωσε με αν κάνω λάθος, έχεις υπογράψει το υποβληθέν καταστατικό του συλλόγου στο οποίο συμμετέχει η ομάδα σου, και που χειριζόταν ο Spaniard. Γνωρίζουμε ότι ο σύλλογος αυτός έχει προς το παρόν φάει πόρτα λόγου υποβολής μη έμπρακτου καταστατικού, δηλαδή ο/η Πρωτοδίκης σας έχει θέσει ερωτήματα στα οποία οφείλεται να απαντήσετε. Μήπως η στάση σου αυτή έχει σχέση με το γεγονός ότι το υποβληθέν καταστατικό έφαγε πόρτα; Γιατί αν πιστεύεις αυτά που καταθέτεις, γιατί υπέγραψες το προαναφερόμενο καταστατικό;

3. Εκφράζεις κάποιες απόψεις περί ομοσπονδιών. Δεν λέω ότι δεν είναι χαβούζα οι ομοσπονδίες, αλλά υπάρχουν και κάποιες που δουλεύουν αξιοκρατικά. Εσύ έχεις ασχοληθεί ποτέ με τις ομοσπονδίες και τον οργανωμένο αθλητισμό, για να εκφράσεις άποψη; Ή επαναλαμβάνεις αυτά που έχεις ακούσει από τρίτους; Διότι οι επιχορηγήσεις τελειώσανε οριστικά και αυτό το παιχνίδι δεν παίζεται πια.

Τα ως άνω αποτελούν προσωπικές μου απόψεις και δεν εκφράζουν τις θέσεις ή τις απόψεις τόσο της ομάδας μου, όσο και του συλλόγου αεροσφαίρισης στον οποίο ανήκω. Επιπλέον, να τονιστεί ότι γράφω χωρίς να έχω μιλήσει με ή να έχω συντονίσει την απάντηση μου με μέλη της ομάδας μου, όπως και δεν δικαιούμαι να γράφω για τον σύλλογο διότι δεν αποτελώ μέλος του ΔΣ. Απλά τα έχω πάρει με αυτά που διαβάζω γιατί είναι και αφελή και οδηγούν προς το χάος, όχι την τάξη.

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill

Overlord

Νομίζω ότι τα αίματα αρχίζουν κι ανάβουν ή εμένα απλά μου φένεται;
Διαβάζω για ομίλους και συλόγους αεριοσφαίρησης χωρίς να ονοματίζονται και ζητώ συγνώμη από τον φίλο Shadowjack αλλά αν ανήκεις σε έναν όμιλο ή αν έχεις ασχοληθεί ή αν κάποιος άλλος έχει ασχοληθει με την δημιουργία ενός ομίλου θα ήθελα να αναφέρεις, αν θέλεις φυσικά, τι ενέργειες χρειάζονται από έμένα τον νιούφη στον χώρο για να γραφτώ και συμετάσχω σε έναν τέτοιο όμιλο ούτως ώστε να είμαι καλημένος κατα το γράμμα του νόμου
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

Raven

ΠαράθεσηΔιότι, πολύ απλά, ΔΕΝ  μπορείς να πας στο δασάκι με το αεροβόλο σου  όπλο, και αυτός είναι ο ακριβής ορισμός για τα όπλα αεροσφαίρισης στο πρίσμα του νόμου. Ναι, ακούσατε καλά. Είναι παράνομο να κυκλοφορείς στον οποιοδήποτε χώρο πλην σκοπευτηρίου με αεροβόλο όπλο τυπικά – απλά παίζουμε με την ανοχή της αρχής διότι οι άνθρωποι έχουν και πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν.

φιλε ShadowJack έχεις απόλυτο δίκιο.

Dulas

Κωστή λυπάμαι αν κάποιες από τις κουβέντες μου σε προσέβαλαν ή κάποιους άλλους συμπαίχτες μας, αλλά καμιά τέτοια πρόθεση είχα ή έχω.

Για αυτό εξάλλου και ενα χρόνο περίπου απόφευγα τα φόρουμ με τα πολλά πολλά.

Και πραγματικά μάλλον ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω.

