13/12/09 ΧΟΥΕ 1968

Ξεκίνησε από jumbo, 27 Οκτ 2009, 14:27:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papaflesas

μπλε παραλλαγή μπατζιδικη + ακ47+contra pax americana+τακτικος πελατης της βιετναμεζικης κουζινας =  χο τσι μινχ  και ξερο ψωμι...
αεεεεεραααα    ???   η  μαλλον   boooonnzzaaaaaiiiiiiiiiiii    :D :D :D :D
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

ROOKIEJO

ζηταω συγνωμη για το off topic αλλα πρεπει να διορθωσω μια αδικια.
πρεπει να ευχαριστησω προσωπικα αυτους που βοηθεισαν να πραγματοποιηθει το σεναριο του οχι και να ανοιξουν δρομους στο διαφορετικο.
δεν το εκανα στο topic του οχι γιατι θα ηταν κριμα να χαθουν τα ονοματα στο μπαχαλο που δημιουργησαν καποιοι ανεγκεφαλοι.
πολλα ευχαριστω οφειλω στους
JUMBO για τις κατασκευες και τις ιδεες
ZINGA για την υποστηριξη και συμετοχη του χωρις την οποια τιποτα δεν θα ειχε γινει
MAG για την γενναιοδωρη προσφορα του σε υλικα που χρησημοποιηθηκαν και θα χρησημοποιηθουν και παλι
και τον SAPPER ειδικα για την χορηγια και τις εκπτωσεις που ελαφρυναν το κοστος για τους υπολοιπους
PACATSAO για τη διαθεση του να βοηθησει στους χαρτες που τελικα με δικια μου υπαιτιοτητα δεν εγιναν
JACOYZA KAI ROUGUE χωρις την αποδοχη τους και τις οδηγιες τους δεν θα ειχα προχωρησει
            και τελος ευχαριστω και παλι ολους οσους συμετειχαν με οποιδηποτε τροπο στο πεδιο και στο φορουμ  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) 

Noob

Προτείνω να φτιαξεις ενα σεναριο που να εχει στυλ Death match με 2 respawn... να ανεβάσεις λιγο τα όρια των FPS για να παίζουν και τα κινέζικα.. επίσης να προτείνω να υπάρχουν καποια σημεία προκαθορισμένα "παγιδες" που θα αποδεκατιζουν τους αμερικάνους, και ο στοχος τους να ειναι Capture the flag... να προτείνω και άλλα;;;
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

Powerplant

Μέσα και εγώ με ελληνική παραλαγή και Μ4 S-system στα 340-360 fps (οπως του κάτσει) και G17 sidearm.
Επίσης αν χρειαστεί βοήθεια για κατασκευές ή στήσιμο παιχνιδιού είμαι μέσα αλλά θα ήθελα ενημέρωση για το πότε μερικές μέρες νωρίτερα γιατί έχουμε κια υπηρεσίες.
Ακούγεται νωρίς αλλά η ανακοίνωση έγινε πολύ καλή στιγμή.

jumbo

παιδια εκανα ενημερωση της αρχικης σελιδας, σας παρακαλω στις συμμετοχες σας να δηλωνεται και τον οπλισμο που θα εχετε στο παιχνιδι..
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Θάνος

Ξαναδηλώνω συμμετοχή με τα εξής.  8)

Αμερικανομπουρδουκλοπράσινη ενδυμασία, με κράνος παρακαλώ.  ;D

1. AΚ74
2. Colt 45 (M1911)
keep safe distance...

jumbo

Παράθεση από: Θάνος στις  29 Νοε 2009, 19:44:53 ΜΜ
Ξαναδηλώνω συμμετοχή με τα εξής.  8)

Αμερικανομπουρδουκλοπράσινη ενδυμασία, με κράνος παρακαλώ.  ;D

1. AΚ74
2. Colt 45 (M1911)

εσυ θα σαι ο κατασκοπος - φωτογραφος των βιετγκογκ.... ;D ;D ;D

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Predator

Για την συμμετοχή ο εξοπλισμός μου είναι ο εξής
1.Rifle-M16A1 Vietnam
2.Sidearm-Beretta M92

