Σούνιο ξενοδοχείο

Ξεκίνησε από Overlord, 18 Ιουλ 2011, 00:09:06 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

BoBKiD

Διαβάζοντας τα παραπάνω θυμήθηκα πόσα διαφορετικά posts έχουν γίνει σε forums, στο facebook κλπ με φωτογραφίες και βίντεο από παιχνίδια του εξωτερικού, όπου χρησιμοποιούνται οχήματα, ελικόπτερα, ασθενοφόρα, υπάρχει υγειονομική κάλυψη, χώρος διαμονής κλπ και σχολιάζουν το κόστος που είναι π.χ. 50-60$ λέγοντας πόσο χαμηλό είναι για αυτά που προσφέρουν ή ότι θα έδειναν τα διπλάσια για κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα...

Όταν όμως κάποιος προσπαθεί να κάνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, οι ίδιοι που αναφέρω παραπάνω τον "κράζουνε"...

Αυτοί είμαστε όμως... να μας χαιρόμαστε...

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

Overlord

Και πάλι χωρίς να γίνει καμία παρεξήγηση, θέλω να πώ πως έχω κάνει μία πρώτη επαφή με άτομο αξιόλογο της περιοχής, ούτως ώστε να του παραθέσω κάποιες ιδέες μου για την περιοχή του Σουνίου ή της ευρύτερης περιοχής του Λαυρίου και για να του παρουσιάσω το άθλημά μας.
Και πάλι χωρίς να υπονοώ ότι τα κατάφερα και ότι θα δεσμεύσουμε όλο τον Δρυμό του Σουνίου είδα ότι υπάρχει θέληση κατ' αρχάς να ακούσει και να ψάξει το όλο θέμα εάν μπορει να βοηθήσει.
Τώρα για το ποιός έχει καβατζώσει για την πάρτη του διάφορες περιοχές θεωρώ πως είναι άτοπο διότι όπως έγινε στην Αμφίκλεια, όπως διαβάζω με μεγάλη επιτυχία, έτσι μπορεί να διοργανωθεί και οπουδήποτε αλλού, αρκεί να υπάρχει συντονισμός, όμάδων και φορέων
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

ROOKIEJO

η αρχη εχει γινει .
δεν ειμαστε αγνωστοι πλεον σε πολλους φορεις και θα τολμουσα να πω ειμαστε και καλοδεχουμενοι.
4 παιχνιδια που εγιναν το τελευταιο δυμηνο σε γνωση και παρακολουθηση τοπικων φορεων πηγαν ολα αψογα και πολυ ελπιδοφορα
και ο σεπτεβρης ερχεται
στο χερι μας ειναι και μονο και απο τα μυαλα που κουβαλαμε.
και ο σεπτεβρης ερχεται

Overlord

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  19 Ιουλ 2011, 09:59:22 ΠΜ
η αρχη εχει γινει .
δεν ειμαστε αγνωστοι πλεον σε πολλους φορεις και θα τολμουσα να πω ειμαστε και καλοδεχουμενοι.
4 παιχνιδια που εγιναν το τελευταιο δυμηνο σε γνωση και παρακολουθηση τοπικων φορεων πηγαν ολα αψογα και πολυ ελπιδοφορα
και ο σεπτεβρης ερχεται
και ο σεπτεβρης ερχεται
+1000

Predator

Όπως λέεει και ο BoBKiD εάν δεν θέλεται να πληρώνεται σε ιδιωτικά πεδία όχι 25,οο ευρώ έστω και 5-10 ευρώ ( όσοι δεν θέλουνε δηλαδη) και να έχεται όλα αυτα που βλέπεται σε παιχνίδια στο εξωτερικό (δεν εννοώ ελικόπτερα και άρματα )  τότε τη συζητάμε για καλά και ασφαλή πεδία είτε CQB ειτε URBAN ειτε WOODLAND.

