Έχω βαρεθεί

Ξεκίνησε από Sniper_Gr, 10 Mar 2010, 17:01:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dash

Παράθεση από: Teacherdick στις  16 Mar 2010, 10:42:34 ΠΜ
με το μέρος του τους πιο πολλούς νέους.Ειλικρινά, μου μοιάζεται σαν τα Taanari και τα Baatezu ( όσοι ασχολείστε και με το AD&D θα καταλάβετε), που πολεμούν ασταμάτητα για τις ψυχές των θνητών( στην περίπτωσή μας των νέων παιχτών).

Bloooooooooood Waaaaaaaaaars...

μηπως να επαναφερω το dnd τις κυριακες  και να μην χανω το χρονο μου?

vagelis521

Καλησπέρα σε ολους,διαβάζω τόσες μέρες οοοολα αυτά που έχουν γραφτεί και έχω φρικάρει εντελώς....τι πράγματα είναι αυτά??Ξεκατίνιασμα σαν τις χειρότερες κυράτσες!!!
Βέβαια το πιο άσχημο όλων είναι οτι πολλά απο αυτά που έχουν είπωθει είναι και αληθεια,καλή ωρα τα περί αθήνας ειναι  σωστά,αντί η αττική να είναι το πρότυπο του ερσοφτ καταντά ο περίγελος αυτού, όχι για το παίχνιδι που κάνει αλλα για τις κατινιές μετα απο αυτό!!

Επιτρέψτε μου να πω οτι η αττική ειναι αρκετά μπροστά στον τομέα φέαρ πλέι αλλά τι να το κάνεις αν εσύ είσαι στο 3 και ο καλύτερος ειναι στο 3,5-4 με άριστα το 10? Εγινε ένα παιχνίδι κάποιων ωρών στην Λαμία δεν μίλησε κανένας για κάνεναν παρα μόνο ΄΄επ που είσαι ρε μαλάκα τι κανεις ολα κάλα?΄΄και πάμε μετα το θάψιμο αφού αράξαμε στο πισι... >:(
Εαν δέν μας αρέσει αυτο που ζούμε τότε το αλλάζουμε επι τόπου 8)
Θέστε το σαν όρο μαζί με τους τόσους άλλους,θα μπορεί να κάνει θέμα και <<φασαρία>> μονο στο πεδίο και πάντα μετα το τέλος του παίχνιδιού!!!Ποστ με κλαψομουνιάσματα να τα διαγράφει επι τόπου ο αντμιν.... ;) ;)

Shadowjack

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Ουάσινγκτον, και θα έλεγε κανείς, ρε αδερφέ, υπάρχουν πολύ σοβαρά πράγματα στον ορίζοντα και ασχολείσαι με τούτα δω..... αλλά:

Ξύπνησα πρωί πρωί με jetlag και μπήκα στο Διαδίκτυο να διαβάσω λίγο φιλική αλληλογραφία. Με παρέπεμψαν εδώ, να διαβάσω τα τεκταινόμενα. Πέρα από ένα χαμόγελο, δεν πίστευα ότι θα προκαλούσε άλλη αντίδραση η συζήτηση, αλλά με ενόχλησε κάτι.

Κατ΄ αρχή, πριν προχωρήσω, μπράβο Helista.

Δεύτερον:

ΠαράθεσηΈρχομαι λοιπόν τώρα, έπειτα από το τηλεφώνημα αυτό και από την λάθος (?) πληροφόρηση που είχα πρίν το τηλεφώνημα αυτό σχετικά με το πού ανήκει το Hotel, να επιβεβαιώσω τα γραφόμενα του post στο forum του hellas, και να Απολογηθώ για τα σχόλια δυσπιστίας που έκανα επί του συγκεκριμένου θέματος.

Goodspeed ( κάτοικος Γαλατικού χωριού, επίδοξος χαλίφης στη θέση του χαλίφη, και μέλος σπείρας κλεφτών πλαστικών κουτιών )

Με ενόχλησε λοιπόν αυτό το ερωτηματικό, διότι προάγει σε απόσβεση ευθύνης και αφήνει παράθυρο, ενώ υποτίθεται ότι στην τοποθέτηση αυτή ζητάς συγγνώμη για λάθος που έκανες. Σίγουρα έκανες λάθος, και καλώς ζητάς συγγνώμη, και αν δεν υπήρχε το ερωτηματικό, σίγουρα θα ήταν όλα καλά. Φάνηκε και πάλι ο χαρακτήρας σου όμως.

