!!SOS!! ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Ξεκίνησε από vipergr, 22 Νοε 2009, 18:07:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vipergr

Σήμερα στην Ελευσίνα μετα λύπης μου είδα ότι κάποιος ανεγκέφαλος/οι (μη πω τίποτε άλλο) έχει παρατήσει στο έλεος του Θεού 2 σκυλάκια, στο μαύρο τους το χάλι. Δε ξέρω πόσες μέρες ήταν εκεί αλλά καταβρόχθησαν κάτι τυρόπιτες και μπισκότα που έτυχε να έχω, αλλά και 1 μπουκάλι νερου που είχα. Επειδή έχω ήδη αρκετά ζώα για να τα έπαιρνα, αν μπορεί κάποιος, να τα πάρει, αλλιώς  είναι καταδικασμένα να ψοφήσουν. Είναι και τα δύο θηλυκά και αρκετά χαριτωμένα αλλά δεν εχουν περιθώριο ζωής αν μείνουν εκεί πάνω 3-4 μέρες ακόμα.

Ευχαριστώ
Γιάννης

skotostras

ωραιος viper
Σαν μεγαλος φιλοζωος, εαν μπορουσα θα βοηθουσα και εγω, αλλα λογο αποστασης δεν μπορω.
Εαν γινετε εστω να βαλει καπιος αφισες ενημέρωσης σε κτηνιατρα....
συνηθος υπαρχουν πλαισια που μπορεις να κουμπωσεις ενημερωτηκες αφησες...

alekoukos_kalashnikov

Γιατι δεν τα τσιμπαμε να τα παμε σε ενα κτηνιατρειο η καμια φιλοζωικη? ::)
why so serious...?

Powerplant

Μπράβο Vipergr για το θέμα. Πολλά μπράβο! Απο την πλευρά μου θα κοιτάξω αν μπορώ να βρω κάποιον και θα ανέβω σίγουρα αύριο να τα ταίσω και θα βάλω και δοχείο με νερό δίπλα στο safe house.
Για φιλοζωική δεν νομίζω να τα δέχεται (την τελευταία φορά έτσι μου είπαν). Τώρα ίσως κανένα Π.Μ. και στον Ζιντζα που έχει Πετ-σοπ και ίσως μπορεί να ξέρει κάτι.
Μακάρι να μπορούσα να πάρω έστω και ένα αλλά έχω ήδη 2 και οι γείτονες ενοχλούνται και που υπάρχουν (φαντάσου να γαύγιζαν κιόλας).

tsagk

τα ατομα δεν παιζονται.... ελεος τα καημενα... αν μπορουσα θα εκανα κατι ρε guys αλλα εχω ηδη σκυλο σπιτι κ δεν εχω χωρο για δευτερο... ελπιζω να αλλαξει η τυχη τους μακαρι να βρεθει καποιος να τα παρει..
‾ʞƃɐsʇ
War pigs <---

hargyr

Παιδιά μόλις προώθησα το post σε όλα τα μέλη του φόρουμ, κάντε και εσείς το ίδιο με email,
Στείλτε και τον χάρτη από το google maps,

Θα είναι κρίμα να πάμε για game την επομενη εβδομάδα και να τα βρούμε ψόφια
PLAY FAIR

vipergr

Εχω στείλει ήδη μαιλ στο adespoto.gr μαζί με συντεταγμένες από google earth, είδωμεν....

Whiskey

Ελα ολοι μαζι ρε παλικαρια να βρουμε την ακρη για να ζησουν 2 πραγματικα υπεροχα και γλυκα πλασματακια που το βλεμμα τους θα συγκινουσε τον οποιονδηποτε.

Powerplant

Aν σου απαντήσουν και θέλουν να τους τα πάμε εμείς πες μου να πάω να τα πάρω και να τους τα πάω.

Dharry

Παιδια μπραβο σας! Μακαρι, ολοι οσοι αυτοχαρακτηριζονται "φιλοζωοι", να εκαναν κι'αυτοι κατι συγκεκριμενο για τα κακομοιρα τα ζωντανα που ατυχως, διαθετουν "ζωα" ιδιοκτητες.

Horus

καλημερα παιδια,

οι περισσοτεροι εδω μεσα αγαπαμε τα ζωα, αλλα ας μην ειμαστε βιαστικοί να στειλουμε τους ανθρωπους στο αποσπασμα. 
οσοι εχουν την τυχη να δουν τα κουταβακια να γεννιούνται, τους ειναι δυσκολο να τα δωσουν, οχι να τα παρατησουν στην ερημια.
η κριση χτυπαει πολυ ασχημα την ελληνικη κοινωνια. αν ο ανεύθυνος ιδιοκτητης τους δεν ειχε λεφτα να ταισει τα παιδια του που λεει ο λογος, θα ταιζε τα σκυλια?   
enemies..we need more enemies!!

SAPPER

Απ' ότι ξέρω ο ZINZA έχει Pet Shop θα γνωρίζει περισσότερο τι γίνετε σε αυτές τις περιπτώσεις, επίσης θα ρωτήσουμε και στην ταβέρνα που μασαμπουκιάζουμε μήπως τους χρειάζονται (έχω δει που έχουν 2-3) η κάποιος γείτονας για να τα πάμε.
Πάντως θα ανέβω πάνω να αφήσω νερό και φαγητό, και το κακό είναι ότι σήμερα το είδα το post και εχθές ήμασταν καλύβια και θα παίρναμε κόκαλα για ένα μήνα να έχουν με αυτά που φάγαμε  ;D

Drago

Κύριοι, μίλησα και εγώ σήμερα με τον Sapper και είπα ότι θα πάω αύριο κάποια στιγμή από εκεί, αφού πρώτα πάω από τον Zinja να πάρω μάσα. Θα πάρω και φωτογραφία σε περίπτωση που θα μπορέσουμε να τα δώσουμε κάπου. Ας λειτουργήσουμε λίγο συντονισμένα και ελπίζω ότι σύντομα κάτι θα γίνει.

