- ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ - 22/2/2009 WOODLAND

Ξεκίνησε από Falcon, 16 Φεβ 2009, 15:23:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Noob

συμφωνώ μαζία σας... Δηλαδή τι έγινε αν ένα παιδί έχει την παιδία να παίξει μαζί μας;; αυτό μας πείραξε;;
Σόρρυ ρε παιδιά αλλά είμαι σχετικά νέος στο χόμπι σε σχέση με άλλους αλλα αλήθεια απο τους ενήλικες εδω μέσα, πόσο σταματάμε στη διάβαση των πεζών για να δώσουμε προτεραιότητα; πόσσοι παραβιάζουμε το πορτοκλί φανάρι;;; (εγω δεν ξέρω κανένα να πατάει φρένο οταν το βλέπει)..

Πόσοι απο μάς πήραμε αναρωτική απο την δουλεία μας για να πάμε με το κορίτσι εκδρομή;; Πόσοι αγοράσατε απο κάπου χωρίς να πάρετε απόδειξη μόνο και μόνο για την έκπτωση;; τοσα που μπορώ να σκευτώ.. Εκτος και αν ο νόμος είναι επιλεκτικός στη συγκεκριμένη περίπτωση και επειδη το παιδί ο Φαλκον δεν είναι σε θέση να υπερασπιστή τον ευατό του τπυ την λέμε.. Δε παίρνω θέσεις ούτε υποστιρίζω κάτι (άλλωστε οπως είπα είμαι νεος στο χώρο και δε γνωρίζω την διαμάχη σας και δε με πολυνοιάζει στην τελική) - (εγω γουστάρω που γνώρισα 5-10 παιδια΄και παίζω σχεδόν κάθε Κυριακή)

Πριν όμως πούμε για τις παραβάσεις των άλλω να δούμε πρώτα ισως και τις δικές μας;;

Δηλαδή κανένας απο εμάς (ολους μας βάζω μεσα σαν οικογένεια) δεν έριξε με αεροβόλο πριν ολοκληρώσει το18ο έτος της ηλικίας του;; Γιατί εγω εχω στην κατοχή μου αεροβόλο απο τότε που πήγαινα δημοτικό ...
όπλο θεωρείτε και η σφεντόνα.. ούτε απο αυτό είχατε ποτέ;;;

Μη με παρεξηγείτε που μπαίνω μεσα στη διαμάχη σας αλλα με αυτά και με αυτά κανείς δεν έχει δηλώσει συμμετοχή για το παιχνίδι ??? ???

Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

el_ninio

Παράθεση από: lambros στις  17 Φεβ 2009, 08:17:31 ΠΜ
Λοιπον για του λογου το αληθες μολις εκλεισα το τηλεφωνο με ΓΑΔΑ.

Με ενημερωσαν οτι μπορει να παιξει ανηλικος airsoft εφοσον συνοδευεται απο τον κηδεμονα του. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ  :D :D :D :D

pragmatika tha htan kalo ama ginete ayto... alla epeidh exw mathei na fylagomai apo fidia....
ama den to dw distixws se xarti ypogegrameno den pisteyw tpt......
mhn to pareis prosopika....
pantws ama exeis dikio ayto tha hta polu kalo.... :P

-Knights of Avalon-

akis

Παράθεση από: el_ninio στις  17 Φεβ 2009, 13:22:00 ΜΜ
pragmatika tha htan kalo ama ginete ayto... alla epeidh exw mathei na fylagomai apo fidia....
ama den to dw distixws se xarti ypogegrameno den pisteyw tpt......
mhn to pareis prosopika....
pantws ama exeis dikio ayto tha hta polu kalo.... :P

pare tilefono k rota , topiki klisi ine.
WARLORDS

el_ninio

@ Akis

kai na tous parw thl. pali den tha tous pisteyw.....
einai apo thl. pou simenei oti sthn allh akrh tou thelwfonou na mou poun oti mporw na paw na xtipaw tis kopeles me ena kamaki kai oti einai nomimo
ayto den simenei oti epeidh to leei kapios sthn Gada oti einai kai nomimo...

EDIT

molis pira sto hl. pou les sthn prohgoumenh selida kai leei oti APAGOREYETAI H:
AGORA, KATOXH ALLA KAI XRHSH AEROVOLOU OPLOU APO ATOMA POU DEN EXOUN SIMPLIRWSEI TO 18O ETOS THS ILIKIAS TOUS(kai tous eipa kai gia airsoft)

-Knights of Avalon-

Spook

Παράθεση από: Noob στις  17 Φεβ 2009, 13:04:05 ΜΜ
συμφωνώ μαζία σας... Δηλαδή τι έγινε αν ένα παιδί έχει την παιδία να παίξει μαζί μας;;

Συμφωνείς με όλους τους προλαλήσαντες ? διότι απο ότι βλέπω υπάρχουν αρκετές διαφορετικές απόψεις.. :-\
Εν πάση περιπτώση, το συγκεκριμένο θέμα συζήτησης δεν έχει να κάνει με την παιδεία και με τις ακαδημα'ι'κές ικανότητες κανενός, αλλά έχει να κάνει με συγκεκριμένα πλαίσια στα οποία όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να "κινούμαστε" ... ;)
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

el_ninio

Παράθεση από: Noob στις  17 Φεβ 2009, 13:04:05 ΜΜ
συμφωνώ μαζία σας... Δηλαδή τι έγινε αν ένα παιδί έχει την παιδία να παίξει μαζί μας;; αυτό μας πείραξε;;
Σόρρυ ρε παιδιά αλλά είμαι σχετικά νέος στο χόμπι σε σχέση με άλλους αλλα αλήθεια απο τους ενήλικες εδω μέσα, πόσο σταματάμε στη διάβαση των πεζών για να δώσουμε προτεραιότητα; πόσσοι παραβιάζουμε το πορτοκλί φανάρι;;; (εγω δεν ξέρω κανένα να πατάει φρένο οταν το βλέπει)..

