- ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ - 22/2/2009 WOODLAND

Ξεκίνησε από Falcon, 16 Φεβ 2009, 15:23:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

CostasV

Αυτό που γράφω τώρα δεν το γράφω σαν απάντηση για τον από πάνω το γράφω σαν συμβουλή προς όλους μας.

Το μόνο που έχω να πω είναι μια θερμή παράκληση στο να προσέχουμε το τι γράφουμε. Το ξέρω ότι υπάρχουν διαφωνίες αν και η νομοθεσία είναι  ξεκάθαρη.
Ένα τηλέφωνο δεν μπορεί να αποδείξει κάτι, μια νομοθεσία ομως μπορεί...!!!!!
Ας προσπαθήσουμε να σκεφτούμε όλοι μικροί και μεγάλοι σοβαρά. Springers μπορεί κάποιος να βρεί και στο συρτάρι του κομοδίνου του, ή και από το περίπτερο, δεν βγαίνει όμως να το φωνάξει πουθενά ότι είναι 11 ετών και είναι airsofter.

Ας προσπαθήσουμε να προφυλάξουμε όλοι μας το αγαπημένο μας hobby, να προσέχουμε τι λέμε, που το λέμε, και πώς το λέμε. Ας προσέξουμε λιγάκι ποιος καλεί κόσμο για παιχνιδάκι. Το σημείο είναι ευαίσθητο και ο νόμος είναι ξεκάθαρος.

Θα ήθελα να παρακαλέσω ΟΧΙ να κλειδωθεί το topic, αλλά να σκεφτούμε λιγάκι ότι με αυτές τις απαντήσεις δεν χτίζουμε τίποτα... Και σκεφτείτε ότι τις συζητήσεις μας τις διαβάζει όλος ο πλανήτης, παιδία είναι δημόσια συζήτηση.

Αυτά που λέω τώρα δεν τα γράφω για μου δώσει κάποιος απάντηση ....δεν θέλω να μου δώσει κάποιος απάντηση.... Το λέω για να χτυπήσω το καμπανάκι που έχουμε στο κεφάλι μας και να σκεφτούμε όλοι μας!!! Το αγαπημένο μας Hobby είναι ευγενικό και καθαρό. Ας προσπαθήσουμε να μην του κάνουμε ζημιά...

Δέν θέλω να ακούσω ούτε απολογίες, ούτε συγνώμες, ούτε επιθέσεις ούτε και οτιδήποτε άλλο είναι ενάντια στον νόμο ή σε συμπαίχτες. Είναι δημόσια συζήτηση ΝΤΙΝ ΝΤΙΝ.....

Το μόνο πράγμα που θέλω να κρατήσετε απο τα λόγια μου είναι: Ας προσπαθήσουμε να προφυλάξουμε όλοι μας το αγαπημένο μας hobby!
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Stathis

Τελικα κανενας απο εσας που εσκεμμενα τρομαξε τον κοσμο για το παιχνιδι τις Καισαριανης δεν απαντησε στην ερωτηση μου  >:( >:(

Πως παίζουν paintball 12χρονα σε όλη την Ελλαδα χωρις το παραμικρο προβλημα εφοσον και τα paintball οπλα ειναι αεροβολα??

Ας δηλωσει καποιος αλλος παικτης το παιχνιδι της Καισαριανης αφου αποσυρθηκε ο falcon, τοσοι παιζεται, τι περιμενετε ?  ??? ??? ??? ??? ???
Airsoft is Life!

Falcon

Ειλικρινα δε ξερω ουτε εγω ΤΙ προσπαθουν και τι θελουν να αποδειξουν ειναι ακετα πραγματα ομως που με κανουν να αναρωτιεμαι συνεχως...

Δεν προσαπτω τιποτα σε κανεναν κι ουτε το παιζω δηθεν γιατι κι εγω παλιοτερα πριν γνωρισω το airsoft και το site αυτο, επαιζα στους δρομους με εναν - δυο φιλους μου με ''airsoft guns'' απο περιπτερα των 5 euro (φυσικα δεν ειχα κανει κανεναν πολεμο με τις αδεσποτες γατες ή σκυλους ή γριες στα μπαλκονια) και δε νομιζω οτι ηταν και οτι καλυτερο ετσι κι αλλιως το 'χω παρατησει 1 χρονο τωρα.

