13/12/09 ΧΟΥΕ 1968

Ξεκίνησε από jumbo, 27 Οκτ 2009, 14:27:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

καλησπερα μεσα κ εγω με τους αμυνομενους !!!!!!!!!!! :P

Powerplant

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  07 Δεκ 2009, 21:02:09 ΜΜ
καλησπερα μεσα κ εγω με τους αμυνομενους !!!!!!!!!!! :P

Δηλαδή με ποιους; Γιατί σε πρώτη φάση αμύνονται Αμερικάνοι-Νότιοι στην επίθεση "κουμουνιστών" (για να μην παρεξηγηθεί πολιτικά κανένας, στα περισσότερα ιστορικά βιβλία έτσι αναφέρονται Βόρειοι και αντάρτες από τον Νότο) για κατάληψη της Χουε ενώ σε δεύτερη φάση οι πεζοναύτες προσπαθούν πρώτα να ενισχύσουν τους περικυκλωμένους και μετά να ανακαταλάβουν την Χουε οπότε είναι οι επιτιθέμενοι.

Τάλων

Ελλξνική Lizard.

M15A4

Με υπολογίζεις σε όποια πλευρά θέλεις αρκεί να το δω έγκαιρα για να προσπαθήσω να προσαρμοσω το ρουχισμό (και τα μάτια αν είμαι ασιατάκι ;D).

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

λογω τραυματισμου στο γονατο δεν εχω την ευκαιρια κινησεων οποτε αμυνα κ με τουσ δυο συνδιασμους ( καβατζα),

jumbo

Παράθεση από: aroutha στις  07 Δεκ 2009, 17:26:38 ΜΜ
Είμαστε 6 άτομα που θέλουμε να έρθουμε και οι περισσότεροι έχουμε ελληνική lizard παραλλαγή. Τα όπλα μας είναι 4 m4 και 2 ak. Μπορούμε να είμαστε και οι 6 στην πλευρά των βιετναμέζων; Απαντήστε μου άμεσα για να ξέρω αν θα δηλώσουμε συμμετοχή ή όχι. Ευχαριστώ.

οχι φιλε μου, δεν γινεται να εισαστε με τους βιετναμεζους και να κρατατε Μ4 στο χερι... :-\
τα 4 Μ4 θα πανε με τους αμερικανους και τα ΑΚ θα πανε με τους βιετναμεζους.. ;)

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  07 Δεκ 2009, 19:35:08 ΜΜ
αν θελετε να ειστε με τους βιετ καλο ειναι να φορεσετε οτιδηποτε μονοχρομο σε μπλε η πρασινο.τζην φορμα οτιδηποτε

σας παρακαλω φιλοι μου να μην επεμβαινετε στην δομη του σεναριου αν , δεν εχω ενημερωθει πρωτα..
οποιος απο τους συμμετεχοντες εχει καποια απορια μπορει να μου στειλη ενα
pm

φιλικα παντα
Λευτερης
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Powerplant

Θα ενδιέφερε τους διοργανωτές να υπάρχουν στο safe house (εντός ή εκτός ανάλογα του καιρού) 2 μικροί πίνακες με μια μικρή ιστορική αναδρομή στην μάχη με χάρτες και φωτογραφίες από την μάχη ώστε και να μάθουμε όλοι κάποια πράγματα και να μπούμε και λίγο στο κλίμα;
Ενημερωτικά η προεργασία (κείμενο, φωτογραφίες, υλικά κτλ) έχει γίνει και μένουν μόνο εκτυπώσεις και μια μικρή κατασκευή.
Περιμένω απλά ένα ΟΚ γιατί δεν θέλω να μπλέκομαι στα πόδια σας και να κάνω πράγματα που δεν έχετε προγραμματίσει.

jumbo

Παράθεση από: powerplantmaster στις  08 Δεκ 2009, 20:23:57 ΜΜ
Θα ενδιέφερε τους διοργανωτές να υπάρχουν στο safe house (εντός ή εκτός ανάλογα του καιρού) 2 μικροί πίνακες με μια μικρή ιστορική αναδρομή στην μάχη με χάρτες και φωτογραφίες από την μάχη ώστε και να μάθουμε όλοι κάποια πράγματα και να μπούμε και λίγο στο κλίμα;
Ενημερωτικά η προεργασία (κείμενο, φωτογραφίες, υλικά κτλ) έχει γίνει και μένουν μόνο εκτυπώσεις και μια μικρή κατασκευή.
Περιμένω απλά ένα ΟΚ γιατί δεν θέλω να μπλέκομαι στα πόδια σας και να κάνω πράγματα που δεν έχετε προγραμματίσει.