Πόσοι απο μάς πήραμε αναρωτική απο την δουλεία μας για να πάμε με το κορίτσι εκδρομή;; Πόσοι αγοράσατε απο κάπου χωρίς να πάρετε απόδειξη μόνο και μόνο για την έκπτωση;; τοσα που μπορώ να σκευτώ..
Εκτος και αν ο νόμος είναι επιλεκτικός στη συγκεκριμένη περίπτωση και επειδη το παιδί ο Φαλκον δεν είναι σε θέση να υπερασπιστή τον ευατό του τπυ την λέμε.. Δε παίρνω θέσεις ούτε υποστιρίζω κάτι (άλλωστε οπως είπα είμαι νεος στο χώρο και δε γνωρίζω την διαμάχη σας και δε με πολυνοιάζει στην τελική) - (εγω γουστάρω που γνώρισα 5-10 παιδια΄και παίζω σχεδόν κάθε Κυριακή)

Πριν όμως πούμε για τις παραβάσεις των άλλω να δούμε πρώτα ισως και τις δικές μας;;

Δηλαδή κανένας απο εμάς (ολους μας βάζω μεσα σαν οικογένεια) δεν έριξε με αεροβόλο πριν ολοκληρώσει το18ο έτος της ηλικίας του;; Γιατί εγω εχω στην κατοχή μου αεροβόλο απο τότε που πήγαινα δημοτικό ...
όπλο θεωρείτε και η σφεντόνα.. ούτε απο αυτό είχατε ποτέ;;;

Μη με παρεξηγείτε που μπαίνω μεσα στη διαμάχη σας αλλα με αυτά και με αυτά κανείς δεν έχει δηλώσει συμμετοχή για το παιχνίδι ??? ???

kala ayta pou les alla ama paikseis anhlikos airsoft h kanei xrhsh aerovolou oplou kindineyei kai aytos kai o pateras tou ALLA kai oloi osoi pezane  na fanw toulaxiston 6 mhnes fylakish....
na dw meta pios tha fernei tsigara....

-Knights of Avalon-

Ark93

Θα ερθω και εγω.

Για οσους ενδιαφερονται, ειμαι και εγω ανηλικος και επειδη ο spaniard δεν προσεβαλλε μονο τον falkon, τον οποιο εκτιμω ιδιαιτερα, αλλα και τα ατομα κατω τον 18, στα οποια συμπεριλαμβανομαι και εγω, θελω να πω τα εξης:Ολοι σας εχετε δει τον Falcon να παιζει και μερικοι και εμενα.Σας ρωταω, επαιξε κανεις απο εμας αντιαθλητικα ή επικινδυνα;Επισης, ο spaniard λεει οτι οι κατω των 18 δεν μπορουμε ουτε να επιχειρηματολογησουμε αλλα ουτε και να συζητησουμε.Που το στηριζει αυτο;Επιπροσθετως, να ξερετε οτι κανεις απο εσας δεν θα παει φυλακη λογω της συμμετοχης μας στο παιχνιδι.Το πολυ να πανε οι γονεις μας, αν και ουτε αυτο ειναι πιθανο. Και αν δεν μας θελετε, μπορειτε να μας το πειτε και δεν θα ξαναερθουμε...

Συγνωμη αν γινομαι εριστικος αλλα νομιζω οτι ο spaniard υπερεβαλλε λιγακι.

FanIsHere

Παράθεση από: el_ninio στις  17 Φεβ 2009, 14:49:41 ΜΜ
kala ayta pou les alla ama paikseis anhlikos airsoft h kanei xrhsh aerovolou oplou kindineyei kai aytos kai o pateras tou ALLA kai oloi osoi pezane  na fanw toulaxiston 6 mhnes fylakish....
na dw meta pios tha fernei tsigara....

Και με την παραβίαση του πορτοκαλί -ή και κόκκινου πολλές φορές- σηματοδότη, διατρέχεται κίνδυνος για τη ζωή πολλών ανθρώπων.

Και με το να κλέβουμε το κράτος, μη πληρώνοντας το φόρο, επειδή δεν παίρνουμε την απόδειξη, επίσης κάνουμε κακό σε ολάκερη την ελληνική κοινωνία, εφόσον με τους φόρους το κράτος πληρώνει τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τα δημόσια έργα, τις συντάξεις κ.ά. πολλά για τα οποία μετά γκρινιάζουμε.

Ποιος απ' τους ενήλικες τηρεί πλήρως τον Κ.Ο.Κ.? Ποιος δεν έχει κλέψει έστω και μια φορά την εφορία? Ποιος δεν έχει χρησιμοποιήσει κάποιον/α γνωστό/ή του, ώστε να εξυπηρετηθεί ο ίδιος εις βάρος άλλων?

Μη προσπαθείτε να τα ρίξετε όλα στους ανήλικους για παραβίαση της νομοθεσίας, εφόσον εσείς οι ίδιοι (και δε βάζω τον εαυτό μου μέσα, γιατί δε θεωρούμαι ενήλικας, επειδή έχω κλείσει τα 18 εδώ και μία βδομάδα) προβάλετε και προωθείτε λάθος πρότυπα στους ανηλίκους! Γιατί σ' αυτή τη χώρα ποτέ, κανείς δεν κοιτάει τη δικιά του καμπούρα και τη δικιά του παρανομία, αλλά παραπονιέται για τις παραβάσεις των άλλων? Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα...??
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

BoBKiD

Ζητώ συγνώμη από όλους για τα παρακάτω, αλλά επειδή η υπομονή έχει και τα όριά της, έπρεπε να απαντήσω!

Παράθεση από: akis στις  17 Φεβ 2009, 02:49:48 ΠΜ
na po kai ego ta dika mou ,

ine paranomo na paei ena "paidi" me ton patera tou sto dasos na paixi polemo?

Ναι, είναι! Πάρε τηλέφωνο στην ΓΑΔΑ για να μάθεις! (αυτή είναι έτσι κι αλλιώς η απάντησή σου σε οτιδήποτε τώρα τελευταία)
Εγώ πήγα προσωπικά στο Τμήμα Όπλων & Εκρηκτικών και ζήτησα αντίγραφο του νόμου που το αναφέρει. Απάντηση: 1) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, 2) Απαγορεύεται η χρήση και η κατοχή αεροβόλων από άτομα που δεν έχουν κλείσει το 18ο έτος ηλικίας.