Παραλλαγή ελληνική Lizard

bomber

Και εγώ μέσα με m4 a1 fps 415 (τελευταία μέτρηση)
και Ελληνική Παραλλαή

Laetius

Παράθεση από: Laetius στις  27 Οκτ 2009, 18:29:47 ΜΜ
Kαι εγώ μέσα +3 άτομα εκτός απροόπτου.
ΟΠΛΑ:ak-47 :---(να το φέρω την κυριακή να το μετρίσω τα fps?)
          :mp5:350 fps
          :m15a4:360fps
          :l96 sniper:450 fps
Επειδή το μύνημα είχε σταλεί πριν γίνουμε μέλη των  Freedom Fighters αναμένατε ανακοίνωση από τους leaders μας ευχαριστώ
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

Powerplant

Θα ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπεται η χρήση χειροβομβίδων (για airsoft) και καπνογόνων (για airsoft).

Αν η παράμετρος δεν είχε υπολογιστεί, θα ήθελα να προτείνω να επιτραπεί η χρήση τους με την προυπόθεση τα καπνογόνα να επιτραπούν ΜΟΝΟ σε εξωτερικούς χώρους.

Να αναφέρω ότι δεν έχω τίποτα από τα 2 στην κατοχή μου αλλά πιστεύω θα βοηθήσει στην ρεαλιστική απεικόνιση. 

jumbo

Παράθεση από: powerplantmaster στις  30 Νοε 2009, 19:47:18 ΜΜ
Θα ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπεται η χρήση χειροβομβίδων (για airsoft) και καπνογόνων (για airsoft).

Αν η παράμετρος δεν είχε υπολογιστεί, θα ήθελα να προτείνω να επιτραπεί η χρήση τους με την προυπόθεση τα καπνογόνα να επιτραπούν ΜΟΝΟ σε εξωτερικούς χώρους.

Να αναφέρω ότι δεν έχω τίποτα από τα 2 στην κατοχή μου αλλά πιστεύω θα βοηθήσει στην ρεαλιστική απεικόνιση. 

επιτρεπεται και ειναι υπο σκεψη ο τροπος εφαρμογης τους φιλε μου..

Powerplant

Άψογος!  Πολύ καλή σκέψη η διοργάνωση ενός τέτοιου σεναρίου και αν κρίνω και από το "ΟΧΙ" θα περάσουμε καλά.
Η προσφορά μου για οποιαδήποτε βοήθεια ισχύει.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην διοργάνωση του παιχνιδιού.

fanioles

Μήπως επειδή εχει προηγηθεί και μια πυρκαια εκεί, τα καπνογόνα δεν είναι και τόσο καλή ιδέα?

Haroth

Μέσα και εγώ!

Με : Μ15Α4, Glock 18C , Παραλλαγή Woodland Αμερικάνικη.

Powerplant

Νομίζω είναι το μόνο πεδίο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια λογω των χτισμάτων και (δυστυχώς) του καμμένου πεδίου. Καλώς ή κακώς χρησιμοποιήθηκαν και σε παιχνίδι στην Μαλακάσσα χωρίς πρόβλημα αφού μετά την έναρξη παραγωγής καπνού δεν παράγονται "σπινθήρες" όπως στην φάση πυροδότησης. Μου άρεσε σαν τακτική κίνηση, έβαλε μια παράμετρο που δεν είχε υπολογιστεί στην τοπική εμπλοκή και προσέθεσε λίγο και στην ατμόσφαιρα.
Θέλει προσοχή και δεν μπορεί να μην τονιστεί σε τυχόν χρήση αυτή να γίνει με περίσκεψη (όχι μεσα σε κλειστούς χώρους, σωστή χρήση του με τους περιορισμους που βάζει ο κατασκευαστής, ρίψη σε χώρο που μπορεί να ελεχθεί κτλ).
Συγνώμη αν άνοιξα περίεργο θέμα και χαλάω το τόπικ.