Όσο πιο πολύ ασχολούμαστε τόσο πιο πολύ μπορεί να δημιουργούμε περιττές εντάσεις μεταξύ μας, κυρίως από τα φόρουμ.

Ουσιαστικά δεν διαφωνούμε σε όσα αναφέρεις όσον αφορά το τι είναι νόμιμο και τι παράνομο.

Aλλά ποιος ειναι ο Dulas η ο Shadowjack  που θα επιβάλει στον άλλον το που θα πάει να παίξει.
Με τι όρια, τι θα φοράει, με τι κανόνες, που με ποίους, πως, γιατί κτλ κτλ.

Δεν είμαστε ούτε μπαμπουλες ούτε τίποτα, αν ο κάθε ένας θελήσει ακόμα και στο πεδίον του άρεως να πάει να παίξει θα παίξει, εγώ και να πω μην πάει αυτός θα πάει, δεν είμαι κανένας χωροφύλακας.

Παράθεση από: Shadowjack στις  20 Ιουλ 2011, 11:46:39 ΠΜ2. Φίλε Dula, δεδομένης της γνωριμίας μας, θα μου επιτρέψεις μια προσωπική ερώτηση. Απ' ότι γνωρίζω, και διόρθωσε με αν κάνω λάθος, έχεις υπογράψει το υποβληθέν καταστατικό του συλλόγου στο οποίο συμμετέχει η ομάδα σου, και που χειριζόταν ο Spaniard. Γνωρίζουμε ότι ο σύλλογος αυτός έχει προς το παρόν φάει πόρτα λόγου υποβολής μη έμπρακτου καταστατικού, δηλαδή ο/η Πρωτοδίκης σας έχει θέσει ερωτήματα στα οποία οφείλεται να απαντήσετε. Μήπως η στάση σου αυτή έχει σχέση με το γεγονός ότι το υποβληθέν καταστατικό έφαγε πόρτα; Γιατί αν πιστεύεις αυτά που καταθέτεις, γιατί υπέγραψες το προαναφερόμενο καταστατικό;

Κάθε άλλο για αυτό και υπόγραψα, μπας και μπορώ για αρχή όπως είχα πει νωρίτερα να μπορώ έστω να έχω νόμιμα την μεταφορά των AEG, και όχι να κάνω το σταυρό μου μην με τραβάνε.

Το ότι έπεσε πόρτα δεν είναι λόγο καταστατικού.

Βασικά είχα γράψει ένα κατεβατό σεντόνι αλλά εκτός από κουραστικό, ουσιαστικά δεν έχει και νόημα πια γιατί τα είχε καλύψει από την δεύτερη κιόλας σελίδα ο Μήτσος
Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  19 Ιουλ 2011, 17:20:26 ΜΜ
Ντούλας ρε αντε αλλαξε καμια πανα που εχεις και γνωμη... ;D :-* ;D ξαναζεσταμενα φαγητα οπως ειπες και πιο πανω αδερφε....βαρεθηκα ακομα και  να πω-γραψω πλεον και τη γνωμη γιαυτο το θεμα ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ τα ιδια και τα ιδια...οχι ομως ο φιλος που το ανοιξε το θεμα αυτο να νομιζει οτι ειμαι αντιθετος απλα κουραστηκα να ξαναλεω τα ιδια.Οπως και πολυ εδω που δεν εχουν γραψει η ακομα και γραψει τη γνωμη τους.Εχει πολυ συζητηση το θεμα και ειναι κουραστικο. Οποιος θελει μονο απο κοντα πλεον γιατι αλλα γραφουμε αλλα εννοουμε αλλα καταλαβαινει ο αλλος και τελος ο καθενας καταλαβαινει οτι τον συμφερει
Μακράν μετά από τρεις σελίδες... ξανά.

