- ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ - 22/2/2009 WOODLAND

Ξεκίνησε από Falcon, 16 Φεβ 2009, 15:23:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

el_ninio

Παράθεση από: akis στις  17 Φεβ 2009, 17:11:45 ΜΜ

1."maria" den me exoun pei pote k se parakalo poli na anakalesis , den me xeris k apo ex8es , prosexe lipon ti grafis se parakalo poli.

2. mallon les psemata opos mou ixes pei k gia tin ilikia sou (23), k stin sinantisi mas otan se xanarotisa mou ipes 17 miso.

kai tora pou enilikio8ikes mipos ir8es ?

den me endiaferi ka8olou o logos pou den sou aresi to dasos, auta ine gousta tou ka8enos gia to pou pezi.

@spaniard , me ton "entryman" den exo na miraso tipote isa isa ton ektimo afantasta k to xeri poli kalitera ap'olous., ean ontos ine "ftiaxtes oi fotografies den to gnorizo mias k den imoun eki ekini tin imera , kai giati na ftiaxti mia tetia foto ?

kapios pou tin blepi se ena forum ti 8a pei?

telos panton , as stamatisoume na epite8omaste o enas kata tou allou , esis pezete (hotel), ego pezo (kaisariani) , ine katano'i'to (gousta) , alla min epiti8este , min  asxoliste - k den 8a  asxoloume.

1.άντε να σου την κάνω την χάρη  το Μαρία το περνώ πίσω.....

2. δεν μιλάω για την πρώτη φορα που βρεθήκαμε(1  μέρα πριν την "ΝΑΤΕΧ") μιλάω για πιο μετά..όταν ερχόμουν στο μαγαζί και εσύ αλλα και όλο το hellasairsoft ήξερε την ηλικία  μου....

αυτό που λες μην ασχολείστε δεν θα ασχολούμαι....μου ακούγεται σαν πρόταση απόγνωσης...
εμείς ασχολούμαστε γιατί αυτό που κανεις είναι με απλά λόγια και έχει μαλλιάσει η γλώσσα  μας να το λέμε ΠΑΡΑΝΟΜΟ και αυτό όχι μονο βάζει  σε κίνδυνο τους διοργανωτές των παιχνιδιών με ανηλικους αλλα και τους ιδιους τους παίχτες..... και τους γονείς των ανηλικων...

-Knights of Avalon-

tataman

kalhspera paidia mesa gia thn kuriakh alla den blepo tis sumetoxes tha uparxei kosmos?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΙΑ ΔΟΞΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ
ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ

jim

GeoKalpi

Συγνώμη για την άγνοιά μου αλλά ποιος ο λόγος που θα την πληρώσει ο διοργανωτής αν συμμετέχει στο παιχνίδι ένας ανήλικος;;;Εφόσον έχει σαφή εικόνα ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο την πληρώσει ο ίδιος και ο κηδεμόνας του.Υπάρχει κάπου γραμμένο το ότι μπορεί ένας διοργανωτής να κόψει έναν ανήλικο;

Ξανατονίζω ότι είμαι νέος και απλά υποβάλω τις απορίες μου δεδομένου του θέματος που έχει αναπτυχθεί.

Dadiaki

egw pali lew na kanete oti ekanan o jim kai o tataman na dilwsete an 8a pate h oxi.................................
"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

Falcon

Παράθεση από: el_ninio στις  17 Φεβ 2009, 16:25:46 ΜΜ
εμενα, όταν υμνούν 17 (πέρσι μέχρι τον ΜΑΙΟ) μου έλεγε και μου πρότεινε να παίξω όταν είχε πρωτοανοίξει το  σε αγώνες που παίζανε ανήλικοι με μια προϋπόθεση :
να μην πω λέξη σε κανέναν γιατί θα το έκαιγα και ότι  ήταν παράνομο (μιλάω για τον Απρίλη του 2008)