Σκεφτειτε ομως... Ολοι ξερουμε τα θεματα με το νομο. Δε θα ηατν ομως καλυτερο αντι να ''πολεμαμε'' να προσπαθησουμε ολοι μαζι να βρουμε την ακρη... Οι νομοι ειναι ασταθεις, αλλαζουν με τους καιρους και ολοι αυτοι εκει εξω οι κακεντρεχεις θα βρισκουν πατημα οχι μονο σε εμενα, αλλα σε ολους οσους ειτε εχουν κανει μια παρατυπια, ειτε τσακωνονται για το ποιος εχει δικιο.

ΓΙΑΤΙ να προσφερουμε μισος και νευρα σε καθε νεο παιχτη ο οποιος εχει την ευχαριστηση να παιξει μαζι μας, ενω μπορουμε να κανουμε κατι το πιο απλο το οποιο θα του χαρισει χαμογελο ? ?

ΓΙΑΤΙ να μας ''δειχνουν'' στο μελλον με το δαχτυλο τους και να λενε τι ηλιθιοι ηταν αυτοι, ενω μπορουμε ολοι μαζι να κανουμε κατι το μοναδικο και απλο που θα μεινει να το θυμουνται και νεοι παιχτες στα επομενα χρονια (και στις επομενες γενιες) ??

ΓΙΑΤΙ να σπασουμε τον ''κρικο'' και στην συνεχεια να καταστραφει ολοκληρη η ''αλυσιδα'' πραγμα το οποιο θα βλαψει ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ, και να μην κανουμε κατι ωστε να εκμεταλλευτουμε την ευκαιρια που δωθηκε στη μικρη χωρα μας να παιζει airsoft??

Παρτε παραδειγμα τον Dadia, ο οποιος χαρηκε μολις ακουσε οτι υπηρχαν κι αλλες ομαδες airsoft, αλλα μολις ειδε ολα αυτα τα σχολια και τους τσακομους αμφιβαλλω αν ηθελε να παιξει μαζι μας κι ουτε προκειται να το κανει στο μελλον...Αν αυτο ομως συνεχιστει, οχι μονο o Dadias αλλα κι αλλες πολλες ομαδες κι αλλοι νεοι παιχτες δε θα θελουν να ασχοληθουν μαζι μας και θα καταντησουμε το αθλημα να ειναι για φτυσιμο κανοντας τα πιο απλα συνθετα.

Κι οσο για τους ανηλικους, προτεινω να τους παρουμε στο μαλακο. Γιατι με το να τους λεμε αν πιασεις AEG θα πας φυλακη εσυ κι ο πατερας σου, σαφως θα τους παει το σκ@το στη καλτσα, και θα τους ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ απο το αθλημα. Ας τους προτρεψουμε λοιπον να διαβασουν τα θεματα περι νομου (ειτε απο το forum ειτε απο αλλου) να ενημερωθουν πληρως πρωτου λαβουν οποιαδηποτε ενεργεια οπως αγορα AEG κι αλλα, ωστε να μην οδηγηθουν σε καποια παρανομη πραξη.

Κι εδω τελιωνω λεγοντας πως πανω απο ολα να σεβομαστε πρωτα τον εαυτο μας και τους συναθλητες μας, κι αμεσως μετα τον Μπαμπη (hargyr) ο οποιος εχει φτιαξει με καλοσυνη αυτο το forum για να συζηταμε κι οχι για να τρωγομαστε... ;)

Dadias

file sunaerosferisti falcon mn anhshxeis 8a sumetexw se paixnidia me atoma apo alles poleis kai idiws apo A8ina,alla me atoma pou a3izoun na pai3eis kai pleon exw katalavei poioi einai kai ti rolo varane,kanoun sxolia gia anhlikous se paixnidia tin wra pou petane krotides,vazoun tin prosopiki tous diamaxi se proto plano me skopo na pli3oun ena atomo kai pernei mazi i balla kai allous..

