FPS 328 +/-5%. Ένα χρόνο μετά.

Ξεκίνησε από Kallistos, 06 Δεκ 2010, 14:53:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristan

ME λειγα λογια σηνχομπιστες ειναι στην  πεδεια και το μιαλο του καθενος που θα ρειξι στον αντιπαλω γιατι οταν βλεπις μονω ενα κεφαλει δεν χρειαζετε να το γεμισεις ββς αυτο πρεπει ΟΛΕΙΜΑΣ να μαθουμε προτα που να ΠΕΙΡΟΒΟΛΑΜΕ τον σηνχομπιστα που ειρθε να περασει μια ωρεα κυριακι και να γειρισι σπιτι του χορεις σειμαδια στην μουριτου κ.λ.π
καλη χρονια σε ολους :D :D :D

pit k

Παράθεση από: klampanos στις  28 Δεκ 2010, 12:09:52 ΜΜ
Επειδη ορισμένοι χαιρουν βαθειας πλανης όσο κι αν νομιζουν οτι εχουν ολοκληρωμενη αποψη για το θεμα,και παραλληλα προτεινουν και πραγματα,να πω οτι οι βιοδιασπωμενες μπορουν να θρυμματιστουν στη σιτα και να περασουν απο μεσα και να κανουν ζημια.Παλιοτερα οπως διαβασα ειχε συμβει σε δοκιμη μασκας με σιτα και αν τη φοραγε ο ιδιοτητης μπορει να ηταν σαν τον Πολυφημο τωρα

Από ένα παιδί 13 χρόνων που το λέει και το όνομα του ότι είναι ΚΛΑΜΠΑΝΟΣ
Που δεν έχει παίξει ποτέ στην ζωή του και πετάγεται συνεχεία και λέει παπαρ.....ες ??? ??? ??? ??? ???
Μην τρελαθούμε κιόλας ??? ??? ??? ??? ???

Αλλά δεν φταίει αυτός αλλά οι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ που τον αφήνουν ακόμα και ποστάρει >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Carnifex1900

Φιλε Τρισταν κανε ενα spell check στα post σου πριν τα στειλεις γιατι (σοβαρα) δεν βρηκα μια λεξη σωστα γραμμενη...δεν κρινω τιποτα, απλα κανε αυτο το spell check (τα λαθη υπαρχουν σε ολα τα post σου που εχω δει)
Φιλικα, Pete
Pete a.k.a Carnifex

klampanos

Παράθεση από: pit k στις  28 Δεκ 2010, 22:04:59 ΜΜ
Από ένα παιδί 13 χρόνων που το λέει και το όνομα του ότι είναι ΚΛΑΜΠΑΝΟΣ
Που δεν έχει παίξει ποτέ στην ζωή του και πετάγεται συνεχεία και λέει παπαρ.....ες ??? ??? ??? ??? ???
Μην τρελαθούμε κιόλας ??? ??? ??? ??? ???

Αλλά δεν φταίει αυτός αλλά οι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ που τον αφήνουν ακόμα και ποστάρει >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Εσένα δηλαδή ποιός φταίει,ο δάσκαλός σου που δεν έχει ακόμα αυτοκτονήσει με την ορθογραφία σου και το συντακτικό σου;

Μπορεί να είμαι μόλις 13,αλλά ότι έγραψα ισχύει και δεν είναι ότι εσύ λες ότι είναι.

Και στην τελική, καλύτερα να μην έχω παίξει ακόμη παρά να παίζω και να είμαι αθάνατος όπως εσύ  ;) ;) ;)
Είδες τι μαθαίνουμε εδώ στο γυμνάσιο Κολοκωτρονητσίου;

Carnifex1900

Παράθεση από: klampanos στις  28 Δεκ 2010, 22:34:05 ΜΜ
Εσένα δηλαδή ποιός φταίει,ο δάσκαλός σου που δεν έχει ακόμα αυτοκτονήσει με την ορθογραφία σου και το συντακτικό σου;

Μπορεί να είμαι μόλις 13,αλλά ότι έγραψα ισχύει και δεν είναι ότι εσύ λες ότι είναι.

Και στην τελική, καλύτερα να μην έχω παίξει ακόμη παρά να παίζω και να είμαι αθάνατος όπως εσύ  ;) ;) ;)
Είδες τι μαθαίνουμε εδώ στο γυμνάσιο Κολοκωτρονητσίου;

Οι φθηνες δικαιολογιες στυλ "παρα να ειμαι αθανατος οπως εσυ" δεν δικαιολογουν την θεση σου ουτε το γεγονος οτι δεν εχεις παρευρεθει ποτε σε παιχνιδι κι εισαι παντελως απειρος, συνεπως δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να επεμβαινεις σε θεματα πρακτικα για τον καλυτερο συντονισμο του χομπυ μας. Οι απαντησεις σου  στο φορουμ γενικα δηλωνουν την ανωριμοτητα σου στο θεμα.
Ευχαριστω

Και ζητω συγγνωμη απο τους συνχομπιστες για τo εκτος θεματος spam
Pete a.k.a Carnifex

kaliostro

@Carnifex1900
Δεν μπορείς να φανταστείς πόση ώρα με έτρωγε το χέρι μου να γράψω κάτι αντίστοιχο αλλά είπα να μην γίνω πάλι εγώ κακός...το λοιπόν..συμφωνώ όσο δεν φαντάζεσε...
Συγνώμη κ απο εμένα αλλά δεν μπορούσα να μην του πω: ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!