Αυτο που διαβασα : ''παιζανε ανηλικοι με μια προυποθεση : να μην πω λεξη σε κανεναν γιατι θα το εκαιγα και οτι ηταν παρανομο'' , δεν μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ! Αν το ειχα παρει πρεφα πιο νωρις δε προκειται ΠΟΤΕ να ειχα παρεβρεθει στη Καισαριανη. Φιλε Ακη Φιντελ, δε ξερω αν ειναι αληθεια ή ψεματα, αλλα απογοητευτηκα εντελως οταν το ειδα αυτο το post, και φαινεται πως αναφερονται κι αλλα στη ''επιφανεια'' , οπως ο ''κυριος'' με τα πουρα και τα <<1000>> nickname (πχ) . Επισης κι αλλα post αναφερονται περι νομου και ΓΑΔΑς. Τοσο καιρο οταν μου τα λεγαν ολοι νομιζα πως τα λενε ισα ισα για να μη παιζω λογο του οτι ειμαι ανηλικος ... Δεν ηξερα κατι τετοιο, καθως ποτε δεν ειχα ενημερωθει ο ιδιος απο τη ΓΑΔΑ ουτε ο πατερας μου. Ειμουν κατα καποιο τροπο σε ''αγνοια''. Αν θελετε να ξερετε, εστειλα pm στον Ακη ρωτωντας τον αν θα διοργανωσει/ανακοινωσει παιχνιδι για τη Κυριακη, και μου απαντησε,, ανακοινωσε εσυ ενα, εχεις το ok. Ειληκρινα ομως δεν ηξερα ποτε κατι τετοιο περι θεματων ''παρανομιες'' και ζητω συγγνωμη σε οσους δημιουργησα προβλημα. Συγγμωμη και σε σενα φιντελ, αλλα ξενερωσα τελιως με αυτα και με αυτα. Τεσπα, οτι ειναι να πουμε φιντ, θα το πουμε στο μαγαζι καποια μερα και πιστεψε με, θελω μερικες ειληκρινες απαντησεις. Πραγματικα δεν ηθελα
να ειμαι παρανομος και παλι συγνωμη. Νευριασα ομως και με τον spaniard με ολα αυτα που μου προσαψε και κατα καποιο τροπο με ειπε και λακαμα.

Μπορω να σταματησω και να περιμενω μεχρι τα 18, αλλα ειναι 2 πραγματα που με ενοχλουν... Το ενα, αυτη η ''σπιθα'' που με καει να παιξω airsoft και το δευτερο, οτι αν τωρα εγω <<stand down, at ease>>, ολοι οι ανηλικοι θα απογοητευτουν και θα με θεωρησουν <<chicken shit>>, πραγμα που δε θελω καθολου... :'(

Εχω αρκετα ερωτηματα οπως, γιατι ο Ακης ειναι ο mister με τα πουρα, γιατι εχει τοοοοοοοοοοοοοοοσα nickname και γιατι μιλατε συνεχεια γι' αυτον? Αν και ανοητη ερωτηση καθως ειδα και μονος μου το ενα, αλλα θελω ΑΚΡΙΒΕΙΣ και ΑΛΗΘΕΙΣ απαντησεις! Ενα αλλο ερωτημα, ειναι αυτο που ειπε ο Λαμπρος οτι η ΓΑΔΑ επιτρεπει να παιξει airsoft ανηλικος, εφοσον ειναι εκει και ο γονεας, αν με πιασουν, η ΓΑΔΑ δεν θα εχει καποια ευθυνη για την λανθασμενη πληροφορηση?  Το μονο που ηθελα,, ηταν να ανακοινωσω ενα σεναριο αλλα αν ηξερα πως θα ερχοταν ετσι, δε θα το κανα ουτε του Αγιου π****ου Ανημερα. Αναρωτηθειτε ομως... -->

Δεν ειναι κριμα να τρωγωμαστε ολοι ετσι για να δουμε ποιος ειναι σωστος το οποιο δε θα μας βγαλει πουθενα, ΑΝΤΙ να κατσουμε ολοι να συζητησουμε ηπεια να πουμε ο καθενας μια φαΐνη ιδεα και να βρουμε ΟΛΟΙ μαζι μια λυση που θα αρεσει στον καθεναν, θα συμφερει τον καθεναν, και θα ειναι ΚΑΙ νομιμη. Αντι λοιπον να συζηταμε πως θα ''σκοτωσουμε'' εναν εχθρο και πως να εμπλακουμε και ποσα ΒΒς περνει ο Hi-capa και ποσο ωραιο ειναι το SOPMOD και και τι ωραιο κωλο εχει η γειτονισσα και και και,,,, να βρουμε μια πραγματικη λυση γιατι ειναι κι αυτο που μας καθοριζει σαν airsoftαδες στρατιωτες και πολεμιστες. Για να ψαχτουμε λιγο ΟΛΟΙ μας γιατι με αυτα που κανουμε, το μονο που ειμαστε, ειναι μια μεγαλη ΑΠΟΤΥΧΙΑ για το αγαπημενο μας αθλημα.  :-X

Dadias

Παράθεση από: el_ninio στις  17 Φεβ 2009, 02:24:13 ΠΜ
@ falcon

kai egw otan anakalipsa to airsoft hmoun anhlikos alla h alitheia einai oti perimena 7-8 mhnes mexri na enilikiothw gia na paw na paiksw.....