καθε βοηθεια ειναι περαν απο ευπροσδεκτη φιλε μου, ευχαριστω πολυ , απλως σου λεω το οκ.... ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Powerplant

Ξεκινάω δουλειά. Ευχαριστώ πολύ!

salamine153

Για ιστορικη ενημερωση μπορω να φερω ενα πολυ ωραιο περιοδικο που εχω
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

panosmaster

Μαγκες και εγω μεσα με mp5 και μαζι μου αλλος ενας με m14
Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΟΙΚΤΟ Ο PANOSMASTER OXI

salamine153

Τον φιλο σου φερτον παση θυσια)))Το Μ14 θα βοηθησει πολυ

Whiskey

Η HADES θα συμμετεχει με :

Whiskey - Μ4Α1 (370 FPS) + Glock 23F Sidearm
Spartan - M4A1 (345 FPS) + M92F Sidearm
Eversman - M4-S System (360 FPS) + M92F Sidearm
WAR_ANGEL - Μ4Α1 (350 FPS) + M92F Sidearm
ViperGR - M4A1 CQB (320 FPS) + M1911 Sidearm
Drago - M15A4 (320 FPS) + M92F Sidearm
Pantelosb - ΜP5J (350 FPS) + Glock 17 Sidearm
Zaitsev - M15A4 (320 FPS)

Επιφυλλασομεθα για +1 ατομο ακομα και παρακαλουμε οπως τοποθετηθουμε σαν ομαδα στην πλευρα των Αμερικανων καθως φοραμε στολες Ελληνικης παραλλαγης και OD στην γενικοτερη ενδυση μας.

EDIT ... βαση "οπλισμου" και οπως ζητηθηκε.

Harris

Mεσα και εγω Ελληνικη παραλαγη με Μ15Α4 330 fps!

Και κατι αλλο παιζει να βρεθουμε σε καποιο σημειο με καποιον που ξερει την διαδρομη για να μην χαθω μιας και παω πρωτη φορα?

ROOKIEJO

Παράθεση από: Harris στις  10 Δεκ 2009, 00:12:53 ΠΜ
Και κατι αλλο παιζει να βρεθουμε σε καποιο σημειο με καποιον που ξερει την διαδρομη για να μην χαθω μιας και παω πρωτη φορα?
μενω αγ αναργυρους.αν σε βολευει παμε μαζι

salamine153

Απο Περαμα παει  τιποτα εκει;

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

προαστιακος απο πειρεα κ κατεβενεις θριασιο στο νοσοκομειο σταση μαγουλας κ απο εκει ολο κ καπιος θα σε παρει

Powerplant

Φίλε όχι από Πέραμα αλλά από πουθενά δεν πάει τίποτα εκεί πάνω. Πρέπει να βρείς κάποιον να σε φέρει και να σε κατεβάσει. Αν δεν είναι κάποιος από τις περιοχές κοντά τότε πρέπει να έρθεις Καβάλας.
Το παρακάτω λινκ το έχει ανεβάσει ο συνχομπίστας Θάνος ουκ ολίγες φορές και  είναι ένας χάρτης.
Το σημείο που δίνουν ραντεβού είναι το σημείο Α (πράσινη σημαία) που είναι και η αφετηρία της διαδρομής που απεικονίζεται στον χάρτη.

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

εαν δεν βρεις εγω μενω μεγαρα, εαν περασεις με το καραβι στην μερια του πευκου θα περασω να σε παρω.

ZINJA

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Whiskey

Και κατι ακομα ως προς τον καιρο αν μου επιτρεπεται ...

http://www.accuweather.com/el/EUR/GR/GR007/Elefsina/Details4.aspx