FPS 328 +/-5%. Ένα χρόνο μετά.

Ξεκίνησε από Kallistos, 06 Δεκ 2010, 14:53:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kaliostro

Ωραίο θεματάκι...μπράβο Κάλιστε...
Λοιπόν εγώ θα πώ το άλλο...όλα αυτά με την αδρεναλίνη κλπ είναι ΠΑΠΑΤΖΕΣ!!!
Δεν κάνεις μπάντζι να μην μπορείς να κάνεις τίποτα επειδή "πετάς", πατάς στα πόδια σου κ έχεις τον πλήρη έλεγχο του τί κάνεις...
Κρατάτε το όπλο λίγο ποιο χαμηλά...σημαδέψτε στήθος κ όχι κεφάλι (εκτός κ αν μόνο αυτό φαίνετε οπότε κάνεις ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΠΥΡΑ = άκυρο το παραμύθη αδρεναλίνη).
Μήν είστε σκανδαλολάγνοι = triger happy = το δάχτυλο κολημένο για 5-6 δεύτερα σε κάθε ριπή.
Το δάχτυλο ΜΑΚΡΥΑ απο την σκανδάλη εκτός κ αν θέλετε να ρίξετε.
Έχετε το όπλο ΠΑΝΤΑ σε ΜΟΝΗ ΒΟΛΗ κ αλλάξτε σε ριπή όταν χρειαστεί μισό δεύτερόλεπτο πέρνει να το κάνεις.
(ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ είναι κανόνες ασφαλείας που χρησιμοποιεί ο Ελληνικός στρατός, κ όχι μόνο, για την μείωση των απωλειών απο συμμαχικά πυρά,όσοι έχουν πάει ίσως να θυμούνται κάτι)
Μην έχετε το όπλο σηκωμένο στο ύψος του κεφαλιού του άλλου, είτε στο κεφάλι είτε στην μπότα να τον πετύχεις πάλι έξω θα είναι.
Για το θέμα με τα εργοστασιακά απλά μπορείς να ζητήσεις απο το μαγαζί να στο μετρήσει πριν το παραλάβεις (αν έχει κόσμο περιμένεις 5-10 λεπτά παραπάνω δεν χάνετε ο κόσμος και στην τελική θα ξέρεις αν θέλει ελατήριο ή όχι)...στο αυτοκίνητο πως κάνεις test drive δηλαδή?
Παίζω εδώ κ ένα χρόνο κ έχω πάρει μέρος σε πολλά παιχνίδια, αυτό που έχω μάθει είναι οτι δεν κάνει το όπλο την ζημιά αλλά αυτός που το κρατάει.
Αν δεν μπορείς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ (που αν σε "σκοτώσουν" κάνεις τσιγάρο-πίνεις καφέ κ ξαναμπαίνεις) τότε σκέψου ΠΟΣΟ επικύνδινος είσαι όταν οδηγάς πράγμα που συνεπάγετε οτι δεν πρέπει να κάνεις κανενα απο τα 2.
Το θέμα των sniper είναι ένα άλλο παραμύθι που έχει συζητηθεί σε άλλο θέμα κ δεν θέλω να αναφερθώ ξανά.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

gioalex

Παράθεση από: salamine153 στις  06 Δεκ 2010, 18:09:02 ΜΜ
Φιλε το μια χαρα απο τι το κρινεις ??? Οταν ειναι 30 μετρα και φυσαει κιολας (Ελευσινα, ΟΧΙ), τα δικα μου +-300 δεν μου εφταναν, απλουστατα γιατι το θεμα ειναι γενικα να βρισκει τον αλλον η μπιλια και οχι το ποσο δυνατα. Αμα ειναι ετσι , υπαρχει και η αλλα λυση - τα παραπανω φπσ να ειναι δεκτα για οσα σεναρια ειναι woodland (ασχετως πεδιου)

Το μια χαρά το κρίνω από το γεγονός ότι χτύπησα 7-8 άτομα. Επίσης το κρίνω από το γεγονός ότι είχα "στήσει", με λίγη βοήθεια βέβαια, το όπλο καλά από πριν το παιχνίδι (σκοπευτικά, hop up κτλ), καθώς επίσης και ότι παρακολουθούσα που πήγαιναν οι μπίλιες μου και έκανα τις απαραίτητες "διορθώσεις"

Ozymandias

Πραγματικα σιχαινομαι να βγαινω αληθινος......