...stin stigmi pou oi "megaliteroi" apo auton pezoun se ktiria k alles eggatastasis katapatontas "xenes" periousies?

den nomizo ,
Αυτό στο είπαν οι άντρες με τα μαύρα που σε σταμάτησαν στο δρόμο για να ρωτήσουν αν έχουν άδεια τα "παιδιά" που παίζουν στο hotel? Ή ήταν αυτοί που ήρθαν στο μαγαζί και σε ρώτησαν το ίδιο; Μήπως ήταν ο πιλότος του ελικοπτέρου, που όπως λες σε αρκετούς, πετάει πάνω από το hotel? (για όσους δεν γνωρίζουν, τα παραπάνω τα έχει πει ο Akis σε παίχτες ή πελάτες του καταστήματος στο οποίο δουλεύει και το έχουμε μάθει από διάφορες πηγές).
Πώς ξέρεις ότι έχουμε ή δεν έχουμε άδεια; Πιστεύεις ότι την στιγμή που "φωνάζουμε" για τον τον νόμο και το όριο ηλικίας, θα ήμασταν τόσο αφελής ώστε να παίζουμε χωρίς άδεια;
Τα περι αδειών για χώρους/κτίρια/δάση αν θες έλα να τα ρωτήσεις προσωπικά ο ίδιος και όχι να τα γράφεις δημόσια (σε οποιοδήποτε forum), γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις από τρίτους. Εκτός αν τελικά αποσκοπείς σε αυτό με την θέλησή σου!

bebea 8a para8eso k ena link gia na diabasete pos mpori kapios me agnia na apo8arini enan k perisoterous neous apo to paixnidi pou legete "airsoft" pou toso aresi se olous tous simetexontes sto edo forum, http://www.hellasairsoft.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=1883 ,

to mono sosto (kata tin gnomi mou) pou ipo8ike stin oli koubenta ,ine oti den ine sosti i dimosia "thea" ton AEG , simfono apolita!!!
Παρακαλώ όλους λοιπόν να διαβάσουν το thread του link που παραθέτει ο Akis και να αναρρωτηθούν αν η προστασία του sport μας θεωρείται "άγνοια".

ta eggatelimena ntamaria-ktiria klp ,kriboun polous kindinous ( atiximata ) gia olous mas , ite imaste -18 ite imaste 40 k 50 xronon , ka8os k basi nomou ine paranomo na briskomaste eki ( katapatisi xenis periousias klp klp ), ektos k ean exoume enimerosi / pari adeia apo ton ekastote idioktiti.
Αν αντικαταστήσεις τις λέξεις "νταμάρια" & "κτίρια" με τις λέξεις "δάση", "παραλία", "μετρό", "λαϊκη" κλπ κλπ, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ο κίνδυνος παραμονεύει παντού και δεν διαχωρίζει "forum" ή "ομάδες airsoft". Όπου και να παίξεις, αν δεν προσέχεις, ο κίνδυνος παραμονεύει.
Επίσης, για πες μας μιας και φαίνεται ότι ξέρεις, από ΠΟΙΟΝ δεν έχουμε πάρει άδεια να παίζουμε στο hotel? Γιατί εγώ μπορώ να σου πω απο ΠΟΙΟΥΣ έχουμε πάρει! Σε παρακαλώ να μην βγάζεις "συμπεράσματα" από το πουθενά.

...pantos ilikrina pisteuete (me basi ta grafomena sto link pou exo dosei pio pano ) ,oti ean endiafer8i kapios "armodios" gia to olo 8ema , 8a asxoli8i perisotero me tin ilikia enos paixti pou pezi polemo me ton kidemona tou se kapio dasos ( p.x. kaisariani) ,H me tin katapatisi apo enilikous xenis periousias?
Πάρε τηλέφωνο στην αστυνομία την επόμενη φορά που θα παίζει κάποιος ανήλικος στο hotel ή στην Καισαριανή ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος, για να μάθεις για ποιόν λόγο θα μας πάνε όλους μέσα. Αρκεί να είσαι εκεί και να μην τα λες αυτά πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Διορθώστε με αν κάνω λάθος πάντως, αλλά άλλο η άδεια για διάθεση του χώρου/πεδίου και άλλο το να παίζει ανήλικος airsoft. Και άδεια να έχεις, και σπίτι σου να είσαι, ο νόμος έιναι ξεκάθαρος περί ηλικίας (ένα τηλέφωνο στην ΓΑΔΑ θα σε πείσει).

tora sigoura exoume xefigi arketa apo to 8ema tou post afou exi na kani mono me tin anakinosi enos senariou, alla 8a i8ela na anaroti8ite oloi , pisteuo oti den ine sosto na grafoume dimosia ( oxi mono se auto to forum , milao genika ) tetiou idous 8emata , dioti opos proanaferete arketa taktika , diabazonte apo polous.

+ το επόμενο:

episis 8a i8ela na doso ena akoma link , gia na deite poso poli apagoreuete h "dimosia proboli" ton AEG .

http://www.hellasairsoft.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=1557 wrees fotografies , idika pros to telos me ton filo mas kabala sto mixanaki exo apo to nekrotafeio tis kaisarianis mera mesimeri , bebea autos apalasete tou nomou dioti ine enilikas k oxi mono. ( me ton siggekrimeno paixti den exo kati apla mia pou to 8esate ,ine ena kalo paradigma apo to "episimo" site tis kinotitas sas pou toso poli agapame oloi mas , ( paradeigma pros apofigi ). (fisika k ego exo kratisi tin seliditsa tou en logo forum (hellasairsoft) giati ine pi8anon na diagrapsete tis en logo fotografies "kakou" paradeigmatos.
Πρόσεξε να δεις τι κάνεις εδώ, το οποίο ήταν αυτό που με εξαγρίωσε περισσότερο.
Καταρχήν όπως λες και ο ίδιος, το, ή μάλλον ΤΑ forums διαβάζονται από πολλούς.
Αμέσως αφού το λες αυτό, αναφέρεις ότι οι φωτογραφίες πάρθηκαν στην Καισαριανή (το link των οποίων δεν λειτουργούσε και διορθώθηκε σήμερα).
Αν διαβάσεις το forum του hellasairsoft (το οποίο βέβαια σε όλους λες ότι δεν διαβάζεις γιατί σε έκαναν ban και δεν μπορείς.), θα δεις ότι ΔΕΝ αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ η τοποθεσία της φωτογραφίας για ευνόητους λόγους, όπως επίσης ότι οι φωτογραφίες είναι έχουν λογοκριθεί... αλλά εσύ δεν άντεξες... το ειπες... Για άλλη μια φορά "δείχνεις με το δάχτυλό σου" εσκεμμενα και δεν σκέφτεσαι ότι αν γίνει κάτι θα ζημιωθεί όλη η κοινότητα του airsoft και όχι μόνο ο παίχτης που φαίνεται στην φωτογραφία ή μόνο το hellasairsoft (το οποίο από ότι φαίνεται μισείς πάρα πολύ). 

to ean o nomos to epitrepi se kapion kato ton 18 eton na xrisimopii AEG-paintball ,ine poli eukolo na to ma8ete kalo ntas stin armodia ipiresia , xerete ola kapote allazoun , kai ean den rotisete pote den 8a ta ma8ete.
se allo simio tou parontos "forum" exo dosi kai tilefona alla k onomata axiomatikon tis ellinikis astinomias pou ine enimeroi gia to 8ema "airsoft-paintball" k mporoun na sas apantisoun se opiadipote erotisi/aporia exete me to ti isxii k to ti oxi.
8a parakaleso olous na kalesoun tous armodious ,

210-64.76.844 (tmima oplon k piromaxikon tis G.A.D.A.)
zitate  tin kiria : matzoukidou / ton kirio : eyaggelidi .

