Έχω βαρεθεί

Ξεκίνησε από Sniper_Gr, 10 Mar 2010, 17:01:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

CostasV

Παράθεση από: vipergr στις  15 Mar 2010, 22:19:01 ΜΜ
Kαι αφού κάπως εκτονώθηκαν τα νεύρα, μήπως έφτασε η ώρα να κλειδωθεί το παρόν νήμα...?  Τόσες σελίδες είναι δύσκολο να τις παρακολουθήσει κανείς.

Όχι φίλε... δεν εκτονώθηκαν τα νεύρα... βασικά ποτέ δεν ήταν προς εκτόνωση... την πραγματικότητα (οι εμπλεκόμενοι) την γνωρίζαμε πάντα, απλός βρέθηκε ένας φιλοξενούμενος να αρχίσει την κουβέντα και να τα ξαναπούμε για ακόμα μια φορά... ίσος να τα έχουμε ξαναπεί διαφορετικά πρόσωπα... αλλά τα ίδια και τα ίδια λέμε κάθε φορά... ας μην κλειδωθεί το topic.
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Whiskey

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  15 Mar 2010, 22:23:53 ΜΜ
ΜΑ τι λες εγω πειρα  σουβλακια κ μπυρα κ περιμενω  ;D τα επομενα ποστ. 8)

Να'σαι καλα φιλε μου ... νευρικο γελιο με επιασε ;D ;D

StarScream

Να αρχησω με τα ραματα για την δικια μας γουνα (lost) και να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους
οσο αφορα τον Pitbull  εχει φαει και καλο ban  απο την ομαδα και τους αρχηγους (εκτος του Χ απο γενικα) και
δεν ξανα επιασε AEG ΑΠΟ ΤΟΤΕ!!!ΔΕΝ γουσταρω να με κρινουν και να με πιανουν οι ακατανομαστοι στο στομα τους
χωρις να εχω κανει προσωπικα  κατι,και αν εχει καποιος να πει κατι για εμενα ας το πει εδω και με ονομα!!!!(οπως και τα αλλα μελη της ομαδας)
Μην τρελαθουμε τωρα για το Σουνιο ολοι ξερουμε τι εκανε ο Vagblack και θα βγεις να τον
υποστηριξεις απο πανω????ΙΜΑΡΤΟΝ...  "γατος γ@μ@ει γ@τος σκουσει  δηλαδη"?????
Ο δικος μας εκανε μαλακια και την πληρωσε και επιδη καποιος ειναι "παλιος" θα του κανουμε την χαρη???
Οσο για ολα τα αλλα για να μην τα λεω...

Sapper ---->  Αυτη ηταν απαντηση και γεια στα @@ σου
ΤΑS       ---->  Ασχολιαστα αυτα που σας ειπαν...
Fanioles --->  Ακομα μια φορα δημοσια ευχαριστω για την υποστηριξη στο  παιχνιδι στο σουνιο και αυτα που μου ειπες απο PM (τελικα ειναι γ@μ0 τα παιδια)

Sniper_Gr

Παράθεση από: fanioles στις  15 Mar 2010, 20:58:44 ΜΜ
Goodspeed σε παραδέχομαι ρε μπαγάσα. Είσαι μάγκας.   ;)  (και αν δεν ήσουν τόσο ψηλός θα του έμοιαζες του Iznogood οταν αφήνεις το μουσάκι χαχαχ  :P  )

Λεωνίδα...
Για άσε μουσάκι ρε φίλε μυτερό...
Εκτός απο μάγκας που συγχαρητήρια για την παραδοχή που έκανες ανοιχτά μπορεί λόγω ύψους τελικά να επιλέξουμε εσένα για χαλιφη στο χαλιφάτο του airsoft...

Εαν ζούσε ο παππούς μου θα έλεγε...
Ε ρε βρεγμένη σανίδα που μας χρειάζεται....