Ο καθένας έχει τα χούγια του, και το δικό μου είναι οι ντατσκανάρηδες της σύγχρονης ελλάδας, που μέσα σε μια γενιά (γιατί η Ελλάδα το 76, για να μπει στην ΕΟΚ, ξεπερνούσε σε παραγωγικότητα την Ιταλία και Ισπανία), κατάφεραν να διαλύσουν την χώρα. Έχω γνωρίσει πολλούς σαν εσένα: στις επιχειρήσεις, στην πολιτική, στα αθλήματα, παντού. Πάντα πρόκειται για ένα συγκεκριμένο είδος ατόμου, τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά του οποίου εκφράζεις. Δεν χρειάζεται να σε γνωρίζω, αν θα πεις αυτό... είμαι από τους ανθρώπους που μπορούν να ξεδιαλύνουν πολλά από τη γραφή, και αν σε δω από κοντά, ή καλύτερα αν σε αγγίξω, I own you, ναούμ.  Και από κοντά σε έχω δει, και σε έχω ακουμπήσει. Δεν είναι τυχαίο δηλαδή ότι τα προβλήματα στον χώρο άρχισαν ουσιαστικά άμα τη προέλευσει σου (σύμπτωση?). Δεν είναι τυχαία η δημοτικότητα σου στους καινούργιους στον χώρο, όπως και ο τρόπος που προσπαθείς να παρουσιάσεις τον εαυτό σου σε αυτούς.

Το θέμα λοιπόν της Eurobank το αμφισβήτησες εσύ αμέσως μετά τη δήλωση μας ότι είχαμε συναντήσει τους υπευθύνους. Παρουσιασες τον εαυτό σου σαν ο ήρωας επάνω στο λευκό άλογο που θα σώσει την κατάσταση και που "ήξερε" τι γινόταν, που είχε τα κοννέ, ντε, και θα το διεκπεραίωνε. Δήλωσες ανοιχτά και εριστικά ότι δεν γνωρίζαμε τι λέγαμε. Φυσικά και έφαγες τα μούτρα σου, αναμενόμενο ήταν. Στο πέρασμα σου σάρωσες τα πάντα, όμως, και κατέληξε η κατάσταση στην κοινότητα όπως είναι σήμερα. Ναι, το έναυσμα το έδωσες εσύ - πριν από την ευτυχή σου παρουσία, όποιες μικροεντάσεις υπήρχαν, λύνονταν γρήγορα, και όλοι οι συμμετέχοντες είχαν καθίσει πολλάκις στο ίδιο τραπέζι.

Και για να σου απαντήσω εκ των προτέρων, ούτε έχω τον χρόνο να σου απαντήσω, ούτε την όρεξη, αν θέλεις να τοποθετηθείς στη δήλωση μου αυτή. Μπορείς να μου εξηγήσεις την άποψη σου αν θέλεις μπροστά στους συνχομπίστες μας σε κάποιο παιχνίδι που θα βρισκόμαστε μαζί. Δεν έχω κάτι παραπάνω να προσθέσω.

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill

Goodspeed

@ Shadowjack

Καλή η προσπάθειά σου για να βρείς εξιλαστήριο θύμα και αποδιοπομπάιο τράγο έναν οικογενειάρχη σαραντάρη που το μόνο που γουστάρει είναι να παίζει Airsoft και όσες γνώσεις και ιδέες έχει να τις μοιράζεται με όσους του το ζητούν. Ατύχησες όμως. Δεν θα σε ακολουθήσω στον παραλογισμό σου.

Δεν θα ξεκινήσω αντιπαράθεση μαζί σου αφ΄ενός γιατί δεν με ξέρεις, δεν είσαι ο Φρόυντ για να με ψυχολογήσεις και να σκιαγραφήσεις τον χαρακτήρα μου και αφ΄ετέρου εσύ και η ομάδα σου με αφήνετε παγερά αδιάφορο.

Λάσπη, λάσπη και πάλι λάσπη όπως τότε που μας κατηγορούσατε ότι σας κλέψαμε τα πλαστικά κουτιά σας, και παρ' όλη την γενική κατακραυγή, ακόμα δεν έχει ζητηθεί Δημόσια συγνώμη.