(to para8eto gia na min kourastite psaxnontas)
No comment, ήδη απάντησα παραπάνω.

Θα ξαναζητήσω συγνώμη από όλους αλλά δεν μπορώ να βλέπω διχόνοιες μεταξύ παιχτών ή ομάδων ή forum.
Όπως είπε ο Spook, αντί να κοιταμε το μέλλον του airsoft, τρωγόμαστε μεταξύ μας. Ένα - δύο λάθη είναι αρκετά για να καταστρέψουν αυτό που αγαπάμε και που εδώ και τόσα χρόνια παλεύουμε να χτίσουμε.

Φίλε Άκη, δυστυχώς με τους τρόπους σου και τα λεγόμενά σου εξακολουθείς να "καταστρέφεις" σιγα σιγά , αυτό που προσπαθούμε όλοι οι υπόλοιποι να χτίσουμε. Συνεχίζεις να κατηγορείς και να "δείχνεις με το δάχτυλό σου", χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες για το ίδιο το airsoft. Πραγματικά λυπάμαι πολύ.

Ζητώ επίσης συγνώμη από τον administrator. Τα παραπάνω ΔΕΝ είναι προσωπική επίθεση, αλλά ΑΜΥΝΑ για αυτό που όλοι αγαπάμε, το airsoft. Δέχομαι οποιαδήποτε επίπληξη μιας και βγήκα εκτος θέματος.

Πάντα φιλικά,

Χαράλαμπος "BoBKiD" Οικονόμου

BoBKiD

Παράθεση από: Ark93 στις  17 Φεβ 2009, 15:20:24 ΜΜΕπιπροσθετως, να ξερετε οτι κανεις απο εσας δεν θα παει φυλακη λογω της συμμετοχης μας στο παιχνιδι.Το πολυ να πανε οι γονεις μας, αν και ουτε αυτο ειναι πιθανο. Και αν δεν μας θελετε, μπορειτε να μας το πειτε και δεν θα ξαναερθουμε...

Ας πούμε ότι ο νόμος λέει ότι απαγορεύεται να οδηγείς αν δεν είσαι 18 χρονών. Ας πούμε τώρα ότι εσύ οδηγάς και ως συνοδηγός έιναι ο πατέρας σου.
Εάν σε σταματήσει η αστυνομία, ποιος από τους δύο λες ότι θα οδηγηθεί στο αυτόφορο;

Απάντηση: ΚΑΙ οι ΔΥΟ.

Το ίδιο ισχύει λοιπόν για τα αεροβόλα όπλα, αλλά και για όλους τους νόμους του ελληνικού συντάγματος.

spaniard

Λοπόν, εφόσον ο χρήστης Lambros λέει το εξής:

Παράθεση από: lambros στις  17 Φεβ 2009, 08:17:31 ΠΜ
Λοιπον για του λογου το αληθες μολις εκλεισα το τηλεφωνο με ΓΑΔΑ.
Με ενημερωσαν οτι μπορει να παιξει ανηλικος airsoft εφοσον συνοδευεται απο τον κηδεμονα του. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ  :D :D :D :D

Όσοι είστε διατεθιμένοι να τον πιστέψετε και να πράξετε σύμφωνα με αυτό έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε. Σε αυτή την περίπτωση δεν έχω παρα να σας ευχηθώ καλό παιχνίδι και καλά να τα περάσετε.

Αυτό βέβαια δεν θα αλάξει το γεγονός οτι στα παιχνίδια που διοργανώνει το hellasairsoft δεν θα γίνει δεκτός κανένας παίκτης πριν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Απο εκεί και πέρα δεν θα είχα τίποτα άλλο να απαντήσω, όμως για λόγους πληρότητας πρέπει να απαντήσω σε 3-4 άτομα, για να μην νομίζετε οτι κρύβομαι ή αποφεύγω να απαντήσω, πριν αφήσω αυτό το topic να κυλίσει με τις συμμετοχές του παιχνιδιού.

Παράθεση από: wolfish στις  16 Φεβ 2009, 22:07:33 ΜΜ
Επισυνάπτω δε και τη μη νομιμότητα όλων μας για τους χώρους που κάνουμε τα εβδομαδιαία μας παιχνίδια.
Θα πρότεινα μια πιο σοβαρή προσέγγιση λοιπόν των θεμάτων νομιμότητας και ανέχειας.
Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ενωμένη στο σύνολο της, της κοινωνίας μας από όλα τα παλιά και νέα μέλη
και όχι με κονταρομαχίες εντός των forum, γιατί οι εχθροί παραμονεύουν για τα λάθη μας......

Σε αυτό που αναφέρεις έχεις δίκιο όμως μην κάνεις το λάθος να μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, πριν χρησιμοποιήσουμε κάποιον χώρο, προηγείται ένα μεγάλο παρασκήνιο κατα το οποίο ερχόμαστε σε επαφή με τοπικές αρχές, αστυνομία, δήμο, και όπου υπάρχουν και ιδιοκτήτες, ωστε ακριβώς να εξασφαλίσουμε την ανοχή και επιείκεια τους.
Και βέβαια χρειάζεται να είναι ενωμένη η κοινότητα σε αυτό, όμως οι ανήλικοι δεν μπορούν να θεωρηθούν ενεργά μέλη σε αυτή. Κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχουμε να θέσουμε ορθές βάσεις ωστε να στεριώσει το άθλημα/hobby μας στη χώρα μας, και το να επιτρέπουμε σε ανήλικους να παίζουν ανεξέλεγτα δεν βοηθάει πίστεψε με.

Με το να προσπαθείς να δείξεις οτι και οι υπόλοιποι είμαστε παράνομοι για άλλους λόγους, εκτός του ότι δημιουργείς άσκοπες ψευδαισθήσεις, δεν βοηθάς καθόλου.

Παράθεση από: FanIsHere στις  16 Φεβ 2009, 23:41:38 ΜΜ
Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι από τη στιγμή που παραβρίσκεται στο πεδίο ο πατέρας του παιδιού, για οτιδήποτε του συμβεί, θα αναλάβει τις ευθύνες εκείνος.