Goodspeed

Φιλαράκι, άσε και δεν κάνω για χαλίφης. Το αφήνω σε άλλους που έχουν την λάσπη και το ψέμα εύκολα.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Sniper_Gr

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  15 Mar 2010, 22:23:53 ΜΜ
ΜΑ τι λες εγω πειρα  σουβλακια κ μπυρα κ περιμενω  ;D τα επομενα ποστ. 8)

Εγώ πάντως βγήκα και περπάτησα να με χτυπήσει αέρας ανανένωσης...

Θέλω όμως να ζητήσω συγνώμη απο όλους και απο όλους γιατί νοιώθω υπεύθυνος για όλο αυτό το μπάχαλο..
Εγώ τους προβληματισμούς μου , τα παραπονά μου και τις ανησυχίες μου έγραψα και δέχτηκα μέχρι και απειλές ότι εαν βγάλω ονόματα θα έχω κακά ξεμπερδέματα...

Βέβαια ανησύχησα μην με καταραστούν να μου καεί το laptop και έβαλα βαθιά το χέρι στην τσέπη και πήρα UPS (Για USP πήγαινα η Μαρία μου δεν με άφηνε  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D)

Dadias

παιδιά.. η λύση δεν είναι να καθίσουμε πλέον να δούμε ποιος φταίει... αυτά κάνουν και αυτοί στο κτήριο στο σύνταγμα..
χάνουμε το κύριο νόημα.. πρέπει να βρούμε μία λύση για το πρόβλημα μας, δεν είναι πρόβλημα του Dadia ή του Sniper_GR ή του τάδε μόνο, είναι ΟΛΩΝΩΝ ΜΑΣ..!και αν δεν κάτσουμε να βρούμε μια λύση για το πως θα λυθεί όλο αυτό την βάψαμε.. ας αφήσουμε τους εγωισμούς , το παρελθόν δεν πρόκειται να αλλάξει  , μας μένει το παρών και το μέλλον

easy

Αγαπητοί,
Δεν έχω καμια πρόθεση να συμβάλω προσωπικά στη συζήτηση, που πιστεύω ότι περί συζήτησης πρόκειται.
Πράγματι το post το αγνωστου λέει αλήθειες, αλλα το θέμα είναι να μην κολλάμε στο παρελθόν!
Θα αναφερθώ σε μερικά θέματα τα οποια έχουν γίνει στο παρελθόν και στα οποια έχει πρωταγωνίστησε η RG also known as SD, Silent death.
1. Συμβάν με marksman. Το συγκεκριμένο παλικάρι το πέτυχε η RG και το έκανε θέμα σε παιχνίδι στο σούνιο στην Villa πριν κανενα χρονο.
Ο sapper καλώς την προσέγγισε και υπστήριξε τον συμπαίχτη του και το δικαιολόγησε ότι μπορεί να μην το κατάλαβε το bb γιατί φορούσε κανονικό kevlar. Αυτό ειπώθηκε ξεκάθαρα και καλώς η κακώς έμεινε στην ιστορία διότι ήταν αρκετός κόσμος που το άκουσε.
2. Όσο για την Aθηνα, μονο μια φορα έχουμε παίξει με την συγκεκριμένη κοπέλα στην ελευσίνα και ήμασταν στην ίδια ομάδα.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έπιασαν κάποιοι την RG και της είπε πως την πέτυχανε!
Και μετά από νεύρα και αρκετή συζήτηση, αποδεικτικέ ότι στο τέλος ήταν άλλη κοπέλα γιατί και η RG την ώρα που έγιναν αυτά που περιέγραφαν ήταν αλλου και με άλλους (άλλο βασίλη καραφλό παρέα).
Όπως και να έχει, οι παρεξηγήσει περί αθανασίας πρέπει να λύνονται επί τόπου. Στην περίπτση εκείνη της ελευσίνας οι Ghost Recon είναι αποχωρήσει νωρίτερα από το πεδίο!
Πέρα από αυτά δεν μπαίνω σε διαδικασίες ποιος έκανε τι και ποτε. Όσοι μας ξέρουν, ξέρουν ότι είμαστε προσβάσιμοι και γουστάρουμε να λύνουμε τις διαφορες μας επί τόπου. Δεν ξέρω εάν είμαστε παλιοί η νέοι αλλα Γουστάρουμε να παίζουμε airsoft.
Τα υπόλοιπα τα αφηνω σε εσάς...

