!!SOS!! ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Ξεκίνησε από vipergr, 22 Νοε 2009, 18:07:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Powerplant

Σήμερα πήγα να ταίσω τα σκυλιά που κάποιο ζώο παράτησε. Ο Sapper είχε πληρώσει από την τσέπη του πέρα από τροφή και 2 πλαστικά δοχεία για να τους βάζουμε τροφή. Με λύπη ανακάλυψα ότι κάποιος ηλίθιος ή ηλίθιοι χρησιμοποιήσαν αυτά σαν στόχο και το ένα το κατέστρεψαν τελείως και το άλλο το γέμισαν τρύπες ενώ γέμισαν και το δοχείο τους με ΒΒ που το χρησιμοποιήσαν επίσης σαν στόχο.
Παρακαλώ όποιος το έκανε να βγεί να ζητήσει συγνώμη από όλους στο φορουμ ή έστω με ένα ΠΜ σε κάποιον admin και αυτός να πει ότι το θέμα έληξε. Επίσης όποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει με ΠΜ τους admin. Σίγουρα κάποιοι τους είδαν. Αυτές οι συμπεριφορές μας έκαναν ξεφτίλα στους paintballαδες που ήταν εκεί. Αν νομίζεται ότι η "κοινότητα" μας αξίζει αυτή την εικόνα καλύτερα να το διαλύσουμε.

dash

διαφωνω με την συγγνωμη.ανοιγμα κρανιου θελουν

Powerplant

Αν συνεχίσουν έτσι, θα συμφωνήσω μαζί σου dash!

SAPPER

Όποιος έχει κάποια πληροφορία ας επικοινωνήσει μαζί μου παρακαλώ.

Θα υπάρξει εχεμύθεια.

Sinner

Haroth

Γιατί σας κάνει τόσο έκπληξη το γεγονός? Απλά υπάρχουν κάποια πιθηκοιδή που τα ζώα τα θεωρούν αντικείμενα, κατι δλδ σαν την μπιζουτιέρα στο σύνθετο.....

Τέλος πάντων.

Ερώτηση : Τα σκυλιά είναι ακόμα εκεί? αν και μένω αρκετά μακριά τώρα που θα έχω άδεια λέω να πεταχτώ και γώ να τους πάω ότι μπορώ.

Powerplant

Τα σκυλιά είναι ακόμα εκεί. Ο Stovell να είναι καλά είχε βάλει αγγελία και βρέθηκαν κάποιοι αλλά μετά άλλαξαν γνώμη. Χθες  τα τάισα και σήμερα θα ξανανέβω. Έχει ένα σακί κροκέτες πίσω από την δεξαμενή στο χώρο του καυστήρα του safe house. Χθες τους πήγα καινούργια πιάτα. το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας κανένα 5λιτρο νερό. Αν ανεβάσετε και προμήθειες να είστε καλά. το μόνο που θα ζητήσω είναι αν ανεβει κάποιος ας το γράψει στο τόπικ ώστε να μοιραζόμαστε τις μέρες.
Υ.Γ Η μαύρη σκυλίτσα είναι λίγο άσυλο και τριγυρνάει. Σφυρίξτε της και περιμένετε λίγο και θα έρθει. Και έχετε υπόψη σας ότι η άσπρη τρώει το φαι και της μαύρης οπότε μέχρι να φάνε θα κάνετε τους κυανόκρανους!! ;D
Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους θα κάνουν κάτι για αυτές τις ψυχές!

Drago

Powerplant

Εντάξει Μπάμπη. Σήμερα και αύριο θα ανέβω εγώ. Σε ευχαριστώ και πάλι!!

Powerplant

Για όσους ενδιαφέρονται, σκύλοι ταϊσμένοι ποτισμένοι. Ήταν και κάποια άτομα πάνω και έκαναν προπόνηση οπότε πιστεύω τις άφησα με καλή παρέα.

morfeus1712

καλημερα ... το σαββατο θα ειμαι προς ελευσινα και γιατι οχι να σταματησω να δοκιμασω μια τα οπλα μου  και να παω και οτι εχω στα σκυλακια (εχω τροφη απο τον δικο μου ελπιζω να μην στραβωσει  ;D )
μπορει καποιος να μου δειξει ενα link με τον χαρτη για το πεδιο μιας και δεν εχω ξαναπαει εκει  :-[ ??