(to anakalipsa noemvri kai enilionomoun iounio)

file el ninio  .. A-P-O-K-L-E-I-E-T-E

an 8elete elate Larisa olh h omada mou einai anhlikoi ektos 2 atomwn sas xalaei?
tin stigmh pou enhlikoi (vlepe krotides sto hotel) kanoun anorimotites pou oute anhlikoi dn kanoun ti na pw....dn 8a eprepe na feroun logo epi tou 8ematos

Dadiaki

larisa strikes back!!!! 8) :P :D ;D :-* :) ;) :o 8) :-X
ade giati mas ta pri3ate esus apo tin a8ina :P

enow autoi pou briskete eukeria na malwsete :-X :-X :-X
"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

el_ninio

@ dadia
den katalava kala...... ti ennoeis apokleietai?

@falcon
2 pragmata exw na sou pw :
bravo ayto htan to pio orimo post sou kai to deytero: mhn se niazei ti tha poun oi alloi

-Knights of Avalon-

Dadias

@el ninio
pada filika , einai san na mou les oti an afiseis en paidi dipla se karameles kai tou peis dn 8a tis fas, 8a tis faei...
--------------------

kai epitelous orimaste ligo...
pigenete se kanena ring na plako8ite afou misieste toso polu...katadaei eleino kai oi eblekomenoi eleeinoi kai kourastikoi
pragmatika otan ema8a gia tin upar3i omadwn se alles poleis tin Elladas pragmatika xarika prin ena xrono,epeita apo ola ayta pou ma8enw kai diavazw to exete g****ei to 8ema...

ELEOS OXI ALLO KARVOUNO            ---          ELEOS OXI ALLO KARVOUNO        ---    ELEOS OXI ALLO KARVOUNO   

filakio 8

mpori na fano grafikos alla den me pirazi kaBolou pira tilefono sti ΓΑΔΑ kai mou ipan mporoun na pezoun parousia kidemona.kai kati allo an erBi i stigmi na iperaspistoume tin patrida  eime sigouros pos den Ba pezoun kanena rolo i ilikies apo ena oplo o kaBenas kai sti teliki gia desteto kai apo tin alli!!! mipos eine kalitera gia olous pou proponoumaste se afto to xompi giati den pistevo osi pigame  fantari na mas maBane kai pola pragmata opote as telionoun olla edw kai as xaroume ta pexnidia mas.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Dadias

@filakio 8
sumfwnw apolita mazi sou!kai peite trelo an koita3ete guro sas kai oxi edos tis Elladitsas mas ta pagosmia dromena ennow dn hmaste kai polu makria apo mia pagosmia sira3i,ayta dn ta lew egw..apla enhmero8ite..o kosmos mas dn einai kai stin kaliteri fash tou

Stathis

Να κανω μια ερωτηση? Πως παίζουν paintball 12χρονα σε όλη την Ελλαδα χωρις το παραμικρο προβλημα εφοσον και τα paintball οπλα ειναι αεροβολα?? Οποιος μαγκας μου το απαντηση αυτο του βγαζω το καπελο. 8) 8)

Αρα υπαρχει ανοχη του κρατους, ξερουν ακριβως τι συμβαινει και εχουν απαθεια γιατι ξερουν οτι ειναι ενα παιχνιδι μονο.

Γιαυτο και στην ΓΑΔΑ μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα εαν ο ανηλικος συνοδευεται απο τον κηδεμονα του.

Airsoft is Life!

spaniard

Φίλε Falcon  :)

Αυτό που έγραψες απαιτεί μεγάλο σθένος, ωριμότητα και αυταπάρνηση.
Μπράβο σου αγόρι μου.

Να είσαι σίγουρος οτι γράφωντας αυτά τα λόγια μπορείς να υπολογίζεις με το σεβασμό και αποδοχή ολόκληρης της Ελληνικής κοινόητας όταν με το καλό ενηλικιωθείς που αν καταλαβαίνω καλά δεν αργεί και τόσο.

καταλαβαίνω τη φούρια και την ανυπομονησία σου, δεν μπορεις να φανταστείς πόσο, αλλά θα φρον΄τισουμε όλοι να αναπληρώσεις γρήγορα  :)

Λίγα είναι τα άτομα που καταφέρνουν να δείξουν αυτό τό χαρακτήρα

Πραγματικά, ξεπέρασες τις προσδοκίες μου, το καταλαβαίνω πως πρέπει να με μισείς αρκετά τώρα, αλλά ίσως μια μέρα το δείς αλλιώς.

Και πάλι μπράβο σου, και κάνε μου τη χάρη να μην ακούσεις άλλα παιδιά που μπορεί να πουν οτι δείλιασες όπως είπες, γιατί δεν το έκανες. Έκανες το γεναιότερο πράγμα που μπορούσες να πείς ή κάνεις.

τα σέβη μου λοιπόν, και εις το επανειδίν.

