Από που εμπνευστήκατε το user name σας?

Ξεκίνησε από CostasV, 15 Φεβ 2009, 22:58:42 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jocker

Γιαννης βεβαια.. αλλα με λιγο περιεργο τροπο.. ;D ;D
Yiannis= Γιιαννης..αφου Y=γι...  ;)

βεβαια διαβαζεται το ιδιο... :P
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Cataphract

Παράθεση από: ZINJA στις  23 Φεβ 2009, 15:45:54 ΜΜ
Το δικο μου ειναι μια μεγαλη ιστορια!<<<Απο μικροs ηθελα να μαθω πολεμικεσ τεχνεs.το οποιο καταφερα.ασκετο τι εμαθα και ποσεσ εμαθα.ξαφνικα μια μερα ενασ φιλοσ μεγαλιτεροσ απο εμενα μου εδωσε να διαβασω ανα βιβλιο που ελεγε για καποιον z i n j a!το περιεχομενο με αφησε αναβδο!διαπηστοσα πωσ οι zinja ειναι σωματοφιλακεσ που προστατευουν  ανθρωπουσ  που εχουν αναγκη προστασιασ απο δολοφονουσ τισ τοτε εποχησ!και πωσ οι zinja στελνονταν απο ανοτερουσ  μοναχουs (και οι zinja μοναχοι ηταν)για προστασια με την προιποθεση να χροισοποιηθουν μονο για καλο!ετσι και εγω ηθελα καπου να το χρησημοπειησω και να που βρεθηκε η ευκερεια! :).- 8) 8) :D :D :D

Το ξέρεις ότι αυτό είναι fiction (λογοτεχνία/φαντασία), έτσι;

http://en.wikipedia.org/wiki/Shike

GeR^PEZONAUTHS

βασικα εμενα  το παρατσουκλι του πατερα μου ειναι Γερμανος , και  εμενα με λεγανε γερμανακο και αλλα τετοια οπου ενας  φιλος μου επαιζε call of duty και ακουσε στο παιχνιδι που φωναζανε τους γερμανους  gerrys η  jerries  η  κατι τετοιο και ετσι με φωναζουν απο τοτε Ger η Gerry (και επισης απο το german στα αγγλικα) αντε να βγαλεις ακρη και οι πεζοναυτες ειναι η καλυτεροι μου μαχητες οποτε βγηκε

alekoukos_kalashnikov

εμενα το Αλεκουκος το εβγαλε ενας φιλος μου...και το kalashnikov απο το αγαπημενο μου οπλο! 8)
why so serious...?

Athens

Oso gia mena , einai ligo lame . Me lene Athina kai epidi eixaME tous olumpiakous agones to 04 (anakinwthikan 2 xronia prin dld to 02) Oi filoi kai kolitoi me fonazan Athens 2004 peiraxtika . Kai epidi perasan oi olumpiakoi , emeine to Athens  :'( :'( :'(

Cataphract

Παράθεση από: Athens στις  15 Μαΐου 2009, 06:49:18 ΠΜ
Oso gia mena , einai ligo lame . Me lene Athina kai epidi eixaME tous olumpiakous agones to 04 (anakinwthikan 2 xronia prin dld to 02) Oi filoi kai kolitoi me fonazan Athens 2004 peiraxtika . Kai epidi perasan oi olumpiakoi , emeine to Athens  :'( :'( :'(

Μα καλά, αφού πειράχτηκες, γιατί το κράτησες;

Athens

De peiraxtika , antithetos mou paei kiolas , alla to exw apo sunitheio , akoma kai shmera Etsi me fonazoun :P ;D

Cataphract

Αυτό παθαίνεις με τα greeklish, είδα peiraxtika και αντί για τον τόνο στο τέλος τον εξέλαβα στην προπαραλήγουσα...

:P

Maleficus

Maleficus sta agglika simainei Dolofonikos kai einai ena apo ta onomata p dinei i saksoniki ekklisia gia ton gnosto se olous mas Satana!!!! :o :o :o
kai sta latinika Magos
an kai ego protimo to Magos dioti eimai poromenos me ta RPG

dionisos1991hel

Το δικό μου βγηκε από παράφραση του ονοματός μου (Διονύσης) και έγινε Διόνυσος (Στρατηγός για όσους ξέρουν από Λιακό ;-) ). Το 1991 είναι η η χρονιά γεννησ'ης μου και το hel απο το hellas ή από το Leopard 2 hel (το πιο γουστοζικο αρμα μαχης στο κοσμο!).
VENI-VIDI-FUGI (Ηρθα, είδα και... εφυγα!)

EKAMenos

to kanoniko mou eine TAPER-MAN oi filoi mou me fonazan etsi giati eferna olo taper me fagito sto sxoleiw

alla edw evala ena diko mou paratsoukli embneusmeno apo thn megalh agaph mou ta E.K.A.M ths astunomias

kai koleisa kai to kamenos apo dipla :) ;) :D ;D  8) :P :P :P :P
ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΑΜΥΝΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ  ΓΙΑΤΙ    Ο  ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

http://www.rbgungraphics.com/thompson6in.jpg

LAFINA

Είχα ένα serow (ΧΤ225) της ΥΑΜΑΗΑ όπου μ'αυτό το εντουράκι είχα "οργώσει" αρκετά το χώμα κι επειδή του είχα πιει το αίμα, βάρεσε μπιέλα. Όμως είχα δεθεί συναισθηματικά και ήθελα να το βαφτίσω. Λόγω ότι serow σημαίνει αγριοκάτσικο ήθελα να του βρω ένα όνομα πιο ελληνικό και πιο εύηχο. Οπότε το ονόμασα λαφάκι κι εγώ είμαι η λαφίνα. ;)
Μπορεί να ΜΗΝ είμαι στρατηγός αααλλάάά τα λέω τσεκουράτα!