Το post που τα λέει όλα.
Για τους fps-όφοβους...
Προτιμώ να με πετύχει 1 ΒΒ με max 2.8Joules απο τα 25+ μέτρα παρά μία ριπή 1.87J σε 25- ή μια ριπή 1J στα 15-(οι 2 δυνάμεις αντιστοιχούν στην αρχική ενέργεια που έχει το BB 0.20gr με 550,450 και 350fps αντίστοιχα

MitsoS_O_Yakuza

Και θα το ξαναπω ξανα γιατι σας ξερω ολους προσωπικα και εκτος airsoft.Εκτος οτι εχουμε κανει πολυ ωραιες συζητησεις περι ολων αυτων των υπεροχων θεματων και ξερω πανω κατω τι υποστιριζει ο καθενας σας ξεχωριστα αλλα και το πως σκεφτεται ο καθενας σας.Dulas-Shadowjack-ROOKIEJO-BOBKID-WHISKEY και ακομα και καποιοι αλλοι που τα διαβαζουν αυτη τη στιγμη και κρατιουνται ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ.Γιατι αραγε?Μα γιατι δεν εχει νοημα φορουμικα ολο αυτο..ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ τελος ολα ταλα ειναι για εντασεις!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Shadowjack

ΠαράθεσηAλλά ποιος ειναι ο Dulas η ο Shadowjack  που θα επιβάλει στον άλλον το που θα πάει να παίξει.
Με τι όρια, τι θα φοράει, με τι κανόνες, που με ποίους, πως, γιατί κτλ κτλ.

Δεν είμαστε ούτε μπαμπουλες ούτε τίποτα, αν ο κάθε ένας θελήσει ακόμα και στο πεδίον του άρεως να πάει να παίξει θα παίξει, εγώ και να πω μην πάει αυτός θα πάει, δεν είμαι κανένας χωροφύλακας.

Το "πως" παίζεται ένα παιχνίδι είναι κάτι που αποφασίζεται συλλογικά σε πολλαπλά επίπεδα. Και είναι κάτι που αλλάζει κάθε δέκα χρόνια τυπικά στα περισσότερα αθλήματα έτσι και αλλιώς. Κανένας δεν επιβάλλει τίποτα σε κανέναν - οι κανόνες ενός συλλόγου είναι κάτι που φτιάχνουν τα μέλη κατά το δοκούν, βάση εμπεριστατωμένων απόψεων, εφόσον δεν υπάρχουν υπερκείμενα σωματεία που καλύπτουν αυτούς τους κανόνες. Η διαφορά είναι ότι το παιχνίδι εντός συλλόγου είναι πια νόμιμο (με τη σύμφωνη άδεια του ιδιοκτήτη του χώρου), ενώ εκτός συλλόγου η αεροσφαίριση παραμένει παράνομη.

Δεν είμαι ούτε εγώ μπαμπούλας, αλλά όπως μπορώ να πω ρε φιλαράκι μην μπαίνεις σε μια τράπεζα να κλέψεις, ή μη χτυπάς τη γριούλα στο κεφάλι με ρόπαλο να της πάρεις τα 6 ευρώ, έτσι και προτρέπω τους συμπολίτες μου να μην επιδίδονται σε παράνομες δραστηριότητες εφόσον αυτό είναι δυνατόν, γιατί η τήρηση της νομιμότητας μας βοηθάει όλους στο τέλος.

Οι κανόνες μιας οποιαδήποτε δραστηριότητας, όταν αυτή έχει γίνει νόμιμη, και ως απόρροια υπάρχει αστική και ποινική ευθύνη, θεσπίζονται (με πολύ δίκαιο) έτσι ούτως ώστε να μειωθεί το ρίσκο και η αστική ευθύνη στο σύλλογο. Δεν γίνεται αλλιώς. Τα όρια ταχύτητος στους δρόμους είναι χαμηλά όχι γιατί προσπαθούμε να περιορίσουμε τον Σουμάχερ στην οδήγηση, αλλά επειδή γνωρίζουμε ότι ο ελάσσων παρανομαστής μόνο τόσο αντέχει να τρέχει, και εφόσον είναι νόμιμη η οδήγηση, τα όρια θέτονται από τον ελάσσονα παρανομαστή, και όχι τον Σουμάχερ.

ΠαράθεσηΚάθε άλλο για αυτό και υπόγραψα, μπας και μπορώ για αρχή όπως είχα πει νωρίτερα να μπορώ έστω να έχω νόμιμα την μεταφορά των AEG, και όχι να κάνω το σταυρό μου μην με τραβάνε.