Χαιρετισμοί,

Spaniard
Who Dares Wins

Falcon

Ευχαριστω Spaniard ή οπως σε λενε κανονικα, ισως να τα 'πα τωρα καλα ισως καποιες αλλες φορες οχι. Παντως ευχαριστω, ισως καποια στιγμη στο μελλον να τα πουμε απο κοντα.  ;) Τι μου προτεινετε ομως, να παω η να μη παω στο παιχνιδι τη Κυριακης?? Ειναι τοσο μεγαλη η κ@@λα μου που δε μπορω ουτε να ανασανω χωρις airsoft, να περιμενω μεχρι τα 18 τελικα? Δεν μου απαντηθηκε αυτο το θεμα... Οπως και να μου απαντησετε θα δειξω απολυτη κατανοηση... :) Σκεφτομουν να παω ο ιδιος σε ενα τμημα ή στη ΓΑΔΑ και αν με εγκρινουν, να μου βγαλουν αδεια ωστε να παιζω... αν και δε μου φαινεται και τοσο εφικτο... Τεσπα, οταν μεγαλωσω, θα φτιαξω και ομαδα δικη μου (οταν θα εχω βρει και ατομα φυσικα) θα προσπαθησω να βγαλω αδεια για να παιζω σε καποιο χωρο ή και να διοργανωνω games και θα το κανω, οσες αδειες κι αν θελει κι απο οσα υπουργια κι αν πρεπει να περασω (που λεει ο λογος) και θα κοιταξω αν γινεται, - αν επιτρεπεται να παιζουν ανηλικοι -, αλλιως οχι. τεσπα ας μην το παραχοντραινω... Παναπολλα το θεμα ειναι να περναμε ολοι καλα, αν ειναι ολοι να τρωγομασταν και τα δυο site να ''πολεμουν'', τοτε να αφησουμε το cqb, urban ect, και να φορουσαμε μαντιλες σα τους gangsta και να αλληλοσκοτωνομαστε μεταξυ μας... Ελεος, κοφτε αυτους τους ανουσιους πολεμους. Οσο για τον κυριο με τα πουρα, αν και ''προσωπικα'', το τονιζω αυτο, δε τον ξερω δε μπορω να πω και να κρινω οτι κανει κατι κακο και επιβλαβες, αλλα αν κανει αφηστε τον να το κανει μονος του. Δεν εχω ικανο εναν ανθρωπο (οποιος κι αν ειναι ειτε αυτος, ειτε ο προθυπουργος) να ''καταστρεψει'' το παθος ορισμενων ανθρωπων. Θα το κανει ομως, αν ΕΜΕΙΣ το θελησουμε και τον αφησουμε. Οποτε ο καθενας μας ας κανει τη δουλεια του και να μη μισουμε κανεναν - οι Japan δε βγαλαν το airsoft για τον λογο αυτο - αν κανει κατι παρανομο ας τον κανονισουν αλλοι, δεν ειμαστε εμεις αρμοδιοι.

@ Fylakio 8

Το airsoft δεν εχει καμια σχεση με αληθινες συνθηκες μαχης, παραμονο στην αληθοφανεια των οπλων...Ειναι σα να λες οτι στο call of duty (πχ) το easy ειναι ιδιο επιπεδο με το hard. Δε με πειθεις. Οσο για τους ανηλικους και το πολεμο παλι δεν εχει σχεση γιατι αλλο το να πολεμησουν για την χωρα κι αλλο να βγαινουν και να βαρουν μπιλακια, γι' αυτο το θεμα θα συζητησουμε αλλη φορα. Κολλαει στο ομως τωρα εχουν στο φτυσιμο τους στρατιωτες και τα οπλα, ενω καποια στιγμη θα βρεθουμε στη δυσκολη θεση και δε θα ξερουμε τι θα γινει... Οσο για τη ΓΑΔΑ λεει ετσι ομως απο την αλλη ακουω για απαγορευση χρησης αεροβολου κατω απο 18. Τωρα αν παω να παιξω, και με ''πιασουν'' η ΓΑΔΑ θα μου εχει πει λαθος, και εγω ΔΕΝ ευθυνομαι. Ελα ομως που οπως ειπε και ο el_ninio ας μη μπλεκομαστε με φιδια, γιατι τα δαγκωματα ειναι θανασιμα και αφηνουν στιγματα (δικη μου ατακα). Ισως το airsoft να σχετιζεται με τη ''μαχη'' , ισως να μαθαινεις κατα καποιο τροπο τακτικες εμπλοκης και αλλα, αλλά οι σκοποι του ειναι ακρως ειρηνικοι (θα το δεις και στη hellas airsoft στην πρωτη σελιδα του site) και δεν σχετιζεται με τη βια. Μακαρι ολοι οι στρατιωτικοι να λυναν τους ''λογαριασμους'' τους με ενα παιχνιδι αεροσφαιρησης και να 'χαν χρονο και για μια ακομα παρτιδα. Κι εγω μου αρεσει να ειμαι στρατιωτης πραγματικος, μου αρεσουν οι τακτικες μαχης, οι μαχες, η δραση αλλα δε μου αρεσει καθολου ο θανατος (οποτε εδω με καλυπτει το airsoft) το μισος και αλλα που προκαλει ο πολεμος ο οποιος πλεον εχει γινει και bysiness για ορισμενους που κοιτουν μονο το χρημα. Γι' αυτο παρε το sniper σου και περνα καμια ''βολτα'' απο Παλαιστηνη και πες μου μετα τη διαφορα μεταξυ Καισαριανης. Χωρις να θελω να σε σνομπαρω ή να σε κοροΐδεψω, απλα σου λεω τη γνωμη μου ;) Οποτε, δε γινεται να το δουμε εμεις ή καποιοι τριτοι απο την ''αλλη'', γιατι απλα δεν υπαρχει.. Οπως εχω πει και παλιοτερα, δεν υπαρχει μια λογικη στα πραγματα, το καθε πραγμα εχει τη δικη του.