KURIOI DROPH SAS

Spook

Παράθεση από: MAG στις  18 Φεβ 2009, 10:28:50 ΠΜ
Αναφέρεις  φίλε μου sapper οτί στο παιντμπολ συμμετέχουν  ανήλικοι αρκεί να έχουν γραπτή συγκατάθεση ή να παρίσταται  ο γονέας . Αν κρίνω λοιπόν από τα λεγόμενα σου τότε επειδή και το αιρσοφτ ανήκει στην ίδια κατηγορία ,ισχύει το ίδιο και για αυτό. Άρα ακυρώνεις όλα αυτά που υπόθηκαν  στα προηγούμενα ποστ περί παρανομίας ... κλπ. Γιατί λοιπόν να κόψουμε την "" μπάλα"" από τα παιδιά. Αν και νομίζω οτί το όλο θέμα δεν ηταν αυτό  ...αλλά στην ουσία κάποιοι βρήκαν  πάτημα επάνω στον φαλκον για να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές  . Και δεν είναι θέμα για το που παίζει ο καθένας μας  γιατί όπως και έγω που παίζω κατά βάση καισαριανή , έχω πάει και στο χοτελ , όπως και από το χοτελ έχουν παίξει στην καισαριανή ( παρουσία ανηλίκων ) πχ σπουκ και άλλοι , και περάσαμε καλά. Γιατί λοιπόν  δεν τέθηκε θέμα  στο πεδίο? Γιατί συμμετήχατε ? εφόσον είναι τόοοοοοοσο παράνομη η συμμετοχή  ενός ανηλίκου με την παρουσία  του πατέρα του . ΛΟΙΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ...... ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕ το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να βγάλετε τα μάτια  σας για να αποδείξετε ο ένας στον άλλο .....ΤΙ??????

Θα παρακαλέσω να προσέχουμε τι γράφουμε διότι δεν ανοίκω σε κάποιο "στρατόπεδο"  ή "χώρο" και το μόνο που θέλω και προσπαθώ είναι να περνάμε όλοι καλά...ως εκ τούτου το παραπάνω σχόλιο είναι "άκυρο" και λανθασμένο, και με την ευκαιρία ξαναλέω ότι η νοοτροπία του στυλ "έλα μωρέ τι έγινε" πρέπει να αποβληθεί απο το μυαλό μας σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο airsoft αλλιώς μια ζωή τα ίδια σ...τα θα τρώμε στην μάπα...Αν λοιπόν η όλη φασαρία για την νομιμότητα συμμετοχής ή όχι ατόμων κάτω των 18 στα παιχνίδια θεωρείς ότι δεν πρέπει καν να γίνεται θα πω ότι δυστυχώς λόγο τέτοιας νοοτροπίας  μας γ...νε καθημερινώς απο όλες τις πάντες...τα λέω φιλικά τα παραπάνω διότι ούτως η άλλως δεν έχω τίποτα ούτε με εσένα ούτε με κανέναν..

Ο SAPPER απάντησε επαρκώς νομίζω στον παραλληλισμό paintball-airsoft και είναι λάθος να συγκρίνουμε κάτι που είναι πολύ πιό οργανωμένο (paintball), με κάτι που ακόμα είναι στα σπάργανα (airsoft) ακόμα και αν χρησημοποιούνται "ίδιου" τύπου όπλα και ενοώ αεροβόλα. Το πρώτο είναι γνωστό στο ευρύ κοινό, και γενικώς έχει γίνει μέχρι τώρα αποδεκτό απο την κοινωνία, το airsoft απο την άλλη ούτε που ξέρουν τι είναι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου....άρα σε τι βάσεις θα χτιστεί καθορίζεται τώρα απο όσους συμμετέχουν και αν ξεκινήσει στραβά, ( βλέπε κάνει ο καθένας ότι θέλει γιατί έτσι του αρέσει και δεν δίνει δεκάρα για τους υπόλοιπους ) στραβά δυστυχώς και θα τελειώσει...

Και να τονίσω κάτι που νομίζω ήδη ειπωθηκε πιό πάνω σε ένα ποστ...
Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει ερμηνεία του νόμου διότι δεν είναι ούτε νομοθέτης, ούτε εισαγγελέας, ούτε δικαστής, άρα οποιαδήποτε τηλεφωνική συγκατάθεση είναι σαν να μην υπάρχει διότι αν φτάσουν τα πράγματα για κάποιον λόγο στην δικαιοσύνη άντε πες τους εσύ ότι μου είπαν απο την ΓΑΔΑ ότι όλα είναι εντάξει...ε θα σου πει και ο δικαστής μωρε τι μας λες...    ...στο δίνουν γραπτώς αυτό που σου απαντάνε στο τηλέφωνο ?   όχι  .... ε απο αυτό και μόνο δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα...αλλά και γραπτώς να στο δώσουν δεν είναι η αρμόδιοι για να το κρίνουν... αυτά τα λέει η λογική...