Εγώ για να παίξω σε σωστο και ασφαλη πεδίο χωρίς το αγχος μην μου στείλουνε την αστυνομια Ναι θα πλήρωνα συμμετοχη.

Overlord

Τώρα ανοίγουμε άλλο θέμα για το άν θα πλήρώναμε ή όχι για το πεδίο.
Προσωπικά ναί θα πλήρωνα

MAKISL

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  19 Ιουλ 2011, 09:59:22 ΠΜ
η αρχη εχει γινει .
και ο σεπτεβρης ερχεται
και ο σεπτεβρης ερχεται

ΕΙΠΕς ΔΥΟ ΦΟΡΕς ΟΤΙ ο σεπτεμβρης ερχεται,....
να το προσεξεις αυτο jo , δεν ειναι καλο σημαδι
;D ;D ;D ;D ;D
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

ROOKIEJO

οντως
μια φορα για τα καλυτερα που ελπιζουμε οτι ερχονται
μια φορα για να προσεχουμε τι κανουμε και ποσο ενωμενοι και με κοινους στοχους πρεπει να ειμαστε

Nick Babouinos

+1000 στους προλαλησαντες κ σε τελικοι ποσοι ειναι που επι ενα χρονο πανε καθε σαβ/κο κ παιζουν συνεχομενα πιστευω οχι πολλοι,λογω υποχρεωσεων αρα γιατι τη μια η τις 2 φορες το μηνα που θα πας να μη δωσεις ενα σεβαστο μεν ποσο,αλλα μικρο απο την αλλη γιαυτα που θα σ προσφερει μονο κ μονο ο γιατρος θα επρεπε να ειναι πιο στανταρ στα παιχνιδια κ απο τον μετρητη!!!απλα το προβλημα ειναι οτι θελει υπομονη κ βλεπω οτι δεν υπαρχει,γιατι ο αλλος εφοσον πληρωνει θελει διαστημοπλοια κ αμερικανους ρειντζερς,δε παει ετσι ενα ενα τα βηματα,αλλα να γινονται ομως.κ φυσικα απο την μερια του ιδωκτητη της πιστας να μην αρχησει μετα απο λιγο καιρο κ ξεφευγει γιατι παλι θα γυρησουμε στο μηδεν.

Dulas

Παράθεση από: The End στις  19 Ιουλ 2011, 14:56:15 ΜΜ
κ φυσικα απο την μερια του ιδωκτητη της πιστας να μην αρχησει μετα απο λιγο καιρο κ ξεφευγει γιατι παλι θα γυρησουμε στο μηδεν.

Μακάρι να μπορείς μετά να γυρίσεις στο μηδέν, γιατί στο Ελλαδιστάν που είμαστε ισχύει ο κανόνας

"μία φορά πελάτης... για πάντα πελάτης"

Είδε κανένας στο paintball που από την στιγμή που έγινε της μόδας και ανοίξανε πίστες, μαγαζιά κτλ, να ανακοινώνει κανένας παιχνίδι free? πάμε πχ ελευσίνα, μαλακάσα, ελαιουργείο, Πεντέλη?

Όλος τυχαίος όποτε έπαιζε free, κοινός ελευθέρας βοσκής παιχνίδι, κατά τυχαίο τρόπο όλο και κάποιο περιπολικό χάλαγε την μέρα, με αποτέλεσμα να μαντρώσουν το κόσμο στα πεδία. Κοινός με τις υγιές μας.