Τες πα. Με το καλό θα τύχει να συναντηθούμε και θα γίνει μία εποικοδομητική συζήτηση με άλλους συμχομπίστες ώστε να γίνει το hobby μας καλύτερο και πιό ευχάριστο.

Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη. Μαθαίνουμε από αυτά όμως...

PS : Τροποποίησα το μήνυμά μου αφαιρώντας το ερωτηματικό γιατί τελικά μπορεί να μεταφραστεί με παραπάνω από έναν τρόπους. Και δεν συντρέχει λόγος.

@ FiXXXeR

Χάρη, όσα αναφέρεις στο post σου σχετικά με τι έγραψε ο fanioles δεν χρειάζονταν. Έγινε μία προσπάθεια από μέρους του να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα του παρελθόντος και να γυρίσουμε σελίδα. Ξέρω τον τρόπο και το ύφος που τα έγραψες οπότε ας σταματήσει εκεί.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Goodspeed

Και μία επισήμανση Mr. Shadowjack

Και στο παρόν forum κατά καιρούς έχουν γίνει μικροεντάσεις οι οποίες λύνονταν "εύκολα". Από την στιγμή που εσύ και οι συμπαίκτες σου επανεμφανιστήκατε στο forum έχει γίνει της πανικοτρίφυλης. Σύμπτωση ??
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

the FiXXXeR

Παράθεση από: Shadowjack στις  16 Mar 2010, 16:15:53 ΜΜ

Με ενόχλησε λοιπόν αυτό το ερωτηματικό...

Και εμένα με ενοχλεί το νέφος και οι υψηλές τιμές των αιωρούμενων μικροσωματιδίων που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα αλλά δεν κατηγορώ εσένα και ολόκληρη τη γενιά σου που δεν λάβατε τα απαιτούμενα μέτρα .

@ Goodspeed
Απλά τα έγραψα τώρα γιατί δεν τα γνώριζα τότε.

jumbo

Παράθεση από: the FiXXXeR στις  16 Mar 2010, 17:10:18 ΜΜ
Και εμένα με ενοχλεί το νέφος και οι υψηλές τιμές των αιωρούμενων μικροσωματιδίων που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα αλλά δεν κατηγορώ εσένα και ολόκληρη τη γενιά σου που δεν λάβατε τα απαιτούμενα μέτρα .

ξεχνας το δημοσοιονομικο ελειμα, τον αυξημενο ΦΠΑ και τα καινουργια φορολογικα μετρα.... ;D ;D ;D και περαν τις πλακας τωρα... αυτο που δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα ειναι οτι, οταν καποιος ενοχλητε γιατι να μην λεει την αληθεια και αυτο που τον πνιγει, ενω θα πρεπει να μπλεκει την αληθεια με το ψεμα για να καταφερει να περασει το νοημα που θελει και τον ευνοει;
φιλε μου ΗELISTA πιστευω να μου επιτρεπεις να σε αποκαλω φιλο μιας και δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα, κατα την ταπεινη μου αποψη ηταν λαθος σου ολο αυτο το παιχνιδακι , με την αρχικη ανονιμια για να καταληξεις στην επωνυμη καταγγελια στο τελος. Επισης προσοπικα για εμενα απο - και - κλει- εται να μην ηξερε τιποτα η ομαδα σου για την ολη κατασταση-επιθεση-μανιφεστο εναντιον των παντων, αλλοστε οπως ειχε πει και ο Vag Black σε αδελφο φορουμ, οταν εχεις ενα σημα καποιας ομαδας  στην υπογραφη σου, καλος ή κακος το εκπρωσοπεις ειτε με τις πραξεις σου, ειτε με τα λεγομενα σου....
αυτα τα ολοιγα απο εναν νεο παικτη

Τζιωνης Στ Ελευθεριος
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

queef

Χωρίς να θέλω να πάρω θέση στην όποια διένεξη θα ήθελα να τονίσω ένα γεγονός.Όταν κάποιος μιλά πρώτα ανώνυμα και αναφέρει ότι θα αποκαλυφθεί η ταυτότητά του μετά,και τελικά αποκαλύπτεται κάτι κρύβει.Ίσως λοιπόν αυτή η κίνηση του Γιώργου ΑΚΑ χελίστα να αποσκοπούσε κάπου.Το που φαντάζομαι θα το δούμε στο προσεχές μέλλον,εκτός κι αν κατάλαβα την όλη κίνηση λάθος :-[

CostasV

@shadow μακάρι να μπορούσα να βάλω τα εκατομμύρια  +1 ...