filakio 8

kalimera fisika kai den exei kamia sxesi to airsoft me kanonikes sinBikes maxis afto pou iBela na po einai kai den to epiases einai pos poles xwres ekpedevoun tous stratous tous me tetia opla kai me xromosferes opos to kani kai o ellinikos stratos.kai otan me to kalo pas fantaros Ba katalavis pos eine kapoio mines agarias kai oxi na sou maBoun pos na kinise kai pos na pianis to oplo kai pola alla extos apo fasina kai oros patata.ton filo kinmid ton xeris o monos logos pou erxotan kai epeze einai giati einai efedros kai to vlepi san ekpedepsi kai an exeis dei ton exoplismotou einai G3 kai oles i gemistires pou exei den eine tetrakosares alla 25 h 30 o saper an den kano laBos to onomatou i to pedi ap tin omada tou lou einai kai aftos efedros kai erxete gia ton idio logo pistevo kai kati allo fisika allo ta video game kai pistes pou les alla ti les esi pou pezis airsoft kai exeis piasi kapia opla replikes kai kinise me mia taxtiki sto vouno kai to na kalivis ton allon opos imastan tin kyriaki mazi nomizis pos otan Ba pas fantaros Ba eise to idio me kapion pou den exei dei pote oplo stratiotiko esto kai airsoft kai perimeni na orkisti gia na pari oplo kai meta nomizi pos einai o gamao.afto iBela na pw pos eine kali proponisi.kai o logos pou ipa gia tous anilikous einai giati nai imaste oli me tin anoxitous paranomi alla exoun ena logo akoma.KAI ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΙΚΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΦΙΣΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΕΖΙΣ AIRSOFT

SAPPER

Παράθεση από: akis στις  17 Φεβ 2009, 17:11:45 ΜΜ
me ton "entryman" den exo na miraso tipote isa isa ton ektimo afantasta k to xeri poli kalitera ap'olous., ean ontos ine "ftiaxtes oi fotografies den to gnorizo mias k den imoun eki ekini tin imera , kai giati na ftiaxti mia tetia foto ?

----------------------------------------------------------

telos panton , as stamatisoume na epite8omaste o enas kata tou allou , esis pezete (hotel), ego pezo (kaisariani) , ine katano'i'to (gousta) , alla min epiti8este , min  asxoliste - k den 8a  asxoloume.
Αν και μου βγαινουν τα ματια καθε φορα που γραφεις για να καταλαβω τι λες, τα θελει ο οργανισμος σου.
Το ποσο εκτιμας τον Entryman και μου αρεσει που το ξερει κιολας δεν το σχολιαζω.
Δεν ησουν εκει εκεινη την μερα  επειδη ηρθαν τα παιδια απο "Hotel" που τοσο θελεις να βρεθειτε και να λυθει η παρεξηγηση (ενω ειχες δηλωση οτι θα πας) αν και δεν μου κανει εντυπωση γιατι στο airsoft τουριστας εισαι, παντα δηλωνεις και παντα καποια δικαιολογια θα βρεις και δεν θα ερθεις, και απο αυτο φαινεται και η αγαπη σου για αυτο.
Ασχολουνται ποσα ατομα μαζι σου γιατι εσυ ασχολεισαι μαζι τους, εχεις κανει μια κοινοτητα μπαχαλο, και τους κανεις και υποδειξη κιολας.
Εχεις εκθεση το μαγαζι που σου δινει ψωμι για να ικανοποιησης της προσωπικες σου κοντρες, κοροιδευοντας τους πελατες με ασυστολα ψεματα και δημιουργοντας διχονια.
Οι δηθεν γνωσεις σου σε τεχνικα θεματα περι airsoft και του ποινικου κωδικα, εχουν πικρανει αφελεις πελατες και εκθεσει χρηστες του forum.
ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ...