EDIT Sorry, αλλα επειδή τώρα όπου το ξαναδιάβασα το post με την Αθηνα, δεν θέλω να παρεξηγηθούμε, αυτό που ήθελα να θίξω είναι πως αυτοί που προσέγγισαν την RG έπρεπε να προσεγγίσουν και την Αθηνα ώστε να επιλυθούν όλα!
Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με κανένα μέλος καμιας ομάδας, και να είχαμε να είσαστε σίγουροι ότι θα το ξέρατε!

Sniper_Gr

O φίλος EASY όταν εννοεί τα υπόλοιπα τα αφήνει σε εμάς εννοεί φαντάζομαι προβατίνες .....χοιρινά....τζατζίκια....και λοιπά εδέσματα.....

Σκηνικό πάντως που ήμουν μπροστά στο παιχνίδι μας μια μπίλια έφαγε η SD και δήλωσε out αμέσως...
Ο άλλος συνέχιζε να ρίχνει μέχρι που του έριξα και εγώ....Το βρισίδι του ....και ήρθε στα ίσια του....

ROOKIEJO

Παράθεση από: Dadias στις  15 Mar 2010, 23:28:17 ΜΜ
παιδιά.. η λύση δεν είναι να καθίσουμε πλέον να δούμε ποιος φταίει... αυτά κάνουν και αυτοί στο κτήριο στο σύνταγμα..
χάνουμε το κύριο νόημα.. πρέπει να βρούμε μία λύση για το πρόβλημα μας, δεν είναι πρόβλημα του Dadia ή του Sniper_GR ή του τάδε μόνο, είναι ΟΛΩΝΩΝ ΜΑΣ..!και αν δεν κάτσουμε να βρούμε μια λύση για το πως θα λυθεί όλο αυτό την βάψαμε.. ας αφήσουμε τους εγωισμούς , το παρελθόν δεν πρόκειται να αλλάξει  , μας μένει το παρών και το μέλλον
αν καταφερναμε να αγαπουσαν και να ταιριαζουν ολοι με ολους μαλλον απο αλλο πλανητη θα ειμασταν.
το προβλημα ηταν ειναι και θα ειναι ποιος παει τον αλλον η οχι .
αν σε παω υποστηριζω την αποψη σου αν δεν σε παω σου επιτιθομαι.

ApocalypseNow

Για αρχη λοιπον, να ζητησω κι εγω συγνωμη από οσους τους κουρασα, ασχετα αν τους προειδοποιησα. Κατά δευτερον, ειπα ότι θα αποκαλυφθω. Εν καιρο... Δεν ειπα δεν θα σας πω ποτε, καποιοι βολεύτηκαν με αυτό όμως. Δεν πειραζει.  Δεν περιμενα να αλλαξω πραγματα που δεν εχουν αλλαξει τα τελευταια δυο χρονια. Ηθελα μονο να δω καποια πραγματα και τα ειδα.
Πιο πανω εγραψα,
Παράθεση από: ApocalypseNow Αν δεν ξερεις που να πεταξεις λασπη, εισαι αναγκασμενος να απαντησεις απ'ευθειας στις κατηγοριες με στοιχεια και όχι να αναλωνεσαι σε παραμυθια που θα πρεπει να πλασεις για το ατομο που μιλαει.