fanioles

Παράθεση από: powerplantmaster στις  30 Νοε 2009, 22:55:58 ΜΜ
Νομίζω είναι το μόνο πεδίο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια λογω των χτισμάτων και (δυστυχώς) του καμμένου πεδίου. Καλώς ή κακώς χρησιμοποιήθηκαν και σε παιχνίδι στην Μαλακάσσα χωρίς πρόβλημα αφού μετά την έναρξη παραγωγής καπνού δεν παράγονται "σπινθήρες" όπως στην φάση πυροδότησης. Μου άρεσε σαν τακτική κίνηση, έβαλε μια παράμετρο που δεν είχε υπολογιστεί στην τοπική εμπλοκή και προσέθεσε λίγο και στην ατμόσφαιρα.
Θέλει προσοχή και δεν μπορεί να μην τονιστεί σε τυχόν χρήση αυτή να γίνει με περίσκεψη (όχι μεσα σε κλειστούς χώρους, σωστή χρήση του με τους περιορισμους που βάζει ο κατασκευαστής, ρίψη σε χώρο που μπορεί να ελεχθεί κτλ).
Συγνώμη αν άνοιξα περίεργο θέμα και χαλάω το τόπικ.

Βασικά το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό πρίν το κίνδυνο φωτιάς είναι το θέμα της πρόκλησης της γειτονιάς και των περιχώρων γενικότερα γιατί ετσι όπως είναι η πλαγιά, θα φαίνονται οι καπνοί απο μακρυά.  
Αν το κάνετε τελικά ελπίζω να μην έχετε προβλήματα.
Δεν είναι offtopic εφόσον αφορά στη διαξαγωγή του παιχνιδιού και στο γενικότερο καλό του hobby. Σε όλους μας αρέσει η παπάτζα και το καπνογόνο δίνει μπόλικη.. Δε ξέρω και νομικά τι ισχύει για την (ασκοπη)  χρήση τους. (και φυσικά τη κατοχή τους)

EDIT κανω edit για να μη γεμίσουμε το νήμα με άσχετα...
Δεν ήξερα οτι υπάρχουν καπνογόνα airsoft.. Προφανώς δεν εμπίπτουν στη νομοθεσία περι όπλων όπως λέει και ο SAPPER πιο κάτω.. αραγε μια χαρά.. θα δίνουν και άλλο χαρακτήρα στα παιχνίδια.

SAPPER

Τα καπνογόνα και λοιπά βοηθήματα τύπου Airsoft όπως χειροβομβίδες νάρκες κλπ δεν επίκεινται στον νόμο περί όπλον - πυρομαχικών καθότι η αρχή λειτουργίας τους δεν βασίζετε στην πυρίτιδα η παράγωγα αυτής, ούτε είναι εκρηκτικά.
Η λειτουργία τους προκαλείτε από αβλαβή αέρια και πούδρες που προσομοιάζουν τις λειτουργίες των πραγματικών χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο άνθρωπο η πράγμα.
Παράδειγμα: ένα καπνογόνο Airsoft και να το ρίξουμε πάνω σε εύφλεκτες ουσίες η ξηρό προσάναμμα δεν θα προκαλέσει ανάφλεξη, το ίδιο και μια νάρκη ελατηρίου η μια χειροβομβίδα σιλικονούχου αερίου.
Τώρα στο οπτικό θέμα πιστεύω ότι καθότι είναι περιορισμένη η πυκνότητα του "καπνού" σε σχέση με τα πραγματικά και με τους σχετικούς άνεμους της περιοχής στο σημείο αλλά και την απόσταση από την κατοικημένη περιοχή δεν θα είναι αισθητό το επιχείρημα.

Falcon

Απο BLACK HAWK :

* Falcon      : UNIFORM  : Tiger stripe
                     WEAPONS : M16A3/203, M1911A1

* Old Navy  : UNIFORM  :  Ελληνικη Lizard
                     WEAPONS :  MP5A5

* Noob        : UNIFORM  : Ελληνικη Lizard
                     WEAPONS : G36, P226, M4 SOPMOD

jumbo

φιλε  fanioles, οταν λεω παγιδες και καπνογονα εννοω, καποια ας πουμε παιχνιδια που πουλανε στα παιχνιδαδικα και πετανε κομφετι....μονο που στην δικη μας περιπτωση, οπου καπνογονο, το παιχνιδι θα πεταει μπολικη πουδρα, και οπου παγιδα θα πεταει μπολικα ββς.. ;D ;D ;D