Μετά από όλα αυτά... το ζητούμενο εξακολουθεί να βαραίνει συγκεκριμένα άτομα... εάν κάποιος διαβάζει το παρών καλά θα κάνει να κάνει μια αναδρομή στα όποια λεχθέντα, και να δέσει τα κομμάτια του puzzle...
Εάν καταλαβαίνω τα λεγόμενα του Sniper_Gr μόλις εξασφαλίσαμε στο παρών thread του forum πανελλαδική αποκλειστικότητα. Ελπίζω να μην έγινα βαρετός με τα λεγόμενα μου, και ελπίζω να βγάλατε άκρη για το ποιος είναι άξιος προσοχής, και ποιος άξιος χλευασμού.

Helista ρε δεν πα να κρυβόσουν...  πολύ σωστά τα είπες bro.

Και επειδή, οι σχολιασμοί απο εδώ και πέρα θα εκτελεσθούν με την γνωστή μορφή καταρράχτη... Να είστε καλά παιδιά... και να περνάτε όμορφα.. απλός ζούμε σε διαφορετικούς κόσμους.... περαστικά και συγνώμη.
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

kaliostro

ΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕεετσι κύριοι.. ρίχτε κ άλλο λάδι στην φωτιά...ε ρε ξύλο που θέλουμε όλοι μαζι...αντί να κάνουμε μόκο όλοι κ να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα κακός κείμενα πετάμε την ευθύνη ο ένας στον άλλο λες κ είμαστε παιδάκια..."οχι εγώ...αυτός...". Τελικά τα φόρουμ είναι χειρότερα απο την μαύρη κουκούλα.Ο αρτέμης μάτσας θα έκανε χρυσές δουλειές αν ήταν στα ντουζένια του σήμερα.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Τάλων

Καλοί μου συγχομπίστες παλιοί και νέοι.
Έχουμε καταλάβει ότι κάθε Κυριακή 300 προνομιούχοι μιας πόλης 4.500.000 ανθρώπων οπού καθημερινά η οικονομία, η φτώχεια, η εγκληματικότητα, η σκληρή εργασία δοκιμάζει τις αντοχές τους-μας, φορτώνουν τα αυτοκίνητά τους με εξοπλισμό χιλιάδων ευρώ για να παίξουν με λευκά μπαλάκια ;
Μάλλον όχι.
Μήπως όλη αυτή την ενέργεια θα έπρεπε να την κρατήσουμε και να την κάνουμε δημιουργικότητα στο παιχνίδι μας ;
Έχω όμως και κάτι ακόμη.
Την αιώνια κόντρα παλιού και νέου. Αλήθεια μπορεί να υπάρξει το ένα χωρίς το άλλο; Φυσικά και όχι. Όποτε καλύτερα ας βάλουμε νερό στο κρασί μας, ας κοντραριστούμε αλλά ας το κάνουμε σε άλλο επίπεδο. Αυτό τον ιδεών και της δημιουργίας.
Μέχρι εδώ όμως το ευχολόγιο και τα υπόλοιπα.
Αλήθεια παλιοί παίχτες τι κάνατε για να έχει γερά θεμέλια το οικοδόμημα που ξεκινήσατε να χτίζετε κάποτε ; Διότι αν το οικοδόμημα πέσει θα πέσει από τα θεμέλια και όχι από το ρετιρέ.
Σαν νέος παίχτης λίγων μηνών δεν σας έχω γνωρίσει. Αλλά αλήθεια που μπορεί κανείς ; Σίγουρα στα πριβέ που παίζετε. Όχι δεν έχω κάτι με τα πριβέ μη βιάζεστε. Όμως εσείς ξεκινήσατε ένα χόμπι, εσείς φέρατε νέους στο χώρο και τελικά εσείς απομονωθήκατε. Τι συνέβη λοιπόν και αφήσατε τους νέου σας έρμαιο, να γίνουν κακοί παίχτες, να διοργανώνουν άσχημα παιχνίδια και τώρα να τους κατακρίνεται. Πείτε σας παρακαλώ ώστε να μην συνεχιστή η κατρακύλα του χόμπι που εσείς πρώτοι αναπτύξατε.
Συγχωρήστε με  αλλά αυτά τα λίγα ξέρω για εσάς, αυτά τα λίγα ερωτώ.
Επιτρέψτε μου όμως να εκφράσω και κάποιες ερωτήσεις – απορίες ακόμη που έχω.
Ο Goodspeed και η ομάδα του είναι γκρινιάρηδες και φωνάζουν.
O Goodspeed και η ομάδα του είναι οι μόνοι που έκανα διοργάνωση μόνο για να γνωρίσουμε καλύτερα παιχνίδι και κανόνες.
Ποιό από τα δύο να κρατήσω ;
Ο Zinja κάνει παιχνίδια που δεν τελειώνουν ποτέ και είναι μέτρια.
Ο Zinja κάνει παιχνίδια και μπορεί ο κόσμος να παίζει και τρέχει σαν τρελός να βρεί νέα πεδία.
Ο Sapper είναι ο χειρότερος πωλητής που υπάρχει και σαν Admin ελέγχεται.
O Sapper έρχεται άνετα στα ανοιχτά παιχνίδια και ιδρώνει μαζί με νέους και διοργανώνει κάποια (υπάλληλος είναι δεν έχει το μαγαζί....).
Οι Lost στα πριβέ τους παίζουν με ελεύθερα fps χαβαλεδιάζουν άγρια.
Οι Lost στα ανοιχτά παιχνίδια είναι φιλικοί και προσπαθούν να βοηθήσουν σε όλους και όλα.