Υπηρχε και τριτη εκδοχη, 3 σελιδες βρισιδι στον κανενα!!!! Και ουσια, ΜΗΔΕΝ. Οσοι καταλαβαν, καταλαβαν. Δεν θα τους σερβιρω την γνωμη μου να την κανουν σημαια εναντια σε κανεναν. Οποιος θελει, βλεπει ότι θελει και πρατει κατά το δοκουν. Πιθανων να εκανα καποια λαθακια, αλλα ποτε δεν διεκδηκησα και το αλαθητο, όπως ισως καποιοι αλλοι, ο Παπας, ο Μπους κλπ κλπ.
Το αν επραξα σωστα με αυτό το ποστακι, κρινετε το εσεις. Το εκανα επιδη δεν με ενδιαφερει, ουτε η ασφαλεια του καθενα, ουτε αν θα χασετε την Κυριακη σας, ουτε αν θα συναντηθουμε ποτε σε καπιο πεδιο χαρουμενοι και να ξεσκισουμε τις σαρκες καμιας προβατινας στα καρβουνα. Το εκανα επιδη μου αρεσει μετα από κάθε παιχνιδι, να ξεσκιζουμε (πισω από ένα πληκτρολογιο) ο ενας τις σαρκες του αλλου, αφου εχουμε χασει την Κυριακη μας, πηγαινοντας στο γηπεδο να σφαξουμε τους εχθρους της απεναντι ομαδας... Στο γηπεδο??? Λαθος, στο πεδιο ηθελα να πω. Αν και τελευταια, βλεπω οτι το ιδιο είναι.
Εγινα μισητος από αρκετους, δεν πειραζει, τωρα που θα μαθουν το ονομα μου, θα δουν ότι ημουν ηδη τοσο καιρο. Απλα τους εδωσα πραγματικο λογο να λενε πλεον. Μην πανε τσαμπα τοσες καταρες...
Όταν κανετε μια ευχη, να προσεχετε τι ευχεστε...
Παράθεση από: jumbo Κανενα ονομα ή εστω κανενα nick name θα δουμε; γιατι καποια στιγμη θα πρεπει να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους σε πραγματικη βαση και οχι σε υποθετικη.....
Εκδρομε, ελπιζω να μην ζεσταθηκε η μπυρα τοση ωρα αναμονη!!!
Αυτά λοιπον, ειχα να πω, πειτε ότι θελετε και θαφτε με, με την ησυχια σας δεν προκειτε να αντικρουσω τιποτα. Ειμαι ενοχος για όλα. Τα αποδεχομαι προκαταβολικα. Αν είναι να φτιαξει η κατασταση, ΝΑΙ. ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ.
Καλο βραδυ.
Χελιστας, ακα Γιωργος Μπερεβεσκος.

Υ.Γ.
Ως σωστος προβοκατορας, εδρασα μονος. Η ομαδα μου δεν ηξερε κατι.
Οσοι με ξερουν το καταλαβαινουν...

Leonardo-Swordfish

Άντε......

Από τον τρόπο γραφής και τα ορθογραφικά σου λαθη η ταυτότητα σου έγινε γνωστή ( O Goodspeed) σε ανακάλυψε βασικά.....
γιατί μπορεί να είναι ιδιόρυθμος χαρακτήρας...αλλα είναι και έξυπνος.

Συγχαρητήρια...μόλις πέρασες το στάδιο της εφηβίας.
Και μη περιμένεις από μενα να σου δώσω τα "Ευ" επειδή μας ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ ποιός είσαι.....

Αν θυμάσαι Γιωργάκη...γιατι μόνο Γιωργάκη μπορώ να σε αποκαλέσω τώρα....
Σε κάτι καυστικά ποστ που είχες αναρτήσει στο HellasAirsoft...AN θυμάσαι....αν..λέω....
είχα γραψει οτί : Εσένα δε σε φοβάμαι και σε εμπιστεύομαι....( το θυμασε..??)

Μετά την αψυχολόγητη σου παιδική πράξη με λυπησες βαθύτατα. Μολλον δε λυπηθηκα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ!!!

Τωρα τα υπόλοιπα ειναι περιττα....

Δε με ενδιαφέρει τι θα πουν και πως θα σε στηριξουν οι φίλοι σου...Πραγματικά...ουτε εάν είσαι καλός η κακός παίκτης
του Airsoft..παλίος ή νέος.............................

Ειλικρινά Λυπάμαι....

Airsoft.=Αυστηρά +18

Καλά και ασφαλή Παιχνίδια να έχεις !!

Το θέμα για μένα Έληξε!!!!
ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!

