!!SOS!! ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Ξεκίνησε από vipergr, 22 Νοε 2009, 18:07:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

φιλοι μου μπορουμε να στειλουμε μια αγγελια σε μια εκπομπη στο σκαι το ΠΑΡΑΤΡΙΧΑ αν το εχετε ακουστα.τους στελνετε  ενα e-mail με εικονα απο το google earth μαζι με τα σκυλια σε εικονα και σας το[την αγγελια] βγαζουν στην επομενη εκπομπη [ετσι εχω ακουσει τουλαχιστον παντος σιγουρα καποια στιγμη θα το βγαλουν]  και ειναι ΔΩΡΕΑΝ!!!μπορειτε να δειτε το e-mail τους καθε παρασκευη στις 2 το μεσημερι στο σκαι ;) ;)

Powerplant

Φίλε μου είχε μπει αγγελία από τον Stovell και τον είχαν πάρει 2-3 άτομα τηλέφωνο. Και οι 3 όμως ενώ τους είχαμε πει ότι θα τους τα πάμε στην πόρτα τους άλλαξαν γνώμη και δεν απαντούσαν ούτε στα κινητά. Και άλλα παιδιά έκαναν κάποιες κινήσεις αλλά τζίφος. Συνεχίζουμε να το παλεύουμε και οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.
Φωτογραφίες τους έχει στο παρακάτω link για όποιον μπορεί και θέλει να κάνει κάποια κίνηση για να βρουν ένα μόνιμο σπίτι:

http://s843.photobucket.com/albums/zz351/powerplantmaster/

Απλά ζητάω όσο είναι εκει πάνω τα καλόποιδα να σεβαστούν τα σκυλάκια και όσους τα φροντίζουμε.

φιλε μονο και βρω αυτους που το εκαναν θα παρω καμια βαριοπουλα και θα τους σπασω τα κεφαλια γιατι πριν λιγα χρονια ειχα με εναν φιλο μου ενα κουταβακι και κατι  μ@@@@@ς εριξαν μια πετρα και χτυπησαν το κουταβακι στο κεφαλι.το πηγαμε στο κτηνιατριο αλλα απεβιωσε γιατι το τραυμα ηταν μεγαλο.θα κανω και εγω οτι μπορω και θα ψαξω να βρω ανθρωπους που ενδιαφεροντε μηπως ξερεις τι ρατσα ειναι???.

jumbo

Παράθεση από: powerplantmaster στις  31 Δεκ 2009, 14:17:37 ΜΜ
Η Μόνικα (μαύρη) και η Τζούλια (άσπρη) ταϊστικαν μέχρι σκασμού και σήμερα. Πήραν και τα χάπια τους για τα κοιλιακά τους και την έπεσαν στον ήλιο. Εγώ θα μπορέσω να ανέβω Κυριακή οπότε αν κανένας φίλος θα μπορούσε να ανέβει στο ενδιάμεσο, θα του ήμουν υπόχρεος. Έχει κροκέτες οπότε μόνο νερό να έχει μαζί του
Δυστυχώς πάλι οι γνωστοί "κομμάντο" που ανεβαίνουν για να "εξασκηθούν", έβγαλαν τα κομπλεξιλίκια τους στα πιάτα αφού τα χρησιμοποιήσαν για στόχους. Επειδή εξασκούν και κάτι άλλο πολύ καιρό μόνοι τους και έχουν γίνει πολύ καλοί σε αυτό αποφάσισαν να μας δείξουν τις επιδόσεις τους! Μπράβο είστε άριστοι! Χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες χειροπρακτικής!!
Και επειδή δεν βλέπω φως στο τούνελ να το σταματήσουν και επειδή στην τελική τα πιάτα τα πλήρωσαν κάποιοι και συνεπώς περουσία κάποιου που την καταστρέφουν ενημερώνω ότι αν συνεχίσει το ίδιο κόλπο έχω καταγράψει τις πινακίδες των αυτοκινήτων των "παληκαριών" και θα τους περιμένω στο επόμενο παιχνίδι ή "εκπαίδευσή" για να μου δείξουν πόσο βελτιώθηκαν στην "σκοποβολή". Δεν σας απειλώ βρε, απλά ενδιαφέρομαι για την προοδό σας!