Και μπορώ να γράψω πολλά ακόμη και να γεμίσω σελίδες, αλλά πιστεύω αντιλαμβάνεστε τι θέλω να πω.

Κλείνοντας θέλω να μας πω ότι :
"Έρχεται κάποια στιγμή όπου η μεγαλειότητά μας, ο εαυτός μας είναι ανάγκη να περάσει στην Αίθουσα του θρόνου, με τους αυλικούς του, το νου και την καρδιά του, για να αποφασίσει επάνω στον καταστατικό χάρτη της ζωής του..."

Υ.Γ.  Μην χάσουμε το προνόμιο που με κόπο έχουμε.
Να μας έχει ο Θεός καλά όλους.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Haroth

Δεν είμαι ούτε παλιός αλλά ούτε και νέος, παίζω 1 χρόνο ακριβώς, διάστημα αρκετό για να καταλάβω ορισμένα πράγματα για τον χώρο.

Παίζω σχεδόν κάθε κυριακή είτε σε prive είτε σε public και προσπαθώ να βγάλω απο πάνω μου το άγχος και τις ταλαιπωρίες της εβδομάδας με το να περνάω καλά (προσπαθώ τουλάχιστον). Δυστυχώς παρακολουθόντας εδώ και κάμποσο καιρό τα όσα γίνονται εχω απογοητευθεί τελείως. Ακούστε λοιπόν Βροντάκηδες και φουρτουνάκηδες....

α) πεδία : η όλη υπόθεση θυμίζει οκλαχόμα που μπαίναν οι πιονέροι και πιάναν τα οικόπεδα με το ντουφέκι. Κύριοι σε κανέναν δεν ανήκει κανένα πεδίο εκτός και αν έχει τίτλο ιδιοκτησίας. Με αυτό φυσικά δεν παραβλέπω την αναγνώρηση και τον σεβασμό που δικαιούται κάποια ομάδα που το ανακαλύπτει, και φυσικά να υπάρχει η συννενόηση για την διεξαγωγή παιχνιδιών ώστε και όλοι να μπορούν να παίξουν και να μην μπλέκουμε τα μπούτια μας. Πχ το πεδίο του Σουνίου το οποίο είναι το καλύτερο πεδίο airsoft στην αττική είναι κρίμα να μήν γίνεται 1 public κάθε 1 με 1/2 μήνα με περιορισμένες συμμετοχές(ανάλογα το σενάριο) όπως έγινε την περασμένη κυριακή. Επειδή στο πεδίο αυτό έχω παίξει και σε prive με λίγα άτομα νομίζω ότι χαραμίζεται έτσι γιατί και αρκετά μεγάλο είναι και η μορφολογία του είναι τέτοια που μπορεί να υποστηρίξει πιό μεγάλο αριθμό ατόμων.

