Από που εμπνευστήκατε το user name σας?

Ξεκίνησε από CostasV, 15 Φεβ 2009, 22:58:42 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

CostasV

Λοιπόν είναι ένα ερώτημα που με τυραννάει καιρό τώρα... Είναι κάποια user names / nick names που μου έχουν κάνει τρελή εντύπωση, και εκτός του ότι κάποιες φορές μου προκαλούν ξεκαρδιστικό γέλιο (όχι ειρωνικά αλλά από άποψη πρωτοτυπίας... βλέπε atsalakotos (αδερφέ το όνομα αυτό τα σπάει)), είναι και κάποια που με γεμίζουν ερωτηματικά για το τι θα μπορούσε να σημαίνει...? Φαντάζομαι ότι θα έχουν κάποιο εσώτερο μήνυμα για εσάς, λοιπών όποιος θέλει θα μπορούσε να το τεκμηριώσει σε αυτό αυτό το  thread, για να μπορώ και εγώ επιτέλους να κοιμάμαι ήσυχος.

Και σαν thread starter κάνω την αρχή!
CostasV... Δέν είναι καθόλου δύσκολο. Costas από το Κώστας(που είναι το πραγματικό μου και όχι το καλλιτεχνικό μου LOL) και V από το αρχικό γράμμα του επιθέτου μου.

Απλός σας προειδοποιώ ότι αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου threads, ακόμα και σε παγκοσμίως κλίμακας forum, και έχει χιουμοριστικά τον χαρακτηρισμό του απέθαντου thread(μακριά από εμάς οι απέθαντοι μιας και που είμαστε airsofters).

Λοιπόν για να δω τι σκεφτόσασταν όταν ήσασταν μπροστά από την οθόνη που έλεγε desired user name?

Επίσης θα παρακαλούσα να μην spamάρουμε ανελέητα στο συγκεκριμένο topic, ας προσπαθήσουμε να μείνουμε λίγο συγκρατημένοι στις απαντήσεις μας περί σχολιασμού.
Thanks, and have a nice airsoft sunday ;D!

Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Dadias

to Dadias mou to vgalane san paratsoukli sto gumnasio ena filaraki, sundiasmos tou onomatos mou Dimitris kai epi8etou twra pws sundiastikan mn to rwtate..en arxh dn mou arese kai polu alla meta mou kolise kai to goustara ,kai ek tote oi stenoi filoi kai aytoi p to 3eroun me apokaloun pou kai pou etc,to exw xrhshmopoihsei se online pc games opws Battlefield kai Call of Duty ka8os kai se forum,epishs einai to callsign mou sta airsoft games
btw exw akousei na me lene me ton e3hs tonismo Ντατνιάς ή Δαδίας....dn einai etc!!!!! proferete  Νταντίας....... thnx gia tin katanohsh :D :D :D

akis993

εγώ θα έβαζα σκέτο το ονομά μου αλλα επειδή υπήρχε και άλλος άκης έβαλα και έτος γένησης 8)

alexz

και εγω όπως και ο φίλος CostasV έβαλα το μικρό μου όνομα και το πρώτο γράμμα του επιθέτου...οχι και πολυ πρωτότυπο παντως ;D ;D ;D

Spook

Το Spook αν και το χρησιμοποιούν για τους ανθρώπους των μυστικών υπηρεσιών, και στην καθομιλουμένη σημαίνει "τρομακτικός" παρόλα αυτά το έχω δανειστεί απο το nickname του σήματος του αεροσκάφους F-4E PHANTOM II (λόγο της χρόνιας αγάπης μου για τα αεροσκάφη) το οποίο απεικονίζει ένα "φαντασματάκι" με κασκόλ, καπαρντίνα, άρβυλα, και ψηλό καπέλο σε στυλάκι μάγισσας, και λόγο του ότι αν εξαιρέσουμε το καπέλο το "στυλάκι" είναι όπως και το δικό μου εδώ και πολλά χρόνια σε μαύρο χρώμα όλο το "σετ", νιώθω λιγάκι spookieeeeeee... 8)  ;)
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

dawg

To "dawg" ousiastika einai i aggliki lexi..."dog"...kai grafete kai proferetai "dawg" otan xrisimopoieitai ws ....λαϊκό ιδίωμα...(slang)  ;D Mou to exoun kolisei kai me fwnazoun etsi 2 filoi, opote kai egw to uiothetisa kai to xreisimopoiw on line.

FanIsHere

Το δικό μου nick name είναι κλεμμένο από μια διαφήμιση της Vodafone, που αν θυμάστε ήταν ένας παππούς και έπαιζε στο κινητό του παιχνίδια και του έλεγαν... "κυρ Φαν?? Και με τα δύο...??". Ε, και επειδή με λένε κι εμένα φάνη το έκλεψα. Με άλλα λόγια... FanIsHere! 8)
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

GeoKalpi

Το δικό μου nickname είναι Geo από το όνομά μου(Γιώργος) και Kalpi μέρος από το επίθετό μου!

tag21

kalimera kai panta nikes!!!!
to diko mou name einai apo ta arxika tou epithetou mou kai ton arithmo apo tin agapimeni mou
omada!tha ithela polu na itan i ilikia mou alla.......