Το ιδανικό είναι να έχουμε από τα δυο, σε όλους αρέσει να έχουν παροχές, αλλα μερικές φορες καλο είναι το τζάμπα
Για τους fps-όφοβους...
Προτιμώ να με πετύχει 1 ΒΒ με max 2.8Joules απο τα 25+ μέτρα παρά μία ριπή 1.87J σε 25- ή μια ριπή 1J στα 15-(οι 2 δυνάμεις αντιστοιχούν στην αρχική ενέργεια που έχει το BB 0.20gr με 550,450 και 350fps αντίστοιχα

wrangler

Παράθεση από: Dulas στις  19 Ιουλ 2011, 15:19:34 ΜΜ
Μακάρι να μπορείς μετά να γυρίσεις στο μηδέν, γιατί στο Ελλαδιστάν που είμαστε ισχύει ο κανόνας

"μία φορά πελάτης... για πάντα πελάτης"

Είδε κανένας στο paintball που από την στιγμή που έγινε της μόδας και ανοίξανε πίστες, μαγαζιά κτλ, να ανακοινώνει κανένας παιχνίδι free? πάμε πχ ελευσίνα, μαλακάσα, ελαιουργείο, Πεντέλη?

Όλος τυχαίος όποτε έπαιζε free, κοινός ελευθέρας βοσκής παιχνίδι, κατά τυχαίο τρόπο όλο και κάποιο περιπολικό χάλαγε την μέρα, με αποτέλεσμα να μαντρώσουν το κόσμο στα πεδία. Κοινός με τις υγιές μας.

Το ιδανικό είναι να έχουμε από τα δυο, σε όλους αρέσει να έχουν παροχές, αλλα μερικές φορες καλο είναι το τζάμπα

ετσι ακριβως ;)
με το που θα ανοιξουν ιδιωτικα πεδια, αυτοματως οι παιχτες που μεχρι προτινως παιζανε σε ελευσινα και στα αλλα πεδια θα στιγματιστουν και τα σεναρια θα ονομαστουν ''ελευθερας βοσκης''  οπως γινεται και στο pb ! 

εχουν υπαρξει περιστατικα οπου ''επαγγελματιες '' του χωρου φερανε αστυνομια σε σεναρια...και μαλιστα σεναρια οπου υπηρχε και αδεια απο δημοτικη αρχη...
γιαυτο προσεξτε τι ευχεστε...... γιατι αν ανοιξουν ιδιωτικα πεδια δε θα σας αφησουν-με να τους χαλασουμε το ψωμι  ;) ;) ;)
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

Dulas

wrangler  +1

Δυστυχώς όπως αναφέρει και ο wrangler πιο πάνω η ιστορία της μπίλιας έχει καταγράψει τέτοια περιστατικά.

Μην νομίζουμε ότι κάνουμε πάντα το καλό, πολλές φορες μόνοι μας βάζουμε τα χερια μας και βγάζουμε τα μάτια μας.

Και μην βιαστείτε να σκεφτείτε να κάνουμε πολλούς συλλόγους για ομοσπονδία γιατί εκεί θα είναι η μεγάλη καταδίκη μας.

Από την στιγμή που σε ένα hobby μπλεχτούν λεφτά τότε μόλις ξεχνάμε όλοι τι παίζαμε κάποτε και πως περνάγαμε και θα πιανόμαστε μεταξύ μας ποιος θα έχει πιο πολλά μέλη, πιο πεδίο θα παίζουν τα μέλη αυτά, κτλ κτλ...

Τότε να είμαστε καλά θα δείτε από γκρίνιες, σεντόνια ολόκληρα σε μανούρες, τρελα βρισίδια και τσακωμοί, και φυσικά ούτε λέξη για free game, πάντα σε κλειστούς εγκεκριμένους 5x5 χώρους...

