- ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ - 22/2/2009 WOODLAND

Ξεκίνησε από Falcon, 16 Φεβ 2009, 15:23:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Falcon

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

Παιχνίδι για 22/2/2009  ;) -->

Σεναριο : ''Killing Fields, part two''

Μετά από μια δύσκολη μάχη με τις δυνάμεις των ανταρτών, οι ομάδες Alpha/Charlie αντιλαμβάνονται 'οτι υπάρχει και μια δεύτερη ομάδα ανταρτών η οποία έχει εγκατασταθεί λίγο πιο πέρα από τους λόφους και περίμενε εντολές από τους υπόλοιπους αντάρτες για εμπλοκή. Η χώρα Γ έχοντας εντοπίσει την ακριβή θέση τους, στέλνει την Alpha/Charlie βαθυτερα μέσα στο δάσος ώστε να βρει και να εξουδετερώσει την ομάδα των ανταρτών που έχει απομείνει, ενώ ταυτόχρονα να μαζέψει εκρηκτικά που πιθανόν να έχουν. Η Alpha/Charlie πρεπει να κινηθει αμεσα, καθώς ο χρόνος κυλά εις βάρος της διότι η δεύτερη ομάδα των ανταρτών, πιθανόν να έχει ιδοποιηθεί για την ενέργειά της και να σκοπεύει να προχωρήσει.

--------------------------------------------------------

Το σενάριο είναι paratroopers (καθώς η Alpha/Charlie θα πρέπει να μαζέψει πακέτα <packages> απο τρεις διαφορετικές μεριές - η μια θα είναι εξ' επίτηδες λανθασμένη).
Αντί για σημαίες, θα χρησιμοποιούνται packages για μεγαλύτερη αληθοφάνεια κι επειδή είναι πιο δύσκολο να τα διακρίνει το μάτι μες το δάσος. ;)

Οι ομάδες θα ειναι Γ,Α (Alpha/Charlie) και Β (Guerillas).

Οι αντάρτες, θα χωριστούν σε τρια ''κομμάτια'' (ένα στους βράχους ρεματιάς, ένα στο αντλιοστάσιο (2 ή 3 άτομα το πολύ), κι ένα ή στη ρεματιά/τούννελ, ή στον ευκάλυπτο, όποιο από τα δύο θέλουν οι αντάρτες. Το extraction point θα είναι σε σημείο που μόνο η Alpha/Charlie θα γνωρίζει. ;)

Τα πακέτα (packages) θα είναι 2, με αποτέλεσμα να υπάρχει και λάθος στο χάρτη. ;)

Οι αντάρτες μπορούν να τοποθετήσουν το κάθε πακέτο σε όποιο σημείο θέλουν, εντός των περιοχών που αναφέρθηκαν παραπάνω φυσικά, και η Alpha/Charlie πρόκειται να γνωρίζει την λανθασμένη περιοχή. ;)

----------------------------------------

Οσοι μπορειτε, να φερετε ασυρματους και διακριτικες κορδελες. Για τις κορδελες, θα κανω μια μικρη προσπαθεια κι εγω.

Συμμετοχές :

spaniard

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά,  :) μπορείτε να με διορθώσετε αν κάνω λάθος...

Απο ότι είδα σε άλλο ποστ, ο Falcon είναι ο ανήλικος τυχερός μιας κλήρωσης που κέρδισε ενα AEG (ποστ που έχω σώσει "as complete webpage" μαζί με τις φωτογραφίες).
Είναι ο ίδιος που οργανώνει, ανακοινώνει και συμμετέχει σε παιχνίδι? Οι υπόλοιποι παίκτες που θα πάνε να παίξουν εκεί, θα δεχθούν να συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι που θα παρευρίσκονται ανήλικοι?
Who Dares Wins

FanIsHere

Ο Falcon συνοδεύεται απ' τον κηδεμόνα του και συγκεκριμένα τον πατέρα του στα παιχνίδια, απ' όσο γνωρίζω δηλαδή. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με!
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

SAPPER

Ναι ο ιδιος ειναι, και ωντος συνοδευεται απο τον πατερα του. (τους εχω δει)
Παροτι τον εχω δει σε παιχνιδια, και παλιοτερα που πηγαινα στο  η ευχαιρια λογου και η στρατιωτικη ορολογια με εντυπωσιαζουν που αν δεν τον γνωριζα θα ελεγα οτι ειναι moderator.