MARKSMAN

Παράθεση από: easy στις  15 Mar 2010, 23:36:51 ΜΜ
Αγαπητοί,
Δεν έχω καμια πρόθεση να συμβάλω προσωπικά στη συζήτηση, που πιστεύω ότι περί συζήτησης πρόκειται.
Πράγματι το post το αγνωστου λέει αλήθειες, αλλα το θέμα είναι να μην κολλάμε στο παρελθόν!
Θα αναφερθώ σε μερικά θέματα τα οποια έχουν γίνει στο παρελθόν και στα οποια έχει πρωταγωνίστησε η RG also known as SD, Silent death.
1. Συμβάν με marksman. Το συγκεκριμένο παλικάρι το πέτυχε η RG και το έκανε θέμα σε παιχνίδι στο σούνιο στην Villa πριν κανενα χρονο.
Ο sapper καλώς την προσέγγισε και υπστήριξε τον συμπαίχτη του και το δικαιολόγησε ότι μπορεί να μην το κατάλαβε το bb γιατί φορούσε κανονικό kevlar. Αυτό ειπώθηκε ξεκάθαρα και καλώς η κακώς έμεινε στην ιστορία διότι ήταν αρκετός κόσμος που το άκουσε.
2. Όσο για την Aθηνα, μονο μια φορα έχουμε παίξει με την συγκεκριμένη κοπέλα στην ελευσίνα και ήμασταν στην ίδια ομάδα.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έπιασαν κάποιοι την RG και της είπε πως την πέτυχανε!
Και μετά από νεύρα και αρκετή συζήτηση, αποδεικτικέ ότι στο τέλος ήταν άλλη κοπέλα γιατί και η RG την ώρα που έγιναν αυτά που περιέγραφαν ήταν αλλου και με άλλους (άλλο βασίλη καραφλό παρέα).
Όπως και να έχει, οι παρεξηγήσει περί αθανασίας πρέπει να λύνονται επί τόπου. Στην περίπτση εκείνη της ελευσίνας οι Ghost Recon είναι αποχωρήσει νωρίτερα από το πεδίο!
Πέρα από αυτά δεν μπαίνω σε διαδικασίες ποιος έκανε τι και ποτε. Όσοι μας ξέρουν, ξέρουν ότι είμαστε προσβάσιμοι και γουστάρουμε να λύνουμε τις διαφορες μας επί τόπου. Δεν ξέρω εάν είμαστε παλιοί η νέοι αλλα Γουστάρουμε να παίζουμε airsoft.
Τα υπόλοιπα τα αφηνω σε εσάς...

EDIT Sorry, αλλα επειδή τώρα όπου το ξαναδιάβασα το post με την Αθηνα, δεν θέλω να παρεξηγηθούμε, αυτό που ήθελα να θίξω είναι πως αυτοί που προσέγγισαν την RG έπρεπε να προσεγγίσουν και την Αθηνα ώστε να επιλυθούν όλα!
Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με κανένα μέλος καμιας ομάδας, και να είχαμε να είσαστε σίγουροι ότι θα το ξέρατε!
Και ναι το τρίπτυχο εξιχνιάστηκε... βρήκαμε και το κράνος Sapper καλά σου έλεγα ότι για αυτό θα λένε :D
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Easy για την παρέμβαση του και επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του προσθέτοντας και αν είμαι κάπου λάθος ας με διορθώσει ότι...
Όντος πριν από ένα χρόνο+ στο Belbedere είχαμε μια διαμάχη με την Silent Death για ένα Kill που μου καταλόγισε ενώ εγώ δεν το αισθάνθηκα η άκουσα, το κράνος μου ήταν πραγματικό Kevlar PASGT1 με καλύμματα και χίλια δυο τσιμπράγκαλα πάνω σαν περίπτερο έτσι για να γουστάρουμε παπάντζα :) μπορεί και να με χτύπησε το συζητήσαμε και λύθηκε επιτόπου πίστευα.
Ο Sapper λειτούργησε σαν αποσβεστήρας μιας και είναι ο ποιο δύσπιστος που έχω δει στον πλανήτη για τα πάντα, εξήγησε ότι ίσος λόγο του ότι δεν είναι τσίγκινο η πλαστικό παρελάσεως που κουδουνίζουν να μην το κατάλαβα και μερικοί το πήραν το μεταποίησαν και έβαλαν και την σάλτσα ότι απάντησα στην κοπελιά ότι επειδή είναι Kevlar δεν μετράει το Kill γιατί στην πραγματικότητα δεν θα ήταν Kill και άλλες αρλούμπες.
Επειδή γνωριζω οτι στην πραγματικότητα από τέτοια απόσταση θα ήμουν νεκρός τέτοια φόλα δεν θα έλεγα στην κοπέλα, μπορεί να είναι γυναίκα αλλά δεν είναι άσχετη.