Οταν ειχε ξεκινησει το θεμα με το 1 joule, ειχα πει οτι το 328 +5% δεν θα επρεπε να σημαινει οτι ντε και καλα 344 και ολοι να τρεχουν να πετυχαινουν το 344 για να κερδισουν τα 16 fps.

Δωσε στον Ελληναρα περιθωρια και θα τα χρησιμοποιησει για να λυγισει τους κανονες οπως τον συμφερει.

328 fps σημαινει 328 με τo +/- 5% να αφορα διαφορες αναμεσα σε συνθηκες, μετρητες κτλ.
Απο οτι βλεπω ομως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειχε οπλο κατω απο 340. Δεν μιλαω καν για αυτους που επαιξαν οπως λενε με 360-370-380 κτλ

Οποτε για ποια μετρηματα και για ποιους κανονες μιλαμε;

Με το ιδιο σκεπτικο που καποιος δεν γουσταρει τον κανονα των fps και κανει οτι θελει να τον λυγισει, ο αλλος δεν γουσταρει τον κανονα του Hit και κανει τον κινεζο.

Οσον αφορα τον τραυματισμο χρηστη, να τον βλεπουν αυτοι που θελουν οπλα με 550  fps

ADINOWS

Εφοσον δεν υπαρχει Ελληνικη Ομοσπονδια Αεροσφαιρισης ,για ολους τους  κανονες θα πρεπει γινει η εξης διαδικασια...

Να Ανακοινωθουν ολοι οι μεχρι τωρα ενεργοι/ανενεργοι  κανονες.
Να ψηφιστουν επωνυμα απο ενεργους ενηλικους  παικτες.
Οι αποφασεις να οριστουν απο την πλειοψηφια.

(Αν υπαρχει για τα fps πιστοποιημενη  ερευνα να κατατεθει προς αναγνωση για την επιγνωση των ψηφοφορων).
COBRA TEAM

Ozymandias

Να ενημερωσω τους νεους παιχτες οτι οι κανονες ειχαν ληφθει απο τις ομαδες, αφορουσαν αυτες, τα παιχνιδια στα οποια αυτες συμμετεχουν και που αυτες οργανωνουν.

Εννοειται οτι οι κανονες αυτοι δεν ειναι δεσμευτικοι για τους αλλους παιχτες, παρα μονο οταν συμμετεχουν σε παιχνιδια των ομαδων

Με δυο λογια ο καθενας (πλην των ομαδων) εχει δικαιωμα να ανεβασει παιχνιδι με οσα fps θελει....

Aeronflame

Ας πω λοιπόν και γω τη γνώμη μου μια και φαίνεται πως είμαι και ο εμπνευστής του θέματος από τον φίλο μου!
Εν αρχή ναι είναι αλήθεια πως το sr-16 της Vfc ήρθε εργοστασιακό με μόνο 370 fps !!!Εντάξει βέβαια δεν με πείραξε και πολύ καθώς εδώ (Θεσσαλονίκη) τα όρια μας είναι πιο ανεβασμένα!
Δεν είμαι τακτικός παίκτης της Αθήνας αλλά διαβάζοντας τακτικά το Forum και έχοντας παίξει κάνα 2 παιχνίδια Public Στην Ελευσίνα (με τελευταίο το πολύ καλό Prison Break!) ;έχω να προτείνω κάνα 2 πραματάκια!