β)Αθανασίες(στου κουφού την πόρτα....), πραγματικά θεωρώ τον ευατό μου μεγάλο κορόιδο που βγαίνω ακόμα και όταν με χτυπάει bb στην αρβύλα απο 50m απόσταση που και να μην έβγαινα ο άλλος δεν θα μου έλεγε τίποτα. Ή όταν την περασμένη κυριακή στο σούνιο βγήκα επειδή παρόλο δεν ένοιωσα να με χτυπάει ούτε 1 bb συμπέρανα ότι από την απόσταση που μού έριχνε ό αντίπαλος και με το γεγονός ότι είμουνα ακάλυπτος....τι στο καλό κάτι θα με χτύπησε, και έτσι σήκωσα το χεράκι μου. Σε διαφορετική περίπτωση όμως θα έιχα ξενερώσει με τον ευατό μου που θα αποτελούσε παράγοντα που θα χάλαγε το παιχνίδι και την καλή προσπάθεια του αντιπάλου. Απλό.Άν το καταλάβετε όλοι αυτό τότε η ποιότητα αυτού που ονομάζουμε Airsoft θα απογειωθεί κάθετα.Πόσο IQ χρειάζεται για να το καταλάβεις αυτό?
Οί αθανασίες κατά την γνώμη χωρίζοντα σε : 1) Από ''χαι ελιτ'' παίχτες που δεν καταδέχονται να βγούν απο τον εκάστοτε παρακατιανό 2) Απο κομπλεξικούς που δεν δέχονται την ήττα σε κάθε περίπτωση της ζωής τους(όχι μόνο στο airsoft) 3) Από άτομα με νέκρωση νευρικών απολήξεων του δέρματος (πρέπει να έχουν χαρτί από γιατρό μαζί τους  ;D) 4) Απο άτομα πού όντως δεν κατάλαβαν ότι τους έχει χτυπήσει κάτι και που ύστερα από φιλική υπόδειξη αποχωρούν (μειοψηφία θα έλεγα)

Γ) Ασφάλεια : Τα έχω πεί και άλλη φορά....πρώτα η ασφάλεια μας και μετά όλα τα υπόλοιπα (look, νίκη, χαβαλές).

full face προστασία αναγκαστική, είτε με μάσκες είτε με άλλους τρόπους. Και φυσικά λίγο μυαλό ρε παίδες κάθε κυριακή ερχόμαστε να περάσουμε καλά όχι να βγάλουμε τα μάτια μας.

Όλα αυτά έχουν ξαναειπωθεί αλλά είπα να τα μαζέψω μπάς και και φιλοτιμηθεί κανένας

Δέν παίρνω το μέρος κανενός και δεν έγραψα τα άνωθι ούτε για να κράξω κάποιον συγκεκριμένα, τα λέω μπάς και ξυπνήσουμε και οργανωθούμε τώρα που ειμαστε πολλοί για να ανεβάσουμε το airsoft όχι να το θάψουμε. Αντί να βρίζεστε ρίξτε καμμιά ιδέα πώς θα μπορούσαμε να βρούμε τρόπους και τακτικές για να παίζουμε καλύτερα και ακόμα και τους κακούς παίχτες να τους κάνουμε καλούς.
Αν όχι (ανίατες περιπτώσεις) να τους απομακρύνουμε χωρίς να μείνουμε στα λόγια. Αυτά τα ολίγα και καλά παιχνίδια να χουμε.

Powerplant

Μπράβο ρε Τάλων!
Ειλικρινά θα ήθελα να ασχοληθεί κάποιος να σου απαντήσει χωρίς αφορισμούς και κατηγορίες, γιατί αν απλά μείνουμε στις κατηγορίες, χωρίς προτάσεις και στοιχεία για βελτίωση του χώρου τότε μιλάμε για εκκολαπτόμενους πολιτικάντηδες που δεν ξέρουν μόνο να δείχνουν με το δάκτυλο κάποιους και προσπαθεί να κρύψει την καμπούρα της.
Αφήστε τις κατηγορίες και γράψτε προτάσεις για να γίνει ο χώρος καλύτερος κύριοι!

liongreek

Αν και γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, ο τόπος κατοικίας μου ανήκει χωροταξικά στα...βόρεια, οπότε λογικά δεν έχω έννομο συμφέρον να λάβω θέση, αλλά ούτε και τη διάθεση...και πριν μου την πει κάποιος για διαχωρισμό βορρά-νότου, καλό θα ήταν να ξαναρίξει μια ματιά στις εναπομείναντες σάρκες της πρωτεύουσας...