ΣΗΜ: Το παραπάνω θα βγει σε όλα τα fora.

υπολογιζε και το δικο μου κοντακι αν χρειαστει...αν τους ξερουμε ομως γιατι να μην πουμε δημοσιως τα ονοματα τους;
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

μην ανησυχεις φιλε εμενα υπολογιστε την βαριοπουλα μου θα τους τα κανω τα αεροβολα τους χαλκομανια >:( >:( >:( >:(ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ >:( >:( >:( >:( >:(

morfeus1712

Παράθεση από: avatar στις  31 Δεκ 2009, 16:59:25 ΜΜ
μην ανησυχεις φιλε εμενα υπολογιστε την βαριοπουλα μου θα τους τα κανω τα αεροβολα τους χαλκομανια >:( >:( >:( >:(ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ >:( >:( >:( >:( >:(

ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ 2 G18 ΜΑΖΙ .... ΑΜΑ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΛ.....ΤΕ   ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ !!!!!!!!!    ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΤΩΝ 100 !!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΘΗΒΟΛΑ !!!   σορρυ για τα κεφαλαια  αλλα την τελευταια φορα που πηγα μιας και ηθελα να ριξω μερικες πηρα 2-3 ατιμα μπουκαλακια απο κατω τα εβαλα πανω σε αλλα 2-3 παραθυρα και εκανα τον χαβαλε μου !!! τοσσα αντικειμενα εχει ο χωρος δεν ειναι νοσοκομειο εγκαταλελειμενη βαση ειναι μεχρι και λαστιχα απο τροχους εχει !!!!  στα σκυλια βρισκουν?? και τα πιατακια τους   ???  και δεν αποκλειεται να την εχει φαει καποιο απο τα 2 ... ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ !!! μαλλον θα περασω μια βολτα το σαββατο ... θα ξαναενημερωσω!!

Και μια ερωτηση και θελω απαντηση μην κανω κατι που δεν πρεπει ... Να βαλω ενα μεγαλο σημειωμα ??? ΝΑ Το βλεπουν τουλαχιστων αυτα τα Χ-Ψ επιηκως Ζωα ??

Powerplant

@jumbo
Ονόματα δεν ξέρω αλλά θα μάθω όταν θα τους ξαναδώ. Απλά σημείωσα πινακίδες αυτοκινήτων και τους το φυλάω έκπληξη. Τους ζήτησα να σταματήσουν αλλά συνεχίζουν προφανώς επίτηδες. Έιχα μια υπόνοια να μην μπαίνουν σε αυτό το φορουμ και στο άλλο το σχετικό θέμα είχε κλεδωθεί για να το αναρτήσω και εκεί. Τώρα που ανέβηκε πάλι δεν είδα κάποια κίνηση. Οι τύποι είναι αμετανόητοι.

@avatar
Δεν ξέρω τι ράτσα είναι φίλε μου. Μαλλιαρά κοπριτάκια με τσαγανό, παιχνιδιάρικα και υπάκουα (εκτός της ώρας φαγητού!  ;D) ότι πρέπει για τσοπάνηδες ή φύλακες σε κανένα εργοστάσιο  αλλά και για σπίτι με αυλή.

@morfeus1712
Ρε συ τα άτομα είναι τελείως μ.....ς! Βλέπουν 2 σκυλάκια, πιάτα με φαγητό, κουβά με νερό και τα χτυπάνε ή τα σπάνε. Διαβάζουν ότι κάποιοι ασχολούνται με αυτά και παρόλα αυτά συνεχίζουν. Πιστεύεις ότι δεν ξέρουν; Ξέρουν. Και σου λέω τα πρώτα πιάτα δεν κατάλαβαν λόγω χαμηλής νοημοσύνης. Όταν στο καπάκι βλέπουν καινούργια πάλι δεν κατάλαβαν; Πιστεύεις ότι δεν διαβάζουν fora; Διαβάζουν. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και κάποιοι που το θεωρούν πολύ ασήμαντο να υπάρχουν άτομα με τέτοιες συμπεριφορές στο χώρο μας τις υποθάλπτουν αρκεί να κάνουν ότι τους λένε και να τους γλύφουν στα fora. Δεν΄καταλαβαίνουν ότι τέτοια άτομα είναι επίφοβοι και για να μας ξαναεκθέσουν;Πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν άτομα που ξέρουν ποιοι είναι αυτοί; Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν είναι στη απο εδώ πλευρά (Β' Εθνική). Είναι τουλάχιστον περίεργο όταν έγινε 1η φορά η λαλακία κλείδωσε και το θέμα κάπου αλλού.