Και πολύ καλά έκανες. Και για τον σωστό λόγο.

ΠαράθεσηΚαι θα το ξαναπω ξανα γιατι σας ξερω ολους προσωπικα και εκτος airsoft.Εκτος οτι εχουμε κανει πολυ ωραιες συζητησεις περι ολων αυτων των υπεροχων θεματων και ξερω πανω κατω τι υποστιριζει ο καθενας σας ξεχωριστα αλλα και το πως σκεφτεται ο καθενας σας. Dulas-Shadowjack-ROOKIEJO-BOBKID-WHISKEY και ακομα και καποιοι αλλοι που τα διαβαζουν αυτη τη στιγμη και κρατιουνται ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ. Γιατι αραγε? Μα γιατι δεν εχει νοημα φορουμικα ολο αυτο..ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ τελος ολα ταλα ειναι για εντασεις!!

Μήτσο δεν υπάρχουν εντάσεις (you wouldn't like me when I'm angry, που λέει και ο ποιητής). Ο Dulas είναι από τα άτομα που συμπαθώ και σέβομαι και το γνωρίζει ο ίδιος.  Δεν συμφωνώ (έντονα) με τη στάση του, και του τα λέω όπως θα του τα έλεγα πρόσωπο με πρόσωπο έτσι και αλλιώς.  Και δυστυχώς στην εποχή μας, τα φόρουμ έχουν αντικαταστήσει παγκοσμίως την κοινωνική επαφή.

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill

kourkoulos

Παράθεση από: Shadowjack στις  20 Ιουλ 2011, 17:06:35 ΜΜ
Το "πως" παίζεται ένα παιχνίδι είναι κάτι που αποφασίζεται συλλογικά σε πολλαπλά επίπεδα. Και είναι κάτι που αλλάζει κάθε δέκα χρόνια τυπικά στα περισσότερα αθλήματα έτσι και αλλιώς. Κανένας δεν επιβάλλει τίποτα σε κανέναν - οι κανόνες ενός συλλόγου είναι κάτι που φτιάχνουν τα μέλη κατά το δοκούν, βάση εμπεριστατωμένων απόψεων, εφόσον δεν υπάρχουν υπερκείμενα σωματεία που καλύπτουν αυτούς τους κανόνες. Η διαφορά είναι ότι το παιχνίδι εντός συλλόγου είναι πια νόμιμο (με τη σύμφωνη άδεια του ιδιοκτήτη του χώρου), ενώ εκτός συλλόγου η αεροσφαίριση παραμένει παράνομη.

Μπορείτε κύριε Shadowjack να μας ενημερώσετε ποιό παιχνίδι είναι νόμιμο εντός συλλόγου και παράνομο εκτος συλλόγου.
και σε ποιό Σύλλογο-Σωματείο για να έρθω να εγγραφώ (αν γίνετε βέβαια) για να πάψω να είμαι παράνομος.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Dulas

Κούρκουλος συγγνώμη που πετάγομαι αλλά αυτό το ερώτημα θα μπορούσες να το έκανες με το κανονικό-κοινό λογαριασμό, και δίκιο να έχεις το χάνεις. 

Αφήνεις πάτημα να το χάσεις, και κανένας δεν μπαίνει στη διαδικασία συζητήσεις σε μια τέτοια περίπτωση, χάνεται το ερώτημα και επικρατεί σαν θέμα ο διπλός λογαριασμός αν ισχύει κάτι τέτοιο.
Γιατί πρώτο post και κατευθείαν στο ψητό φαίνεται-διαβάζετε κάπως λίγο περίεργα.

Στο λέω γιατί και ένα ένα μέλος της ομάδα μου έκανε το ίδιο και είναι κρίμα.
Μια χαρά συζήτηση έχουμε, ούτε μπουνιές σκοπεύουμε να παίξουμε ούτε τίποτα, με τον Κώστα κα τον κάθε Ντούλα , Λεωνίδα, Γιώργο κτλ, μπορεί να έχουμε όλοι μία διαφωνία με κάτι, και στο λέω με πλήρη συνείδηση της κουβέντας αυτής ότι οι γνώμες και οι απόψεις αλλάζουν με το καιρό για πολλούς.