Ευχαριστώ Easy για την παρέμβαση και που τα είπες ακριβός όπως έγιναν.

Χαιρετισμοί !!! πρώιν Αθάνατος: Αντρέας ακα Marksman.  :)

Firestriker

Nα εισαι καλα συνχομπυστα Γιωργη και για τα οσα καλα λογια ειπες και για την "LOST  INFANTRY  DIVISION"!!!... Kαι να σκεφτεις οτι εσυ (αλλα και αλλα 2-3 παιδια απο τους "HELL RECKIES"), ησουν που μας εδινες τις ευχες σου και προφορικα και ποσταρισμενα, τοτε που ξεκινουσα μαζι με τον φιλο μου τον "MELAS",  τον πρωτο πυρηνα της ομαδας!!!....Καλα περναγαμε τοτε στα ολιγομελη παιχνιδια στο hotel....καλαμπουρι και χαβαλες.....Τι να κανουμε Γιωργη...απο τοτε περασαν μηνες....αυξηθηκαν τα μελη...φτασαμε σχεδον 25 μελη....δεν μας ξανασυναντησες απο τον περασμενο Ιουνιο.....δεν μας θυμοσουν....μας ξεχασες (δεν ετρωγες πολλα καροτα φαινεται το καλοκαιρι και το φθινοπωρο)....και μας πεταξες και λασπη με χολη....Αλλα εμεις ειμαστε καλοπροαιρετοι και χαβαλεδες....αλλα μονον με τους καλους.....Δωσε χρημα για το καθαριστηριο τωρα....Γιαννης....
α) Ο θεος να σε φυλαει απο τυφλου ραβδι και απο κουτσου γ......σι!
β) Ο κουφος και ο κλανιαρης πανε διπλα στα νταουλια!

SAPPER

@ Helistas κρίμα γιατί το μεσημέρι έλαβα διαβεβαίωση από την ομάδα σου ότι δεν έχουν σχέση οι Hell Reckies με τον ApocalypseNow για να σταματήσω την επίθεση μου αλλά τελικά σωστά υπολόγισα, είσαι μοναδικός όταν γράφεις.
Ένα πράγμα που έλεγα πάντα ήταν το γοριλάκι που τα λέει χύμα. Αλλά ρε φίλε τα έλεγες επώνυμα και δεν τράβαγα ζόρι παρότι ξεκινήσαμε με τσακωμό αλλά μετά που γνωριστήκαμε γίναμε φίλοι πίστεψα και μιλούσαμε χύμα.
Δεν ξέρω αν στο Hellas Airsoft αισθανόσουν ασφαλής όταν έγραφες αλλά εδώ δεν χρειαζόταν να γράψεις ανώνυμα δεν μπανάρουμε τόσο εύκολα εμείς.

Ήθελες ονόματα αν αναφέρεσαι σε μένα τα είπα, μπροστά ήσουν στο πεδίο και το ξανά είπα στον Spaniard και τον Vag Black όταν ήρθαν να μιλήσουμε στο μαγαζί.

Μας χρεώνεις για αθανασίες ? ευτυχώς δεν μας χρέωσες την αρβύλα  ;D αλλά το κράνος ? πριν υιοθετήσεις μια ιστορία (ξέρεις τι γίνετε με το χαλασμένο τηλέφωνο) έλα και πες μου ρε Βασίλη είναι αλήθεια αυτό με το κράνος η αυτό με το γιλέκο ? ότι ακούς δηλαδή το μεταφέρεις ?
Ευτυχώς που μίλησε ο Easy και ξεκαθάρισαν μερικά πράγματα που και εσένα παρέσυραν αυτοί που μιλάνε από πίσω, για αυτό λέω πάντα εκείνη την στιγμή όλα.

