Σάββατο 07-08-2010 Ελευσίνα

Ξεκίνησε από Teacherdick, 04 Αυγ 2010, 18:51:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Kallistos

Σας ευχατιστούμε για τα καλά σας λόγια.

Καθε φορά γίνεται ολο και καλύτερο παιχνίδι και απο την διοργάνωση αλλα κυρίως απο τα άτομα που παίζουν το σεναριο. Γι αυτο το λόγο, η Umbrella (Trashsweeper Unit) σας ευχαριστεί για την προσελευση.

Εριξα, και ιδιαιτέρως εφαγα, πολύ bb χθες. Το ευχαριστήθηκα αν και είχα καποιες προσωπικες ατυχίες (εγώ και ο Merphy) ;D
Ειχαμε και τον τραυματια μας Teacherdick.

Προς τα νεα παιδιά, οτι απορια έχετε ρωτηστε. Ευχαρίστως θα βοηθησουμε, οχι μονο προσωπικά, αλλά και ολα τα μελη του forum.

Προς ολα τα παιδιά...
Ετοιμαζεται κατι ιδιαιτερο σε λιγο καιρο οσο αφορά το σενάριο. Ειναι ακόμα στα σκαριά, αλλα δε θα αργησει να ολοκληρωθεί.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Οποιος τραβηξε βιντεο τη σαβούρα του Teacherdick... την αγοράζω οσο οσο!!!!
Ready... Steady... Fire...!!!

SAPPER

Παράθεση από: Kallistos στις  08 Αυγ 2010, 16:58:15 ΜΜ
Ετοιμαζεται κατι ιδιαιτερο σε λιγο καιρο οσο αφορά το σενάριο. Ειναι ακόμα στα σκαριά, αλλα δε θα αργησει να ολοκληρωθεί.
Περιμένουμε με αγωνία!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Καλά επική σαβούρδα  :D την είδα αλλά δεν ξέρω αν αποθανατίστηκε και εκεί που περίμενα ενισχύσεις έμεινα μόνος μου μπροστά και την πάλευα χωρίς BBs. ;D :-X

Kallistos

Παράθεσηεκεί που περίμενα ενισχύσεις έμεινα μόνος μου μπροστά και την πάλευα χωρίς BBs.

Αλλη επική κατάσταση!!!
Ready... Steady... Fire...!!!

Jocker

που ειναι οι φωτο???
κανεις????
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Teacherdick

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Για τι πράγμα μιλάτε, δεν καταλαβαίνω..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Μια τακτική τούμπα πήγα να κάνω αλλά δεν έπιασε.¨Ατιμα μπάζα με φάγατε!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε όσους βρέθηκαν στο παιχνίδι και μοιράστηκαν bbs μαζί μας.Νόμιζω έγινε καλό παιχνίδι, παρά τις όποιες ελλείψεις.Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις για βελτίωση.Καλή εβδομάδα και καλό 15Αύγουστο σε όλους
Si Vis Pacem, Para Bellum.