Παιδιά το έχω πει χίλιες φορές και με χαρά βλέπω ότι συμφωνούν και άλλοι στην κοινότητα ..Ο περιορισμός των fps από μόνος τους δεν λεει τίποτα .Θα πρέπει να συνοδεύεται και από μια παιδεία ή έστω και κάποιους κανόνες .Παράδειγμα δεν έχουμε τον κανόνα του μπαμ και δίνουμε το ελεύθερο να μας βαράει ο άλλος εξ'επαφής .(εντελώς κουφό κατά την γνώμη μου).
Βγάλαμε λοιπόν ένα κανόνα για μείωση fps και το αφήσαμε εκεί να υπάρχει ..Σαν να βάλαμε κόφτη σε ένα αυτοκίνητο στα 60 πχ χιλιόμετρα και να το δώσουμε σε όποιον νάναι να οδηγάει χωρίς να του επιβάλουμε και καποιους περιορισμούς (πχ δεν πατάμε τους πεζούς) Στο κάτω κάτω είπαμε αν καποιοι δεν δέχονται κάποιους κανόνες ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ και όχι οι κανόνες.
Όσον αφορά την προστασία στο κεφάλι κτπ. Μάγκες το χόμπυ μας είναι extreme sport πάρτε το χαμπάρι. Είναι επιρρεπείς στους τραυματισμούς και θέλει προσοχή .Ας φροντίσει ο καθένας για την ασφάλεια του και ΟΛΟΙ μαζί την αποδοχή ,εκπαίδευση και γαλούχηση κανόνων συμπεριφοράς στα πεδία καθώς και τήρηση αυτών.
Τέλος να σας πω το εξής .Εδώ πάνω που όλοι είμαστε με τους "φονιάδες" των 400 fps γιατί δεν έχουμε κρούσματα όπως σπασμένα δόντια ,βγαλμένα μάτια ,ανοιγμένες μύτες ,κρυοπαγήματα και σημάδια από κουνουπια στα μάγουλα?
Προς προβληματισμό όλων μας ! ;)
Στόχος μας να γινόμαστε καλύτεροι

Iskios

Κύριοι θα το ξαναπώ ΜΙΑ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ:

Μια μπίλια, από +35μ απόσταση, με πέτυχε με κλειστό το στόμα, δεν υπάρχει θέμα head-shot (και να ήθελε δεν μπορούσε να το βγάλει από τέτοια απόσταση), κεφάλι στο παράθυρο για αρκετή ώρα (αναγκαστικά στόχος εφόσον είχα βγάλει 2 άτομα με αυτόν τον τρόπο από το ίδιο σημείο), τα όπλα ήταν μετρημένα ενδελεχώς και ξανά μετρήθηκαν μετά το συμβάν, ευθύνη για τον τραυματισμό μου φέρω μόνον εγώ.

Μην χρησιμοποιείτε το συμβάν σαν ένδειξη έλλειψης παιδείας κτλ, αδικούμε τους συμπαίκτες που δεν έκαναν κάτι λάθος (και αυτόν που μου έριξε), στο τέλος θα μετανιώσω που δεν το κατάπια και μίλησα... (πλάκα πλάκα παίζει να το κατάπια)  ;D

Ο λόγος που το ανέφερα το συμβάν είναι γιατί ΘΕΩΡΟΥΣΑ ότι με κλειστό το στόμα η μπίλια δεν κάνει ζημιά, για να το έχουν στα υπόψιν τους οι συμπαίκτες που είχαν την ίδια εντύπωση.

Παράθεση από: ADINOWS στις  06 Δεκ 2010, 18:38:17 ΜΜ
Εφοσον δεν υπαρχει Ελληνικη Ομοσπονδια Αεροσφαιρισης ,για ολους τους  κανονες θα πρεπει γινει η εξης διαδικασια...
Να ψηφιστουν επωνυμα απο ενεργους ενηλικους  παικτες.

+1 μέσω των forums με φόρμες ψηφοφορίας, άνετα, επώνυμα και καθαρά σε ετήσια βάση.

Kallistos

Συνεχίζοντας το παράδειγμα του Aeroflame με το αυτοκίνητο...
Ποιος αγοράζει αυτοκίνητο χωρίς αερόσακο;

Επειδή ΔΕΝ μπορώ να εμπιστευτώ κανένανε, όταν κρατά ένα οπλο στραμμένο πάνω μου, και ακόμα χειρότερα όταν ρίχνει, ζητώ να μπει υποχρεωτικός κανόνας ενδυσης έκτός των γυαλιών.

Το οτι γυρίζουμε πισω ξανά στα παλιά θέματα του Φόρουμ αυτού δεν βγάζουμε άκρη. 1 χρονος πέρασε μετά την αποφαση αυτή να μειώσουμε τα όπλα αλλά συνεχίζουμε να χτυπάμε... Συνεπως, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ μόνο ο κανόνας αυτός.

Δεν με νοιάζει πραγματικά αν έχει ο άλλος πιστόλι (300 fps) στα 6 μέτρα (CQB), ή AEG 328 στα 12 μέτρα, ή 340 στα 18 μέτρα ή 365 fps ξανά στα 6 μέτρα....... Το αποτέλεσμα οταν χτυπηθεί το κεφαλι μου που προστατεύεται απο ενα λεπτό πλαστικό θα είναι το ίδιο. Απλά ένα........ Ηχητικό αποτέλεσμα!