Κάποτε κράζανε την ομάδα μου ελιτίστες που παίζαμε πριβέ, λίγους μήνες αργότερα τα ίδια πρόσωπα παίζανε πριβέ, δεν το κατακρίνω και δεν κρατάω κακία το αναφέρω για να κρατάμε και λίγο περισσότερο ανοικτούς τους ορίζοντες μας σε όλα.

Στο κάτω κάτω hobbyστες δεν είμαστε?
Για τους fps-όφοβους...

kourkoulos

Συγχωρεμένος Κ. Dulas

Ο τελευταίος μου λογαριασμός έχει διαγραφεί εδώ και 18 μήνες και από τότε δεν έχω ξαναποστάρει μέχρι σήμερα που δεν κρατήθηκα άλλο.

δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω κάποιο δίκιο, αλλά αυτό που δεν ανέχομαι  και δεν θα πρέπει να ανεχθεί κανείς είναι τους χειραγωγούς  του Airsoft και να καταλήξουμε όταν θα πηγαίνουμε σε κάποιο παιχνιδάκι να πλακώνει η αστυνομία γιατί θα την έχει στείλει o οποιοσδήποτε κύριος Shadowjack για το οικονομικό όφελος του κάποιου συλλόγου ή για την προετοιμασία εδάφους των μελλοντικών πεδιαρχών, που και πάλι θα σου στέλνουν την αστυνομία για να σου επιβάλλουν  το πεδίο ως την νόμιμη οδό του Airsoft

και όλα αυτά πάντα  με πρόφαση την νομιμότητα και την εξέλιξη του Airsoft
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

tRappED7

Παράθεση από: kourkoulos στις  20 Ιουλ 2011, 18:10:52 ΜΜ

Μπορείτε κύριε Shadowjack να μας ενημερώσετε ποιό παιχνίδι είναι νόμιμο εντός συλλόγου και παράνομο εκτος συλλόγου.
και σε ποιό Σύλλογο-Σωματείο για να έρθω να εγγραφώ (αν γίνετε βέβαια) για να πάψω να είμαι παράνομος.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
Παράθεση από: kourkoulos στις  20 Ιουλ 2011, 20:32:38 ΜΜ
Συγχωρεμένος Κ. Dulas

Ο τελευταίος μου λογαριασμός έχει διαγραφεί εδώ και 18 μήνες και από τότε δεν έχω ξαναποστάρει μέχρι σήμερα που δεν κρατήθηκα άλλο.

δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω κάποιο δίκιο, αλλά αυτό που δεν ανέχομαι  και δεν θα πρέπει να ανεχθεί κανείς είναι τους χειραγωγούς  του Airsoft και να καταλήξουμε όταν θα πηγαίνουμε σε κάποιο παιχνιδάκι να πλακώνει η αστυνομία γιατί θα την έχει στείλει o οποιοσδήποτε κύριος Shadowjack για το οικονομικό όφελος του κάποιου συλλόγου ή για την προετοιμασία εδάφους των μελλοντικών πεδιαρχών, που και πάλι θα σου στέλνουν την αστυνομία για να σου επιβάλλουν  το πεδίο ως την νόμιμη οδό του Airsoft

και όλα αυτά πάντα  με πρόφαση την νομιμότητα και την εξέλιξη του Airsoft

Καλησπέρα αγαπητέ "Κούρκουλε"...  ;)
Όπως καταλαβαίνουμε από τα γραπτά σου είσαι και "παλιός" συνχομπιστής και παλιός συνφορουμιστής και παίχτης...

Αντί λοιπόν να βγαίνουμε και να κράζουμε ο ένας τον άλλο, για πες μου σε παρακαλώ....εσύ τα τελευταία (3) ? να υποθέσω χρόνια, τι έχεις κάνει για να βοηθήσεις αυτό που λέμε αεροσφαίριση στην Ελλάδα και τι προτείνεις να γίνει για να προωθήσουμε την αγαπημένη μας ενασχόληση, ώστε να μπορούμε νόμιμα να παίζουμε χωρίς καρφώματα και προβλήματα με το νόμο ?