Κάτι άλλο ποτέ δεν ζητήσαμε να παίξουμε μαζί σας, μόνοι μας αποτραβηχτήκαμε από το Hotel με αυτά που ακούγαμε να λένε ο ένας πίσω από την πλάτη του άλλου.
Ποτέ δεν είχαμε ανάγκη κανένα σας για να παίξουμε, και εμείς κάναμε τα prive μας και τα public μας και κανένα πρόβλημα και πάλι φίλοι.

Εγώ ήμουν αυτός που μπροστά σε όλους μετά από παιχνίδι σε ταβέρνα στον Ρώσσο είπα παιδιά δεν μπορείτε να είστε φίλοι με το ζόρι, και με το ζόρι να παίξετε στα μέρη τους, δεν σας γουστάρουν υπάρχουν και αλλού πεδία χέστηκε και η φοράδα, και έφερα ένα παράδειγμα με τις αλάνες παλιά στις γειτονίες, μπροστά ήταν πολλοί πχ Rookiejo, Leonardo, Zinza, κλπ.

Ήθελα να σου ρίξω τέτοια μπινελίκια που δεν φαντάζεσαι στην αρχή, αλλά ρε φίλε με στεναχώρησες τόσο πολύ που μιλάω λες και απολογούμαι, αυτό το post το παλεύω πόσες ώρες... μου έχεις γαμ....η την ψυχολογία. δεν το περίμενα από εσένα.

Καληνύχτα σε όλους.

Sniper_Gr

Μετά απο την εμφάνιση του Γιώργου στο θέμα του Apocalypse Now δεν ξέρω εαν πρέπει να απαντήσω και εαν απαντήσω τι πρέπει αν γράψω...
Είμαστε φίλοι και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα και δεν πρόκειται να αλλάξει...
Είμαι σίγουρος πως έδρασε μόνος του και χωρίς τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του να γνωρίζουν τίποτα απολύτως αλλά προβληματίζομαι...

Προβληματίζομαι για αυτό και ξαναδιάβασα το αρχικό του μνμ και δεν ξέρω τι να πιστέψω κ τι όχι , θέλω όμως να πιστεύω (και δεν θα το αφήσω ασχολίαστο) ότι κάτι συμβαίνει εκεί στην Αττική.
Τι συμβαίνει το ξέρεις μόνο εσύ φίλε Αθηναίε παίχτη σε όποια ομάδα και εαν ανήκεις και μόνο εσύ ξέρεις πως μπορείς να το αντιμετωπίσεις και να το διορθώσεις για να πάμε όλοι μπροστά.
Λέω όλοι μας γιατί η Αθήνα κακά τα ψέμματα αποτελεί βαρόμετρο για την Ελληνική κοινότητα Αεροσφαίρισης.

Δεν μπορεί ο Γιώργος να λέει σε όλα ψέμματα ρε παιδιά...
Δεν ήμουν μπροστά σε τίποτα απο όσα αναφέρονται αλλά όπου υπάρχει καπνός συνήθως υπάρχει φωτιά...

Κλείνω λέγοντας ότι λέω πάντα σε όσους τολμούν και κάνουν κάτι που δεν το περιμένεις...
Γιώργο απο εμένα συγχαρητήρια που εμφανίστηκες με ονοματεπώνυμο

Στο συγκεκριμένο μνμ δεν θα ξαναποστάρω γιατί θεωρώ ότι δεν έχω να συμβάλω σε κάτι άλλο...