ZINJA

ΟΝΤΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ! 8)ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ!!!! :) :) :) :) :-* :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

spaniard

Κοιτάξτε παιδιά,

Εάν ο πατέρας του, ερχόμενοι στο πεδίο, του δώσει να οδηγήσει το αυτοκίνητο, και τους σταματήσουν, οι ποινές θα είναι βαρύτατες, ο νόμος δεν καλύπτει τον πατέρα του αν παραχωρήσει τη χρήση του αυτοκινήτου του σε εναν ανήλικο, ακόμη και παρουσία του.

Το ίδιο ισχύει και για τα αεροβόλα. Είτε μας αρέσει είτε όχι. Βάσει νόμου που το καθορίζει.

Βέβαια, μπορεί να μην φταίει ούτε ο Falcon ούτε ο πατέρας του, μπορεί να μην γνωριζαν ή να μην τους πληροφόρησαν σωστά. Γνωρίζετε εσείς ποιος τους είπε οτι μπορούν να το κάνουν έτσι?

Το θέμα είναι λοιπόν τώρα
(ι) να εντοπίσετε ποιος πληροφόρησε έτσι αυτούς τους ανθρώπους
(ιι) να εξηγηθεί στον πατέρα του Falcon πως έχει η κατάσταση, ωστε να επιλέξει μόνος του ο άνθρωπος τι και πως θα το κάνει
(ιιι) εσείς οι υπόλοιποι τώρα που γνωρίζετε τη διαφορά, θα δεχθείτε να παίξετε σε ένα παιχνίδι που θα συμμετέχουν ανήλικοι?

Χαιρετισμοί,

Spaniard
Who Dares Wins

SAPPER

Να ειταν ενας καλα θα ειταν...

Dadiaki

esas ti sas troi 8a pate na pe3ete eki?................... :P
kai ase pou bgenete apo to 8ema :P :P :P
"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

spaniard

Δεν έχει σημασία αν θα πάμε ή όχι, και δεν είναι εκτός θέματος! Ένας ανήλικος οργανώνει παρτιδα για αυτό το ΣΚ. Θα ελεγα οτι είναι το επίκεντρο του θέματος για το αν θα αποδεχθούν την παρουσία του οι υπόλοιποι παίκτες, εκτός αν οργανώνει απο το forum αλλά την Κυριακή δεν θα παίξει ο ίδιος.

Δεν έχει καμία σχέση αν θα πάω ή όχι. Σημασία έχει οτι αυτό φαίνεται δημόσια, όπως και η αποδοχή σας.

Who Dares Wins

Falcon

Πρωτα απο ολα, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ δεν ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΩ παιχνιδι και καταρχην για να το κανω ακομα κι αυτο, μου δωθηκε το ''πρασινο φως''. Και γιατι λες αν θελουν να παρεβρεθουν σε ενα παιχνιδι που θα ειναι ανηλικοι, αφου δεν θα ειναι και η πρωτη φορα...
Κι εκει περα θα ειναι πανω απο 20 ενηλικες για να επιβλεπουν. Και τι αν το ανακοινωνω εγω, τι αν το ανακοινωνει καποιος διοργανωτης?, Ακομα κι εγω να το ανακοινωσω, κι ειναι εκει ο διοργανωτης, δεν τρεχει τιποτα. Απο οτι καταλαβαινω,  πρεπει να εισαι αστυνομικος φιλε Spaniard...

Αν ειναι ετσι, δεν το 'ξερα πως δεν επιτρεπεται να ανακοινωνω παιχνιδια, αμα ειναι ζητω απο τον διαχειρηστη, να διαγραψει το θεμα...

spaniard

Παράθεση από: Falcon στις  16 Φεβ 2009, 18:54:50 ΜΜ
και καταρχην για να το κανω ακομα κι αυτο, μου δωθηκε το ''πρασινο φως''. Και γιατι λες αν θελουν να παρεβρεθουν σε ενα παιχνιδι που θα ειναι ανηλικοι, αφου δεν θα ειναι και η πρωτη φορα...

Αυτό είναι για να γίνει μάθημα σε όλους μας. Εχουμε ένα καλό παράδειγμα ενός ανήλικου, που κάτι λίγο πιστεύει οτι διαθέτει την άνεση του λόγου, κάτι λίγο βιάζεται να μεγαλώσει, κάτι λίγο νομίζει οτι μπορεί να επιχειρηματολογήσει. Και ιδού το αποτέλεσμα (φίλε Falcon, δεν είναι προσωπικό μαζί σου, αυτό χρησιμέυει για να δείξει κάποια πράγματα που επιτέλους πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε όλοι μας, όπου και να παίζουμε, με όποιον και να παίζουμε).

Εδώ λοιπον, ο φίλος Falcon, θίγει 2 θέματα:
1. Το οτι του δόθηκε "πράσινο φώς", το οποίο σημαίνει οτι με την παραμικρή πίεση είναι έτοιμος να "δώσει" προκειμένου να αποποιηθεί οποιασδήποτε ευθύνης
2. Μόλις "έδωσε" οτι ανήλικοι παίζουν airsoft κατ'επανάληψη...

Κι εκει περα θα ειναι πανω απο 20 ενηλικες για να επιβλεπουν. Και τι αν το ανακοινωνω εγω, τι αν το ανακοινωνει καποιος διοργανωτης?, Ακομα κι εγω να το ανακοινωσω, κι ειναι εκει ο διοργανωτης, δεν τρεχει τιποτα. Απο οτι καταλαβαινω,  πρεπει να εισαι αστυνομικος φιλε Spaniard...

Εδώ θίγει πάλι 2 θέματα
(ι) δεν έχει σημασία πόσοι ενήλικες επιβλέπουν: Ο ενήλικας "επιβλέπει" τα παιδάκια που παίζουν στο πάρκο για να μην τσακώνονται, να μην παίζουν το "γιατρο" και να μην τα απαγάγει ο "μπαμπουλας". Σε θέματα σκληρά όπως όπλα, ΚΟΚ, ναρκωτικά, πιοτό, κλπ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ νομικά το θέμα της επίβλεψης! Τι πρέπει να πούμε για να το χωνέψετε αυτό???

(ιι) Φυσικά μπορείς να το ανακοινώσεις εσύ, και άσχετα με το αν είναι εκεί ο διοργανωτής, ο πατέρας σου ή ο Θεός ο ίδιος, ΕΣΥ ως ανήλικος δεν επιτρέπεται να συμετέχεις. Δεν διέψευσες ποτέ οτι πρόκειται να συμμετεχεις.

Ά και μη φοβάσαι, δεν είμαι αστυνομικός, αλλά ναι, να ανυσηχείς, υπαρχει πολύς κόσμος που διαβάζει και όχι μόνο αστυνομικοί...

Αν ειναι ετσι, δεν το 'ξερα πως δεν επιτρεπεται να ανακοινωνω παιχνιδια, αμα ειναι ζητω απο τον διαχειρηστη, να διαγραψει το θεμα...

Εδώ κάνω και τον επίλογο του θέματος για να make my point again...

Εδώ, μην έχοντας άλλα επιχειρήματα, το παιδί καταλήγει στην τελευταία ελπίδα, τον εμπαιγμό : "Αν είσαι αστυνόμος και απαγορεύεται να ποστάρω, να σταματήσω"...

Δηλαδή, έδωσε τους πάντες (όχι ονομαστικά, αλλά υπο την ελάχιστη παραπάνω πίεση να είστε σίγουροι οτι θα το έκανε), και μετά μας χλεύασε για να τελειώσει. Αυτό να σας γίνει μάθημα σε όλους όσους ανέχεστε να παίξετε με ανήλικους, γιατι όταν ή αν γίνει κάτι, όλοι μας διαλέγουμε τον ευκολο δρόμο να αποποιηθούμε των ευθυνών μας, όμως ο νομος το επιτρέπει αυτό στους ανήλικους, ενώ σε εμάς τους υπόλοιπους ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ. Οπότε, το "φιλαράκι" που τώρα προστατέυετε ενώ είστε όλοι cool, θα "σας δώσει" όταν παρουσιαστούν τα σκούρα με ανυπολόγιστες συνέπειες για εσάς.

και επειδή δεν κατάλαβες Falcon, εγώ δεν ρώτησα γιατί οργανώνεις, εγώ ρώτησα αν σκοπευεις να παίξεις και οργανώνεις, πράγμα που δεν διέψευσες ποτέ, ενώ αναλώθηκες να μιλάς για κηδεμόνες και τί κάνετε τα άλλα σαββατοκύριακα...

Αληθεια, δεν μας είπες, το "πράσινο φώς" απο ποιόν το πήρες???

και παιδιά, για να μην με παρεξηγήσετε, ελπίζω όσοι πάτε σε αυτό το παιχνίδι να τα περάσετε εξαιρετικά, με θαυμάσιες στιγμές για να συζητησετε στο φαγοπότι που θα ακολουθήσει του παιχνιδιού. Δηλαδή, σας εύχμαι ολόψυχα να τα περάσετε τρελά ωραία εκείνη την ημέρα. Απλά, ξυπνήστε, υπάρχουν ευθύνες πίσω απο το αγαπημένο μας και τρελά συγκλονιστικό παιχνίδι και hobby μας.

Φυσικά καταλαβαίνω την "κάψα" ενός 15-16-17χρονου να παίξει, ακριβώς όπως καταλαβαίνουμε οτι θέλουν να οδηγήσουν αυτοκίνητο, όμως κανείς μας δεν τους αφήνει να οδηγήσουν αυτοκίνητο πριν πάρουν δίπλωμα...

Χαιρετισμοί

Spaniard

Who Dares Wins

wolfish

Άρθρο 10: Οπλοφορία.

11. Απαγορεύεται να φέρουν αεροβόλα όπλα και τουφέκια αλιείας άτομα που δεν συμπλήρωσαν το 18ο και 16ο έτος της ηλικίας τους, αντίστοιχα. Η μεταφορά αυτών επιτρέπεται μόνο από τον τόπο κατοικίας στο χώρο άσκησης στη σκοποβολή και αλιεία και αντίστροφα. Η χρήση των όπλων αυτών έξω από τους ειδικούς χώρους που προορίζονται για την άσκηση στη σκοποβολή ή την αλιεία απαγορεύεται.

Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένας σας και σεβόμενος όλες τις απόψεις, συμφωνώ με τον Spaniard για τη μη νομιμότητα των κάτω των 18.
Επισυνάπτω δε και τη μη νομιμότητα όλων μας για τους χώρους που κάνουμε τα εβδομαδιαία μας παιχνίδια.
Θα πρότεινα μια πιο σοβαρή προσέγγιση λοιπόν των θεμάτων νομιμότητας και ανέχειας.
Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ενωμένη στο σύνολο της, της κοινωνίας μας από όλα τα παλιά και νέα μέλη
και όχι με κονταρομαχίες εντός των forum, γιατί οι εχθροί παραμονεύουν για τα λάθη μας......

FanIsHere

Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι από τη στιγμή που παραβρίσκεται στο πεδίο ο πατέρας του παιδιού, για οτιδήποτε του συμβεί, θα αναλάβει τις ευθύνες εκείνος.

'Οσο για τα αυτοκίνητα που αναφέρατε... Πότε δεν έχετε πάει το γιο σας/τη κόρη σας ή εσάς δε σας πήγε ο πατέρας σας/η μητέρα σας όσο είσασταν ανήλικοι σε κάποια αλάνα/parking μεγάλου super market (βλέπε carrefour)? Δε θέλω να ανάψω τα αίματα ή να θεωρηθώ παράνομος, γιατί όπως προείπα δε γνωρίζω.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

Falcon

Παράθεση από: Falcon στις  16 Φεβ 2009, 18:54:50 ΜΜΚαι τι αν το ανακοινωνω εγω, τι αν το ανακοινωνει καποιος διοργανωτης?, Ακομα κι εγω να το ανακοινωσω, κι ειναι εκει ο διοργανωτης, δεν τρεχει τιποτα. Απο οτι καταλαβαινω,  πρεπει να εισαι αστυνομικος φιλε Spaniard...

Εδω εκανα κακη διατυπωση του λογου, λαθος δικο μου. Το αν ειναι ετσι, δεν το 'ξερα πως δεν επιτρεπεται να ανακοινωνω παιχνιδια δεν το 'πα επιδη πιστεψα πως εισαι αστυνομικος (κι ουτε που με νοιαζει τι εισαι),    ετυχε και το εγραψα πιο πριν αυτο... με το αν ειναι ετσι, δεν το 'ξερα πως δεν επιτρεπεται να ανακοινωνω παιχνιδια, ηθελα να πω πως δεν ηξερα ουτε οτι θα εξελισσοταν ετσι το θεμα, ηθελα απλως να ανακοινωσω το παιχνιδι της επομενης Κυριακης...  :-\
Δε καταλαβαινω γιατι μου κανεις τετοιο κυριγμα και με ξεχ*ζεις, οταν ο αλλος πεταξε κροτιδα σε χωρο που παιζουν πανω απο 30 ατομα, δε θυμαμαι να ειπες κατι γι' αυτο. Γιατι?, επειδη ειναι ενηλικας ή επειδη ειναι συνομαδιτης σου? Ή μηπως το κανεις γιατι θες να μου κανεις σπασιμο επειδη ανεφερα τα περι νομου στο θεμα του Hotel της 1/2 ? Αν και δε το νομιζω τοσο, ισως το παω μακρια, αλλα αν το κανεις γι' αυτο, τοτε εισαι αξιος για λυπηση!

Ειναι ακρως φυσικο το οτι μου δωθηκε το πρασινο φως για να ανακοινωσω το παιχνιδι. Δεν προκειται ομως να πω ονομα εγω με τιποτα, οση πιεση και να δεχτω. Δε λυγιζω τοσο ευκολα. Αν θελει, ας το πει ο ιδιος. Εκατονταδες ανηλικοι παιζουν airsoft σε εσωτερικο κι εκατομυρρια σε εξωτερικο. Δεν ειμαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που λεει πως παιζουν ανηλικοι airsoft, δεν εδωσα κανενα απο τα παιδια, ουτε ειχα τετοιο σκοπο κι ουτε θα το κανω. Δεν προσπαθω να ξεφυγω απο κανεναν, δεν φοβαμαι ουτε εσενα, ουτε ΚΑΝΕΝΑΝ. Και ναι, ειμαι 17 και παιζω airsoft. Για μενα δεν ειναι απλα ''πορωση'' ουτε κατι για να παιρνω την ωρα μου, το airsoft ειναι αυτο που λατρευω, το αγαπημενο μου hobby. Ποτε δεν εχω βγαλει το AEG μου σε κοινη θεα ουτε το 'χω στρεψει πανω σε ατομο (παραμονο την ωρα του αγωνα) ή ζωο κι ουτε εχω χρησιμοποιησει αεροβολο για να απειλησω καποιον ή να ληστεψω. Το μονο που κανω ειναι να ερχομαι με τον πατερα μου και να παιζω γιατι μονο με ενηλικα μπορουσα να ερχομουν σε παιχνιδια... Περα απο αυτο, ποτε δεν εκανα αλλη ενεργεια με airsoft κι ουτε το 'βγαλα παραεξω απο τον αγωνιστηκο χωρο. Πρωτη φορα βρισκω κατι που μου αρεσει πραγματικα, κατι που με το οποιο ειμαι απολυτα ευχαριστημενος (κι ''ελευθερος''), και παντα καποιος υπαρχει να με ενοχλει... ΓΙΑΤΙ?? Εχω ενα σωρο γιατι κι ουτε μια απαντηση, μονο προσβολες και κοροΐδιες ( γιατι εχουν υπαρξει κι αλλοι που με εχουν κοροΐδεψει γι' αυτο, ατομα εκτος του forum...) Ισως να νομιζεις πως ειμαι απο αυτους τους και καλα καμποσους που παιρνουν ενα airsoft gun, νεροπιστολο, paintball, οτιδηποτε και νομιζουν πως ειναι μαγκες, ομως δεν ειμαι απ' αυτους... Δε περιμενω να με πιστεψεις ουτε να με καταλαβεις. Ειμαι απ' τους λιγους που μιλανε ετσι για το airsoft σε forum και δημοσιως, ομως ΕΤΣΙ νιωθω για το airsoft κι οτι λεω ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ! Οσο και να με πιεσουν, δε προκειται ΠΟΤΕ να παρατησω το airsoft για κανεναν και για τιποτα. Κι επισης, ναι, Βιαζομαι λιγο να μεγαλωσω (εστω να παω μεχρι τα 18, που δεν ειναι και μακρια, σε 4 μηνες γινομαι ;) ) , ωστε να παψουν μερικοι π@π@ρες να μου τη σπανε, λεγε με, διαφοροι ''κακεντρεχεις'' και καποιοι που δηθεν θελουν να κανουν τους καλοθελητες, ενω δε τους νοιαζει ΤΙΠΟΤΑ περα απο τον εαυτο τους. Αν εχεις τσαντιλες με κατι, ΠΙΕΣ ΞΥΔΙ!  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

el_ninio

@ falcon

kai egw otan anakalipsa to airsoft hmoun anhlikos alla h alitheia einai oti perimena 7-8 mhnes mexri na enilikiothw gia na paw na paiksw.....

(to anakalipsa noemvri kai enilionomoun iounio)

-Knights of Avalon-

Spook

Έχω την εντύπωση ότι η συζήτηση πάει να ξεφύγει όπως δυστυχώς συνηθίζεται τον τελευταίο καιρό και θα πω μόνο τα εξής απλά πιστεύω πραγματάκια...

Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε συλλογικά και όχι ατομικά (π.χ. τι επιπτώσεις έχει στους άλλους κάτι που κάνουμε ή πως τους επηρεάζει ), να μην προκαλούμε με κανέναν τρόπο αν είναι δυνατό, να αποφεύγουμε εντάσεις και διχόνοιες και με ορθό λόγο και διάλογο να μπορέσουμε να λύνουμε τυχών διαφορές μας, να έχουμε κατανόηση και όχι να "δείχνουμε" κατανόηση, να σεβόμαστε τους άλλους όσο θέλουμε να σέβονται και οι άλλοι εμάς, να προστατεύουμε όσο μπορούμε το αγαπημένο μας airsoft και να μην κάνουμε πράγματα που μπορεί να βλάψουν εμάς, τους συνχομπίστες μας και το ίδιο το hobby, και εφόσον υπάρχει κάποιο πλαίσιο (π.χ. κανόνες παιχνιδιού) ή νομοθεσία, να τα σεβόμαστε και να πάψουμε να έχουμε την αντίληψη του στυλ ...έλα μωρέ και τι έγινε, σιγά... δυστυχώς όμως μια φορά γίνεται η μ@#@&*α σε κάποια πράγματα και είναι η πρώτη και η τελευταία...

Καλώ όλους μας λοιπόν να κάτσουμε κάτω να σκεφτούμε στο ποσοστό που αναλογεί στον καθένα μας τι καλό μπορούμε να κάνουμε  για αυτό που αγαπάμε ώστε να "το έχουμε και αύριο" και να αφήσουμε τις κοκορομαχίες και τις γκρίνιες μέσω των φόρουμ ...

Μιλάω σαν λογικός πιστεύω άνθρωπος εκτός αν στην χώρα του παραλόγου που ζούμε είμαι είδος προς εξαφάνιση, οπότε να πάψω να ασχολούμαι με το airsoft και να ασχοληθώ με αναπαραγωγικά ζητήματα που συνήθως προσφέρουν και "λιγάκι" περισσότερη απόλαυση απο τους τσακωμούς....

...και όπως λένε σε πολλές ειδικές δυνάμεις.......προσαρμογή !

Συγνώμη αν σας κούρασα...
;)
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

akis

na po kai ego ta dika mou ,

ine paranomo na paei ena "paidi" me ton patera tou sto dasos na paixi polemo?

stin stigmi pou oi "megaliteroi" apo auton pezoun se ktiria k alles eggatastasis katapatontas "xenes" periousies?

den nomizo ,

bebea 8a para8eso k ena link gia na diabasete pos mpori kapios me agnia na apo8arini enan k perisoterous neous apo to paixnidi pou legete "airsoft" pou toso aresi se olous tous simetexontes sto edo forum, http://www.hellasairsoft.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=1883 ,

to mono sosto (kata tin gnomi mou) pou ipo8ike stin oli koubenta ,ine oti den ine sosti i dimosia "thea" ton AEG , simfono apolita!!!

ta eggatelimena ntamaria-ktiria klp ,kriboun polous kindinous ( atiximata ) gia olous mas , ite imaste -18 ite imaste 40 k 50 xronon , ka8os k basi nomou ine paranomo na briskomaste eki ( katapatisi xenis periousias klp klp ), ektos k ean exoume enimerosi / pari adeia apo ton ekastote idioktiti.

pantos ilikrina pisteuete (me basi ta grafomena sto link pou exo dosei pio pano ) ,oti ean endiafer8i kapios "armodios" gia to olo 8ema , 8a asxoli8i perisotero me tin ilikia enos paixti pou pezi polemo me ton kidemona tou se kapio dasos ( p.x. kaisariani) ,H me tin katapatisi apo enilikous xenis periousias?

tora sigoura exoume xefigi arketa apo to 8ema tou post afou exi na kani mono me tin anakinosi enos senariou, alla 8a i8ela na anaroti8ite oloi , pisteuo oti den ine sosto na grafoume dimosia ( oxi mono se auto to forum , milao genika ) tetiou idous 8emata , dioti opos proanaferete arketa taktika , diabazonte apo polous.

episis 8a i8ela na doso ena akoma link , gia na deite poso poli apagoreuete h "dimosia proboli" ton AEG .

http://www.hellasairsoft.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=1557 wrees fotografies , idika pros to telos me ton filo mas kabala sto mixanaki exo apo to nekrotafeio tis kaisarianis mera mesimeri , bebea autos apalasete tou nomou dioti ine enilikas k oxi mono. ( me ton siggekrimeno paixti den exo kati apla mia pou to 8esate ,ine ena kalo paradigma apo to "episimo" site tis kinotitas sas pou toso poli agapame oloi mas , ( paradeigma pros apofigi ). (fisika k ego exo kratisi tin seliditsa tou en logo forum (hellasairsoft) giati ine pi8anon na diagrapsete tis en logo fotografies "kakou" paradeigmatos.

to ean o nomos to epitrepi se kapion kato ton 18 eton na xrisimopii AEG-paintball ,ine poli eukolo na to ma8ete kalo ntas stin armodia ipiresia , xerete ola kapote allazoun , kai ean den rotisete pote den 8a ta ma8ete.

se allo simio tou parontos "forum" exo dosi kai tilefona alla k onomata axiomatikon tis ellinikis astinomias pou ine enimeroi gia to 8ema "airsoft-paintball" k mporoun na sas apantisoun se opiadipote erotisi/aporia exete me to ti isxii k to ti oxi.

8a parakaleso olous na kalesoun tous armodious ,

210-64.76.844 (tmima oplon k piromaxikon tis G.A.D.A.)

zitate  tin kiria : matzoukidou / ton kirio : eyaggelidi .

(to para8eto gia na min kourastite psaxnontas)

oste na enimero8oun , euxaristo poli gia ton politimo xrono sas.

filika , akis (fidel-gk).

WARLORDS

el_ninio

@ spook

exeis apolyto dikio symfwno mazi sou pisteyw oti oloi prepei na katsoume kai skeftoume ti kanoume....

-Knights of Avalon-

Stathis

Λοιπον για του λογου το αληθες μολις εκλεισα το τηλεφωνο με ΓΑΔΑ.

Με ενημερωσαν οτι μπορει να παιξει ανηλικος airsoft εφοσον συνοδευεται απο τον κηδεμονα του. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ  :D :D :D :D
Airsoft is Life!

MAG

φίλε μου falkon ...,ένα έχω να σου πω!  Δεν έχεις  κανένα ,μα κανένα λόγο να απολογήσε για τίποτα .Και ούτε να μπαίνεις στο "τρυπάκι " της διαμάχης...που προφανός υπάρχει  μεταξύ των δύο φόρουμ και δεν ξέρω το λόγο αλλά και ούτε με ενδιαφέρει ( αν κατάλαβα καλά). Το ΑΙΡ ΣΟΦΤ είναι χόμπι   μην το ξεχνάμε !!!!! Με αυτό τον τρόπο και με αυτή τη στάση δεν προσελκύουμε νέους φίλους σε αυτό το υπέροχο άθλημα / χόμπι , ίσα ,ίσα  τους αποτρέπουμε με τις " καφρίλες  μας".Λοιπάμαι   φίλοι μου αλλά βγάζετε πολύ κακία και δεν βρίσκω το λόγο....
my name is death