πελάτες μου..... που έλεγε κάποτε και ο αξέχαστος Θανάσης
Για τους fps-όφοβους...
Προτιμώ να με πετύχει 1 ΒΒ με max 2.8Joules απο τα 25+ μέτρα παρά μία ριπή 1.87J σε 25- ή μια ριπή 1J στα 15-(οι 2 δυνάμεις αντιστοιχούν στην αρχική ενέργεια που έχει το BB 0.20gr με 550,450 και 350fps αντίστοιχα

MitsoS_O_Yakuza

Dulas ρε αντε αλλαξε καμια πανα που εχεις και γνωμη... ;D :-* ;D ξαναζεσταμενα φαγητα οπως ειπες και πιο πανω αδερφε....βαρεθηκα ακομα και  να πω-γραψω πλεον και τη γνωμη γιαυτο το θεμα ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ τα ιδια και τα ιδια...οχι ομως ο φιλος που το ανοιξε το θεμα αυτο να νομιζει οτι ειμαι αντιθετος απλα κουραστηκα να ξαναλεω τα ιδια.Οπως και πολυ εδω που δεν εχουν γραψει η ακομα και γραψει τη γνωμη τους.Εχει πολυ συζητηση το θεμα και ειναι κουραστικο.Οποιος θελει μονο απο κοντα πλεον γιατι αλλα γραφουμε αλλα εννοουμε αλλα καταλαβαινει ο αλλος και τελος ο καθενας καταλαβαινει οτι τον συμφερει
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Dulas

Άσε Μήτσο γιατί από ο πρωί έχω αλλάξει ισα με 5 πάνες... και όχι δεν ήταν όλες με ψιλό, αυτό το χοντρό δεν μπορώ ρε φιλε  ;D

Πάντως όπως καλά τα λες, δυστυχώς το θέμα έχει κουράσει πολύ, πιο πολύ και από πολύ, για αυτό και όλοι σχεδόν τα έχουμε γραμμένα και άντε για καμιά μπίλια το πολύ και μέχρι εκεί.

Αρκετά χαλάσαμε όλοι μας τα συκώτια μας, με γκρίνιες και μανούρες δεν βγαίνει τίποτα.
Για τους fps-όφοβους...

CTALKER

Διαβάζοντας τα posts από το laptop μου στην Κρήτη όπου είμαι σε διακοπές ;), έπεσε το μάτι μου σε ρεπορτάζ του Alpha στην TV για το μαγευτικό Σούνιο και το πόσο κοντά είναι στην Αθήνα κτλ... Θα συνιστούσα λοιπόν συμφωνώντας με κάποιους από τους προλαλήσαντες, προσοχή με το σημείο σε όσους πηγαίνουν, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Προσωπικά, μετά τα απανωτά πεσίματα της αστυνομίας στο σημείο, σταμάτησα να πηγαίνω εκεί.

Αδυνατώ να καταλάβω όμως πως κάποιοι δαιμονοποιούν την ενημέρωση της αστυνομίας ή το να ζητείται άδεια από τη δημοτική αρχή, ότι δηλαδή πιο νόμιμο μπορεί να κάνει κάποιος σήμερα, ο οποίος σέβεται τη δραστηριότητα αλλά και τα άτομα που συμμετέχουν.

Εκπλήσσομαι λοιπόν αρνητικά φίλε Dula όταν συμφωνείς με τις απόψεις δαιμονοποίησης, αλλά και όταν κάνεις μνεία στο ότι 'οι πολλοί σύλλογοι για ομοσπονδία θα είναι η καταδίκη μας!!!!' ειδικά όταν εσύ μαζί με άλλους καλούς φίλους και συνχομπίστες έχετε ήδη καταθέσει τα χαρτιά σας για ίδρυση συλλόγου...  

Ελπίζω να κατάλαβα λάθος!

Giokrik

Dulas , Wrangler +1

Αν άνοιγε κάποιο πεδίο με τις παροχές που βλέπουμε στο εξωτερικό θα πλήρωνα.
ΑΛΛΑ....
Επειδή το έργο το έχω δει και το ξέρω καλά όσο την ταινεία "Της κακομοίρας" με τον συμπαθέστατο μπακαλόγατο Ζήκο σας βάζω οτι στοίχημα θέλετε οτι θα συμβούν όλα αυτά που ανέφεραν οι ανωτέρω φίλοι και τότε να είστε σίγουροι οτι όταν θα πάτε να παίξετε στην Ελευσίνα, μεταλλεία ,χοτέλ θα σας λένε "ωπα φιλαράκι εδώ είναι πεδίο και πρέπει να πληρώσεις".