Ευχαριστω !!!!  8)

Θάνος

Παράθεση από: morfeus1712 στις  24 Δεκ 2009, 06:49:58 ΠΜ
καλημερα ... το σαββατο θα ειμαι προς ελευσινα και γιατι οχι να σταματησω να δοκιμασω μια τα οπλα μου  και να παω και οτι εχω στα σκυλακια (εχω τροφη απο τον δικο μου ελπιζω να μην στραβωσει  ;D )
μπορει καποιος να μου δειξει ενα link με τον χαρτη για το πεδιο μιας και δεν εχω ξαναπαει εκει  :-[ ??

Ευχαριστω !!!!  8)

Καλημέρα, δες το παρακάτω λινκ.  ;)
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,1520.0.html
keep safe distance...

Haroth

Έχω αγοράσει φαί για τα σκυλιά και έλεγα για σάββατο αλλά απ ότι βλέπω θά πάτε κι άλλοι, το θέμα είναι να μήν σκάσουν και απο το φαί   :D :D

οπότε λέω να το αφήσω αυτή την εβδομάδα και να ανέβω το επόμενο σαββάτο, και το λέω για να το ξέρετε για να μήν τους ανεβάσει άλλος φαγητό.

πείτε μου για το ΟΚ

Powerplant

Ευχαριστώ morfeus1712 για την κίνηση. Αφού θα κάνεις το καλό απλά να σου ζητήσω να έχεις και κανένα 5λιτρο νερό για φουλάρισμα.
Παρασκευή θα ανέβω εγώ να ταίσω.
Θάνο σε ευχαριστώ για το λινκ που έδωσες.
Haroth δεν χρειάζεσαι άδεια από κανέναν. Όποτε μπορείς ανεβαίνεις και απλά το ποστάρεις για να μην ανέβουμε 2 άτομα επάνω. Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα για την κίνηση σου.
Ενημερώνω και πάλι υπάρχει ενα μεγάλο τσουβάλι με κροκέτες στην πίσω πλευρά του safe house πίσω από την δεξαμενή του καυστήρα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους διαχειριστές του φορουμ που διατηρούν το τόπικ γιατί σε κάποιο άλλο φορουμ τους έπιανε χώρο και τους ενοχλούσε από τις βαθυστόχαστες σκέψεις και συζητήσεις τους με θέματα που πρέπει μόνο να διαβάζουμε να μαθαίνουμε και δεν πρέπει να έχουμε άποψη γιατί είμαστε "νέοι".

morfeus1712

οκ ευχαριστω παιδια δεν νομιζω να χαθω  ;D !! και μιας και θα παω θα δω και λιγο το πεδιο να μαθω γιατι μονο σε φωτο το εχω δει!!!  8)  εξαλου χαιδαρι μενω οποτε μου ειναι ευκολο να ερθω εκει!

Haroth

Όχι βρε δεν ζητάω άδεια,απλά όπως λές και εσύ για να μην πάμε σε μιά μέρα 2 και 3 ταυτόχρονα και σκάσουν τα σκυλιά από το πολύ φαί.

θα πήγαινά και 1 καθημερινή την επόμενη εβδομάδα αλλά λόγω απόστασης και επαγγελματικών υποχρεώσεων δυστυχώς δεν γίνεται, γι αυτό αναφέρθηκα στο άλλο σάββατο.

morfeus1712

ολα οκ τα καιμενα με το που ειδαν αμαξι να ερχεται τρελαθηκαν ακομα και απο νερο αδεια ηταν  :-[
ειχα ξεχασει οτι ειχατε αφησει τις κροκετες πισω απο το ντεποζιτο ... και τους την σπεσιαλιτε της ημερας ... ρυζακι με κονσερβα σκυλοτροφη κρεας που τις εχω και μπολικες  ;D ειδικα η ασπρη πιγενε απο μπολ σε μπολ για φαει αλλα εκανα τον διαιτητη για να φαει η μαυρη !!!!  8)   

πρωτη φορα πηγα στην Βαση εκει ... καλα φοβερη ειναι εκανα ενα tour ριχνοντας και μερικες βολες να δω αποστασεις και χωρους... αντε και στο επομενο παιχνιδι ... πολυ call of duty φαση  ;D

Α μην ξεχασω ... αφησα 4 μπουκαλια αδεια για νερο ετσι ωστε αν θελει καποιος η και εγω να τα ξαναγεμιζουμε και να τα φερνουμε ... τα εχω πανω στο ντεποζιτο με 2 ξυλα για να μην φυγουνε!!

