Από που εμπνευστήκατε το user name σας?

Ξεκίνησε από CostasV, 15 Φεβ 2009, 22:58:42 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Falcon

Οποτε ακουω (στην συγκεκριμενη περιπτωση διαβαζω  ;D ) τα λογια του Παπα, ανατριχιαζω.

Παπας= One of the best warriors ever!!!!!!

Dadiaki

Emena mou to kolisan to Dadiaki oi filoi tou Dadia pou einai aderfos mou,kai apo tote den mou 3ekolaei to dadiaki fteo kai egw omos pou den 3ekolaei :P
"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

airsoftFTW

Το δικό μου είναι συνδιασμός airsoft kai tou FTW, το οποίο συμαίνει For The Win. Δεν ξέρω γιατί ακριβώς το επέλεξα αλλά έτσι μου ήρθε! ;D

wolfish

Το δικό μου, μου έμεινε από πολύ παλιά από τότε που ήμουν πιτσιρικάς στους προσκόπους.
Έτσι και αλλιώς όταν παίζω airsoft γίνομε ξανά παιδί. 8)

Dadiaki

exei proskopiko onoma loikos?
o aderfos mou exei onoma puma egw eimai akoma mikros eisos se duo xronakia :P
Αλβέρτος Αϊνστάιν

alex the fox

emena mia fora me eixe apokalesei to filos mou alepou kai apofasisa na to kratisw mias kai ekeinon ton lene john the frog apo tin diafimisi tis frog kartokinitis
My first step was Dubstep

kinmid

Από το ονοματεπώνυμο μου με αναγραμματισμό έχω βγάλει 8 συνολικά nicknames, αλλά αυτό χρησιμοποιούσα περισσότερο καθότι τα άλλα συνέχεια υπήρχε και κάποιος άλλος με το ίδιο, οπότε τελικά και κόλλησε για λόγους ευκολίας το kinmid μιάς και δεν το έχω συναντήσει αλλού ακόμη εδώ και χρόνια.

Blackjack

Egw to Blackjack to eixa parei apo pio palia apo enan anime xarakthra,o opios mporouse k xeirizotan tria spa8ia katana taytoxrona otan polemouse(dyo sta xeria k ena sto stoma!!! 8)).To xrhsimopoiousa k sto call of duty 4 k m exei kolllhsei trella...
I can't give up,cause i just never give up...

hitman47

Το δικό μου nickname εχει προέλθει φυσικά απ' το ομόνυμο παιχνιδι hitman47 το οποιο έχω λατρεψει!!!
G36 I am happy with my trigger, you are not!

Dadiaki

Παράθεση από: hitman47 στις  31 Mar 2009, 20:02:13 ΜΜ
Το δικό μου nickname εχει προέλθει φυσικά απ' το ομόνυμο παιχνιδι hitman47 το οποιο έχω λατρεψει!!!
αι εμενα με πωρώνει το παιχνίδι....
αλλα μην κανεις τον κόπο να ψάξεις για silverballers και wa2000 γιατί δυστυχώς δεν θα βρείς :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
οστόσο custom μπορείς να φτιάξεις!! ;D ;D ;D ;D
Αλβέρτος Αϊνστάιν

MALINOIS

malinois opws i gnwsti ratsa skulou pou mprosta stis diatages tou afentikou tou den bazei tipota allo parapanw........
SOME TARGETS SHOOT BACK...

giorgosak

Γιώργος είναι το όνομα μου,και Α_Κ είναι τα αρχικά του πατρώνυμου και του επώνυμου μου,τα οποία τυγχάνει να συμπίπτουν με τα αρχικά του πιο αξιόπιστου και διαδεδομένου assault rifle όλων των εποχών...

nick

το δικο μου........δεν νομιζω να χρειαζεται και ιδιαιτερη σκεψη να καταλαβει κανεις απο που το πηρα.... ;D

Θάνος

Εγώ....τι να πω? ;D
Πάντως είναι γεγονός, ότι nickname με ελληνικά γράμματα, σπανίζει. Είναι μιά πρωτοτυπία κι αυτό, με αληθινή βάση, αφού είναι καί το πραγματικό μου όνομα, γιά το οποίο βέβαια, ευθύνεται η νονά μου.  ::)
keep safe distance...