dash

Η Μόνικα (μαύρη) και η Τζούλια (άσπρη) ταϊστικαν μέχρι σκασμού και σήμερα. Πήραν και τα χάπια τους για τα κοιλιακά τους και την έπεσαν στον ήλιο. Εγώ θα μπορέσω να ανέβω Κυριακή οπότε αν κανένας φίλος θα μπορούσε να ανέβει στο ενδιάμεσο, θα του ήμουν υπόχρεος. Έχει κροκέτες οπότε μόνο νερό να έχει μαζί του
Δυστυχώς πάλι οι γνωστοί "κομμάντο" που ανεβαίνουν για να "εξασκηθούν", έβγαλαν τα κομπλεξιλίκια τους στα πιάτα αφού τα χρησιμοποιήσαν για στόχους. Επειδή εξασκούν και κάτι άλλο πολύ καιρό μόνοι τους και έχουν γίνει πολύ καλοί σε αυτό αποφάσισαν να μας δείξουν τις επιδόσεις τους! Μπράβο είστε άριστοι! Χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες χειροπρακτικής!!
Και επειδή δεν βλέπω φως στο τούνελ να το σταματήσουν και επειδή στην τελική τα πιάτα τα πλήρωσαν κάποιοι και συνεπώς περουσία κάποιου που την καταστρέφουν ενημερώνω ότι αν συνεχίσει το ίδιο κόλπο έχω καταγράψει τις πινακίδες των αυτοκινήτων των "παληκαριών" και θα τους περιμένω στο επόμενο παιχνίδι ή "εκπαίδευσή" για να μου δείξουν πόσο βελτιώθηκαν στην "σκοποβολή". Δεν σας απειλώ βρε, απλά ενδιαφέρομαι για την προοδό σας!

οταν φωτογραφισες τις πινακιδες του ειδες?τους αναγνωριζεις απο καποιο public ?

Powerplant

Οχι φίλε μου Dash, αν και το ένα αυτοκίνητο νομίζω ότι το έχω ξαναδεί γιατί είναι και από τα ακριβά αλλά δεν είμαι σίγουρος. Έχω κάποια υποψία για το ποιος είναι. Θα δείξει.

morfeus1712

Παράθεση από: powerplantmaster στις  31 Δεκ 2009, 21:13:31 ΜΜ
Οχι φίλε μου Dash, αν και το ένα αυτοκίνητο νομίζω ότι το έχω ξαναδεί γιατί είναι και από τα ακριβά αλλά δεν είμαι σίγουρος. Έχω κάποια υποψία για το ποιος είναι. Θα δείξει.

ενα θαλλασι celica του '96 ειναι δικο μου παντως  ;D δεν νομιζω να με εχετε δει στην ελευσινα γιατι οταν ειχα παει ειμουνα μονος στο διαστημα (αν και καποια στιγμη περασε ενα Yaris του 08 και κοιταζαν )  8) ;D :D

Powerplant

Χρόνια πολλά φίλε μου. Οχι καμία σχέση. Ήταν άνω των 2 αυτοκινήτων.

Haroth

Θα πήγαινα εγώ σήμερα αλλά τελικά λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω   :(

Θα πάω όμως ο κόσμος να χαλάσει αύριο το πρωί.

Giokrik

Αγαπητέ powerplantmaster δεν ξεφτιλίζεται κανένα είδος milsim.
Αυτοί που ξεφτιλίζονται είναι "άνθρωποι" με έλλειψη στοιχειώδους παιδείας και συμπεριφοράς σε άλλα πλάσματα και τη φύση.