Παράθεση από: lambros στις  17 Φεβ 2009, 21:48:52 ΜΜ
Να κανω μια ερωτηση? Πως παίζουν paintball 12χρονα σε όλη την Ελλαδα χωρις το παραμικρο προβλημα εφοσον και τα paintball οπλα ειναι αεροβολα?? Οποιος μαγκας μου το απαντηση αυτο του βγαζω το καπελο. 8) 8)

Αρα υπαρχει ανοχη του κρατους, ξερουν ακριβως τι συμβαινει και εχουν απαθεια γιατι ξερουν οτι ειναι ενα παιχνιδι μονο.

Γιαυτο και στην ΓΑΔΑ μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα εαν ο ανηλικος συνοδευεται απο τον κηδεμονα του.

Θα σου απαντησω γιατι γνωριζω το paintball απο το 91'
Οντος υπαρχει ανοχη, ακομα και δημοσια σχολεια, δημοι, κατασκηνωσεις, ιδιωτικα σχολεια, και πολλα αλλα διωργανονουν παιχνιδια paintball σε κλειστους ελεγχομενους ιδιωτικους χωρους αναγνωρισμενους απο το κρατος.
Για τους ανηλικους απαιτειται γραπτη συγκαταθεση επικυρωμενη, η παρουσια γονεα.
Οι κοινοτητα του paintball εχει πολυ μεγαλυτερη απηχηση παγκοσμιος και αποδοχη με χιλιαδες οπαδους και μελη στην Ελλαδα και εκατομμυρια στο εξωτερικο, πολυ μεγαλυτερα συμφεροντα, με συλλογους (και ομοσπονδιες στο εξωτερικο -  ετοιμαζουν και στην Ελλαδα)
Ακομα δεν χρειαστηκε να γινει καποια τροποποιηση στο νομο για να συμπεριλαβει - εξαιρεσει το paintball - airsoft ως αθλημα και δεν θελουμε να γινει χωρις να εχουμε καποια ομοσπονδια για ευνοητους λογους, η βαλιτσα ομως παει μακρια σε αυτην την περιπτωση και ειναι μεγαλη κουβεντα.
Το νομικο πλαισιο εχει καποια κενα, αλλα αυτοι που νομοθετουν και ερμηνευουν τον νομο δεν ειναι η αστυνομια.
Η αστυνομια μπορει να προτεινει ενα πλαισιο η μια τροποποιηση η οποια θα μελετηθει απο τους αρμοδιους, σε καμια περιπτωση δεν θα  ερμηνευσει τον νομο, και θα δωσει γραπτος αυτα που λενε ορισμενοι...
Εχουν καταδικαστη ατομα για σωματικες βλαβες σε τριτους η παρανομη οπλοφορια απο αεροβολα τυπου airsoft και paintball γιατι νομιζαν οτι επειδη επιτρεπονται, και δεν χρειαζονται αδεια, οτι τα παιρνουμε οπου παμε, να με συγχωρειτε αλλα λιγο λογικη δεν βλαπτει.