Ο νοον νοητο.

Οι αποφάσεις, οι κανόνες περνωνται ξανασυζητούνται και αλλάζουν.
Ωρα για αλλαγη παιδιά...  Η προηγούμενη έκδοση δεν ήτανε και τόσο καλή. Ας δοκιμάσουμε και κάτι άλλο.

Για να το αποδείξω θα οργανώσω ενα παιχνίδι με μεγιστο 328+5% αλλά και ανοχή στην μέτρηση των FPS. (O δικός μου ο μετρητής σε σχέση με ένα magpul έχει 20 fps διαφορά). Αλλά ΟΛΟΙ οι παίχτες υποχρεωτικά θα είναι αστακοι απο προστατευτικό εξοπλισμό. Θα καλέσω έσας τους "γεναίους" έμπειρους εθελοντές να κάνουμε ενα-δοκιμαστικό τεστ.
Ready... Steady... Fire...!!!

ADINOWS

kalliste βλεπεις το δεντρο και οχι το δασος...αφορα  ολους τους  κανονες η ψηφοφορια.
Και ενας ακομα κανονας ασφαλειας που μπορει να τεθει υποψηφιος  ειναι του προσωπου οπως προτεινες.
Αυτος που δεν θα δεχτει καλυψη full face και αλλα μετρα  προστασιας του,τα οποια  εχουνε οριστει απο το αποτελεσμα ψηφοφοριας,αν διαφωνει υπαρχει και η υπευθυνη δηλωση ατομικης ευθυνης.

Για δημοσια παιχνιδια....
Εφοσον δεν υπαρχει Ελληνικη Ομοσπονδια Αεροσφαιρισης ,για ολους τους  κανονες θα πρεπει γινει η εξης διαδικασια...

Να Ανακοινωθουν ολοι οι μεχρι τωρα ενεργοι/ανενεργοι  κανονες.
Να ψηφιστουν επωνυμα απο ενεργους ενηλικους  παικτες.

(Αν υπαρχει για τα fps πιστοποιημενη  ερευνα παρακαλω να κατατεθει προς αναγνωση για την επιγνωση των ψηφοφορων).

COBRA TEAM

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Εχουν ειπωθει ηδη πολλα και δεν εχω κατι αλλο να πω περα απο το οτι η ευθυνη για την προστασια μας ειναι καθαρα προσωπικη...κεφαλι βλεπει ο αντιπαλος?κεφαλι θα χτυπησει και καλα θα κανει..κι εγω δεν γουσταρω να μοιαζω με τον robocop ουτε να θυμιζω paintballα(ψαροντουφεκα)αλλα ενα νεοπρεν οταν εμπαινα σε κτιριο το φοραγα,ε τωρα θα το φοραω κι εξω με αυτα που βλεπω..θεμα αυξησης οριων κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν πρεπει να τεθει..ολοι εχετε δει τις φωτογραφιες του Leonardo και πιο προσφατα του iskiou..ξερω πολυ καλα πως οπως και οταν παιζανε και με 450 fps (εγω πανω απο 350 δεν επαιξα ποτε)κανεις δεν τηρουσε τις αποστασεις ασφαλειας οποτε τα ορια καλως εχουν..βρισκω πολυ ευστοχες τις παρατηρησεις του KALIOSTRO ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ,ΟΧΙ HAPPY TRIGER,ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ..Aυτα απο μενα,οβερ..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

agent 47

Να πώ και εγώ την γνώμη μου.