Πραγματικά με έχει κουράσει η όλη συζήτηση αλλά είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ορισμένα πράγματα και ότι γίνεται λάθος αν γίνεται λάθος να προσπαθήσουμε έστω να το διορθώσουμε και όχι να το αφήσουμε στην μοίρα του... ;)

...και δυστυχώς συμφωνώ με τον Dadias ώς προς το τελευταίο σκέλος   ....ντροπή μας.... :-[
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

MAG

Καταρχήν δεν υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης μαζί σου σπουκ . η αναφορά αυτή έγινε διότι παιζεις και στα δύο πεδία  όπως όλοι μας , ούτε ανέφερα οτί ανήκεις  κάπου .... απλά βάση της δικής σου τοποθέτησης   περί ανηλίκων  αναφέρω οτί δεν σε είδα να διαμαρτυρηθείς για κάτι στο πεδίο και όχι μόνο εσύ.Τώρα για να τελειώνουμε  αν είδες στο ποστ μου το πως καταλίγω θα καταλάβεις  πια είναι η τοποθέτηση μου για το όλο θέμα!!!! ( κράτα την ουσία.)  Όσον αφορά τους ανήλικους, μην ανησυχείς ,την νομοθεσία την γνωρίζω καλύτερα από πολλούς  εδώ μέσα , απλώς εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί από τη στιγμή που είναι παρόντες οι γονείς.

Υ.Γ. δεν θα έρθεις Καισαριανή?????? σε περιμένουν οι κουμπάροι>>>>>>>>>χεχε ;D
my name is death

el_ninio

Παράθεση από: Dadias στις  18 Φεβ 2009, 13:09:34 ΜΜ
file sunaerosferisti falcon mn anhshxeis 8a sumetexw se paixnidia me atoma apo alles poleis kai idiws apo A8ina,alla me atoma pou a3izoun na pai3eis kai pleon exw katalavei poioi einai kai ti rolo varane,kanoun sxolia gia anhlikous se paixnidia tin wra pou petane krotides,vazoun tin prosopiki tous diamaxi se proto plano me skopo na pli3oun ena atomo kai pernei mazi i balla kai allous..

KURIOI DROPH SAS

dadia... mazepse ta logia sou den mas ksereis den se kseroume prospathise na eisai eygenikos opws kai emeis me olous (ektos apo enan)

-Knights of Avalon-

Dadias

Παράθεση από: el_ninio στις  18 Φεβ 2009, 14:42:16 ΜΜ
dadia... mazepse ta logia sou den mas ksereis den se kseroume prospathise na eisai eygenikos opws kai emeis me olous (ektos apo enan)

se/sas evrisa? eipa DROPH SAS ,dn eipa kapoion sugekrimeno,dn pira meros kanenos, lew ta pragmata ws exoun,opote esu au8ereta ekrines la8os,h olh katastash einai kourastiki gia olous kai pisteuew dn milaw mono gia mena,opws proeipa exw 3enerwsei me ta xalia sas kai otan lew "sas" ennow ayta ta xalia pou exoun dimiourgisei kapoia atoma (onomata dn leme,prosopikotites dn 8igoume)

ara dn exw tpt na mazepsw kai eugenikos eimai,adi8eta to eipes kai monos sou twra exei parei stratopedo,ara rixneis ladi stin fwtia vlp. "(ektos apo enan)"

telos 8a h8ela na pw na katsete na ta lusete ta "provlimatakia" sas kai na mn tin plironoume ta melh tou forum pou dn exoume tpt me tin trexousa diamaxi , vlepodas ta grafomena na e3orgizomaste kai na pernoume logo sto nhma

Dadias over and out..

RAMIREZ

αφιέρωσα λίγο από τον χρόνο μου σήμερα στο να "μελετήσω" τα διάφορα posts τα οποία όλοι εμείς αναφερθήκαμε.
Τα συμπερασματά μου λοιπόν είναι:
1)  το παιχνίδι της Κυριακής αναβάλλεται ή μάλλον ακυρώνεται.
Περίφημα για τους λάτρεις του σπορ!

2)Υπάρχει έντονη αντιπαλότητα μεταξύ κάποιων παικτών και μάλιστα "παλαιών" -από αυτα που κατάλαβα δηλ- .
Τέλειο παράδειγμα και ιδανικό προκειμένου να μυηθούν και νέοι παίκτες στο σπορ.