Παράθεση από: filakio 8 στις  18 Φεβ 2009, 01:32:09 ΠΜ
kalimera fisika kai den exei kamia sxesi to airsoft me kanonikes sinBikes maxis afto pou iBela na po einai kai den to epiases einai pos poles xwres ekpedevoun tous stratous tous me tetia opla kai me xromosferes opos to kani kai o ellinikos stratos.kai otan me to kalo pas fantaros Ba katalavis pos eine kapoio mines agarias kai oxi na sou maBoun pos na kinise kai pos na pianis to oplo kai pola alla extos apo fasina kai oros patata.ton filo kinmid ton xeris o monos logos pou erxotan kai epeze einai giati einai efedros kai to vlepi san ekpedepsi kai an exeis dei ton exoplismotou einai G3 kai oles i gemistires pou exei den eine tetrakosares alla 25 h 30 o saper an den kano laBos to onomatou i to pedi ap tin omada tou lou einai kai aftos efedros kai erxete gia ton idio logo pistevo kai kati allo fisika allo ta video game kai pistes pou les alla ti les esi pou pezis airsoft kai exeis piasi kapia opla replikes kai kinise me mia taxtiki sto vouno kai to na kalivis ton allon opos imastan tin kyriaki mazi nomizis pos otan Ba pas fantaros Ba eise to idio me kapion pou den exei dei pote oplo stratiotiko esto kai airsoft kai perimeni na orkisti gia na pari oplo kai meta nomizi pos einai o gamao.afto iBela na pw pos eine kali proponisi.kai o logos pou ipa gia tous anilikous einai giati nai imaste oli me tin anoxitous paranomi alla exoun ena logo akoma.KAI ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΙΚΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΦΙΣΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΕΖΙΣ AIRSOFT
Χαιρομαι που επανατοποθετηθηκες φιλε filakio 8 για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις διοτι ο γραπτος λογος οπως ειναι γνωστο ευκολα παρεξηγειται.
Θα ηθελα να επισημανω χωρις παρεξηγηση και εντελως φιλικα οτι η GHOST RECON δεν εχει αρχηγο και αν οριστη καποιος στο παιχνιδι θα ειναι για της αναγκες του εκαστοτε σεναριου / παιχνιδιου.
Ειμαι οντως εφεδρος καταδρομεας χωρις αυτο να σημαινει οτι περιμενω απο το airsoft να μαθω τακτικες και κινηση, δεν εχει καμια σχεση, και το airsoft το βλεπω καθαρα σαν hobby και αθλημα.
Για οποιον θελει να μαθει 5 πραγματα απο επαγγελματιες να παει Ειδικες Δυναμεις, η για οποιον εχει παει και θελει να εμπλουτισει της γνωσεις του περεταιρο, να γραφτει σε μια λεσχη εφεδρων.
Το airsoft δεν ειναι για αυτην την δουλεια, και πρεπει να διαφυλαχθει απο μη επαγγελματιες που προσφερουν στρατιωτικη εξομιωση που επιφερει ημιμαθεια.
Επισεις απο ατομα με αλυτρωτηκες, επεκτατικες, φασιστικες η ρατσιστηκες ιδεες και αποψεις.
Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι είναι Άθλημα και:
    * Προάγει τις αξίες και τις αρετές της ομαδικότητας, της ευγενούς άμιλλας, της ευρηματικότητας και της προνοητικότητας.
    * Δεν προάγει τον Πόλεμο σαν ιδέα.
    * Δεν προάγει πολεμικές αντιλήψεις γενικότερα.
    * Δεν χειραφετεί και δεν εκπαιδεύει άτομα για τον πόλεμο αντίθετα, οι αθλούμενοι στο airsoft παίκτες, είναι οι αυτοί που κατανοούν πρώτοι όλες τις αρνητικές συνέπειες του πόλεμου.
    * Δεν προορίζεται για αιμοδιψείς / πολεμοχαρείς ανθρώπους, αλλά για αυτούς που κατανοούν ότι η «απώλεια παικτών» ισοδυναμεί με απώλεια φίλων & ανθρώπων.
    * Δεν μπορεί ποτέ να προσομοιώσει ένα αληθινό πεδίο μάχης λόγω του ότι, είναι απλά ένα παιχνίδι.
    * Δεν παράγει ψυχολογία στους παίκτες ότι ανήκουν σε κάποιο σώμα ασφαλείας ή στρατιωτική δύναμη γιατί πάντα οι αντίπαλοι και οι σύντροφοι των συμμετεχόντων στο airsoft είναι στην πραγματικότητα μία μεγάλη παρέα χωρίς μίσος και αντιδικίες.
    * Δεν μπορεί να προετοιμάσει τους συμμετέχοντες για μια αληθινή μάχη διότι πάντα θα υπάρχει το συναίσθημα της ασφάλειας μεταξύ των συμμετεχόντων.
    * Δεν μπορεί να διδάξει χειρισμό/λειτουργία αληθινών όπλων καθώς στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία τεχνική ομοιότητα των airsoft με τα αληθινά όπλα.
    * Δεν μπορεί να διδάξει στόχευση με αληθινά πυρά καθώς τα airsoft δεν έχουν ούτε στο ελάχιστο τα ίδια ή και παρόμοια βλητικά χαρακτηριστικά με τα αληθινά όπλα.
    * Δεν σκοτώνει όπως ο πόλεμος, αντιθέτως ψυχαγωγεί.

Με φιλικούς χαιρετισμούς Βασίλης.