'Οσο για τα αυτοκίνητα που αναφέρατε... Πότε δεν έχετε πάει το γιο σας/τη κόρη σας ή εσάς δε σας πήγε ο πατέρας σας/η μητέρα σας όσο είσασταν ανήλικοι σε κάποια αλάνα/parking μεγάλου super market (βλέπε carrefour)? Δε θέλω να ανάψω τα αίματα ή να θεωρηθώ παράνομος, γιατί όπως προείπα δε γνωρίζω.

Εάν ισχύει ότι είπε ο χρήστης Lambros και εφόσον ο πατέρας του γνωρίζει τι σημαίνει αυτό, κανετε το έτσι! Όμως κατα την παρουσία του, εμπλέκονται και όλοι οι υπόλοιποι ενήλικες. Anyway, απο τη στιγμή που σας εξηγήθηκε και επιμένετε, κάνετε ότι νομίζετε.

Όσο για το θέμα της αλάνας, ναι, όλοι μας, όμως ο πατέρας/μάνα μας είχε απόλυτη επίγνωση του πως μπορεί να μπλέκαμε και κυριότερα, ΔΕΝ ενεπλάκη κανένας τρίτος. Στο παιχνίδι, εμπλέκονται όλοι οι παίκτες.

Παράθεση από: Falcon στις  17 Φεβ 2009, 01:05:28 ΠΜ
Δε καταλαβαινω γιατι μου κανεις τετοιο κυριγμα και με ξεχ*ζεις, οταν ο αλλος πεταξε κροτιδα σε χωρο που παιζουν πανω απο 30 ατομα, δε θυμαμαι να ειπες κατι γι' αυτο. Γιατι?, επειδη ειναι ενηλικας ή επειδη ειναι συνομαδιτης σου? Ή μηπως το κανεις γιατι θες να μου κανεις σπασιμο επειδη ανεφερα τα περι νομου στο θεμα του Hotel της 1/2 ? Αν και δε το νομιζω τοσο, ισως το παω μακρια, αλλα αν το κανεις γι' αυτο, τοτε εισαι αξιος για λυπηση!

Ο εν λόγω παίκτης επιπλήχθηκε για αυτό που έκανε και προφορικώς αλλά και στο hellasairsoft. Ο δέ λόγος που επιπλήχθηκε είναι γιατί έχουμε θεσπίσει κανόνα πως θα γίνεται χρήση μόνο «ετοιμων» Airsoft –related προϊόντων και επειδή δεν ειδοποίησε πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Δεν καταλαβαίνω γιατί λες ότι δεν λέμε τίποτα, και δεν καταλαβαίνω γιατί να το είχα αναφέρει εδώ αφού δεν ήταν ποτέ το θέμα μας. Όσο για κάτι που είπες για το hotel, όχι, δεν είχα διαβάσει τίποτα, απο εσένα το μαθαίνω τώρα, θα ψάξω και θα δώ τι έγραψες.

Ειναι ακρως φυσικο το οτι μου δωθηκε το πρασινο φως για να ανακοινωσω το παιχνιδι. Δεν προκειται ομως να πω ονομα εγω με τιποτα, οση πιεση και να δεχτω. Δε λυγιζω τοσο ευκολα. Αν θελει, ας το πει ο ιδιος. Εκατονταδες ανηλικοι παιζουν airsoft σε εσωτερικο κι εκατομυρρια σε εξωτερικο. Δεν ειμαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που λεει πως παιζουν ανηλικοι airsoft, δεν εδωσα κανενα απο τα παιδια, ουτε ειχα τετοιο σκοπο κι ουτε θα το κανω. Δεν προσπαθω να ξεφυγω απο κανεναν, δεν φοβαμαι ουτε εσενα, ουτε ΚΑΝΕΝΑΝ. Και ναι, ειμαι 17 και παιζω airsoft.

Κατα πρώτον, σιγά τα αίματα! Και κατα δεύτερον, όχι, δεν υπάρχουν αναφορές σε άλλα μέρη του κόσμου πως παίζουν ανήλικοι. Και επιπλέον, με το να το πεις και να επιμένεις, κάνεις περισσότερο κακό απο όσο νομίζεις.

Για μενα δεν ειναι απλα ''πορωση'' ουτε κατι για να παιρνω την ωρα μου, το airsoft ειναι αυτο που λατρευω, το αγαπημενο μου hobby. ...Πρωτη φορα βρισκω κατι που μου αρεσει πραγματικα, κατι που με το οποιο ειμαι απολυτα ευχαριστημενος (κι ''ελευθερος''), και παντα καποιος υπαρχει να με ενοχλει... ΓΙΑΤΙ?? Εχω ενα σωρο γιατι κι ουτε μια απαντηση, μονο προσβολες και κοροΐδιες

Συμφωνώ, και μπράβο σου, και για εμένα το ίδιο. Όμως αν σε κάποιο απο εσάς συμβεί κάτι σε αυτούς τους 4 μήνες μέχρι να ενηλικιωθείς, δεν θα βρείς άθλημα για το μέλλον... η έλειψη της υπομονής σου είναι το χειρότερο... α! Και δεν είσαι ελεύθερος όπως λές. Υπάγεσαι και εσύ όπως όλοι μας στην ελληνική νομοθεσία.

δε προκειται ΠΟΤΕ να παρατησω το airsoft για κανεναν και για τιποτα. Κι επισης, ναι, Βιαζομαι λιγο να μεγαλωσω (εστω να παω μεχρι τα 18, που δεν ειναι και μακρια, σε 4 μηνες γινομαι ;) ) , ωστε να παψουν μερικοι π@π@ρες να μου τη σπανε, λεγε με, διαφοροι ''κακεντρεχεις'' και καποιοι που δηθεν θελουν να κανουν τους καλοθελητες, ενω δε τους νοιαζει ΤΙΠΟΤΑ περα απο τον εαυτο τους. Αν εχεις τσαντιλες με κατι, ΠΙΕΣ ΞΥΔΙ!  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Δεν σου ζητώ να παρατήσεις το Airsoft , απλά να σταματήσεις τις δημόσιες δηλώσεις και να περιμένεις να ενηλικιωθείς πριν ξαναδιασταυρώσεις ΒΒς με τους φίλους σου. Εγώ είμαι απλά κάποιος ακριβώς σαν κι εσένα που πέρασα από το δικό σου στάδιο. Νομίζεις οτι εγώ βρήκα απλά ένα τρόπο να ξοδεύω τα χρηματα μου? Κι εγώ «καιγόμουν» κι εγώ αγόρασα κάποτε ενα Crossmann κρυφά απο τους γονείς μου, και εγώ αγόραζα τα πιστολέτα Airsoft  που τότε κυκλοφορούσαν σαν μοντέλα και τα αγοτράζαμε και τα φτιάχναμε σαν να ήταν συναρμολογούμενα αεροπλανάκια για να ρίξουμε μερικά ΒΒς. Αλλά ποτέ δεν βγήκα να απαιτήσω "το χώρο μου"

Ο λόγος που «κυνηγάμε» τόσο την τόσο ασύστολη συμμέτοχή ανήλικων στα παιχνίδια είναι γιατί μπορεί κάτι τόσο «χαζό» να μας στερήσει σε όλους την αγάπη μας.