Κατα την προσωπική μου άποψη εφόσον παίζουμε ένα παιχνίδι το οποίο ομολογουμένως κατατάσεται στα extreme games και μόνη υποχρέωση του παίχτη απο πλευράς ασφαλείας είναι να φοράει προστατευτικά γυαλιά, το τι θα φορέσει ο καθένας για την ασφάλεια του είναι καθαρά επιλογή του. Αν τώρα ο άλλος με πετύχει με aeg που είναι μέσα στα όρια και μου κάνει σημάδι στο πρόσωπο δεν θα του επιρίψω ευθύνες γιατί εγώ επέλεξα να μην φοράω παραπάνω προστασία προσώπου είτε αυτό λέγεται neopren είτε λέγεται full face mask είτε συρμάτινη μάσκα είτε και εγώ δεν ξέρω τι.  Οπότε κατα την γνώμη μου δεν τίθεται ούτε θέμα αλλαγής των ορίων ούτε θέμα καθιέρωσης υποχρεωτικής επιπλέον προστασίας του προσώπου. Εγώ ο ίδιος φοράω μόνο τα γυαλία και το κράνος μου. Έτυχε λοιπόν την κυριακή στον Iskio να σπάσει το δόντι του στο deathmatch που παίξαμε μερικοί μετά το παιχνίδι. Τι το θεωρώ;;;;; Τρομερή ατυχία. Και η απόσταση της βολής ήταν μεγάλη, και όλα τα aeg μετρήθηκαν μετά το συμβάν και βρέθηκαν όλα εντός ορίων.

Από εκεί και περά το αν θα σε ταράξει ο άλλος από τα τρια μέτρα είναι καθαρά θέμα του πόσο ψύχραιμος είναι ο άλλος και αν είναι λογικός για να κυκλοφορεί με τον επιλογέα βολής στο full auto.

Οπότε δεν τίθεται θέμα ορίων και καινούριων κανόνων ασφαλείας για εμένα εφόσον ο καθένας επιλέγει την προστασία που θα φορέσει.
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

gioalex

Παράθεση από: Ozymandias στις  06 Δεκ 2010, 18:37:37 ΜΜ
Οταν ειχε ξεκινησει το θεμα με το 1 joule, ειχα πει οτι το 328 +5% δεν θα επρεπε να σημαινει οτι ντε και καλα 344 και ολοι να τρεχουν να πετυχαινουν το 344 για να κερδισουν τα 16 fps.

Δωσε στον Ελληναρα περιθωρια και θα τα χρησιμοποιησει για να λυγισει τους κανονες οπως τον συμφερει.

328 fps σημαινει 328 με τo +/- 5% να αφορα διαφορες αναμεσα σε συνθηκες, μετρητες κτλ.
Απο οτι βλεπω ομως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειχε οπλο κατω απο 340. Δεν μιλαω καν για αυτους που επαιξαν οπως λενε με 360-370-380 κτλ

Ωραία λοιπόν, τότε ας γίνει ο κανόνας max 345 fps. Με 346 είσαι έξω και τέλος

Επίσης δεν κατάλαβα το -5%. Δλδ αν εγώ παίζω με 250fps είμαι έξω?

Shadowjack

Παράθεση από: Iskios στις  06 Δεκ 2010, 19:10:09 ΜΜ
Κύριοι θα το ξαναπώ ΜΙΑ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ:

Μια μπίλια, από +35μ απόσταση, με πέτυχε με κλειστό το στόμα, δεν υπάρχει θέμα head-shot (και να ήθελε δεν μπορούσε να το βγάλει από τέτοια απόσταση), κεφάλι στο παράθυρο για αρκετή ώρα (αναγκαστικά στόχος εφόσον είχα βγάλει 2 άτομα με αυτόν τον τρόπο από το ίδιο σημείο), τα όπλα ήταν μετρημένα ενδελεχώς και ξανά μετρήθηκαν μετά το συμβάν, ευθύνη για τον τραυματισμό μου φέρω μόνον εγώ.

Ίσκιε, από περιέργεια, και συγγνώμη για τη ερώτηση διευκρίνισης, αλλά σε πέτυχε μπίλια στα 35 μέτρα στο χείλος (με κλειστό το στόμα) και έσπασε το δόντι από κάτω;

Οξύμωρο. Παράξενο.

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill

Iskios

Παράθεση από: Shadowjack στις  06 Δεκ 2010, 21:40:11 ΜΜ
Ίσκιε, από περιέργεια, και συγγνώμη για τη ερώτηση διευκρίνισης, αλλά σε πέτυχε μπίλια στα 35 μέτρα στο χείλος (με κλειστό το στόμα) και έσπασε το δόντι από κάτω;

Οξύμωρο. Παράξενο.

Στο "μουστάκι" με πέτυχε και δεν ήθελε σφράγισμα... και εγώ ξαφνιάστηκα σε σημείο φρίκης... ήταν κάτι που πραγματικά δεν περίμενα ότι μπορούσε να συμβεί...

