!!SOS!! ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Ξεκίνησε από vipergr, 22 Νοε 2009, 18:07:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Drago

Εγώ ήμουν το πρωί! Μη σκας!
Προσπαθώ και εγώ για να βρω σπίτι για τα κουτάβια. Θα ξέρω αύριο το πρωί λογικά και θα πάω να τα πάρω αργά το πρωί, νωρίς το μεσημέρι. Για να δούμε, θα τα καταφέρουμε?!?!?

Powerplant

Παιδιά έχω στείλει από αργά χθές μειλ και ζητάω να το προωθήσουν με φωτό του ενός κούταβου. Εγώ λόγω υπηρεσίας δεν θα μπορέσω να ανέβω αλλά την Πέμπτη σίγουρα. Αν ανέβει κάποιος και τα πάρει ας ειδοποιήσει για να μην πάθω καμία πλάκα που δεν θα τα βρίσκω.
Μπράβο και πάλι σε όλους όσους συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια που γίνεται. Ας ελπίσουμε να βρεθεί η καλύτερη λύση και για τα δύο.
Να είστε όλοι καλά παιδιά.

Drago

Πήγα και σήμερα, λίγο νωρίτερα. Και τα δύο σκυλιά ήταν εκεί. Πήρα και φωτογραφίες, απλά δε μπορώ να τις ανεβάσω τώρα.
Η μεγάλη είναι μια χαρά, η μικρή είναι λίγο απόμακρη, μάλλον καταβεβλημένη. Έφαγαν και οι δύο όμως και όλα μια χαρά.
Δεν μπόρεσα να τις πάρω σήμερα λόγο ανωτέρας βίας. Θα προσπαθήσω να τις πάρω αύριο (αν μπορέσω τελικά). Επίσης έχασα την μία υποψήφια για να πάρει το ένα κουτάβι και τώρα η έρευνα μου αρχίζει και πάλι από την αρχή.
Θα κάνω νέο post  με τις photo αργότερα το βράδυ.

SAPPER

Μπράβο Stovell μέχρι να βρούνε ιδιοκτήτες μπορούμε όλοι να πηγαίνουμε κάτι και να το αφήνουμε εκεί για όποιον ανεβαίνει, να έχει λίγο νερό και φαγητό να τους προσθέσει.
Λέω να τα αφήνουμε πάνω στην δεξαμενή του λεβητοστασίου, για να ξέρουμε όλοι που είναι, πίσω από το safe house  ;)

Drago

Καλή σας μέρα και σήμερα φίλοι,
Πήγα και χθες στα κορίτσα! Έφαγαν, ήπιαν, όλα καλά.
Δυστυχώς όμως, λόγω του ότι είμαι σε ταξίδι σήμερα δε θα μπορέσω να πάω πάλι να τις δω. Θα προσπαθήσω και πάλι την Δευτέρα που θα επιστρέψω.
Αν μπορεί ας πάει κάποιος σήμερα, αλλά και αύριο, ενώ φαντάζομαι την Κυριακή όλο και κάποιος θα είναι στο πεδίο.
Επίσης, η μεγάλη δεν αφήνει την μικρή να φάει (τα τρώει όλα και κάνει και τσαμπουκάδες) οπότε όποιος πάει καλό θα είναι να τις βάλει να φάνε ξεχωριστώ. Πρώτα η άσπρη και μετά η μαύρη (για να είναι απασχολημένη η άσπρη). Φαγητό έχει κάργα πάνω στην δεξαμενή, έχει και ένα μπουκάλι φρέσκο νερό ακόμα που άφησα χθες.
Σας ευχαριστώ όλους!

Υ.Γ. Τις φωτογραφίες τις έχω, θα προσπαθήσω και σήμερα (τις περασμένες μέρες χωρίς επιτυχία).