LAFINA

Παράθεση από: LAFINA στις  13 Ιουν 2009, 03:07:01 ΠΜ
Είχα ένα serow (ΧΤ225) της ΥΑΜΑΗΑ όπου μ'αυτό το εντουράκι είχα "οργώσει" αρκετά το χώμα κι επειδή του είχα πιει το αίμα, βάρεσε μπιέλα. Όμως είχα δεθεί συναισθηματικά και ήθελα να το βαφτίσω. Λόγω ότι serow σημαίνει αγριοκάτσικο ήθελα να του βρω ένα όνομα πιο ελληνικό και πιο εύηχο. Οπότε το ονόμασα λαφάκι κι εγώ είμαι η λαφίνα. ;)

Ταιριάζει και με την όλη κατάσταση λόγω ότι τις περισσότερες φορές (αν έχω καταλάβει σωστά) θα είμαστε εν ώρα δράσης σε δάση κ.λ.π. όπου ζουν ελάφια εκεί.
Μπορεί να ΜΗΝ είμαι στρατηγός αααλλάάά τα λέω τσεκουράτα!

assassin...

καλημερα σας εγω πηρα το δικο μου απο διαφορες ταινιες οπως hitman και αλλες οι οποιες ειναι λιγοτερο γνωστες αλλα και απο παιχνιδια οπως assassins creed κλπ. ομως οταν γραφτηκα υπηρχε ηδη ενας assassin ε και σε nickname δε μου αρεσουν οι αριθμοι για αυτο εβαλα τις τρεις τελιτσες να βαλω σε σκεψη τους υπολοιπους για το τι μπορει να σημαινουν..................   χαχαχα   :) ;D :D 8)

Spartan

Σαν Λατρης της Σπαρτιατικης ιστοριας δεν θα μπορουσα να εχω αλλο user name!
Ευχαριστω πολυ τον EL-SPARTAN που χρησιμοποιησε το "EL" και ετσι το Spartan ηταν διαθεσιμο! ;D
Κουμπαρε Spartan_21 sorry αλλα το προλαβα!!! ;D ;D ;D
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

jumbo

γυμνασιακο παρουτσουκλι που μου κολησαν οι συμαθητες μου επειδη εχω.............πεταχτα χαριτωμενα αυτακια ;D ;D ;D ;D........αθοω και παιδικο παρατσουκλι αλλα αυτα πρεπει να φοβαται κανεις.............. ;D ;D ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Cartman

Ο Cartman είναι το παιδάκι απο την σειρά Southpark. Τώρα.. Το southpark είναι μια σατιρική σειρά κινουμένων σχεδίων που προβάλεται στις ΗΠΑ εδώ και αρκετά χρόνια (13 seasons so far..) και ο Cartman είναι απλα το μεγαλύτερο μπασταρδάκι σε όλο τον κόσμο.. Απλά καταπληκτικός :P
A visitor from Mars could easily pick out the civilized nations. They have the best implements of war.

GeR^PEZONAUTHS

Παράθεση από: Cartman στις  21 Αυγ 2009, 12:50:30 ΜΜ
Ο Cartman είναι το παιδάκι απο την σειρά Southpark. Τώρα.. Το southpark είναι μια σατιρική σειρά κινουμένων σχεδίων που προβάλεται στις ΗΠΑ εδώ και αρκετά χρόνια (13 seasons so far..) και ο Cartman είναι απλα το μεγαλύτερο μπασταρδάκι σε όλο τον κόσμο.. Απλά καταπληκτικός :P

εχεις δει το επεισοδιο  THE ''F'' WORD πατα στο youtube ,  πολυ γελιο    sorry για το off topic

Fluffy Cthulu

Ο Cthulu είναι ένας εξωγήινος υδρόβιος δαίμονας απο γλιτσερό ψαρόδερμα και πλοκάμια που κατοικεί στα βάθη του Ειρηνικού ωκεανού, κοιμάται και ονειρεύεται την εποχή που θα αναδυθεί και η Γή θα υποταχθεί σε αυτόν. Σύμφωνα πάντα με τον συγγραφέα H.P.Lovecraft που είναι και ένας απο τους αγαπημένους μου.
Το Fluffy σημαίνει χνουδωτό-λούτρινο-γούτσου και σε συνδιασμό με το Cthulu είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας που έχω για μένα. Είμαι βδελυγμυρός απαίσιος και σιχαμένος αλλά επίσης είμαι και αρκετά γούτσου και καλός  ;D

Ία! Ια! Κθούλου Φ'ταγκν!

I\'m sorry, I can\'t hear you over the sound of how awesome I am...

Gimli

Μανιακος με το LORD OF THE RINGS αγαπιμενος o Gimli και λεω γιατι να μιν το χρισιμοποιω σαν user name και απο τοτε το χρισιμοποιω παντου :) :) :) :)
(Η τυχη ευνοει τους Τολμηρους) Μεγας Αλεξανδρος
(Ευχαριστω τους Θεους που γενιθικα ελλινας)Μεγας Αλεξανδρος