Anyway, αν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, πρέπει να λύσουμε βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το 95% των νέων παικτών. Το πιο βασικό από αυτά είναι μέχρι που φτάνει το AEG μου. Οι περισσότεροι βλέπουν το μπιλάκι τους να χάνεται στο άπειρο και νομίζουν ότι πάει στα 400 μέτρα...άλλοι πάλι δεν έχουν συναίσθηση πόσο μακριά μπορεί να είναι τα 50 μέτρα (μέτρα 65 βήματα και θα δεις...). Αυτά απλά ορθοθετούν τη βασική παιδεία που πρέπει να διέπει τον νέο παίκτη. Επίσης τροχιά, αέρας, λύση-αρμολόγηση gearbox, κλπ...για να καταλάβει τι είναι αυτό το μαρκούτσι που κραδαίνει...

Προχωράμε;

Εφόσον όλοι έχουμε θεσπίσει κοινά αποδεκτούς κανόνες, γιατί δεν τους καταγράφουμε σε ένα έντυπο, κοινό σε όλα τα fora, με υποχρεωτική φόρμα συμπλήρωσης ερωτήσεων από κάθε ενδιαφερόμενο νέο μέλος, η οποία θα πρέπει να παραδίδεται ηλεκτρονικά σε κάποιον διαχειριστή συμπληρωμένη για αξιολόγηση προτού γίνει κάποιος δεκτός ως ενεργός παίκτης...

...και με αυτό τον τρόπο, αν ο παίκτης γίνει μέλος μιας ομάδας, θα υπάρχει κοινό εκπαιδευτικό υλικό και η ομάδα ως σύνολο θα είναι υπεύθυνη για την τήρηση και τη διδασκαλία του...

...και βέβαια αυτά είναι μόνο η αρχή...αλλά πρέπει από κάπου να ξεκινήσουμε Έλληνες...

Whiskey

Παράθεση από: liongreek στις  17 Mar 2010, 00:16:16 ΠΜ
Αν και γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, ο τόπος κατοικίας μου ανήκει χωροταξικά στα...βόρεια, οπότε λογικά δεν έχω έννομο συμφέρον να λάβω θέση, αλλά ούτε και τη διάθεση...και πριν μου την πει κάποιος για διαχωρισμό βορρά-νότου, καλό θα ήταν να ξαναρίξει μια ματιά στις εναπομείναντες σάρκες της πρωτεύουσας...

Anyway, αν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, πρέπει να λύσουμε βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το 95% των νέων παικτών. Το πιο βασικό από αυτά είναι μέχρι που φτάνει το AEG μου. Οι περισσότεροι βλέπουν το μπιλάκι τους να χάνεται στο άπειρο και νομίζουν ότι πάει στα 400 μέτρα...άλλοι πάλι δεν έχουν συναίσθηση πόσο μακριά μπορεί να είναι τα 50 μέτρα (μέτρα 65 βήματα και θα δεις...). Αυτά απλά ορθοθετούν τη βασική παιδεία που πρέπει να διέπει τον νέο παίκτη. Επίσης τροχιά, αέρας, λύση-αρμολόγηση gearbox, κλπ...για να καταλάβει τι είναι αυτό το μαρκούτσι που κραδαίνει...

Προχωράμε;

Εφόσον όλοι έχουμε θεσπίσει κοινά αποδεκτούς κανόνες, γιατί δεν τους καταγράφουμε σε ένα έντυπο, κοινό σε όλα τα fora, με υποχρεωτική φόρμα συμπλήρωσης ερωτήσεων από κάθε ενδιαφερόμενο νέο μέλος, η οποία θα πρέπει να παραδίδεται ηλεκτρονικά σε κάποιον διαχειριστή συμπληρωμένη για αξιολόγηση προτού γίνει κάποιος δεκτός ως ενεργός παίκτης...

...και με αυτό τον τρόπο, αν ο παίκτης γίνει μέλος μιας ομάδας, θα υπάρχει κοινό εκπαιδευτικό υλικό και η ομάδα ως σύνολο θα είναι υπεύθυνη για την τήρηση και τη διδασκαλία του...

...και βέβαια αυτά είναι μόνο η αρχή...αλλά πρέπει από κάπου να ξεκινήσουμε Έλληνες...

Εννοειται +1 ...

Sniper_Gr

Προχωράμε;

+10000000000000000

Μπορώ εαν θέλετε να κάνω κάτι σε φάση ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου και να το κάνουμε κοινό για όλους σε forum που θα το διαχειρίζεται ένα άτομο απο κάθε ομάδα...
Αλλά θα μπορούν να το βλέπουν όλοι...
Δεν θα μπορούν να γράφουν όλοι για να μην γίνεται χάβρα ιουδαίων και εμείς οι Έλληνες φημιζόμαστε για τέτοια...