ΥΓ. Νουμπάς είμαι εδω μέσα και δεν πολυμιλάω αλλά είμαι σε κάτι άλλο λίγο παλιός κι έχουν δει τα μάτια μου...

Uploaded with ImageShack.us

ROOKIEJO

εγω απο την πλευρα μου πρεπει να το θεσω αλλιως
ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΧΣΑΔΕΦςΡΧςΩΔΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΧ 300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΑΤΕ η ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΙ DULAS SPANIARD ZINZA JUMBO LEONARDO PIT και τοσοι αλλοι . και ζητω συγνωμη που αναφερω ονοματα χωρις την αδεια τους , και μετα εκ του ασφαλους να εχουμε απαιτησεις του τυπου το ελικοπτερο ηταν στραβο το σεναριο φτωχο το χαβιαρι μαυρο και αλλα πολλα? ??? ??? ??? ??? ???

Dulas

Παράθεση από: CTALKER στις  19 Ιουλ 2011, 20:49:09 ΜΜ
Εκπλήσσομαι λοιπόν αρνητικά φίλε Dula όταν συμφωνείς με τις απόψεις δαιμονοποίησης, αλλά και όταν κάνεις μνεία στο ότι 'οι πολλοί σύλλογοι για ομοσπονδία θα είναι η καταδίκη μας!!!!' ειδικά όταν εσύ μαζί με άλλους καλούς φίλους και συνχομπίστες έχετε ήδη καταθέσει τα χαρτιά σας για ίδρυση συλλόγου... 

Ελπίζω να κατάλαβα λάθος!

Μακη με την καλημερα μου.

Να αναφέρω καταρχήν ότι οι απόψεις είναι καθαρά δικες μου, και σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζω κάποια συλλογική άποψη επί του θέματος, μην παίρνω στο λαιμό μου και κόσμο άδικα για δικά μου γραφόμενα και απόψεις.

Λέγοντας επί λέξη
Παράθεση από: Dulas στις  19 Ιουλ 2011, 15:49:01 ΜΜ
Και μην βιαστείτε να σκεφτείτε να κάνουμε πολλούς συλλόγους για ομοσπονδία γιατί εκεί θα είναι η μεγάλη καταδίκη μας.
.

Θέλω να τονίσω την δημιουργία Ομοσπανδίας.

Με το να γίνουμε ομοσπονδία είναι με μαθηματική ακρίβεια η τότε κατάντια που θα έχουμε, βάζουμε αμέσως αμέσως ένα νταλκά στο κεφάλι μας που λέγεται επιχορήγηση, βάζουμε δηλαδή λεφτά που μας επιχορηγεί το κράτος για τις δραστηριότητες μας.
Λεφτά που όποτε υπήρξε αυτό το ρημάδι το κατασκεύασμα, ακόμα και οικογένειες έχουν σφαχτεί μεταξύ τους, πόσο μάλλον που εδώ ουσιαστικά δεν έχει κανένας να χωρίσει τίποτα με κανένας και κάθε τόσο γινόμαστε όλοι μάτσο ποιος θα βγάλει τον άλλον πιο πολύ καραγκιόζη.

Η διαφορά μεταξύ συλλόγου και ομοσπονδίας όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστο μέχρι τώρα, μπορεί να είμαι και λάθος, αλλά είναι μία διαφορά ενός βήματος για το hobby όπως το γνωρίζω τα τελευταία χρονια.
Είναι σαν να είναι κάποιος στην άκρη του γκρεμού, έχει πολύ ωραία θεα (σύλλογος ?), το θέμα είναι τι γίνετε αν κάνει το ένα βήμα παραπάνω (ομοσπονδία? ).