3)Υπάρχουν αρκετοί γνώστες της Ελληνικής Νομοθεσίας αλλά και ερμηνευτές αυτής που μου λένε ότι αυτό που μου αρέσει ειναι παράνομο ή στα όρια της παρανομίας.
Άρα δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε αφού δεν έχουμε την δυναμική ψήφισης κάποιου νόμου ούτε καν επερώτησης.

4)Ενήλικες με ανήλικη σκέψη και ανήλικοι με συγκροτημένη σκέψη.
Εδώ δυσκολεύομαι λίγο γιατί ανήκω στους πρώτους και όταν παίζω airsoft νιώθω με τους δεύτερους.

5)Άνθρωποι που αγαπούν το σπορ αυτό αλλά έτσι όπως τους εκφράζει τους ίδιους.
Οποιαδήποτε παρέκλιση από αυτό οδηγεί στην απομώνοση και στον χλευασμό.

6)Δημοκράτες στην σκέψη που απαγορεύουν όμως οτιδήποτε δεν συμφωνεί με την "δημοκρατία" τους.
Το γνωστό ρητό που λέει οτι μεγαλύτερος εχθρός της δημοκρατίας είναι ο ίδιος της ο ευατός.
Εν κατακλείδι λοιπόν ποιος είναι αυτός που θα μου στερήσει την δυνατότητα μου και το δικαίωμα μου να συμμετέχω σε ένα παιχνίδι?
Με ποια δικαιοδοσία?
Με τίνος την απόφαση θα με κατατάξουν σε «στρατόπεδα»?
Ποιος θα μου απαγορέψει και γιατί ΄ την μία Κυριακή να πάω στο Hotel για παράδειγμα και την επόμενη να πάω στο άλσος της Καισαριανής!
Ποιος είναι εξυπνότερος και ποιο υπευθυνος από εμένα για μένα?
Ποιος αποφασίζει ποιον θα γουστάρω να κάνω φίλο και να κρίνει αυτήν μου την απόφαση?
Ποιος θα απαγορεύσει στον πατέρα να αφιερώσει χρόνο μαζί  με το παιδί του και να του υποδείξει και το πώς?
Εγώ λοιπόν στα 6 με 7 παιχίδια που έχω κάνει στο Airsoft έχω γνωρίσει και αξιόλογους ανθρώπους και ανόητους και ρομαντικούς και ηλίθιους.Διατηρώ όμως το δικαίωμα της επιλογής μου και μέχρι εκεί.
Τίποτα άλλο
και που είστε MAG  και Spook και Falcon!αναφέρω αυτούς γιατί έχω και ταυτοπροσωπία στο μυαλό μου) πάμε να παίξουμε την Κυριακή!
Αφορμή για τις δηλώσεις μου αυτές είναι η απόφαση παίκτη και διοργανωτή παιχνιδιών να μην ασχοληθεί με το σπορ λόγω τετοιων καταστάσεων.
Αποχωρώ και εγω από τα φόρουμ λοιπόν σαν μέλος και το μόνο που θα παρακολουθώ θα είναι οι διοργανώσεις των παιχνιδιών.
Ευχαριστώ πολύ
Νικόλας Κωνσταντάρας ή Ramirez
:-X

Vlassis

Xairetw kai tha prospathisw n eimai syntomos.4 forees exw paiksei oles ki oles pragma p shmainei oti eimai entelws kainourios kai to mono pragma p exw eispraksei einai oti yparxei mia diathesh g kavgades metaksy tn 2 forums.Psaxnei o kathenas mia aformh n thn pei stn allo.Eleos omws re paidia!Nai eimai kainourios kai den exw idea ti exei ginei kai yparxei auth h kontra alla den me endiaferei kiolas!Thema sas kai provlhma sas to ti sas kanei n eiste se apenanti stratopeda omws den nomizw n exete n xwrisete k ta xwrafia sas opote xalarwste ligo.Kai sthn telikh den nomizw n afora oute ta forums oute ta paixnidia ta idia g n to ''vgazete'' ekei..Phgainoume ypotithetai g n perasoume kala k n kanoume xavale..An einai n yparxoun tetoia kompleks k n yparxoun kathe 3 kai ligo kontres tote as dialythei to magazi n teliwsei ekei to thema!M exei vgei apo th myth!Oson afora g ta diafora p akousthkan peri enhlikwn ki anhlikwn einai aplo to thema nomizw.An men epitrepetai na paiksoun as paiksoun an oxi as mn paiksoun..To oti ginontai ki alles paraviaseis nomwn kai kanonismwn sth zwh mas den exei kamia shmasia nomizw,milame g kati poly sygkekrimeno p einai to airsoft ki oxi to an einai swsto n serviretai alkool sts anhlikous,h an einai swsto n odhgoun autokinhta prin ta 18!To oti ginetai mia ma@&*ia den shmainei oti ok den pairazei as ginei ki allh..Me auth thn logikh xathikame!Den exw kati proswpiko me ta paidia p den einai enhlika sthn telikh ki egw 20 eimai den exoume megalh diafora alla kapou prepei n mpei to orio ths hlikias..Mporei n einai poly pio swstoi paiktes apo pollous enhlikes alla dystyxws auto den exei shmasia g tis armodies arxes..Gt otan skasoun myth ekei k ginei  elegxos, tautothtes tha koitaksoun den tha tha koitaksoun poios paizei kalytera kai sorry kiolas den exw kamia oreksh n vrw tn mpela m g kati p den ftaiw..Thelw n ksekatharisw oti den yposthrizw kapoia plevra exw apla gnwmh k thn lew!Auta!