Αυτό το καταλαβαίνεις? Γιατί αν δεν το καταλαβαίνεις, εσύ είσαι αυτός που σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και κανέναν άλλον...

na po kai ego ta dika mou ,

ine paranomo na paei ena "paidi" me ton patera tou sto dasos na paixi polemo?

Αν ο χρήστης lambros έχει δίκιο όχι, αλλά αυτό το ρίσκο ας το πάρει όποιος νομίζει σύμφωνα με την δική του κρίση!

stin stigmi pou oi "megaliteroi" apo auton pezoun se ktiria k alles eggatastasis katapatontas "xenes" periousies?

γράψαμε και γράφουμε και επιμένουμε, πως κάνουμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις όσο περνάει απο το χέρι μας για να είμαστε όσο το δυνατόν κατοχυρωμένοι σε αυτό το θέμα. Εάν επιμένεις να μιλάς για καταπατητές, να μας πείς εσύ τι έχεις κάνει για τα πεδία στα οποία παίζεις. Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι εδώ απλά θα δώσεις μια απάντηση εντυπώσεων γιατι δεν έχεις κάτι πιο ουσιαστικό να πεις.

bebea 8a para8eso k ena link gia na diabasete pos mpori kapios me agnia na apo8arini enan k perisoterous neous apo to paixnidi pou legete "airsoft" pou toso aresi se olous tous simetexontes sto edo forum, http://www.hellasairsoft.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=1883 ,

to mono sosto (kata tin gnomi mou) pou ipo8ike stin oli koubenta ,ine oti den ine sosti i dimosia "thea" ton AEG , simfono apolita!!!

ta eggatelimena ntamaria-ktiria klp ,kriboun polous kindinous ( atiximata ) gia olous mas , ite imaste -18 ite imaste 40 k 50 xronon , ka8os k basi nomou ine paranomo na briskomaste eki ( katapatisi xenis periousias klp klp ), ektos k ean exoume enimerosi / pari adeia apo ton ekastote idioktiti.

pantos ilikrina pisteuete (me basi ta grafomena sto link pou exo dosei pio pano ) ,oti ean endiafer8i kapios "armodios" gia to olo 8ema , 8a asxoli8i perisotero me tin ilikia enos paixti pou pezi polemo me ton kidemona tou se kapio dasos ( p.x. kaisariani) ,H me tin katapatisi apo enilikous xenis periousias?

καταρχήν, το πρώτο link που αναφέρεις είναι των παιδιών από τους Γαργαλιάνους που τους συστήσαμε να περιμένουν και να μην παίξουν πριν ενηλικιωθούν. Προσπάθησα να καταλάβω τι έλεγες σε όλα τα υπόλοιπα, αλλά δεν το κατάλαβα. Βαφτίζεις έτσι για «ψέματα» και αποθαρύνσεις ελπίζοντας οτι δεν θα πατήσει κάποιος το link να δεί τι λέει?

episis 8a i8ela na doso ena akoma link , gia na deite poso poli apagoreuete h "dimosia proboli" ton AEG .
http://www.hellasairsoft.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=1557 wrees fotografies , idika pros to telos me ton filo mas kabala sto mixanaki exo apo to nekrotafeio tis kaisarianis mera mesimeri , bebea autos apalasete tou nomou dioti ine enilikas k oxi mono. ( me ton siggekrimeno paixti den exo kati apla mia pou to 8esate ,ine ena kalo paradigma apo to "episimo" site tis kinotitas sas pou toso poli agapame oloi mas , ( paradeigma pros apofigi ). (fisika k ego exo kratisi tin seliditsa tou en logo forum (hellasairsoft) giati ine pi8anon na diagrapsete tis en logo fotografies "kakou" paradeigmatos.

Το επόμενο link με τις φωτογραφίες, είναι φωτογραφίες απο AEG και απο στημένα σκηνικά που φωτογραφίσαμε στο hotel. Δεν βγήκε κανείς δημοσίως να φωτογραφίσει κάτι τέτοιο. Οπότε πάλι εδώ θα θεωρούσα άκυρη την προσπάθεια σου, πέρα απο το οτι απο κάπου εδώ και έπειτα αρχίζω να διακρίνω και φανερά νεύρα και ένταση εναντίων συγκεκριμένων ανθρώπων.

Όσο για τον entryman που αναφέρεις, αυτός μπορεί να κάνει ότι κάνει γιατί μπορεί, εμείς οι άλλοι όμως που δεν μπορούμε, φροντίζουμε πολύ καλά και την περιβολή μας και το πως μεταφέρουμε τα παιχνίδια μας. Το οτι χρησιμοποίησες τον entryman συγκεκριμένα ενώ γνωρίζεις οτι δεν μπορείς να τον συγκρίνεις με εμένα ή εσένα σημαίνει θα έλεγα 2 πράγματα
(ι) οτι έχεις κάποια συγκεκριμένη έχθρα με τον ίδιο
(ιι) οτι παίζεις πάλι ένα απελπισμένο παιχνίδι εντυπώσεων

Ο entraman επιπλέον, δεν σου κρύβω πως ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με αυτά που έγραψες, τον έχω μονίμως στο τηλέφωνο και κρατιέται να μην γράψει. Πιστεύω πως θα είναι καλύτερα αν ή όταν το συζητήσετε μόνοι σας, όμως θα σου συνιστούσα να μην ξεκινάς προσωπικές διαμάχες γιατί είναι λογικό να παρεις και την αρμόζουσα απάντηση σου.

Τέλος, για να κλείσω, καλό σας παιχνίδι εκεί που θα πάτε όσοι ενδιαφέρεστε να πάτε, τουλάχιστον προειδοποιηθήκατε. για τους ανήλικους, έχω να σας πω πως διαλέξατε ένα πολύ ωραίο άθλημα με πολύ αδρεναλίνη και μυαλό, φυσική ικανότητα και ανάπτυξη/εξάσκηση πολλών δεξιοτήτων. Θα ξετρελαθείτε με αυτό, όμως είναι ανάγκη να περιμένετε την ενηλικίωση σας πριν σας δεχθούμε στο παιχνίδι. Όσοι απο εμάς δεν το καταλαβαίνουν ας παίξουν μαζί σας.