Και τι ζητάει ο κάθε ένας μας από ένα σύλλογο.
Εγώ προσωπικά και απόλυτα για εμένα, αυτό που θέλω είναι να μπορέσω να καλύψω την νόμιμη μεταφορά από το σημείο A στο σημείο B, .

Γιατί όπως πολλοί γράφουμε το airsoft είναι η συλλογή μη θανάσιμων αντιγράφων από πραγματικά όπλα κτλ κτλ.
Τα κάνω συλλογή, τα πήγαινα στο φίλο μου ή ερχόμουν από το φίλο και εφόσον τα κάνω συλλογή να μπορώ να τα φέρνω και από το εξωτερικό άνετα χωρίς πολλά πολλά με τα τελωνεία.
Αν αυτό γίνει απόλυτα νόμιμα μου φτάνει. 

Οτιδήποτε πάρα πέρα είναι το σκηνικό που όσο σκαλίζουμε τα σκατά τόσο βρωμάνε, και βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας.

Παράθεση από: Giokrik στις  19 Ιουλ 2011, 22:25:44 ΜΜ
ΥΓ. Νουμπάς είμαι εδω μέσα και δεν πολυμιλάω αλλά είμαι σε κάτι άλλο λίγο παλιός κι έχουν δει τα μάτια μου...
Το ξέρω ότι έχεις εικόνα από αντίστοιχο hobby και είσαι από τις περιπτώσεις που το έργο το έχουν το ξαναδεί

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  19 Ιουλ 2011, 22:42:44 ΜΜ
εγω απο την πλευρα μου πρεπει να το θεσω αλλιως
ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΧΣΑΔΕΦςΡΧςΩΔΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΧ 300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΑΤΕ η ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΙ DULAS SPANIARD ZINZA JUMBO LEONARDO PIT και τοσοι αλλοι . και ζητω συγνωμη που αναφερω ονοματα χωρις την αδεια τους , και μετα εκ του ασφαλους να εχουμε απαιτησεις του τυπου το ελικοπτερο ηταν στραβο το σεναριο φτωχο το χαβιαρι μαυρο και αλλα πολλα? ??? ??? ??? ??? ???

Αυτό ξαναπέστο και βάλε ένα σορό άλλους παίχτες που με δικά τους έξοδα και κόπο κάνουν κάτι εντελώς αφιλοκερδώς, και στο τέλος είναι αυτοί που έχουν την ευθύνη και το κράξιμο, λες και ήταν υποχρεωμένοι να τα κάνουν όλα αυτά.

Μετά μας φταίνε οι παλιοί, οι ελιτίστες, οι πριβέ, τα κρυφά πεδία, οι, οι, οι...

Όλα τα παραπάνω τα λέω με άκρα φιλικό ύφος, μην τα πάρει κανένας στραβά, προς θεού.
Για τους fps-όφοβους...

Powerplant

Αρχικά +1 σε Dula και Wrangler χωρίς κολλητηλίκια και σάλια.