Powerplant

Η Μόνικα (μαύρη) και η Τζούλια (άσπρη) ταϊστικαν μέχρι σκασμού και σήμερα. Πήραν και τα χάπια τους για τα κοιλιακά τους και την έπεσαν στον ήλιο. Εγώ θα μπορέσω να ανέβω Κυριακή οπότε αν κανένας φίλος θα μπορούσε να ανέβει στο ενδιάμεσο, θα του ήμουν υπόχρεος. Έχει κροκέτες οπότε μόνο νερό να έχει μαζί του
Δυστυχώς πάλι οι γνωστοί "κομμάντο" που ανεβαίνουν για να "εξασκηθούν", έβγαλαν τα κομπλεξιλίκια τους στα πιάτα αφού τα χρησιμοποιήσαν για στόχους. Επειδή εξασκούν και κάτι άλλο πολύ καιρό μόνοι τους και έχουν γίνει πολύ καλοί σε αυτό αποφάσισαν να μας δείξουν τις επιδόσεις τους! Μπράβο είστε άριστοι! Χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες χειροπρακτικής!!
Και επειδή δεν βλέπω φως στο τούνελ να το σταματήσουν και επειδή στην τελική τα πιάτα τα πλήρωσαν κάποιοι και συνεπώς περουσία κάποιου που την καταστρέφουν ενημερώνω ότι αν συνεχίσει το ίδιο κόλπο έχω καταγράψει τις πινακίδες των αυτοκινήτων των "παληκαριών" και θα τους περιμένω στο επόμενο παιχνίδι ή "εκπαίδευσή" για να μου δείξουν πόσο βελτιώθηκαν στην "σκοποβολή". Δεν σας απειλώ βρε, απλά ενδιαφέρομαι για την προοδό σας!

ΣΗΜ: Το παραπάνω θα βγει σε όλα τα fora.

WAR ANGEL

Παράθεση από: powerplantmaster στις  31 Δεκ 2009, 14:17:37 ΜΜ
Η Μόνικα (μαύρη) και η Τζούλια (άσπρη) ταϊστικαν μέχρι σκασμού και σήμερα. Πήραν και τα χάπια τους για τα κοιλιακά τους και την έπεσαν στον ήλιο. Εγώ θα μπορέσω να ανέβω Κυριακή οπότε αν κανένας φίλος θα μπορούσε να ανέβει στο ενδιάμεσο, θα του ήμουν υπόχρεος. Έχει κροκέτες οπότε μόνο νερό να έχει μαζί του
Δυστυχώς πάλι οι γνωστοί "κομμάντο" που ανεβαίνουν για να "εξασκηθούν", έβγαλαν τα κομπλεξιλίκια τους στα πιάτα αφού τα χρησιμοποιήσαν για στόχους. Επειδή εξασκούν και κάτι άλλο πολύ καιρό μόνοι τους και έχουν γίνει πολύ καλοί σε αυτό αποφάσισαν να μας δείξουν τις επιδόσεις τους! Μπράβο είστε άριστοι! Χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες χειροπρακτικής!!
Και επειδή δεν βλέπω φως στο τούνελ να το σταματήσουν και επειδή στην τελική τα πιάτα τα πλήρωσαν κάποιοι και συνεπώς περουσία κάποιου που την καταστρέφουν ενημερώνω ότι αν συνεχίσει το ίδιο κόλπο έχω καταγράψει τις πινακίδες των αυτοκινήτων των "παληκαριών" και θα τους περιμένω στο επόμενο παιχνίδι ή "εκπαίδευσή" για να μου δείξουν πόσο βελτιώθηκαν στην "σκοποβολή". Δεν σας απειλώ βρε, απλά ενδιαφέρομαι για την προοδό σας!

ΣΗΜ: Το παραπάνω θα βγει σε όλα τα fora.

Στο ενχειρημα σου εχεις το κοντακι μου

Powerplant

War σε ευχαριστώ! Και που το είπες μου φτάνει.
Το κάνω θέμα όχι για τα 10 Ευρώ αλλά τραβάω κάθε μέρα σχεδόν ταλαιπωρία να πηγαίνω εκεί πάνω και να έιναι καλά και όσα άλλα παιδιά το έκαναν, το κάνουν και θα το κάνουν να ταίζουν 2 ψυχές έστω και αν ανέβηκαν μια φορά. Και φτάνοντας εκεί να μην βρίσκουμε πιάτα και να μένουν τα σκυλιά νηστικά και διψασμένα γιατί κάποιοι βγάζουν την μ......α τους εκεί.
Και στην τελική μας έχουν ξεφτυλίσει μια φορά σε paintballαδες, δεν μπορούν να καταλάβουν απλά πράγματα οπότε αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν θα κάνουν και άλλες μ.......ες και να μας εκθέσουν και αλλού.