Mil.Sim.On

Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι είναι Άθλημα και:
    * Προάγει τις αξίες και τις αρετές της ομαδικότητας, της ευγενούς άμιλλας, της ευρηματικότητας και της προνοητικότητας.
    * Δεν προάγει τον Πόλεμο σαν ιδέα.
    * Δεν προάγει πολεμικές αντιλήψεις γενικότερα.
    * Δεν χειραφετεί και δεν εκπαιδεύει άτομα για τον πόλεμο αντίθετα, οι αθλούμενοι στο airsoft παίκτες, είναι οι αυτοί που κατανοούν πρώτοι όλες τις αρνητικές συνέπειες του πόλεμου.
    * Δεν προορίζεται για αιμοδιψείς / πολεμοχαρείς ανθρώπους, αλλά για αυτούς που κατανοούν ότι η «απώλεια παικτών» ισοδυναμεί με απώλεια φίλων & ανθρώπων.
    * Δεν μπορεί ποτέ να προσομοιώσει ένα αληθινό πεδίο μάχης λόγω του ότι, είναι απλά ένα παιχνίδι.
    * Δεν παράγει ψυχολογία στους παίκτες ότι ανήκουν σε κάποιο σώμα ασφαλείας ή στρατιωτική δύναμη γιατί πάντα οι αντίπαλοι και οι σύντροφοι των συμμετεχόντων στο airsoft είναι στην πραγματικότητα μία μεγάλη παρέα χωρίς μίσος και αντιδικίες.
    * Δεν μπορεί να προετοιμάσει τους συμμετέχοντες για μια αληθινή μάχη διότι πάντα θα υπάρχει το συναίσθημα της ασφάλειας μεταξύ των συμμετεχόντων.
    * Δεν μπορεί να διδάξει χειρισμό/λειτουργία αληθινών όπλων καθώς στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία τεχνική ομοιότητα των airsoft με τα αληθινά όπλα.
    * Δεν μπορεί να διδάξει στόχευση με αληθινά πυρά καθώς τα airsoft δεν έχουν ούτε στο ελάχιστο τα ίδια ή και παρόμοια βλητικά χαρακτηριστικά με τα αληθινά όπλα.
    * Δεν σκοτώνει όπως ο πόλεμος, αντιθέτως ψυχαγωγεί.

πάρα πολύ σωστά απάντησε ο συναθλητής μας SAPPER...

MAG

Αναφέρεις  φίλε μου sapper οτί στο παιντμπολ συμμετέχουν  ανήλικοι αρκεί να έχουν γραπτή συγκατάθεση ή να παρίσταται  ο γονέας . Αν κρίνω λοιπόν από τα λεγόμενα σου τότε επειδή και το αιρσοφτ ανήκει στην ίδια κατηγορία ,ισχύει το ίδιο και για αυτό. Άρα ακυρώνεις όλα αυτά που υπόθηκαν  στα προηγούμενα ποστ περί παρανομίας ... κλπ. Γιατί λοιπόν να κόψουμε την "" μπάλα"" από τα παιδιά. Αν και νομίζω οτί το όλο θέμα δεν ηταν αυτό  ...αλλά στην ουσία κάποιοι βρήκαν  πάτημα επάνω στον φαλκον για να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές  . Και δεν είναι θέμα για το που παίζει ο καθένας μας  γιατί όπως και έγω που παίζω κατά βάση καισαριανή , έχω πάει και στο χοτελ , όπως και από το χοτελ έχουν παίξει στην καισαριανή ( παρουσία ανηλίκων ) πχ σπουκ και άλλοι , και περάσαμε καλά. Γιατί λοιπόν  δεν τέθηκε θέμα  στο πεδίο? Γιατί συμμετήχατε ? εφόσον είναι τόοοοοοοσο παράνομη η συμμετοχή  ενός ανηλίκου με την παρουσία  του πατέρα του . ΛΟΙΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ...... ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕ το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να βγάλετε τα μάτια  σας για να αποδείξετε ο ένας στον άλλο .....ΤΙ??????
my name is death

Dadias

oso gia to paintball
>exw paei se PAIDIO paintball tis Larisas oso hmoun akoma anhlikos me alla 15 atoma +2 enhlikous sumetexodes kai dn upirxe kanena provlima stin sumetoxh mas oute pou mas rwtisan gia hlikies

>gnwrizw arketa atoma ta opoia akoma anhlika exoun sumetexei se paixnidia paintball xwris tin epivlepsh kidemona para mono tou field owner kai tou dietiti

kai na pw kati akoma,pou sigoura oloi to exete akousei otan lete se kapoion teleiws asxeto me to airsoft kai otan lew asxeto ennow se hlikies 30+ pou dn 3eroun tpt apo airsoft h to pws to paizoume,kai tou to lete dn sas leei "ma kala mikra paidia eiste?" isws kai gia ayto uparxei anexeia kai fasaria ginete stous kolpous tou airsoft para an er8ei ena astinomikos pou an mas dei borei kai na poro8ei kiolas kai na ginei kai aytos airsofter,kai as mn 3exname oti to a8lima mas einai polu agnosto akoma gia tin Ellada mas kai epipleon dn zoume otou UK oute USA, zoume stin xora tou rousfetiou,tis klepias,tis varemaras kai ekei opou O DIPLA SOU KOITA PWS NA SOU KANEI KAKO(zwdana paradigmata vlepete sto e3is topic opws kai se alla) 8a mou peite oti eimai an8elinas,bla bla bla...agapw tin Ellada exei para polla kala alla ta "kaka" einai mizon 8emata pou an dn ta lusime 8a minoume stin idia sh*thole pou eimaste kai twra

dn lew mlkies opws polloi borei na poun eimai realistis..wake up and smell the asses