Σάββατο 07-08-2010 Ελευσίνα

Ξεκίνησε από Teacherdick, 04 Αυγ 2010, 18:51:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teacherdick

Το Γεωγραφικό στίγμα της τοποθεσίας είναι:  38° 7'42.45"N   23°33'19.70"E

Όποιος δεν μπορεί να το βρεί, ας βρίσκεται στο Νοσοκομείο της Ελευσίνας(Θριάσιο) κατά τις 17:20.

@yiannisM: Φίλε μου αφού έχεις γυαλιά μπορείς να παρεβρεθείς.Αφού έχεις και όπλο, μπορείς και να παίξεις αν το επιθυμείς, αρκεί το όπλο σου να είναι μέσα στα επιτρεπόμενα όρια.Μη σε νοίαζει αν είναι φτηνιάρικο όπως λες...Υπάρχουν φτηνιάρικα που βγήκαν καλύτερα απο κάτι καλά ακριβά.....Ελπίζω να τα πούμε στο πεδίο...
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Kallistos

ΠαράθεσηΜη σε νοίαζει αν είναι φτηνιάρικο όπως λες...Υπάρχουν φτηνιάρικα που βγήκαν καλύτερα απο κάτι καλά ακριβά.....

Αυτο ξαναπες το...
Ready... Steady... Fire...!!!

BESTMAN

dragon236

@Kallistos  εχεις p.m  (αν για καποιο λογο δεν σου ηρθε πες μου)
always forgive but never forget!!

Teacherdick

Κύριοι, επιδή δε θα έχω πρόσβαση σε Internet, όποιος θέλει κάτι ας απευθυνθεί στον Kallisto. He is in charge now!!!!!!
Si Vis Pacem, Para Bellum.

ILIAS

Γεια σας, είμαι χρόνια σκοπευτής με όπλα κεντρικής πυροδότησης, έχω όμως εντυπωσιασθεί με την ιδέα του airsoft.  Γιατί απ` ότι φαίνεται προσφέρει περισσότερη αδρεναλίνη!... Και θα ήθελα να ασχοληθώ, πρόσφατα αγόρασα από κατάστημα των Αμπελοκήπων ένα Colt 1911 και ένα mp 40.  Για αρχή πιστεύω κάνουν. Θα ήθελα να με δεχτείτε στη όμορφη παρέα σας και να δήξετε λίγη επιείκεια σε έναν μεγαλούτσικο (στα χρόνια )και  άσχετο (κινούμενο στόχο)...  ευχαριστώ εκ των προτέρων ΗΛΙΑΣ             
ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...

MitsoS_O_Yakuza

Και απο Μ_Α_Τ θα υπαρχουν ατομα 8)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

scarface

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Kallistos

Ηλία καλως ηλθες,

Δεν παν να είσαι κοντος-ψιλος, χοντρος-αδυνατος, ασπρος-μαυρος, μεγαλος-μικρός, εμεις σαν ισο θα σου φερθούμε. Το παν ειναι, ολοι να φύγουμε χαρουμενοι και εχοντας εκπληρώσει ακόμα ενα καλό παιχνίδι.

Σε περιμένουμε.

Trend2

Πολοι καινουργιοι παικτες προβλεπονται!  ;D

Arimnistos

Kallistos

Αυριο προβλέπεται να εχουμε ατομα για να εκτελέσουμε πλήρη σενάριο domination.

Κυριοι και κυρίες, αν και δεν το βλέπω να έχουμε θηλυκές συμμετοχές, να είστε στην ώρα σας.

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΥΣΤΗΡΑ.

Horus

απο Freedom Fighters μεσα οι:

Horus
Ballian
Laetius
enemies..we need more enemies!!

Kallistos

SAPPER

Παράθεση από: Teacherdick στις  06 Αυγ 2010, 08:15:30 ΠΜ
Όποιος δεν μπορεί να το βρεί, ας βρίσκεται στο Νοσοκομείο της Ελευσίνας(Θριάσιο) κατά τις 17:20.
Θα παρευρεθούν στο ραντεβού άλλα δυο νέα άτομα οι:

Ρεμάλι.
Στέλιος.

Για να τους συνοδεύσετε στο πεδίο.

Kallistos

remali

Καταρχην θελω να ευχαριστησω ολους σας για το γεγονος οτι ησασταν διαθεσιμη να απαντησετε σε καθε απορια μας και για την προθυμια σας να μας βαλετε στο παιχνιδι με τα εξτρα οπλα που διαθετετε. Η επισκεψη μας μας ελυσε αρκετες αποριες και μας εδειξε οτι ειναι ενα παιχνιδι με αρκετη δοση αδρεναλινης και προπαντως οτι ολοι το βλεπετε σαν "παιχνιδι" με κανονες που τηρουνται ευλαβικα για να το διασκεδασουν ολοι.Δυστυχως επρεπε να φυγουμε βιαστικα και δεν προλαβαμε να χαιρετισουμε, ηδαιτερα το ''νεο'' παικη, οπως κι εμεις, Γιαννη που με τις λιγες γνςσεισ του κι εκεινος μας εδωσε μια γευση. Ελπιζω να τα ξαναπουμε στο πεδιο της μαχης την επομενη φορα.  ;)

dragon236

@remali
anytime bro.

με την σειρα μου και εγω λοιπον να δωσω συνχαρητηρια για την διοργανωση
και να ευχαριστησω παρα πολυ τους

Καλλιστος
Κωστα (teacherdick) ιδαιτερα λογω του οτι και μας βοηθησαν να βρουμε το πεδιο αλλα πιο πολυ για ολες τις συμβουλες που μας δωσανε.
και
Βασιλη (Sapper) 
Ανδρεα
αλλα και ολους γενικοτερα(απλα δεν συγκρατησα ονοματα) διοτι με εκαναν να αισθανομαι οτι το hobby που διαλεξα απαρτιζεται απο ανθρωπους με μερακι και
πολυ διαθεση , κατι το οποιο ειναι λιγο δυσευρετο στις μερες μας.

τελος εγω δεν νομιζω αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα τα ξαναπουμε στο πεδιο
always forgive but never forget!!

loubamboo

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την προσπάθειά τους και ιδιαίτερα για την καίρια τοποθέτηση των σημαιών (control points) που έδωσε μεγάλο τακτικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Προτείνω στο επόμενο τα control points να λειτουργούν και ως respawn points για την ομάδα που κατέχει το κάθε σημείο, όπως στο battlefield. Έτσι το παιχνίδι θα έχει ακόμα εντονότερη δράση και τακτική και επιπλέον οι παίκτες θα αποφεύγουν το άσκοπο περπάτημα ως το κεντρικό safe house.

Καλή εβδομάδα σε όλους και καλό δεκαπενταύγουστο...

Αγαπάμε το airsoft γιατί είναι από τα λίγα χόμπι στα οποία η ευχαρίστηση πηγάζει από τη σοβαρότητα.
;)
Freedom is more important than peace. USMC!

MitsoS_O_Yakuza

Καλη βδομαδα σε ολους και οσο για το παιχνιδι ενα μπραβο στην διοργανωση και με λιγες λεπτομερειες που λεει ο φιλος Lou αν τακτοποιηθουν στο επομενο τοτε θα εχουμε πολυ καλυτερο παιχνιδι!! :-* :-*
JapaN-PoweR-FroM-GreecE