Περιμένω να ακούσω προτάσεις για το τι μπορούμε να κάνουμε (και όχι τι να ΜΗΝ κάνουμε)....από σένα πρώτα απ'όλα επειδή έκρινες κινήσεις οι οποίες σκοπό έχουν ένα καλύτερο και πιο σίγουρο μέλλον της αεροσφαίρισης οπως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες που ζηλεύουμε τα εκεί παιχνίδια τους και τις διοργανώσεις τους...και ύστερα από υπόλοιπους συνχομπιστές....ΠΏΣ ΘΕΩΡΟΥΝ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ότι θα  μπορέσουμε να προωθήσουμε το χόμπυ μας και να παίζουμε απαλλαγμένοι από άγχη αλλά και να εξελίξουμε ταυτόχρονα το χόμπυ μας με ωραίους χώρους, σενάρια, παιχνίδια κλπ....  και όχι παρακολουθόντας τα  δρώμενα από κάποιο φόρουμ ή από τα υπόγεια δωμάτια κάποιου εγκαταλελειμένου ξενοδοχείου.

Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω βάσει ποιων στοιχείων αναφέρεσαι σε οικονομικά οφέλη σε ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ συλλογους αεροσφαίρισης και εάν έχεις στοιχεία να τα αναφέρεις επώνυμα ώστε να μάθουμε και όσοι δεν γνωρίζουμε ποιοι προσπαθούν να μας εκμεταλευτούν και ποιοι τελικά προσπαθούν να βοηθήσουν και να προωθήσουν το χόμπυ μας.
Όπως γνωρίζουμε ο πρώτος σύλλογος αεροσφαίρισης στην Ελλάδα είναι η Λέσχη Αεροσφαίρισης Β.Ε., υπάρχει επίσης 2ος σύλλογος στην Μακεδονία και στην Αθήνα υπάρχει το Σωματείο αεροσφαίρισης Ν.Δ.Μ.ΕΝ.

Είμαστε εδώ όλοι για να ακούσουμε επιχειρήματα λοιπόν από εδώ και πέρα και θα ήθελα να διαβάσω αριθμημένες και λογικές λύσεις και όχι αερολογίες...

Ευχαριστώ και αναμένω...

Με εκτίμηση
tRappED_7
Sandmen airsoft team

tRappED7

Και για να μην ξεχάσω αυτό που γράφτηκε για καταγγελίες για παιχνίδια συνχομπιστών στην αστυνομία...
σε παιχνίδι  που είχε  διοργανώσει και η δική μου ομάδα πέρσι τον Οκτώβρη στη Ελευσίνα όπως θα δείτε στη 2η φωτογραφία....
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,4071.0.html
είχε έρθει η αστυνομία.....
Φυσικά δεν λέω ότι ήταν καταγγελία, αφού όλη η Αθήνα ξέρει ότι κάθε Κυριακή πρωί ένα αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. ήταν πάντα στην παλιά νατοική βάση.
Έρχονταν, έβλεπαν και αποχωρούσαν... οόλο το χειμώνα..ούτε καταγγελίες, ούτε ραδιουργίες, ούτε τίποτα.

ευχαριστώ και πάλι
συγγνώμη για το διπλό ποστ
και αναμένω ΛΥΣΕΙΣ και ουσιωδεις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ κύριοι.

Dulas

Εμενα μπορεί να μου λύσει κάποιος την απορία.

Πως πέρασε δηλαδή και έγινε νόμιμο το να γίνετε εσκεμμένη βολή κατά συνανθρώπου, να είναι νόμιμο αν γίνετε από μέλος συλλόγου, και παράνομο αν δεν είναι σε σύλλογο.

Αφήστε τα πεδία ,και τα σενάρια και οι εγκαταστάσεις και και και, αυτά θέλουν επενδυτες, χρόνο, χρήμα...

Εδώ στα απλά.
Για τους fps-όφοβους...

ADINOWS

Μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια...;)
COBRA TEAM