13/12/09 ΧΟΥΕ 1968

Ξεκίνησε από jumbo, 27 Οκτ 2009, 14:27:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

προτεινω σαν ιδεα για καπνογονο να βαλουμε αλευρι σε στικ που πεταει κοφερτ και κανουν περιπου 2 ευρώ !! το κοματι απο τα τζαμπο
και ειναι πιεσεωσ οπιωσ το πατισει θα κανει παφ.

jumbo

αυτα τα στικ ειχαμε χρησιμοποιησει ως βληματα για τους ολμους και τα κανονια στο ΟΧΙ... ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

ειμαι καινουργιοσ στο αθλημα κ αυτη θα ειναι η 2 μαχη
αυτη την περιοδο κανω ελεγχω αγορασ τυφεκιου.

jumbo

εαν δεν εχεις καταληξει, θα σου δωσω εγω ενα απο τα δικα μου φιλε για να παιξεις στο παιχνιδι.. ;)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

ευχαριστω!! θα το εχω υποψιν.
πιστευω απο δευτερα θα το εχω στα χερια μου για να το καψο στισ δοκιμεσ

salamine153

Εγω μαλλον Αμερικανος παω - εχω κατι ρουχα που δεν ειναι στολη αλλα ειναι φαιοπρασινα ;D Για το οπλο - αυτες τις μερες θα παρω, ειμαι λιγο καινουριος ακομα στο αθλημα ::) Αλλα κατι αναμεσα στο ΗΚ33 η  το βραχη Μ14
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

ZINJA

με το καλο θα εχω και τανκ μαζι μου με καμερα και υπολογιστη!
αρα θα κανω τυφλες βολες! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) 8) 8) 8) 8)

Ολες μα ολες οι παγιδες θα ειναι μια προσφορα του συμπεχτισας , ZINJA,με την επιβλεψη
του κουμπαρου μου τζαμπο! 8) 8) :D :D ;) ;) ;)

με το καλο θα διαθεσω και καμαια 10αρια καπνογονα αιρσοφτ! ;D ;D ;D ;D ;D

ΟΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ??????????????
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Xaris36

Nickname : Interceptor
AEG:M15A4
UNIFORM: ACU

traffic

Μεσα κι εγω
Μ4,
COLT 1911
φαιοπρασινη στολη

Noob

Καπνογόνα Αιρσοφτ απο που προμηθευεστε;
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

Xaris36

spiv

δηλώνω συμμετοχη με svd  :)

ZINJA

Παράθεση από: Noob στις  07 Δεκ 2009, 00:04:54 ΠΜ
Καπνογόνα Αιρσοφτ απο που προμηθευεστε;

εξωτερικο απο βουλγαρια!περισοτερα σε λιγες ημερες θα ξερω!

και κατι ακομα!

οι Ι-4 θα εχουμε και 2 τανκ με μικροκαμερες και υπολογιστες!(τι να κανουμε,σα κινεζη,πρεπει να κανουμε οτιδιποτε για να κερδισουμε τη μαχη!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
μαζι μας θα φερουμαι και 6 χειροβονβηδες και 10 καπνογονα αιρσοφτ!και 4 βονβιδες αιρσοφτ!

ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ

Ι-4

Frostmeister

Η M.L.S. θα ειναι παρουσα στην πλευρα των Vietcong.
Dash, pete_dask, Queef, Cammo
All reporting for duty.
"If it bleeds, I can kill it. If it broke, I can fix it"

Powerplant

Καπνογόνα, χειροβομβίδες, τανκ, μικροκάμερες;
Βλέπω να υπάρχουν στο πεδίο και σχιστομάτηδες ζωσμένοι με εκρηκτικά και να μην μας λέτε τίποτα.
;D ;D

aroutha

Είμαστε 6 άτομα που θέλουμε να έρθουμε και οι περισσότεροι έχουμε ελληνική lizard παραλλαγή. Τα όπλα μας είναι 4 m4 και 2 ak. Μπορούμε να είμαστε και οι 6 στην πλευρά των βιετναμέζων; Απαντήστε μου άμεσα για να ξέρω αν θα δηλώσουμε συμμετοχή ή όχι. Ευχαριστώ.

ZINJA

Παράθεση από: aroutha στις  07 Δεκ 2009, 17:26:38 ΜΜ
Είμαστε 6 άτομα που θέλουμε να έρθουμε και οι περισσότεροι έχουμε ελληνική lizard παραλλαγή. Τα όπλα μας είναι 4 m4 και 2 ak. Μπορούμε να είμαστε και οι 6 στην πλευρά των βιετναμέζων; Απαντήστε μου άμεσα για να ξέρω αν θα δηλώσουμε συμμετοχή ή όχι. Ευχαριστώ.

πολυ θα χαρουμε να ερθετε,κια με οτι εχετε να φορεσεται ---φορεστε!
εαν ομως μπορειτε να βρειτε κατι σε μπλε,λεω αν ειναι δυνατον καντετο!η-κατι σε μαυρο!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ!

Ι-4

salamine153

Γενικα, ποσοι ειμαστε μεχρι τωρα; Πρωτα να βρουμε τους Βιετναμεζους, που ειναι πιο πολλοι και μετα ψαχνουμε αμερικανους. Αλλα εγω αμερικανος παω, οπως ειπα
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

ROOKIEJO

Παράθεση από: powerplantmaster στις  07 Δεκ 2009, 16:34:55 ΜΜ
Καπνογόνα, χειροβομβίδες, τανκ, μικροκάμερες;
Βλέπω να υπάρχουν στο πεδίο και σχιστομάτηδες ζωσμένοι με εκρηκτικά και να μην μας λέτε τίποτα.
;D ;D
[/
quote]
τους κραταμε για αλλο σεναριο.ειχαμε πολλους αλλα χασαμε καποιους  οταν σκασανε τα εκρηκτικα και δεν μπορουν να ξαναπαιξουν.

ROOKIEJO

Παράθεση από: aroutha στις  07 Δεκ 2009, 17:26:38 ΜΜ
αν θελετε να ειστε με τους βιετ καλο ειναι να φορεσετε οτιδηποτε μονοχρομο σε μπλε η πρασινο.τζην φορμα οτιδηποτε