Κατά δεύτερον, δεν υπάρχει σωτηρία. Σέβεται ο διοργανωτής τον εαυτό του; Τηρεί μέχρι κεραίας αυτά που ανακοινώνει, ρίχνει πόρτα σε αυτούς που γνωρίζει ότι θα δημιουργήσουν θέμα ή είναι εκτός ανακοινωμένων κανόνων και τσεκάρει αυτούς που κάλεσε αν τηρούν αυτά που ζήτησε. Πως θα το κάνει; Πρόβλημα του. Αν δεν μπορεί ή αν δεν θέλει ας μην παραπονιέται ή ας σταματήσει να στήνει σενάρια που δεν διαβάζει κανείς, δεν προσπαθεί κανείς να ακολουθήσει και οι κανόνες είναι απλά σειρές με γράμματα και το χειρότερο έχουν και συνέπειες πολλές φορές ακόμα και στην σωματική ακεραιότητα συμπαικτών. Δεκτή η καλή πρόθεση "να παίξουμε όλοι" αλλά έχουμε δει που καταλήγει. Τι να κάνουμε; Μια διοργάνωση για να έχει επιτυχία θα πρέπει να έχει μια σωστή αντιστοιχία και αναλογία σε διοργανωτή και συμμετέχοντες. Αν η UEFA έκανε Champions League με τον Ολυμπιακό και την Μακάμπι, ο Ολυμπιακός θα ήταν πάλι τελευταίος αλλά θα το έπαιρνε στα χαρτιά και ο Αχιλλέας θα γινόταν πλουσιότερος, αν πάλι η Super League έκανε πρωτάθλημα με Barcelona, Real, Bayern, Manchester, Lyon, Milan, Porto, Ajax θα το έπαιρνε πάλι ο Ολυμπιακός χωρίς να συμμετέχει (ο Αχιλλέας εννοείτε θα γινόταν πάλι πλουσιότερος).  ;D Πέρα από την πλάκα αυτό που θέλω να πω ότι ο σοβαρός διοργανωτής θέλει και σοβαρούς παίκτες και το αντίθετο. Οτιδήποτε άλλο καταλήγει σε φιάσκο και κακώς χρόνια ψάχνουμε τι φταίει. Και αναφέρομαι σε παιχνίδια με σενάριο και όχι απλές συγκεντρώσεις παικτών για death-matchακια είτε Public είτε Prive. Ας είμαστε όλοι οι παίκτες συνειδητοποιημένοι και ας πηγαίνουμε εκεί που θα περάσουμε καλά και θα βοηθήσουμε να περάσουν και οι άλλοι καλά. Ας καταλάβουν οι επίδοξοι διοργανωτές ότι το να στήσεις ένα παιχνίδι δεν είναι να γράψεις μια ιστορία και ένα copy-paste κανόνων αλλά να τηρήσεις τους κανόνες και αυτά που εσύ λες. Αν καλέσεις ή αποδεχτείς σωστούς παίκτες το έργο σου θα γίνει πιο εύκολο. Αν δεχτείς τον Χαιλάντερ, τον κύριο "δεν αλλάζω γεμιστήρα αλλά μπαταρίες στο παιχνίδι" ή τον κύριο "είδα κόσμο και ήρθα" μην περιμένεις και πολλά. Αντιληφθείτε ότι είναι τεράστια ευθύνη και όχι "έλα μωρέ".

Για τα πεδία μην περιμένετε να μας πούνε όλοι, όλα τα πεδία που παίζουν και παρότι παλιά το κατηγορούσα, καλά κάνουν. Καλά να υπάρχει το παλιό εργοστάσιο της ΣΟΥΠΕΡ-ΝΤΟΥΠΕΡ και να παίζουν 20 άτομα παρά να βγουν να το πουν και να πάνε τίποτα τσίτουρες ή τίποτα μικροί θεούληδες  που σε 5 λεπτά κάνουν AEG εκτός ορίων να βγαίνει μετά εντός ορίων (τυχαία το ίδιο AEG να κάνει συμπαίκτη κιμά και καλά να πάθει γιατί δεν φόραγε μάσκα) και να το "κάψουνε" γιατί ενόχλησαν τους γείτονες ή δεν ξέρω τι. Όποιος θέλει και μπορεί ας βρίσκει και ας ανακοινώνει και μπράβο του αλλά μην κατηγορείτε και μην ψάχνετε πως και γιατί κάποιοις/οι δεν λένε που παίζουν. Ο άλλος που βγήκε και είπε "το Σαββάτο ήταν μάπα αλλά την Κυριακή πήγα σε πριβέ και ήταν όλα υπέροχα" γιατί δεν του είπε κανείς "για πες μας ρε φίλε που πήγες και με ποιους αφού κρίνεις ότι πρέπει να μάθουμε ότι πήγες σε πριβε;"