Powerplant

Παιδιά μόλις γύρισα από πάνω. Τα σκυλιά έφαγαν και ήπιαν εως τυμπανισμού! Υποθέτω οτι κάποιος είχε ανέβει και τα είχε ταίσει νωρίτερα γιατί στην πίσω πλευρά του safe house (χώρος καυστήρα) βρήκα σακούλες με κροκέτες γεμάτες και κονσέρβες γεμάτες. Μπορεί να τις άφησε και ο μ......ς που τα παράτησε. Έβαλα κουβά με νερό και 3 άσπρα πλαστικά για φαγητό και τους έφτιαξα μια γωνιά με παλιες εφημερίδες και ρούχα για να κοιμούνται.
Την μια πρόλαβα (άσπρη με κανελί βούλες) και την έβγαλα φωτό αλλά η μαύρη μου την έκανε και κρύφτηκε. Αν μπορέσουμε και κανονίσουμε να ανεβαίνει ένα άτομο κάθε μέρα να τα ταίζει και να τους βάζει νερό θα είμαστε άρχοντες. Έχω παρακαλέσει κανα 2 άτομα να τα πάρουν και περιμένω απαντήσεις εώς τέλος της εβδομάδας.
ΥΓ 1 Θα προσπαθήσω να ανεβάσω την φωτό
ΥΓ 2 Ξέχασα κάποια άδεια μπουκάλια νερό επάνω. Δεν έγινε επίτηδες. Είναι μαζεμένα όλα σε μια σακούλα αλλά φεύγοντας τα ξέχασα μπροστά στο safe house. Αν παει κάποιος ας τα βάλει σε μια άκρη όταν ξανανέβω Πέμπτη.

Laetius

Καλημέρα και μπράβο για το post  παιδία .θα τα έπερνα εγώ αλλά εχουμε αισίως 6 σκυλία οπότε λίγο δύσκολο να τα πάρω αλλά θα ρώτησω μήπως τα θέλει κανένας γιατη φιλοζωική σας το υπογράφω δεν τα πέρνει(τα 2 τα έχω μαζεμένα απο το δρόμο και εγώ) ελπίζω να τα βολέψουμε συντομα
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

SAPPER

Παιδιά κατόπιν συνεννοήσεως εχθές με τον Stovell αποφάσισα να φτιάξω την επιχείρηση "save the privete snnopy dog" έτσι λοιπόν αφού σχόλασα πήγα από το μαγαζί του ΖΙΝΖΑ και αγόρασα ειδική τροφή για κουτάβια, μπισκοτάκια, πήρα και κάτι λεκανάκια 2 για τροφή για να μην τσακώνονται :) και ένα μεγάλο για νερό, δεν είχα μεγάλο μπιτόνι για να βάλω νερό από το σπίτι και οι τυχερούληδες γίνανε μάγκες με μεταλλικό νερό παρακαλώ... ;D
Όπως είπε σωστά ο powerplantmaster έβαλα την επιπλέον ξηρά τροφή πίσω απο το safe house επάνω στην δεξαμενή για να μην τα σκορπίσουν μαζί με μια μεγάλη κονσέρβα και άφησα 3 μεταλλικά νερά που περίσσεψαν κοντά στις λεκάνες τους για τον επόμενο που θα τους φουλάρη... ;D
Ήταν βράδυ και δεν μπόρεσα να βγάλω φωτογραφίες αν και από την χαρά τους δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσουν. ;D
Αφού ακούσαμε μουσική και φάγαμε και κάτι σουβλάκια από τον Ρώσο είπα να τους αφήσω και ψηλά να βγούνε για κανένα ποτάκι αλλά από την πολύ μάσα είχαν γίνει σαν κουμπαράδες :D :D :D
Συνεννοήθηκα και με το Ρώσικο μαγαζί να έχουν το νου τους αν θέλει κανείς κουτάβια να μας ενημερώσουν  ;)

Dharry

Σωστοτατοςςςςςςςςςςςςςςς. Mission accomplished !!!

Whiskey

ZINJA

Το θεμα διεφθετιθηκε!οτι θελετε ελατε να το παρετε απο εμενα!      ΔΩΡΕΑΝ!

οσο για τα 2 ζωακια,αρχισα να στελνω μηνηματα σε οποιον φιλο εχω,μηπως θελει καποιος να τα παρει!
οτι μπορω θα κανω!και οτι περναει απο το χερι μου!

((((((((((ΕΠΕΙΓΟΝ)))))))

ΚΑΠΟΙΟς ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ!

Ας ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΤΗΛ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

(((((((((((((((ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΗΛΟΞΕΝΗΣΗ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕς)))))

Υ.Γ<<<φιλε σορρυ δεν εχω τηλεφωνο σου για να επικινονισω>>>>>>

συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη μου!!!!!! :) :) :-* :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Whiskey

Μπραβο ρε Βασιλη (ZINJA) και μπραβο σε οποιον ενδιαφερθηκε, βοηθησε και θα βοηθησει.
Ετσι να αποδειξουμε οτι πανω απ'ολα ειμαστε και ανθρωποι.