Shooter

Παράθεση από: papaflesas στις  24 Φεβ 2009, 18:52:49 ΜΜ
ενας απο τους μεγαλυτερους ηρωες της παιδικης μου ηλικιας ηταν ο παπαφλεσας!
μπορει να ακολουθησα απο νεος(24) το μονοπατι του μοναχισμου και της ιεροσυνης αλλα παντα ειχα μια μεγαλη αγαπη για τα οπλα και για την δραση
επειδη δε καταγομαι απο πατερα βορειοηπειρωτη, ο οποιος φυλακιστηκε, βασανιστηκε, και τελικα το εσκασε απο τους αλβανους (1952), και  που με ποτισε με το αθανατο κρασι του 21,απο την παιδικη μου ηλικια εχω ενα στοχο...να δωσω την ζωη μου για την πατριδα ,και να ποτισω το δεντρο που ποτισαν οι προγονοι μου...
γιαυτο και εκπαιδευομαι απο την παιδικη μου ηλικια,περιμενοντας το καλεσμα για το ραντεβου με την ιστορια ,και με τον θανατο πιθανως!
για αυτο και το παπαφλεσας με αντιπροσωπευει 100% και μακαρι να φανω ανταξιος του ονοματος που τοσο ευκολα διαλεξα!!
γιουουουουουουργιααααααα!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Ti eipes twra!!ypoklinomai..ta sebh mou!!nomizw to pio swsta empneusmeno nickname edw..egw pali to AKIS apo ta 2 onomata mou kai to 21M(M=male) mu exei meinei apo to chat pou ekana palia...xexexexe..

nikoaloy.

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΝΙΜΟ ΜΟΥ ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ. ;)

ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΜΝΙΣΙΑ ΤΟ ΘΕΙΜΑΣΕ ΑΡΑ ΔΕΝ  ΕΧΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΙΠΩΣ ΞΕΧΑΣΟ ΤΟ ΝΑΜΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ FORUM. :P
ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΑ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ

http://www.youtube.com/watch?v=1uDrTT-GCJE

filakio 8

ston evro eimoun dipla sto potami gia 1 xrono sto filakio 8.fenete pos den mporw na to xexaso akoma ;) ;) ;) ;)

Cataphract

Το Cataphract (ελληνιστί κατάφρακτος) ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια όταν ήθελα ένα nickname για το φόρουμ της σχολής αλλά δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω το άλλο κλασσικό Grey Knight, οπότε ως μεσαιωνικόπληκτος αλλά και λάτρης του Βυζαντινού στρατού προτίμησα το όνομα του επίλεκτου βαρέος ιππικού.

Από τότε όμως (ειδικά στη σχολή) έχει γίνει τόσο γνωστό που πραγματικά οι περισσότεροι φίλοι μου με φωνάζουν για συντομία Cata, ή λοιπά παρεμφερή (καταφράκτης, καταϊφης, κτλ κτλ).

Βέβαια το πραγματικό μου όνομα είναι Οδυσσέας αλλά ό,τι σας βολεύει (εκτός ανοησιών όπως σάκης/σούλης και λοιπά υποκοριστικά, το πραγματικό μου όνομα το τιμώ πιο πολυ από τα ψευδώνυμα).

Aggelos91

Εμένα είναι πολύ απλό το όνομα μου και ημερομηνία γεννήσεως. Αυτό το "nick" χρησιμοποιώ σχεδόν παντού.
Η συμβουλή μου για αυτό το παιχνίδι αν και είμαι νέος σε αυτό είναι να υπάρχει τιμιότητα. Να κοιτάμε να χαρούμε τίμια, έντιμα. Να μην θυμώνουμε με τους άλλους και να έχουμε καλή συμπεριφορά εντός του παιχνιδιού.

Dharry

Το δικο μου nickname προερχεται απο την 'αγγλιστι' χρηση του ονοματος μου,την εποχη που ζουσα στις ΗΠΑ. Χαραλαμπος το ονομα και κατα το 'αγγλικοτερον' Harry (Χαρης ελληνιστι).Και επειδη υπηρχε στην εργασια μου, τον πρωτο καιρο, η ταση να μου αναθετουν τις  παραξενες και ισως δυσκολες αναθεσεις εργασιας (κοινως dirty work) τo nickname μου εγινε Dirty Harry ή Dharry για συντομια.Κθολου δεν με 'χαλαγε' μιας και αυτο το nickname παραπεμπει στον Clint Eastwwod και την σειρα κινηματογραφικων ταινιων του 'Επιθεωριτη Καλλαχαν'. Φιλικα Dharry...