Δεν υπάρχουν 2 μεριές ή "παρατάξεις". Αυτές δημιουργουνται απλά επειδή σε αυτό το φορουμ οργανώνονται παιχνίδια με ανήλικους που εμείς δεν μπορούμε ούτε πρόκειται να συμμετάσχουμε. Και ξέρουμε πολύ καλά πως όταν ενηλικιωθούν τα άτομα αυτά, θα δοκιμάσουν να παίξουν και μαζί μας. προσωπικά έχω ευχαριστηθεί ιδιατέρως που τον τελευταίο καιρό γνώρισα αξιόλογα άτομα που βρήκαν το airsoft απο αυτό το χώρο, και είδα οτι και είναι καλοί παίκτες, και αξιόλογα άτομα.

Εάν σε αυτό το φορουμ δεν φροντίσετε να βάλετε την πρέπουσα τάξη σε αυτό το θέμα, πάντα θα είστε το φορουμ που είναι είσοδος για τους ανήλικους και "στην αλλη μεριά" όπως σας αρέσει να την αποκαλείτε θα έχετε τους σοβαρότερους παίκτες. Για να είμαστε ενωμένοι, πρέπει να φροντίσετε να βάλετε μια καλή τάξη σε αυτό.

Χαιρετισμοί

Spaniard

Who Dares Wins

spaniard

Παράθεση από: Ark93 στις  17 Φεβ 2009, 15:20:24 ΜΜ
να ξερετε οτι κανεις απο εσας δεν θα παει φυλακη λογω της συμμετοχης μας στο παιχνιδι.Το πολυ να πανε οι γονεις μας,

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ε ναι μωρε, το πολύ πολυ!! Σιγά το πράγμα!!

Παράθεση από: FanIsHere στις  17 Φεβ 2009, 15:39:03 ΜΜ
(και δε βάζω τον εαυτό μου μέσα, γιατί δε θεωρούμαι ενήλικας, επειδή έχω κλείσει τα 18 εδώ και μία βδομάδα)

Ωραία τότε, αν δεν θεωρείσαι ενήλικας, να μας πείς πότε θεωρείσαι για να σου επιτρέψουμε να παίξεις μαζί μας.
Who Dares Wins

GeoKalpi

Επειδή είμαι νέος στον χώρο και διαβάζω ένα σωρό πόστ για το τι επιτρέπετε και τι όχι,θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση:Ο καθένας από εμάς είναι υπέθυνος για τις πράξεις του;Ποιος ο λόγος μία ολόκληρη κοινότητα να σταμπαριστεί/χαλαστεί αν ένας ανήλικος παίζει airsoft;Αν εγώ πάρω το AEG και κυνηγάω τις γάτες και τα περιστέρια και με μαζέψουν θα την πληρώσω μόνο εγώ.Το ίδιο δεν θα συμβεί και στην περίπτωση που μας γίνει έλεγχος από την ΕΛΑΣ στο μέρος που παίζουμε;Καθόμαστε και πέρνουμε 40 τηλέφωνα στην ΓΑΔΑ για το αν επιτρέπετε να κουβαλάει/κρατάει/ρίχνει με ένα AEG ένας ανήλικος.Ο νόμος υπάρχει.Όποιος θέλει τον ακολουθεί,όποιος τον παραβαίνει είναι υπόλογος των πράξεών του.

Φιλικά Γιώργος Κ.

FanIsHere

Παράθεση από: spaniard στις  17 Φεβ 2009, 16:06:21 ΜΜΩραία τότε, αν δεν θεωρείσαι ενήλικας, να μας πείς πότε θεωρείσαι για να σου επιτρέψουμε να παίξεις μαζί μας.

Δεν κατάλαβες τι λέω. Εγώ εννοώ πως δε θεωρώ τον εαυτό μου ενήλικο με την έννοια πως μία εβδομάδα δε θα μου δώσει την ιδιότητα που ανέφερα παραπάνω όσο την έχουν οι μεγαλύτεροί μου, δηλαδή να προωθώ κακά πρότυπα στους ανηλίκους.

Αλλά γιατί κρεμιέσαι στην μια μου πρόταση και δεν απαντάς στα υπόλοιπα, που νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικότερα πάνω σ' αυτό το θέμα.

Τέλος, θέλω να συμφωνήσω με τον GeoKalpi.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

el_ninio

εμενα, ο ίδιος κύριος Fidel,Ακης,Μαρία,GK και δεν ξέρω γω τι άλλο όταν υμνούν 17 (πέρσι μέχρι τον ΜΑΙΟ) μου έλεγε και μου πρότεινε να παίξω όταν είχε πρωτοανοίξει το  σε αγώνες που παίζανε ανήλικοι με μια προϋπόθεση :
να μην πω λέξη σε κανέναν γιατί θα το έκαιγα και ότι  ήταν παράνομο (μιλάω για τον Απρίλη του 2008)

βεβαια περιττό να πω ότι δεν πάτησα στα παιχνίδια του....

Τώρα πως ξαφνικά άλλαξες γνώμη? και μην μου πεις άλλαξε ο νομος διότι πουθενά δεν έχει ακουστεί αυτό....
και ξαναλέω πήρα την γκάντα κατά τις 2 το μεσημέρι και μου έκανε σαφές ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ/ΑΓΟΡΑΣΕΙ/ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ/ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ME ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ
και όπως ξέρουμε όλοι  τα airsoft όπλα είναι αεροβόλα όπλα...

-Knights of Avalon-

spaniard

Παράθεση από: FanIsHere στις  17 Φεβ 2009, 16:20:56 ΜΜ
Αλλά γιατί κρεμιέσαι στην μια μου πρόταση και δεν απαντάς στα υπόλοιπα, που νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικότερα πάνω σ' αυτό το θέμα.

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Δηλαδή τι άφησα αναπάντητο Φάνη???

και λές οτι συμφωνείς με τον Geokalpi αλλά μου φαίνεται δεν κατάλαβες καλά τι είπε... Το μοναδικο πρόβλημα σε όσα είπε είναι οτι αν και μπορούμε να δοκιμάσουμε να "ψήσουμε" τον πατέρα σου, που σύμφωνα με το φίλο σου δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, εάν παρουσία του συνεχίσουμε το παιχνίδι, συνναινούμε.
Who Dares Wins

FanIsHere

Απαγορεύεται να πιάσει/αγοράσει/νοικιάσει/παίξει ανήλικος με αεροβόλο όπλο. Επομένως οι ευθύνες πηγαίνουν σ' εκείνον και μόνο σ' εκείνον -εννοείται και στους γονείς του που φέρουν ακόμα ευθύνη για εκείνον. Δεν πηγαίνουν στους υπόλοιπους που ασκούν το άθλημα μαζί του.