SAPPER

Παράθεση από: Falcon στις  17 Φεβ 2009, 19:12:49 ΜΜ
Αυτο που διαβασα : ''παιζανε ανηλικοι με μια προυποθεση : να μην πω λεξη σε κανεναν γιατι θα το εκαιγα και οτι ηταν παρανομο'' , δεν μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ! Αν το ειχα παρει πρεφα πιο νωρις δε προκειται ΠΟΤΕ να ειχα παρεβρεθει στη Καισαριανη. Φιλε Ακη Φιντελ, δε ξερω αν ειναι αληθεια ή ψεματα, αλλα απογοητευτηκα εντελως οταν το ειδα αυτο το post, και φαινεται πως αναφερονται κι αλλα στη ''επιφανεια'' , οπως ο ''κυριος'' με τα πουρα και τα <<1000>> nickname (πχ) . Επισης κι αλλα post αναφερονται περι νομου και ΓΑΔΑς. Τοσο καιρο οταν μου τα λεγαν ολοι νομιζα πως τα λενε ισα ισα για να μη παιζω λογο του οτι ειμαι ανηλικος ... Δεν ηξερα κατι τετοιο, καθως ποτε δεν ειχα ενημερωθει ο ιδιος απο τη ΓΑΔΑ ουτε ο πατερας μου. Ειμουν κατα καποιο τροπο σε ''αγνοια''. Αν θελετε να ξερετε, εστειλα pm στον Ακη ρωτωντας τον αν θα διοργανωσει/ανακοινωσει παιχνιδι για τη Κυριακη, και μου απαντησε,, ανακοινωσε εσυ ενα, εχεις το ok. Ειληκρινα ομως δεν ηξερα ποτε κατι τετοιο περι θεματων ''παρανομιες'' και ζητω συγγνωμη σε οσους δημιουργησα προβλημα. Συγγμωμη και σε σενα φιντελ, αλλα ξενερωσα τελιως με αυτα και με αυτα. Τεσπα, οτι ειναι να πουμε φιντ, θα το πουμε στο μαγαζι καποια μερα και πιστεψε με, θελω μερικες ειληκρινες απαντησεις. Πραγματικα δεν ηθελα
να ειμαι παρανομος και παλι συγνωμη. Νευριασα ομως και με τον spaniard με ολα αυτα που μου προσαψε και κατα καποιο τροπο με ειπε και λακαμα.

Μπορω να σταματησω και να περιμενω μεχρι τα 18, αλλα ειναι 2 πραγματα που με ενοχλουν... Το ενα, αυτη η ''σπιθα'' που με καει να παιξω airsoft και το δευτερο, οτι αν τωρα εγω <<stand down, at ease>>, ολοι οι ανηλικοι θα απογοητευτουν και θα με θεωρησουν <<chicken shit>>, πραγμα που δε θελω καθολου... :'(