Kallistos

Πραγματικά είμαι περίεργος. Υπαρχουν άτομα που  παίζουν με απότερο σκοπό κάποια στιγμή, εντός ή εκτός παιχντιδιού, να βγούν μια ωραία μάχιμη φωτογραφία;

Δεν λέω να είμαστε Robocop ή να φοράμε μασκες του paintball (πραγματικά άθλιες), αλλα να ΜΗΝ αφήνουμε το προσωπό μας ακάλυπτο. Η μάσκα Neoprene κάνει δουλειά κατά το ήμιση, ένα δίκτυ half-face, ή ακόμα και πλαστικό σου δίνει πολύ καλή προστασία. Δεν είναι θέμα προσωπικό η προστασία σου... είναι θέμα όλης της κοινώτητας να κάνουμε ότι κάνουμε με ασφάλεια. Υπαρχουν πολλά προιόντα προστασιας διαθέσιμα, ο καθένα μπορεί να βρεί τι του παει προσωπικά. Εκεί πάει το προσωπικό θέμα του κάθε ενός.

Η κακιά στιγμή πάντα θα υπαρχει. Και ίσως μία σε κάθε παιχνίδι. Αν συμβεί σε εσένα φιλε μου, συνχομπίστα; Ποιον θα κατηγορείς;
Εμένα που ακόμα σε βάρεσα; μια ανώτερη δύναμη που οδηγησε το bb πάνω σου; ή τον εαυτό σου;

Τα όρια που βάλαμε δεν λένε τίποτα, αν δεν προστατεύεσαι. Και το λέω επειδή πραγματικά πολύ λίγες φορές μπορούμε να ορίσουμε 100% που θα παει το bb οταν πατάμε την σκανδάλη. Ποιος απο εσάς μπορεί να μου εγγυηθεί ότι θα ρίξει  μία  και μόνο βολή απο τα 20-30 μετρα και θα περάσει το bb απο ένα στεφάνι 30 χιλιοστών διάμετρο; Μόνο σε εργαστηριακές συνθήκες μπορεί να έχεις αυξημένη πιθανότητα να γίνει αυτο. Στο εξωτερικό περιβάλλον απλά είναι πείραμα τύχης.

Maleficus

Γιατί δε καθιερώνουμε ενα μετρητη για μέτρηση...... εχει παρατηρηθεί ότι διαφορετικα αποτελεσματα βγάζουν στο ίδιο όπλο  διαφορετικες μαρκες μετρητων ... τα υπόλοιπα που έχετε αναφερει γινονται και με 200 φπσ

Demon

Παράθεση από: Kallistos στις  06 Δεκ 2010, 23:36:37 ΜΜ
Πραγματικά είμαι περίεργος. Υπαρχουν άτομα που  παίζουν με απότερο σκοπό κάποια στιγμή, εντός ή εκτός παιχντιδιού, να βγούν μια ωραία μάχιμη φωτογραφία;

Δεν λέω να είμαστε Robocop ή να φοράμε μασκες του paintball (πραγματικά άθλιες), αλλα να ΜΗΝ αφήνουμε το προσωπό μας ακάλυπτο. Η μάσκα Neoprene κάνει δουλειά κατά το ήμιση, ένα δίκτυ half-face, ή ακόμα και πλαστικό σου δίνει πολύ καλή προστασία. Δεν είναι θέμα προσωπικό η προστασία σου... είναι θέμα όλης της κοινώτητας να κάνουμε ότι κάνουμε με ασφάλεια. Υπαρχουν πολλά προιόντα προστασιας διαθέσιμα, ο καθένα μπορεί να βρεί τι του παει προσωπικά. Εκεί πάει το προσωπικό θέμα του κάθε ενός.

Η κακιά στιγμή πάντα θα υπαρχει. Και ίσως μία σε κάθε παιχνίδι. Αν συμβεί σε εσένα φιλε μου, συνχομπίστα; Ποιον θα κατηγορείς;
Εμένα που ακόμα σε βάρεσα; μια ανώτερη δύναμη που οδηγησε το bb πάνω σου; ή τον εαυτό σου;

Τα όρια που βάλαμε δεν λένε τίποτα, αν δεν προστατεύεσαι. Και το λέω επειδή πραγματικά πολύ λίγες φορές μπορούμε να ορίσουμε 100% που θα παει το bb οταν πατάμε την σκανδάλη. Ποιος απο εσάς μπορεί να μου εγγυηθεί ότι θα ρίξει  μία  και μόνο βολή απο τα 20-30 μετρα και θα περάσει το bb απο ένα στεφάνι 30 χιλιοστών διάμετρο; Μόνο σε εργαστηριακές συνθήκες μπορεί να έχεις αυξημένη πιθανότητα να γίνει αυτο. Στο εξωτερικό περιβάλλον απλά είναι πείραμα τύχης.

