Captains Meeting-eMeeting

Ξεκίνησε από Maleficus, 19 Mar 2010, 15:41:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Maleficus

πήρα την πρωτοβουλία να ανοίξω το θέμα όπως καταλάβατε ;D

το άλλο νήμα έχει καταντήσει άχρηστο και μεγάλο (9 σελίδες) για κάποιοον να το παρακαλοθούσει και επαναλαμβανόμαστε συνεχώς

δεν σημαίνει ότι επειδή το άνοιξα απαιτώ την παρουσία μου στο Meeting-eMeeting και το λέω σε περίπτωση παρεξήγησης απο κάποιο μέλος ...

εμένα με βρίσκει σύμφωνο το teamspeak και θέλω να ρωτήσω τι γίνεται για κάποιον ο οποίος θέλει μόνο να παρακολουθήσει την συζήτηση ...
θα του δωθεί pass και θα του αφαιρεθεί απο τον Admin  το δικαίωμα της ομιλίας?
πρόβλημα που μπορεί να προκύψει είναι τα "ανεβοσκαμπανεβάσματα "   στην ταχύτητα του δικτύου μας τα οποία κόβουν τις φράσεις του πομπού..σαν να μην έχει σήμα το κινητό μας ένα πράγμα

όπως και να έχει όμως η προσωπική επαφή είναι αναντικατάστατη αλλά δεν παίζουν μόνο στην Αθήνα airsoft και σε πολλούς μπορεί να είναι δύσκολο να παρευρεθούν
σε περίπτωση όμως προσωπικής επαφής υπάρχει το πρόβλημα ότι μπορεί να μαζευτούν πολλά άτομα και να υπάρχει "βαβούρα" όπως είχε γίνει στο πρώτο του paintball

come on people lets roll  !!!

mirrage

Δεν πιστεύω ότι θα παίξει σοβαρό θέμα με το teamspeak.
Το χρησιμοποιούσα για χρόνια παίζωντας flightsimulator
και είχε βγει παλικάρι.Απλά αν πάνε να μιλήσουν όλοι μαζί
θα γίνετε μπάχαλο και δεν θα καταλαβαίνετε τπτ.

Sniper_Gr

:( :( :( :( :( :( :(

Τώρα είδα ότι ξεκίνησε θέμα με το e-meeting και τοποθέτησα την άποψη μου στο Airsoft ...Μια νέα αρχή...

Για το TS πάντως και επειδή έχει το led το οποίο ενεργοποιείται μόλις κάποιος μιλήσει μπορεί ο διαχειριστής του Server (και δεν λέω κάποιος άλλος γιατί μπορεί να μην γενικής αποδοχής) να έχει τον ρόλο του συντονιστή της συζήτησης εν ήδη άλλου Ευαγγελάτου...

Πάντως το TS σε καταστάσεις online gaming με πάρα πολλά άτομα και μεγάλη ένταση βγήκε παλικάρι και σε αυτό το συμβάν..
Το vent μπαινοβγαίνει μόνο του και ώρες ώρες σου κάνει τα νεύρα τσατάλια....