Uploaded with ImageShack.us

Powerplant

Φίλε μου ξέρεις πολύ καλά ότι δυστυχώς οι συμπεριφορές μελών μιας κοινότητας μπορεί να χαλάσουν την εικόνα όλου του συνόλου. Δεν νομίζω να έχεις κακή άποψη για την Ιατρική αλλά το "φακελάκι" θα σε χαλάει και θα σε έχει κάνει και λίγο επιφυλακτικό με τους γιατρούς.
Ότι έχουν έλλειψη παιδείας και συμπεριφοράς θα με βρεις σύμφωνο.
@ Haroth
Φίλε μου αν δεν είχες σκοπό να ανέβεις και για κάποιο άλλο λόγο, μην το κάνεις αφού θα ανέβω σίγουρα οπότε μην ταλαιπωριέσαι. Σε ευχαριστώ πάντως. ;)

Haroth

Παράθεση από: powerplantmaster στις  02 Μαρ 2010, 20:36:11 ΜΜ

@ Haroth
Φίλε μου αν δεν είχες σκοπό να ανέβεις και για κάποιο άλλο λόγο, μην το κάνεις αφού θα ανέβω σίγουρα οπότε μην ταλαιπωριέσαι. Σε ευχαριστώ πάντως. ;)

Ανέβηκα φίλε μου γύρω στις  2:00, μάλλον είχες περάσει γιατί είδα ότι είχαν full νερό.

Παρ όλα αυτά τους έδωσα την 1 μεγάλη κονσέρβα την οποία εξαύλωσαν και την 2η την έβαλα πάνω στον καυστήρα μαζί με 3 μεγάλα μπουκάλια νερό για όποιον ξαναπάει.

ΥΓ : ξέχασα πάνω στον καυστήρα μέσα σε σακούλα τα 2 πλαστικά δοχειάκια που τους έβαλα να φάνε ξεχωριστα γιατί στο ίδιο πιάτο θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο  :D

τα οποία είναι βρώμικα για αυτό και το αναφέρω, σόρρυ για αυτό αλλά πραγματικά τα ξέχασα

Falcon

Εγω δεν εχω κοντακι, ελπιζω μεταλλικη λαβη να κανει , αν χρειαστει....

Powerplant

Σκύλοι ταϊσμένοι-ποτισμένοι. Υπάρχει και στοκ κονσέρβες και νερά για όποιον ανέβει.
(1 κονσέρβα και στις 2 φτάνει. Απλά βάλτε τους και μετά κροκέτες αν δεν μπορέσει να ανέβει κάποιος Πέμπτη. Εγώ θα ανέβω Παρασκευή πάντως)

@falcon

Ότι πονάει καλό είναι!!!! Ευχαριστώ για την υποστήριξη φίλε! ;)

Powerplant

Ενημερωτικά σήμερα έδωσα την μια σκυλίτσα για "υιοθεσία" σε ένα παληκάρι από Ν.Φάληρο. Η άλλη (μαύρη) είναι προσωρινά σπίτι μου μέχρι να με βρίσουν οι γείτονες!! ;D
Οπότε μην πει κάποιος στον κόπο να ανέβει για τάισμα και να έχετε υπόψη έμεινε μόνο μια για δώσιμο. Άντε να δούμε!

BALLIAN

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!για ολη την προσπαθεια ολων οσων βοηθανε  και πανω απο ολα σε σενα Powerplant  το καλο που κανετε ολοι σας ειναι παραδειγμα για ολλους

λυπαμαι που δεν μπορεσα να βρω καποιον ακομα να βρει μια οικογενεια και το αλλο σκυλακι... αμα δεν ειχα 6 θα το επερνα εγω!! συνεχιζω παντοσ ελπιζω καποιος να το καταφέρει συντομα!!

και παλι ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και  ο θεος να σας εχει καλα!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ BALLIAN

morfeus1712

Παράθεση από: BALLIAN στις  16 Μαρ 2010, 17:36:42 ΜΜ
αμα δεν ειχα 6 θα το επερνα εγω!!

ΗΡΩΑΣ   8) :P   ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 3 ΑΚΟΜΑ!!!   :P  ναχα πιο μεγαλο σπιτι ...
σορυ για το off ..!