SAPPER

Παράκληση για όποιον μπορεί να πάει να βάλει νερό και φαγητό στα σκυλάκια γιατί μετά την Κυριακή που τους βάλαμε μπήκε το αμάξι μου για επισκευή και δεν μπορούσα να πάω, δεν ξέρω πότε θα το παραλάβω οπότε όποιος μπορεί ας τους φουλάρει φαγητό και νερό.
Υπ. όψιν το νερό ήταν το τελευταίο και το φαγητό, οπότε όποιος δεν έχει την δυνατότητα ας περάσει από το μαγαζί να του δώσω νερά και φαγητό να πάει στους φύλακες του υψώματος.  ;D

Powerplant

Θα ανέβω εγώ αύριο μεσημέρι. Θα αφήσω ενα τσουβάλι κροκέτες στο γνωστό σημείο. Νερό θα τους φουλάρω αλλά για όσους πάνε Σ/Κ ας έχουν νερό μαζί αφού φαγητό θα έχει.

SAPPER

Drago

Αδερφέ μη πας, τις πήρα και τις δύο. Τις έχω σπίτι μου, αλλά γίνετε κόλαση, δεν έχουν μάθει μέσα σε σπίτι. Βασικά μάλλον βλακεία έκανα, δε σταματάνε να κλαίνε. Μάλλον αύριο επιστρέφουν εκτός αν κουλάρουν.
Έβαλα και αγγελεία στην Χρυσή ευκαιρία, έβαλα και στο www.adespoto.gr και θα τις βάλω και στο facebook και ελπίζω να σταθώ τυχερός.

Powerplant

Φίλε μου μόλις τώρα είδα το μήνυμα και ηρέμησα γιατί έψαχνα μισή ώρα να τις βρω και είχα επστρατεύσει και τους σκύλους μου. Είναι ότι άλλαξαν περιβάλλον για αυτό σου κλαίνε. Να είσαι καλά πάντως για αυτήν την κίνηση που έκανες.
Έχω στείλει και εγώ mail για να βρω κάτι και έχω πιάσει γνωστούς και αγνώστους.
Αν τυχόν δεν αντέξεις και τα ξαναπάς, ενημέρωσε για να ανεβάσω προμήθειες.
Καλή δύναμη!!!!

vipergr

Δυστυχώς τα σκυλάκια γύρισαν στη βάση της Ελευσίνας, είναι ταισμένα-ποτισμένα για σήμερα 6/12, αλλά πρέπει αύριο να πάει κάποιος να τα ταίσει ξανά (δεν είναι γλάστρες να κρατάνε 2-3μέρες :) )....

Powerplant

Αύριο το μεσημέρι ανεβαίνω εγώ επιστρέφοντας από την δουλειά. Θα αφήσω και προμήθειες για όποιον ανέβει άλλη μέρα. Άντε να δούμε με τα τρελόσκυλα!!!

Τάλων

Παιδια καταρχην ειστε αξιοι συγχαριτιριων.

Κατα δευτερον για ενημερωστε τον Παπαφλεσσα μηπως βοηθησει.

Το εχει το ολο κυκλωμα (με την καλη εννοια) ο Πατερ.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Powerplant

Σκύλοι ταϊσμένοι-ποτισμένοι κομπλέ!
Προμήθειες για όποιον ανέβει έχει στη πίσω πλευρά του safe house στο χώρο του καυστήρα.
1 κονσέρβα έκαστος στα πιάτα τους και μόλις φάνε βάλτε και κροκέτες να έχουν.
Αν κάποιος ανέβει ας το γράψει στο τόπικ για να μην πηγαίνουμε 2 άτομα.
Τους έβαλα και κάποια ρούχα για να την πέσουν στο δευτερο δωμάτιο, δεξια μέσα στο safe house αλλά προτίμησαν να λιαστούν!!!

Powerplant

Whiskey

Εμεις τα ταισαμε - ποτισαμε εχθες που καναμε προπονηση εκει ...

Nikos Tsi

καλημερα!τωρα ειδα το θεμα!εχω μια γνωστη σε φιλοζωηκη θα ερθω σε επαφη για να κανουμε το σωστο για τα κουταβια!

Powerplant

Να'σαι καλά φίλε και ελπίζω να καταφέρεις κάτι καλό. Αν χρειαστούν μεταφορά οποιαδήποτε στιγμή μπορώ να την κάνω και ότι άλλο χρειαστεί και μπορώ.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και προκαταβολικά για ότι κάνεις.

VasiliaS

υπαρχει κανενα νεο με τα κουταβια??? ???

Whiskey

Ταισμενα - ποτισμενα εχθες 13/12 που ειχε παιχνιδι εκει.