Εχω αρκετα ερωτηματα οπως, γιατι ο Ακης ειναι ο mister με τα πουρα, γιατι εχει τοοοοοοοοοοοοοοοσα nickname και γιατι μιλατε συνεχεια γι' αυτον? Αν και ανοητη ερωτηση καθως ειδα και μονος μου το ενα, αλλα θελω ΑΚΡΙΒΕΙΣ και ΑΛΗΘΕΙΣ απαντησεις! Ενα αλλο ερωτημα, ειναι αυτο που ειπε ο Λαμπρος οτι η ΓΑΔΑ επιτρεπει να παιξει airsoft ανηλικος, εφοσον ειναι εκει και ο γονεας, αν με πιασουν, η ΓΑΔΑ δεν θα εχει καποια ευθυνη για την λανθασμενη πληροφορηση?  Το μονο που ηθελα,, ηταν να ανακοινωσω ενα σεναριο αλλα αν ηξερα πως θα ερχοταν ετσι, δε θα το κανα ουτε του Αγιου π****ου Ανημερα. Αναρωτηθειτε ομως... -->

Δεν ειναι κριμα να τρωγωμαστε ολοι ετσι για να δουμε ποιος ειναι σωστος το οποιο δε θα μας βγαλει πουθενα, ΑΝΤΙ να κατσουμε ολοι να συζητησουμε ηπεια να πουμε ο καθενας μια φαΐνη ιδεα και να βρουμε ΟΛΟΙ μαζι μια λυση που θα αρεσει στον καθεναν, θα συμφερει τον καθεναν, και θα ειναι ΚΑΙ νομιμη. Αντι λοιπον να συζηταμε πως θα ''σκοτωσουμε'' εναν εχθρο και πως να εμπλακουμε και ποσα ΒΒς περνει ο Hi-capa και ποσο ωραιο ειναι το SOPMOD και και τι ωραιο κωλο εχει η γειτονισσα και και και,,,, να βρουμε μια πραγματικη λυση γιατι ειναι κι αυτο που μας καθοριζει σαν airsoftαδες στρατιωτες και πολεμιστες. Για να ψαχτουμε λιγο ΟΛΟΙ μας γιατι με αυτα που κανουμε, το μονο που ειμαστε, ειναι μια μεγαλη ΑΠΟΤΥΧΙΑ για το αγαπημενο μας αθλημα.  :-X
Φιλε falcon η απαντηση σου δειχνει μια ωριμοτητα που θα την χρειαζοντουσαν και μερικοι που παραμυθιαζουν οχι μονο εσενα αλλα και αλλους.
Τι εξηγησεις  να σου δωσει το πολυ πολυ να σε κανει να πιστεψεις οτι εισαι και ελεφαντας απο πανω.
Το ιδιο τρελιτσα το επαιζε και σε μενα οταν εμαθα οτι τα Tokyo Marui δεν εχουν τελικα εφ.ορου ζωης εγγυηση και αμεση αντικατασταση το πρωτο ετος οπως μου ειχε πει, και πολλα αλλα.
Το ατομο που σου εδωσε το ΟΚ' να διοργανωσεις κατι ενω εισαι ανηλικος και παιζεις, αν γινοταν κατι θα εκανε το παγωνι μετα, οπως δεν βγηκε αμεσως να παρει την ευθυνη αλλα αναγκαστικες εσυ να αμυνθης εκτιθοντας τον εαυτο να σε χαρακτηρισουν "ρουφιανο"
Κατνωω την αγαπη σου και την διψα σου, και την εχω δει και απο κοντα, και εγω ετσι ημουν στην ηλικια σου και πιο μικρος, το πρωτο μου αεροβολο μου το πηρε ο πατερας μου οταν ημουν στο δημοτικο και παιζαμε σκοποβολη μαζι, βεβαια με διδαξε τους κανονες ασφαλειας και να μην χτυπαω τα ζωακια και οτι ανυπερασπιστο δεν μπορει να αμυνθει η ανταποδοση γιατι αυτο ειναι αντιθετο στην τιμη των οπλων (καθοτι Κρητικος).
Αργοτερα αγορασα ενα φλομπερ και μολις εγινα 18 πηρα την πρωτη μου καραμπινα, μια REMINGTON 870 Express.
Οπως καταλαβαινεις ουτε εγω, ουτε οι περισσοτεροι μπορουν να σου πουνε φυγε απο δω δεν σε παιζω, γιατι και εμεις απο τα δικα σου χρονια περασαμε, και στην τελικη ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλαιτω.
Δεν μπορει ωμος κανενας να παρει την ευθυνη και να σου πει ΝΑΙ, μπορεις αυτο, και το αλλο, απλα γινεται με την ανοχη και οι καιροι δεν ειναι οπως καποτε που σε επιανε ο αστυνομικος και σου τραβαγε το αυτι η φωναζε τον κυδεμονα σου για συστασεις, τωρα αν θελουν σε τυλιγουν σε μια κολλα χαρτι και σου καταστρεφουν το μελλον.
Οτι κανεις μεχρι να γινεις 18 δεν ειναι αναγκη να το ανακοινωνεις δημοσια στα forum και εσυ και αλλοι ;), οχι μονο στο airsoft αλλα και αλλου υπαρχει ανοχη και ορια, ας μην προκαλουμε, δεν υπαρχει λογος.