Kallistos

@ Teacherdick
@ dash

Μετά το Πάσχα κανονίζεται και ενα one-shot dnd. Δεν ξέρω πότε, αλλά αν συνεχίσουμε να τρωγόμαστε, σα σε κοκορομαχίες, θα το σκεφτω σοβαρά ένα ΣΚ να καλέσω καποιους airsofters που θελουν θα παιξουν ομαδικά, με άμιλα και ειλικρίνεια αντι για bbs να ρίξουμε ζάρια dnd.

Ισως πολλοι να θεωρείσετε το post ασχετο αλλά το ηθικό δίδαγμα είναι ότι εδω είμαστε για να παίξουμε ενα παιχνίδι και να περάσουμε καλά. Και χρειάζονται μόνο λίγα πραματα για να παίξεις.
Ειλικρίνεια, σεβασμός στον φιλο airsofter και ενα οπλάκι.
Αλλά οι "Ελληνάρες", έχουμε καταντήσει να τρωγόμαστε μεταξύ μας ανούσια και ασκοπα, μονο και μόνο για να έχουμε κάτι να ασχολιόμαστε. Ερε Μιζέρια και Φαφλατισμός που μας τρώει. Γιαυτό μας κοροιδέυουν όλοι ξένοι, και έχουμε γινει ρεζίλι παντού.

@ Everyone
Σας περιμένω στο πεδίο να παίξουμε υπεροχα σενάρια. Εχουμε τελειες ιδέες, ας τις υλοποιησουμε.

Φιλικά
Κάλλιστος
Ready... Steady... Fire...!!!

Sniper_Gr

Παράθεση από: Kallistos στις  17 Mar 2010, 00:47:07 ΠΜ
@ Teacherdick
@ dash

Μετά το Πάσχα κανονίζεται και ενα one-shot dnd. Δεν ξέρω πότε, αλλά αν συνεχίσουμε να τρωγόμαστε, σα σε κοκορομαχίες, θα το σκεφτω σοβαρά ένα ΣΚ να καλέσω καποιους airsofters που θελουν θα παιξουν ομαδικά, με άμιλα και ειλικρίνεια αντι για bbs να ρίξουμε ζάρια dnd.

Ισως πολλοι να θεωρείσετε το post ασχετο αλλά το ηθικό δίδαγμα είναι ότι εδω είμαστε για να παίξουμε ενα παιχνίδι και να περάσουμε καλά. Και χρειάζονται μόνο λίγα πραματα για να παίξεις.
Ειλικρίνεια, σεβασμός στον φιλο airsofter και ενα οπλάκι.
Αλλά οι "Ελληνάρες", έχουμε καταντήσει να τρωγόμαστε μεταξύ μας ανούσια και ασκοπα, μονο και μόνο για να έχουμε κάτι να ασχολιόμαστε. Ερε Μιζέρια και Φαφλατισμός που μας τρώει. Γιαυτό μας κοροιδέυουν όλοι ξένοι, και έχουμε γινει ρεζίλι παντού.

@ Everyone
Σας περιμένω στο πεδίο να παίξουμε υπεροχα σενάρια. Εχουμε τελειες ιδέες, ας τις υλοποιησουμε.

Φιλικά
Κάλλιστος
dnd=...????

Θέλω να ρίξω μπίλιες τώρα....

Haroth

Προχωράμε;

+1 φίλε μου, αντε και οι υπόλοιποι ρίχτε ιδέες και τέρμα τα τσαμπουκαλίκια

Kallistos

@ Sniper GR

DnD ειναι τα ακρονύμια του Dungeons and Dragons ενος πολυ εθιστικού επιτραπέζιου φαντασίας που οι παιχτες αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας ενα ορισμένο ρόλο και σενάριο.

Η ομοιότητα με το airsoft ειναι οτι και για αυτό, χρειάζεται fair-play, ειλικρίνεια, σεβασμός και εμπιστοσύνη αναμεσα σε όλους τους παρεβρισκόμενους ετσι ώστε ολοι να διασκεδάσουν.

Αν έχεις απορίες στείλε pm γιατι ειναι ασχετο με το θεμα του airsoft.
Ready... Steady... Fire...!!!