+1000
Απο εκει και περά ο καθένας μας προσωπικά φέρει ευθύνη για το τι θα φορέσει για να προστατευτεί με ότι αυτο συνεπάγεται.

kaliostro

Επειδή βλέπω οτι όλοι έχετε κολλήσει στο οτι τα ΦΠΣ ή η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ είναι το πρόβλημα μας ξαναλέω το εξείς....
Ο Β*Α**Σ που κρατάει το αεροβόλο είναι το θέμα.
Αντί να προσέχει μην κάνει ζημιά στον άλλο κοιτάει να πετύχει head shot λες κ θα πάρει έξτρα πόντους ή θα του πει κάνείς μπράβο (κ μετά θα περιφανέυετε για το ΗΙΤ του στον υπόλοιπο κόσμο) ξεχνόντας οτι απέναντι του έχει έναν άνθρωπο κ όχι το ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ 3D ΤΟΥ CALL OF DUTY.
Αντί λοιπόν να αναλωνόμαστε στο αν φταίει η αλεπού που έιναι κοντή ή τα σταφύλια που είναι ψηλά μήπως πρέπει να αλλάξουμε λίγο μυαλά οι ίδιοι κ να ΠΕΖΟΥΜΕ (γιατί αυτό κάνουμε) ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΑ?
Επειδή για πολλοστή φορά βλέπω οτι για τους κανόνες κάποιοι τα παρουσιάζουν όπως τους βολεύει...
Το ΜΠΑΜ κ το ΠΑΡΛΕΪ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ!!!!είναι στην ευγενική ευχέρεια του καθενός να το παίξει.Απλά στο ένα επειδή είχαμε τα "-δεν είναι μπαμ αυτό....  -όχι είναι..." είπαμε ρίχτου με τα 328 στο γιλέκο (που δεν θα πάθει κ τίποτα) να τελειώνει το θέμα, κ στο άλλο αντί τα "είναι δεν είναι σε πέτυχα δεν με πέτυχες" έγινε KAI OI ΔΥΟ ΓΙΑ RESPAWN να σώνουμε.Αν ο οποιοσδήποτε νομίζει οτι ο τυπάκος που έχει έτοιμο για ΜΠΑΜ οτι δεν θα του κάνει μανούρες ή λυπάτε να του ρίξει ας το χρησιμοποιήσει,δεν είναι καθόλου λάθος.
Και τέλος επειδή στο τελευταίο παιχνίδι έγινε θέμα αν τα AEG μπορούν να ρίξουν μέσα σε κτήριο ή αν θα τραβάμε πιστόλια έχω δει πιστόλια που βγάζουν παραπάνω απο ότι το ΟΠΛΟ ΜΟΥ,οπότε ας τελειώνει κ αυτό το παραμύθακι επιτέλους.Στη τελική γι'αυτό μειώθηκαν τα ΦΠΣ, για να παίζουν κ εντός κτηρίων.
Για να κλείσω με τό όλο θέμα θα πω κάτι που έχει μαλιάσει ο στόμας μου (όπως λέει κ η μανούλα μου) να το λέω: ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΥΝΟΜΕ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΣ-ΡΟΜΠΟΚΟΠ επειδή κάποιος δεν θέλει να δώσει 20 μαμημένα ευρώ για ένα ελατήριο όταν δίνει 400 κ 500 για μια ρέπλικα.
Εγω τί είμαι δηλαδή που το έστησα στα 300 ΦΠΣ?
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Kallistos

Παράθεση από: Maleficus στις  06 Δεκ 2010, 23:41:05 ΜΜ
Γιατί δε καθιερώνουμε ενα μετρητη για μέτρηση...... εχει παρατηρηθεί ότι διαφορετικα αποτελεσματα βγάζουν στο ίδιο όπλο  διαφορετικες μαρκες μετρητων ... τα υπόλοιπα που έχετε αναφερει γινονται και με 200 φπσ

Για τον ίδιο λόγο που δεν καθιερώνουμε την Tokyo Marui σαν την μονη εταιρία που θα χρησιμοποιούν όλοι στην Ελλάδα.