Παράθεση από: MAG στις  18 Φεβ 2009, 14:38:53 ΜΜ
--- δεν σε είδα να διαμαρτυρηθείς για κάτι στο πεδίο και όχι μόνο εσύ.Τώρα για να τελειώνουμε  αν είδες στο ποστ μου το πως καταλίγω θα καταλάβεις  πια είναι η τοποθέτηση μου για το όλο θέμα!!!! ( κράτα την ουσία.)  Όσον αφορά τους ανήλικους, μην ανησυχείς ,την νομοθεσία την γνωρίζω καλύτερα από πολλούς  εδώ μέσα , απλώς εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί από τη στιγμή που είναι παρόντες οι γονείς.
Πιστευω να σε εχω καλυψη με την σειρα μου, γιατι εχει τυχει να ειμαι και εγω παρον σε παιχνιδι με τον falcon.

Παράθεση από: RAMIREZ στις  18 Φεβ 2009, 16:09:31 ΜΜ
6)Δημοκράτες στην σκέψη που απαγορεύουν όμως οτιδήποτε δεν συμφωνεί με την "δημοκρατία" τους.
Το γνωστό ρητό που λέει οτι μεγαλύτερος εχθρός της δημοκρατίας είναι ο ίδιος της ο ευατός. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ
Εν κατακλείδι λοιπόν ποιος είναι αυτός που θα μου στερήσει την δυνατότητα μου και το δικαίωμα μου να συμμετέχω σε ένα παιχνίδι? Αν εισαι ανηλικος τυπικα ο νομος γιατι με την ανοχη του παιζεις.
Με ποια δικαιοδοσία? Της Δημοκρατιας
Με τίνος την απόφαση θα με κατατάξουν σε «στρατόπεδα»? Κανενος, δεν σε κατεταξε κανεις, και εγω παιζω παντου.
Ποιος θα μου απαγορέψει και γιατί ΄ την μία Κυριακή να πάω στο Hotel για παράδειγμα και την επόμενη να πάω στο άλσος της Καισαριανής! Κανενας.
Ποιος είναι εξυπνότερος και ποιο υπευθυνος από εμένα για μένα? Αν εισαι ανηλικος οι γονεις σου.
Ποιος αποφασίζει ποιον θα γουστάρω να κάνω φίλο και να κρίνει αυτήν μου την απόφαση? Κανενας.
Ποιος θα απαγορεύσει στον πατέρα να αφιερώσει χρόνο μαζί  με το παιδί του και να του υποδείξει και το πώς? Κανενας.
Εγώ λοιπόν στα 6 με 7 παιχίδια που έχω κάνει στο Airsoft έχω γνωρίσει και αξιόλογους ανθρώπους και ανόητους και ρομαντικούς και ηλίθιους.Διατηρώ όμως το δικαίωμα της επιλογής μου και μέχρι εκεί. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.
[/b][/color]

hargyr

Πιστεύω πως δεν έχουμε τίποτε άλλο να καλύψουμε στο συγκεκριμένο νήμα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και ήδη έχουμε μακρηγορήσει αρκετά.

Κλειδώνω το νήμα γιατί πλέον μόνο κακό κάνει στο αγαπημένο μας hobby όπου δημιουργούνται άσχημες εντυπώσεις σε καινούργια μέλη και συναθλητές (οποιος έχει αντίθετη άποψη ας μου στείλει PM)

Συνιστώ ηρεμία, δεν γίνετε να έχουμε όλοι την ίδια άποψη.

Συνεχίζουμε ακάθεκτη, κοιτάμε το μέλλον  :)

Επίσης να παραθέσω. Επιθέσεις προσωπικού επιπέδου σε αλλα μέλη ΔΕΝ θα γίνουν ανεκτές.
Σεβαστείτε τους κανόνες του φόρουμ και προπάντων τα υπόλοιπα μέλη που δεν φταίνε σε τίποτα.

Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση
PLAY FAIR