Σάββατο 07-08-2010 Ελευσίνα

Ξεκίνησε από Teacherdick, 04 Αυγ 2010, 18:51:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teacherdick

Operation: Stand Your Ground
Game Type: Domination
Date: 07-08-2010
Time: 17:30 ( Άφιξη, προετοιμασία, μέτρηση AEG, briefing).
          18:30 ( Έναρξη παιχνιδιού).
Όριο Ηλικίας: ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ
F.P.S. Limit: 328 +5% ( MΕΓΙΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ 344 ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΣΜΕΝΟ HOP-UP ΚΑΙ ΜΠΙΛΙΑ 0.2g).
Respawn: ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ.
Time/Round: 30 ΛΕΠΤΑ

Οι παίχτες θα χωριστούν σε δύο ισάριθμες ομάδες που θα σημανθούν με διαφορετικού χρώματος ταινία. Οι ομάδες θα ξεκινήσουν αντιδιαμετρικά της πίστας και θα έχουν ως στόχο να αναρτήσουν τις σημαίες τους στα προκαθορισμένα σημεία. Η ομάδα που με τη λήξη του χρόνου θα ελέγχει τα περισσότερα σημεία, θα είναι και η νικήτρια. Μετά τη λήξη του γύρου, κάνουμε reset και ξεκινάμε νέο.Τα σημεία ελέγχου θα είναι 5 σε αριθμό, ώστε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο ισσοπαλίας και θα βρίσκονται εκτός κτηρίων, ώστε όλοι να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Αν μας πάρει η νύχτα και έχουμε κουράγιο, παίζουμε και κάνα νυχτερινό deathmatch, οπότε όποιος θέλει ας φέρει φακό κτλ . Καλό θα είναι, όποιος έρθει για νυχτερινό να έχει μαζί του και κάνα στικάκι χημικού φωτός, επιγονατίδες, κράνος , full face κτλ για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σημείωση: Το σενάριο θα πραγματοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που μαζευτεί επαρκής αριθμός ατόμων(8-10 άτομα τουλάχιστον ανά ομάδα). Σε αντίθετη περίπτωση, θα πραγματοποιηθούν 20λεπτα deathmatches. Παρακαλώ να είστε συνεπείς με την ώρα. Μη φτάσουμε στις 18:00 και ξεκινήσουμε 19:30 το πρώτο παιχνίδι.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Leonardo-Swordfish

T.A.S. παρών....

θα ανακοινωθούν τα ονομάτα συμμετέχοντων μέχρι την Παρασκευή.

voulga159

Oμαδα ASAT μεσα 4 ατομα
voulga159
mag10jm
νικος
αλεξανδρος

SAPPER

Και είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι ποιο πεδίο θα στοιχειόσουμαι   8)

Teacherdick

Παράθεση από: SAPPER στις  04 Αυγ 2010, 23:01:20 ΜΜ
Και είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι ποιο πεδίο θα στοιχειόσουμαι   8)

Αυτό ακούστηκε σαν απειλή... ;) ;)Πρόσεχε γιατί θα φωνάξω τους Ghostbusters!!!!! :D :D :D :D :D :D ::)

loubamboo

Παράθεση από: Teacherdick στις  05 Αυγ 2010, 08:45:07 ΠΜ
Αυτό ακούστηκε σαν απειλή... ;) ;)Πρόσεχε γιατί θα φωνάξω τους Ghostbusters!!!!! :D :D :D :D :D :D ::)

Δεν έχουν γεννηθεί ακόμα..;)

Loubamboo reporting for duty. Hu-Ahh!
Freedom is more important than peace. USMC!

SAPPER

Παράθεση από: Teacherdick στις  05 Αυγ 2010, 08:45:07 ΠΜ
:D :D :D Καλό... μα είμαστε άλλου είδους φαντάσματα, έχουμε την ικανότητα να κινούμαστε στην λεπτή γραμμή που χωρίζει το φως από το σκότος και να κινούμαστε παράλληλα από όποια πλευρά χρειαστεί, παίρνοντας μαζί μας στην άλλη πλευρά όποιον σταθεί στο δρόμο μας χωρίς επιστροφή...  ;)

Trend2

Χαιρετω τους  Αθηναιους AirSofters. Ειμαι παικτης απο Ροδο και θα μεινω Αθηνα μεχρι τον Σεπτεμβρη μαζι με ολο μου τον εξοπλισμο.
Θελω να συμμετασχω στα παιχνιδια, αλλα χρειαζομαι μεσο. Υπαρχει καποιος να μπορεσει να με παει και να με φερει για το Σαββατο? Μερη που μου ειναι πιο ευκολο να βρισκομαι ειναι (Αμπελοκηποι, Λεοφορος Αλεξανδρας, και Κατω Πατισσια).
Εχω σκοπο να δω τι γινεται με τα παιχνιδια της Αθηνας και να μιλησω με τους συμπαικτες μου στην Ροδο.
Ευχαριστω!

SAPPER

Παράθεση από: Trend2 στις  05 Αυγ 2010, 11:27:43 ΠΜ
Χαιρετω τους  Αθηναιους AirSofters. Ειμαι παικτης απο Ροδο και θα μεινω Αθηνα μεχρι τον Σεπτεμβρη μαζι με ολο μου τον εξοπλισμο.
Θελω να συμμετασχω στα παιχνιδια, αλλα χρειαζομαι μεσο. Υπαρχει καποιος να μπορεσει να με παει και να με φερει για το Σαββατο? Μερη που μου ειναι πιο ευκολο να βρισκομαι ειναι (Αμπελοκηποι, Λεοφορος Αλεξανδρας, και Κατω Πατισσια).
Εχω σκοπο να δω τι γινεται με τα παιχνιδια της Αθηνας και να μιλησω με τους συμπαικτες μου στην Ροδο.
Ευχαριστω!
Καλός ήρθες στην παρέα μας  :)

Πέρνα από το μαγαζί στις 15:30 και θα φύγουμε κατευθείαν μαζί το Σάββατο ;)

Teacherdick

Παράθεση από: Trend2 στις  05 Αυγ 2010, 11:27:43 ΠΜ
Ευχαριστω!