Βαγγέλης Κοντογεώργος

Teacherdick

Ααααχχχχχχχχχχ.....................
Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.Έχει καταντήσει το topic σαν θέμα σε μεσημεριανή εκπομπή, όπου βγαίνουν οι "αντίδικοι" να ξεκατηνιαστούν.Αν το σκεφτείτε, αυτό ακριβώς κάνετε...Κάποιος χτυπήθηκε στο κράνος και δε βγήκε, άλλος τον έξησε το μπιλάκι στο μανίκι, άλλος έκανε κωλοτούμπες..............Sorry για την έκφραση, αλλά " χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί" που λέει και ο σοφός λαός!!!Ό,τι έγινε έγινε.Όποιος έκανε λάθος ας μάθει απο αυτό και ας μην το επαναλάβει.Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε απο εδώ και πέρα...Αν και δυστυχώς, δε βλέπω να υπάρχει λύση.Μου φαίνεται ότι οι "παλιοί" έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα και μάχωνται για το ποιός θα πάρει με το μέρος του τους πιο πολλούς νέους.Ειλικρινά, μου μοιάζεται σαν τα Taanari και τα Baatezu ( όσοι ασχολείστε και με το AD&D θα καταλάβετε), που πολεμούν ασταμάτητα για τις ψυχές των θνητών( στην περίπτωσή μας των νέων παιχτών).

Σκεφτείτε το λίγο παιδιά.......Είναι κρίμα να έχουνμε αυτή την εικόνα σαν κοινώτητα ( που θέλουμε να λεγώμαστε).Συγνώμη αν θίγω ή στενοχορώ κάποιους απο εσάς.Δεν έχω προσωπικά με κανέναν και δε θα πάρω κανενός το μέρος.Λέω απλά τη γνώμη μου σαν νέος στο χώρο.

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.................................................Κώστας Δασκαλόπουλος
Si Vis Pacem, Para Bellum.

ZINJA

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!......................................

Τελος δε γραφω παια σε αυτο νο νυμα και ουτε δινω συνεχεια!
τελικα πρεπει να προσεχεις σε ποιους μηλας και τι λες! ;) ;) ;) ;)
δε πειραζει απο δω και μπρος θα ειμαι ποιο προσεχτικος! ;)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

mirrage

Παράθεση από: Sniper_Gr στις  16 Mar 2010, 10:38:20 ΠΜ

Προβληματίζομαι για αυτό και ξαναδιάβασα το αρχικό του μνμ και δεν ξέρω τι να πιστέψω κ τι όχι , θέλω όμως να πιστεύω (και δεν θα το αφήσω ασχολίαστο) ότι κάτι συμβαίνει εκεί στην Αττική.

Φταίει το νερό....

the FiXXXeR

@Helistas  ???
@Fanioles  ???
Fanioles   : Το χαρακτηρισμό Isnogood τον είχα πει εγώ, όχι συγκεκριμένα στον Goodspeed αλλά σε όλη την ομάδα γιατί αυτό μου έβγαζαν. (για τη multicam και για διάφορα άλλα).
Δηλαδή τώρα τι σου βγάζουμε ;

Τώρα λοιπόν που ήρθαν σε σύνοδο οι πλανήτες με το Α΄ Κενταύρου και  ήρθε το πλήρωμα των καιρών και επιτέλους αποκαλύφθηκες μπορώ να σου πω ότι δεν έχω ιδέα για το ποιος είσαι και νομίζω ότι ούτε θέλω να ξέρω.

Το μόνο που θα ήθελα πολύ να μάθω είναι που διάολο ξέρεις εσύ και μερικοί άλλοι που λέγατε για την ΤΑΣ και τα χαλιφάτα και τους νταϊφάδες, τι σκεφτόμουν εγώ και πόσο μάλλον τι έκανα. Με ξέρεις ; Έχουμε μιλήσει ποτέ μαζί ; Γιατί λέγοντας ΤΑΣ,σε όσα αναφέρεις, περιλαμβάνομαι και εγώ.

Και εγώ ούτε αρχηγιλίκια θέλω, ούτε εξουσίες στην ομάδα μου και στις υπόλοιπες, ούτε να βγάζω παιχνίδια ούτε να βγάζω νέους κανονισμούς. Θέλω να έρχομαι να παίζω ένα κωλοπαιχνίδι με τους κανονισμούς που υπάρχουν και στα παπάρια μου αν δεν μου μιλάει και κανείς. Δεν θέλω εξουσίες. Αν η multicam που φοράμε σαν ομάδα σημαίνει κάποια εξουσία πείτε το μου να τη βγάλω.