@Rookiejo

Συγνώμη και με όλο τον σεβασμό προς το προσωπό σου αλλά τι είναι αυτά που ρωτάς; Ο Leonardo (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει) είχε φέρει γιατρό και έβγαλε κουμπαρά για να βάλει ο καθένας ότι θέλει για την αμοιβή του. Αποτέλεσμα; Μετά το παιχνίδι έβαλε αγγελία, "Χάθηκε κουμπαράς στην Ελευσίνα"  ;D "Βγενόπουλους που θα φέρουν 5 Σισέ" ή αντίστοιχα "αγανακτησμένους" που ανυπομονούν για σύλλογους-ιδιωτικά πεδία-παιχνίδια επί πληρωμή θα βρεις 100 εδώ μέσα με το βιβλίο επιταγών ανά χείρας. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι άλλο εγώ; Στο τελευταίο επετειακό για την 28η Οκτωβρίου τελείωσε το παιχνίδι; Γιατί; Το Clear Sky τελείωσε; Γιατί; Αν υποθέσουμε ότι εγώ ήμουν αυτός που μάμησα και τα 2 παιχνίδια επειδή ο Γιαννάκης μου πήρε την μπάλλα, γιατί ακόμα με καλείτε ή με αφήνετε να έρχομαι;

Είναι τέτοια η κατάντια που οι μπαχαλάκηδες "παίζουν" ακόμα και αυτοί που προσπαθούν για κάτι καλό (με τα λάθη και τα στραβά τους) αποχώρησαν από τα κοινά ή έχουν ξενερώσει την ζωή τους. Και είναι και το θράσος τέτοιο που εννοείτε ότι το κρασί ήταν παλιό και το χαβιάρι μαύρο ιδιαίτερα από πουθενάδες. Και αν συνεχίζουμε να τους δεχόμαστε ξέρουμε όλοι την παροιμία που λέει ότι κάτι μαθεύτηκε και πλακώσαν και οι γύφτοι...

ΥΓ. Οι απόψεις είναι προσωπικές και δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση την ομάδα των HADES.

wrangler

και κατι αλλο για να καταλαβετε οτι τουλαχιστον στο airsoft σε καποια θεματα υπαρχει περισσοτερη
υπευθυνότητα....

εδω δεν επιτρέπουμε σε ανηλικους να παρουν μερος βαση του ΝΟΜΟΥ !

Στο pb σε σεναρια και σε πεδια οχι μονο επιτρεπουν ανηλικους να λαβουν μερος αλλα πανε μεχρι και
σε επαυλεις και σε βιλλες και οργανωνουν events... ;) ;)

να τονισω οτι τα οπλα του pb συγκαταλεγονται και αυτα στα αεροβολα οπλα οπως τα δικα μας.

θελω να πω με αυτο οτι στο βωμο του χρηματος δεν ειναι ολα ροδινα και προκειμενου να σου παρει
ο αλλος τη συμμετοχη τη χρηματικη οχι μονο ανηλικος θα παιξει, οχι μονο αθανατος θα παιξει(εκει αν εχουμε δει το εργο.. ;D ;D ;D) αλλα θα παιξει οποιος γουσταρει ΑΡΚΕΙ να πληρωσει.

περαν αυτου στο pb δεν εχει γινει καμια αξιολογη επενδυση στο θεμα πεδιων αφου ολα κυμαινονται
πανω κατω στις ιδιες χωροταξικες γραμμες χρονια τωρα..
σεναρια γινονται και στο χωρο του μεταλλειου...και στην ευρυτερη περιοχη που ειναι δημοσια και ομως πληρωνουν κι εκει συμμετοχη... ευτυχως που τα τελευταια 2 χρονια ξυπνησαμε-νε μερικοι
και δεν τα ακουμπανε στους κλεφτοκοταδες...
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad