15-2-2009 Woodland Καισαριανή

Ξεκίνησε από akis, 09 Φεβ 2009, 11:37:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papaflesas

χρονια πολλα για χθες.....
ηταν ..του ασωτου υιου για αυτο και δεν μπορεσα να ερθω..
αναπαντεχα ηρθε η μανα μου σπιτι για να μου ευχηθει...και μενει πολυ μακρια//
την αλλη φορα θα ερθω... οχι για μενα.....αλλα για την φουκαριαρα την μανα μου που το εχει ταμα  αφου δεν με καμαρωσε γαμπρο να με καμαρωσει κομαντο...αφου μου το ειπε...
ή  ταν ή φερε την ασπιδα πισω να την κανω κεραια να πιανω νοβα!!...αστα :'( :'( :'(
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

Kallistos

Γεια σας μαγκες...
Καλά διαβάζω τι έγινε και ζηλέυω που δεν ήρθα. Λόγω καιρού και πρωινής έξοδου (8 γυρισα σπίτι) ξεράθηκα!
Να βελτιωθεί ο καιρός λιγάκι και να βρεθουμε. Δε με πέρνει να αρρωστήσω ξανα για 1 μηνα!!

Παντως ο Kill Bill ειμαι σιγουρος πως θερισε!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ!!
Ready... Steady... Fire...!!!

pit

wraio to paixnidi exthes poly gelio polla BBs kai panw apo ola poly treximo :( thelw na pw ena eyxaristw ston panagioti pou mou edwse se ena gyro to sniper tou kai xarika to pws mporei na ginei kai to diko mou... poly kalo paixnidi kai makari na pername kai sta ypoloipa to idio kala  ;)

filakio 8

pit na min efxaristis kaBolou xaramou pou sto edosa :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(plaka kano opote Bes to xanapernis ;) ;) ;) ;)

filakio 8

kalispera se olous Belo na pw kati pou pistevo mas afora olous kai elpizo na min pareksigiBo.pistevo pos sta pexnidia airsoft pou ginonte opoudipote mipos Ba eprepe na skeftoume to Bema me ta pedia pou pezoun kai einai kato ton 18.xero pos kai emena Ba me xalage an imoun kato ton 18 alla telika mipos einai gia to kalo olon mas na min simetexoun se pexnidia.elpizo na min me pareksigisi kanenas

akis

Παράθεση από: filakio 8 στις  16 Φεβ 2009, 20:54:44 ΜΜ
kalispera se olous Belo na pw kati pou pistevo mas afora olous kai elpizo na min pareksigiBo.pistevo pos sta pexnidia airsoft pou ginonte opoudipote mipos Ba eprepe na skeftoume to Bema me ta pedia pou pezoun kai einai kato ton 18.xero pos kai emena Ba me xalage an imoun kato ton 18 alla telika mipos einai gia to kalo olon mas na min simetexoun se pexnidia.elpizo na min me pareksigisi kanenas

den mporoume na apagoreusoume se kanena "paidi" na briskete sto dasos k na paizi , poso malon otan auto sinodeuete apo kidemona,o opoios feri kai tin eu8ini gia oti simbi.
WARLORDS

el_ninio

ναι Aκη σε αυτό έχεις δίκιο αλλα:
άμα το δασος είναι δημόσιος χώρος από όσο έχω ακούσει τότε  δεν προβάλεις και παίζεις airsoft σε δημοσια θεα? δεν κινδυνεύεις ?
και μάλιστα από όσο ξέρω αυτό ο πεδίο είναι στο πάρκο της καισαριανής (από όσο ξέρω δεν είμαι και σίγουρος) και εφόσον είναι πάρκο άρα είναι και δημόσιο... άρα όχι μονο έχουν κίνδυνο ο παίχτες κάτω των 18 αλλα και οι ενήλικοι παίχτες που παίζουν...

+
εγώ ξέρω ότι χρήση αεροβόλου όπλου (επειδή είχα ρωτήσει  ανθρώπους του νομου)
ότι δεν επιτρέπεται να γίνει από ανήλικο ΑΚΟΜΑ και αν έχει τον κηδεμόνα του μαζί του ούτε καν άμα έχει κάνει ο κηδεμόνας "υπεύθυνη" δήλωση....

-Knights of Avalon-

akis

Παράθεση από: el_ninio στις  17 Φεβ 2009, 02:29:04 ΠΜ
ναι Aκη σε αυτό έχεις δίκιο αλλα:
άμα το δασος είναι δημόσιος χώρος από όσο έχω ακούσει τότε  δεν προβάλεις και παίζεις airsoft σε δημοσια θεα? δεν κινδυνεύεις ?
και μάλιστα από όσο ξέρω αυτό ο πεδίο είναι στο πάρκο της καισαριανής (από όσο ξέρω δεν είμαι και σίγουρος) και εφόσον είναι πάρκο άρα είναι και δημόσιο... άρα όχι μονο έχουν κίνδυνο ο παίχτες κάτω των 18 αλλα και οι ενήλικοι παίχτες που παίζουν...

+
εγώ ξέρω ότι χρήση αεροβόλου όπλου (επειδή είχα ρωτήσει  ανθρώπους του νομου)
ότι δεν επιτρέπεται να γίνει από ανήλικο ΑΚΟΜΑ και αν έχει τον κηδεμόνα του μαζί του ούτε καν άμα έχει κάνει ο κηδεμόνας "υπεύθυνη" δήλωση....

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,385.0.html

diabase k enimerosou.
WARLORDS

filakio 8

mpori na fano grafikos alla den me pirazi kaBolou pira tilefono sti ΓΑΔΑ kai mou ipan mporoun na pezoun parousia kidemona.kai kati allo an erBi i stigmi na iperaspistoume tin patrida  eime sigouros pos den Ba pezoun kanena rolo i ilikies apo ena oplo o kaBenas kai sti teliki gia desteto kai apo tin alli!!! mipos eine kalitera gia olous pou proponoumaste se afto to xompi giati den pistevo osi pigame  fantari na mas maBane kai pola pragmata opote as telionoun olla edw kai as xaroume ta pexnidia mas.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

SAPPER

Παράθεση από: papaflesas στις  16 Φεβ 2009, 13:04:07 ΜΜ
χρονια πολλα για χθες.....
ηταν ..του ασωτου υιου για αυτο και δεν μπορεσα να ερθω..
αναπαντεχα ηρθε η μανα μου σπιτι για να μου ευχηθει...και μενει πολυ μακρια//
την αλλη φορα θα ερθω... οχι για μενα.....αλλα για την φουκαριαρα την μανα μου που το εχει ταμα  αφου δεν με καμαρωσε γαμπρο να με καμαρωσει κομαντο...αφου μου το ειπε...
ή  ταν ή φερε την ασπιδα πισω να την κανω κεραια να πιανω νοβα!!...αστα :'( :'( :'(
Πατερ εγραψες  :D :D :D

CostasV

Παράθεση από: SAPPER στις  18 Φεβ 2009, 04:37:41 ΠΜ
Πατερ εγραψες  :D :D :D

Έμ μα..... κρατιόμουν με νύχια και με δόντια να μην απαντήσω... Δυο μέρες τώρα γελάω...  ;D ;D ;D
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!