Υ.Γ.: Κάπου μπερδεύτηκες, νομίζω, με τις χρονολογίες. Edit: Εγώ μπερδεύτηκα. Γράψε άκυρο!

@spaniard, διάβασε το προηγούμενο post μου και θα δεις τόσα ερωτηματικά. Εσύ αναφέρθηκες στην πρόταση χωρίς ερωτηματικό. Δε λέω ότι είναι λάθος σου, απλά νομίζω ότι δεν είναι εκεί το θέμα μας.

Παράθεση από: spaniard στις  17 Φεβ 2009, 16:28:34 ΜΜ
και λές οτι συμφωνείς με τον Geokalpi αλλά μου φαίνεται δεν κατάλαβες καλά τι είπε... Το μοναδικο πρόβλημα σε όσα είπε είναι οτι αν και μπορούμε να δοκιμάσουμε να "ψήσουμε" τον πατέρα σου, που σύμφωνα με το φίλο σου δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, εάν παρουσία του συνεχίσουμε το παιχνίδι, συνναινούμε.

Ποιο φίλο μου? Ποιον πατέρα μου? Ποια συνναίνεση? Τι λες? ???

spaniard

Το θέμα αυτού του φορουμ όπως και του hellasairsoft είναι το aitrsoft. για αυτά μιλάμε και μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Δεν μπορώ να κάνω κάτι για τις παρανομίες του πατέρα σου στο δρόμο ή στη φορολογία απο όπου φαντάζομαι παίρνεις παράδειγμα. Ο δικός μου υπήρξε υπόδειγμα και φροντίζω να ακολουθήσω τα δικά του βήματα.

Εάν η Εφορία θελήσει να ερευνήσει για εμένα, πεντακάθαρος είμαι και δεν έχω κλέψει ούτε cent ποτέ μου! Οσο για τον ΚΟΚ, εμένα με έχει πιάσει η αστυνομία για δική μου παράβαση, και ουδέποτε κλάφτηκα ή δοκίμασα να σβήσω κλήσεις ή να αρχίσω τις απειλές για το ποιους γνωρίζω, δέχθηκα την ποινή μου στα "ίσια".

Οπότε, έχω κερδίσει κάθε δικάιωμα να μην με ακουμπάνε αυτά που γράφεις περι ατασθαλειών. Αυτό είναι το πρόβλημά μας. Οτι όλοι θέλουμε το νόμο, αλλά όχι όταν μας δημιουργεί πρόβλημα. Τότε να τον παρακάμψουμε!
Ε οχι! Κάποια στιγμή αυτή η "τουρκοσποριά" πρέπει να πεθάνει και να μάθουμε όλοι μας να σεβόμαστε!
Who Dares Wins

FanIsHere

Πρώτον και κυριότερον! Μη πιάνεις στο στόμα σου την οικογένεια μου εφόσον δε τη γνωρίζεις και σε παρακαλώ να πάρεις πίσω ό,τι είπες!
Δεύτερον, δεν είπα να παρακάμψουμε τη νομοθεσία. Μόνος σου το συμπέρανες αυτό. Εγώ είπα να βλέπουμε πρώτα τα δικά μας λάθη και μετά των αλλονών.

Προσπαθείτε, όπως λέτε, να διαφυλάξετε το άθλημα αυτό και εγώ σας το αναγνωρίζω αυτό και πολύ καλά κάνετε! 'Ομως, το ότι παίζετε airsoft εδώ και πολλά χρόνια -ίσως και πριν καν γεννηθώ εγώ, δε σας κάνει δικαστές ούτε τίποτα. Εμπειρία έχετε, δε μπορώ να πω, αλλά γι' αυτό υπάρχει η ελληνική νομοθεσία, καθώς και οι δικαστές. Αφήστε τους αυτούς να κάνουν τη δουλειά τους και εμείς τη δικιά μας.

akis

Παράθεση από: el_ninio στις  17 Φεβ 2009, 16:25:46 ΜΜ
εμενα, ο ίδιος κύριος Fidel,Ακης,Μαρία,GK και δεν ξέρω γω τι άλλο όταν υμνούν 17 (πέρσι μέχρι τον ΜΑΙΟ) μου έλεγε και μου πρότεινε να παίξω όταν είχε πρωτοανοίξει το  σε αγώνες που παίζανε ανήλικοι με μια προϋπόθεση :
να μην πω λέξη σε κανέναν γιατί θα το έκαιγα και ότι  ήταν παράνομο (μιλάω για τον Απρίλη του 2008)

βεβαια περιττό να πω ότι δεν πάτησα στα παιχνίδια του....

Τώρα πως ξαφνικά άλλαξες γνώμη? και μην μου πεις άλλαξε ο νομος διότι πουθενά δεν έχει ακουστεί αυτό....
και ξαναλέω πήρα την γκάντα κατά τις 2 το μεσημέρι και μου έκανε σαφές ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ/ΑΓΟΡΑΣΕΙ/ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ/ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ME ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ
και όπως ξέρουμε όλοι  τα airsoft όπλα είναι αεροβόλα όπλα...

1."maria" den me exoun pei pote k se parakalo poli na anakalesis , den me xeris k apo ex8es , prosexe lipon ti grafis se parakalo poli.

2. mallon les psemata opos mou ixes pei k gia tin ilikia sou (23), k stin sinantisi mas otan se xanarotisa mou ipes 17 miso.

kai tora pou enilikio8ikes mipos ir8es ?

den me endiaferi ka8olou o logos pou den sou aresi to dasos, auta ine gousta tou ka8enos gia to pou pezi.

@spaniard , me ton "entryman" den exo na miraso tipote isa isa ton ektimo afantasta k to xeri poli kalitera ap'olous., ean ontos ine "ftiaxtes oi fotografies den to gnorizo mias k den imoun eki ekini tin imera , kai giati na ftiaxti mia tetia foto ?

kapios pou tin blepi se ena forum ti 8a pei?

telos panton , as stamatisoume na epite8omaste o enas kata tou allou , esis pezete (hotel), ego pezo (kaisariani) , ine katano'i'to (gousta) , alla min epiti8este , min  asxoliste - k den 8a  asxoloume.

WARLORDS