Με κανένα τροπο δεν θα επρεπε να προωθήσοιυμε κανένα συγκεκριμένο προιόν. Το airsoft ειναι ολιγοπώλιο στην Ελλάδα και άν όλοι μας εκφράσουμε την προτιμησή μας σε ένα και μόνο προιόν, θα είναι πολύ ευκολο να βρεθούμε θύματα ολιγοπωλιακής πολιτικής ή καρτέλ.

Να μου επιτρέψετε να μην το αναλύσω περισσότερο.

Demon

Παράθεση από: kaliostro στις  07 Δεκ 2010, 00:08:09 ΠΜ
Επειδή βλέπω οτι όλοι έχετε κολλήσει στο οτι τα ΦΠΣ ή η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ είναι το πρόβλημα μας ξαναλέω το εξείς....
Ο Β*Α**Σ που κρατάει το αεροβόλο είναι το θέμα.
Αντί να προσέχει μην κάνει ζημιά στον άλλο κοιτάει να πετύχει head shot λες κ θα πάρει έξτρα πόντους ή θα του πει κάνείς μπράβο (κ μετά θα περιφανέυετε για το ΗΙΤ του στον υπόλοιπο κόσμο) ξεχνόντας οτι απέναντι του έχει έναν άνθρωπο κ όχι το ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ 3D ΤΟΥ CALL OF DUTY.
Αντί λοιπόν να αναλωνόμαστε στο αν φταίει η αλεπού που έιναι κοντή ή τα σταφύλια που είναι ψηλά μήπως πρέπει να αλλάξουμε λίγο μυαλά οι ίδιοι κ να ΠΕΖΟΥΜΕ (γιατί αυτό κάνουμε) ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΑ?
Επειδή για πολλοστή φορά βλέπω οτι για τους κανόνες κάποιοι τα παρουσιάζουν όπως τους βολεύει...
Το ΜΠΑΜ κ το ΠΑΡΛΕΪ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ!!!!είναι στην ευγενική ευχέρεια του καθενός να το παίξει.Απλά στο ένα επειδή είχαμε τα "-δεν είναι μπαμ αυτό....  -όχι είναι..." είπαμε ρίχτου με τα 328 στο γιλέκο (που δεν θα πάθει κ τίποτα) να τελειώνει το θέμα, κ στο άλλο αντί τα "είναι δεν είναι σε πέτυχα δεν με πέτυχες" έγινε KAI OI ΔΥΟ ΓΙΑ RESPAWN να σώνουμε.Αν ο οποιοσδήποτε νομίζει οτι ο τυπάκος που έχει έτοιμο για ΜΠΑΜ οτι δεν θα του κάνει μανούρες ή λυπάτε να του ρίξει ας το χρησιμοποιήσει,δεν είναι καθόλου λάθος.
Και τέλος επειδή στο τελευταίο παιχνίδι έγινε θέμα αν τα AEG μπορούν να ρίξουν μέσα σε κτήριο ή αν θα τραβάμε πιστόλια έχω δει πιστόλια που βγάζουν παραπάνω απο ότι το ΟΠΛΟ ΜΟΥ,οπότε ας τελειώνει κ αυτό το παραμύθακι επιτέλους.Στη τελική γι'αυτό μειώθηκαν τα ΦΠΣ, για να παίζουν κ εντός κτηρίων.
Για να κλείσω με τό όλο θέμα θα πω κάτι που έχει μαλιάσει ο στόμας μου (όπως λέει κ η μανούλα μου) να το λέω: ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΥΝΟΜΕ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΣ-ΡΟΜΠΟΚΟΠ επειδή κάποιος δεν θέλει να δώσει 20 μαμημένα ευρώ για ένα ελατήριο όταν δίνει 400 κ 500 για μια ρέπλικα.
Εγω τί είμαι δηλαδή που το έστησα στα 300 ΦΠΣ?

Δεν έχω να πώ τίποτα άλλο τα είπε όλα.
Ας αλλάξουμε όλοι μας μυαλά(βαζω πρώτο απ'όλους εμένα για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις) αλλιώς μια ζωή θα παίζουμε Β κατηγορία που είπε και ενας συνχομπίστας σε ένα άλλο νήμα.
Σ.Μ. "The Ghostrider"