Αμφίκλεια - Παρνασσός 17-7-2011 Το κυνήγι της αλεπούς

Ξεκίνησε από Revo, 06 Ιουλ 2011, 01:31:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Revo

Παράθεση από: Revo στις  18 Ιουλ 2011, 17:33:11 ΜΜ
Ghost Rider την επόμενη φορά θα σας φτίαξω αρνι στην σουβλα για να μην θέλετε να φύγετε απο εδώ είναι υπόσχεση

και θα το φάμε και στο βουνο
Mors Ultima Ratio

Revo

Όσοι έχουν βγάλει και άλλες φωτογραφίες αν μπορείτε ανεβάστετες ακομα και απο την ομάδα σας αν εχετε μονο
με το http://cubeupload.com/ για να μπορέσω να τις μαζέψω όλες  ή στείλτε μου με πμ με το όνομα που έχετε στο facebook για να μπορέσω να τις πάρω απο εκεί  ευχαριστώ
Mors Ultima Ratio

pit k

Παράθεση από: Revo στις  17 Ιουλ 2011, 22:11:30 ΜΜ
Βρέθηκε ένα τζόκει χρώματος μπλέ και γράφει επάνω
sea security με ενα αστέρι για σήμα
και η παρακάτω τάπα απο παγούρι (μάλλον)

όποιος τα έχει χάσει να στείλει πμ ευχαριστω

ήταν ένα πάρα πολύ κάλο παιχνίδι, αξίζει ένα μεγάλο στον φίλο REVO για την πολύ καλή διοργανώσει, το πολύ κάλο στήσιμο που είχε κάνει στο στρατόπεδο της αλεπούς με της υπερυψωμένες σκοπιές, τα οχυρώματα γύρω γύρω από το στρατόπεδο και πολλά άλλα πράγματα που είχε φτιάξει με πολύ μεράκι.
το πεδίο ήταν πάρα πολύ κάλο, φυσικά η παρέα που μαζεύτηκε τελικά ήταν πάρα πολύ καλή με διάθεση για ένα πολύ κάλο παιχνίδι.
όλοι είχαν μια πάρα  μα πάρα πολύ καλή διάθεση, όλα ήταν πάρα πολύ ωραία και περιμένουμε το κυνήγι της αλεπούς Νο 2 και πιστεύω ότι με χιόνι θα είναι ακόμα καλύτερο
όσο για το φαΐ και η φιλοξενία των ανθρώπων δεν υπάρχουν λογία  ;) :D :D :D

οι  φήμες ότι εγώ έφαγα πιο πολύ απ όλους είναι λανθασμένες το πιο πολύ φαΐ από το τραπέζι μας το έφαγε ο Κρητικός, ο Scarface και ο μυστικός πράκτορας από τα παλιά που έκατσε μαζί μας  ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8)
τα τσάκισε τα γεμιστά μπιφτέκια που αν είχαν φωνή τα καημένα θα ουρλιαζανε  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

όσο άφορα την τάπα που βρήκες είναι από την χειροβομβίδα μου άμα θέλεις κράτησε την σαν ενθύμιο από ένα καινούργιο σου φίλο ;)

Henno

Θα ηθελα να ευχαριστησω ολους τους διοργανωτες για την ωραια Κυριακη που μας προσφεραν σε ενα μοναδικης ομορφιας πεδιο .
Το σεναριο ηταν πολυ καλο επασχε  λιγο σε καποια  σημεια αλλα νομιζω πως ολα αυτα ειναι παιδικες αρωστιες που θεραπευονται ευκολα .
Εχετε ενα φοβερο πεδιο που σηκωνει απιστευτα σεναρια συνεχιστε την καλη δουλεια και θα ειμαστε ολοι διπλα σας .
Για αλλη μια φορα ηταν πολυ ευχαριστο να βλεπεις παλιους φιλους ... και να γνωριζεις νεους.  

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον ''πλοηγο μας ''  Παναγιωτη για την αψογη συνεργασια .

Θα ηθελα τελος να καταγγειλω τον κυριο ( λεμε τωρα ...) rookiejo για την απαραδεκτη συμπεριφορα του και τα πληρωμενα αποτελεσματα σε βαρος της ομαδας μας ( BRAVO 3 ZERO + SADMEN ) ως προς το νικητη στο φαγητο ντροπη και αισχος   ;D ;D :P :-* :-*

Kαλη εβδομαδα σε ολους και παντα τετοια εντος και εκτος πεδιων .

we bury our mistakes

ROOKIEJO

pit k αν δεν ειχες φαει και την φωτογραφικη μαζι με τα μπιφτεκια θα μπορουσες να το αποδειξεις  :D :D :D ;) :)
το επομενο θα ειναι το κυνηγι των μπιφτεκιων και ο στοχος να μην σε αφησουν να πλησιασεις στο τραπεζι ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
θα ειναι το ξεκινημα της σειρας MISSION IMPOSIBLE

Revo

pit k θα το κρατησω αναμνηστικο οπωσδηποτε
εχω και αλλο ένα αναμνηστικο εναν αορτηρα που βρεθηκε στο πεδιο 
Mors Ultima Ratio

MitsoS_O_Yakuza

τα περισσοτερα τα ειπατε ολοι παραπανω...εγω οτι ειχα να πω το ειπα στον αρμοδιο REVO επιτοπου και δεν θα κατσω να το γραψω για να βγει ο επομενος και να πει το οτι ναναι και να διμιουργησει προβλημα σε κατι που περασαμε ολοι καλα και φαγαμε ακομα καλυτερα!!και ο νοων νοητο ;D ;D!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

KRITIKOS

παιδιά να ψαχτούν η ομάδες κάποιον παίχτη κατάπιε πάλι

pit k

η πιο πάνω φώτο είναι προϊόν φώτο μοντάζ και είναι ψεύτικη μην πιστεύεται ότι βλέπεται είμαι ΑΘΩΟΣ  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P

KRITIKOS

MitsoS_O_Yakuza

εγω βλεπω οτι εχει μεινει πολυ πραμα εκει προς τα δεξια της φωτο...μαλλον δεν καθοταν απο κει ο pit k ......
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ROOKIEJO

pit k

Γι αυτό  δυσκολεύομαι να χωνέψω τόσες μέρες :o :o ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Revo

Mors Ultima Ratio

MitsoS_O_Yakuza

Ασε φιλε REVO να του κανουμε και μεις κατι γιατι μας εχει κανει τοσα...χαχα με την καλη εννοια παντα...ουτε ενα μπιφτεκι δεν προλλαβενες να παρεις οταν ερχοντουσαν...και ηταν 4 μεριδες με 4 το καθενα...εγω δεν ξερω αλλα μου το ειπαν!! ;D ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Revo

Φωτογραφίες απο το παιχνίδι θα βρείτε  εδω

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.207990805918779.71735.171966182854575

Οσοι έχουν κι αλλες φωτογραφίες ας τις στείλουν
Mors Ultima Ratio

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Revo

Mors Ultima Ratio