Αν δε βρίσκεις μεταφορικό μέσο, πράγμα λίγο δύσκολο γιατί όλο και κάποιον θα βρεις, μπορείς να πάρεις το Μετρό και να κατέβεις Σταθμό Λαρίσης( στα τρένα).Απο εκεί πέρνεις προαστιακό και κατεβαίνεις Μαγούλα( λίγο πιο κάτω απο το πεδίο).Απο κει όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε πάρει.Πάντως καλύτερη λύση είναι αυτή που πρότεινε ο Βασίλης(Sapper).

Trend2

Ναι! Ολα Ok. Τον βρηκαμε τον τροπο!  8)

Kallistos

Μέσα και εγώ.

Επιτέλους θα δοκιμάσω το Celcius (ξανά). Θα φέρω σκορδα μην μου το ματιάσουνε αυτη τη φορά.

Τα λέμε στο πεδίο.

@ SAPPER

Τα φαντάσματα περνάνε μέσα απο τοιχους.... Φαντάζομαι εσένα (με πλήρη εξοπλισμό) να κανεις το ιδιο... και να τον γκρεμίζεις... παντου μα παντου μπαζα.
Ready... Steady... Fire...!!!

SAPPER

Πως λέμε μικρός πέρασε τύφο ?, ε... εγώ πέρασα από τοίχο. :D :D :D

dragon236

καλησπερα σας κυριοι
αν δεν ενοχλω ιδιαιτερα θα ηθελα να κανω 4 ερωτησεις.
ειμαι εντελως καινουργιος στο αθλημα και θα ηθελα αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια να ερθω και εγω για να παρακολουθησω απλα ,οχι για να παιξω, το παιχνιδι σας.
[βεβαια κατα 90% δεν θα μπορεσω λογω της δουλειας μου (τεχνικος και ειμαι standby)] >:( >:( >:(
οι ερωτησεις λοιπον ειναι οι εξης¨
1)πιστευω να μην υπαρχει προβλημα ετσι;
2)καποιες σχετικες οδηγιες για το πως μπορω  να βρω το μερος (κατεχω GPS και αυτοκινητο  ;D)
3)πειραζει αν φερω και το φτηνιαρικο οπλακι μου για να μου δειξετε 2 πραγματακια (αν μπορεσετε βεβαια και χωρις να φαω τον πολυτιμο χρονο σας) οπως για
παραδειγμα περιπου πως να ρυθμισω το hop-up κτλ.---προς θεου δεν ζηταω ολοκληρο φροντηστηριο απλα λεω για παραδειγμα αν καποιος δεν παιξει για καποιον λογο και αν εχει ορεξη να κανουμε ενα τσιγαρο και να τα πουμε φιλικα
4)θα υπαρξει προβλημα να τραβηξω και μερικες φωτογραφιες απο μακρια για να μην μπλεχτω στα ποδια σας; (δεν ειμαι επαγγελματιας απλα μου αρεσει να τραβαω φωτογραφιες) φυσικα οι φωτογραφιες δεν θα χρησιμοποιηθουν παρα μονο για προσωπικη χρηση και μελετη.

ζητω συγνωμη αν σας κουρασα
ευχαριστω εκ των προτερων

Γιαννης
always forgive but never forget!!

Kallistos

@ Sapper

Το φαντάζεσαι; Σαν τον Juggernaught απο τους XMEN!!!

SAPPER

Παράθεση από: Kallistos στις  05 Αυγ 2010, 19:17:45 ΜΜ
@ Sapper

Το φαντάζεσαι; Σαν τον Juggernaught απο τους XMEN!!!

Αχαχαχααχ....ναι !!!

@ yiannisM Και φυσικά μπορείς αρκεί να έχεις αντιβαλλιστικά γυαλιά, δεν κοστίζουν τίποτα ιδιαίτερο και μπορείς να βρεις εδώ http://airsoftclub.gr/eshop/index.php?cPath=105_106 ειδάλλως θα σου δανείσω εγώ ένα. :)

Για φωτογραφίες το συζητάμε επιτόπου  ;)

Fakas

καλή φάση! ευκαιρία να δοκιμάσω τη desert dpm παραλαγή μου! χεχε!

dragon236

@sapper  εχω βεβαια δεν ξερω αν κανουν ειναι της swissarmy και απο οσο ξερω εχουν πιστοποιηση.
παντως για τυχον παρεξηγησεις να πω οτι δεν καιγομαι κιολας να φερω την φωτογραφικη ,καιγομαι ομως να ερθω ;D αρκει να βρω το μερος
always forgive but never forget!!

Kallistos

@ yiannisM

Συναντιόμαστε στις 17:20 στον προαστιακό στην Μαγούλα και παμε μαζί μεχρι το πεδίο. Για να συνενοηθούμε στείλε με pm το κινητο σου. Και μιλάμε Σαββάτο πρωί.

FrankCastle

παιδια πεστε ενα δρομο κοντα στο πεδιο για να το βαλω στο gps γιατι δεν θυμαμαι ακριβως πως ερχομαστε. η το link με το χαρτη. ευχαριστω εκ των προτερων
This is not a revenge!
This is a Punishment!