TAG21
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

HARRY70

Το δικό μου είναι η ένωση του ονόματός μου και του έτους γέννησής μου.
http://194.30.229.85/armageddons

ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ

RAMIREZ

το δικό μου είναι ένα παρατσούκλι που προέρχεται πρίν από πολλά χρόνια που καναμε τρελες.Λοιπόν υπήρχε ένας Dj που είχε βγαλει καποια κομματια trans της εποχης μου περί το 1991-92 όπως το BOMBA το BARAONDA το THERAPIA ΚΛΠ.
Ένα βραδυ λοιπόν και μετα από σεβαστη κατανάλωση αλκοολούχων σκευασματων και επειδη μου άρεσαν τα συγκεκριμενα μουσικά κομματια άρχισα να λέω το Ramirez!
Έτσι λοιπόν μου κόλλησε!!!
αλλά μην  το μαθει ο γιος μου έτσι?

SAPPER

Το δικο μου nick name μου το κολλησανε απο την ομαδα, για να μην εξιγω παρτε ενα link.  :D
http://www.youtube.com/watch?v=2LKinkTGVcQ

Falcon

Το δικο μου nickname (Falcon), ερχεται απο τοτε που παιζαμε με τα παιδια και ολοι επρεπε να εχουμε απο ενα nick ετσι για το απορρητο της ''ομαδας''.
Η λεξη Falcon [Γερακι] μου  ειχε κανει εντυπωση απο τοτε που ειμουν μικρος, κι ετσι οταν βγαζαμε τα παρατσουκλια ειπα πως το δικο μου θα ειναι Falcon.
Δεν το θεωρω καθολου χαζο nickname, αντιθετως μ' αρεσει τρελα, τοσο που το προτιμω περισσοτερο απ' το ονομα xD.

Dadias

Παράθεση από: Falcon στις  19 Φεβ 2009, 12:14:02 ΜΜ
Το δικο μου nickname (Falcon), ερχεται απο τοτε που παιζαμε με τα παιδια και ολοι επρεπε να εχουμε απο ενα nick ετσι για το απορρητο της ''ομαδας''.
Η λεξη Falcon [Γερακι] μου  ειχε κανει εντυπωση απο τοτε που ειμουν μικρος, κι ετσι οταν βγαζαμε τα παρατσουκλια ειπα πως το δικο μου θα ειναι Falcon.
Δεν το θεωρω καθολου χαζο nickname, αντιθετως μ' αρεσει τρελα, τοσο που το προτιμω περισσοτερο απ' το ονομα xD.

pragmati einai polu wraio nickname ka8os to falcon h geraki sta ellinika einai ena polu perifano zwo kai kunigos opws kai polla alla pou to kanoun ena idietero zwo

ZINJA

Το δικο μου ειναι μια μεγαλη ιστορια!<<<Απο μικροs ηθελα να μαθω πολεμικεσ τεχνεs.το οποιο καταφερα.ασκετο τι εμαθα και ποσεσ εμαθα.ξαφνικα μια μερα ενασ φιλοσ μεγαλιτεροσ απο εμενα μου εδωσε να διαβασω ανα βιβλιο που ελεγε για καποιον z i n j a!το περιεχομενο με αφησε αναβδο!διαπηστοσα πωσ οι zinja ειναι σωματοφιλακεσ που προστατευουν  ανθρωπουσ  που εχουν αναγκη προστασιασ απο δολοφονουσ τισ τοτε εποχησ!και πωσ οι zinja στελνονταν απο ανοτερουσ  μοναχουs (και οι zinja μοναχοι ηταν)για προστασια με την προιποθεση να χροισοποιηθουν μονο για καλο!ετσι και εγω ηθελα καπου να το χρησημοπειησω και να που βρεθηκε η ευκερεια! :).- 8) 8) :D :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

el_ninio

emena to el_ninio oso apisteyto kai an akougetai to eixa dei sto oneiro mou :P
hmoun mme foul swat outfit kai mpename leei na kanoume mia ekatharish domatiou kai egw eixa sthn plath mou to onoma el_ninio , pou simenei sta ispanika o mikros
(tote pou to eixa hmoun o pio mikros sto airsoft :P)
kai apo tote emeine.... ;D

-Knights of Avalon-

BoBKiD

Εν ετη 1987, όταν ήμουν 10 ετών, κυκλοφόρησε ένα ωραίο ηλεκτρονικό παιχνιδάκι, στην τότε διάσιμη κονσόλα Master System της SEGA, που λεγόταν Alex Kidd in Miracle World.

Άλλαξα λοιπόν το "Alex" με "Bob" (μιας και αυτή είναι η αγγλική έκδοση του ονόματός μου) και κράτησα το kidd, με ένα "D" όμως, που συμβολίζει το 10χρονο εκείνο αγόρι που κρύβω και θα κρύβω πάντα μέσα μου.  :wink:

grenadier

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλώς σας βρήκα. Το πρώτο μου post στο forum οπότε να συστηθώ λέγοντας και από που βγαίνει το user name μου.
Το όνομά μου είναι Νίκος. Βασικά σκεφτόμουν το PanzerGrenadier αλλά κατέληξα τελικά στο Grenadier  χάριν συντομίας. Το επέλεξα καθότι έκανα την θητεία μου σε μηχανοκίνητο τάγμα πεζικού το οποίο ανήκε σε τεθωρακισμένη ταξιαρχία. Επίσης επειδή ασχολούμαι και με μοντελισμό με αγαπημένο θέμα τα γερμανικά άρματα Β' Π.Π. μου έχει ψιλο-κολλήσει από κάποιους φίλους ήδη αυτό το nick.  ;)

fanioles

Το δικό μου πρέπει να είναι απο τα πιο κουλά !   ::)

Τη γυναικα μου τη λένε Φανή..  Πριν χρόνια είχαμε ξεκινησει ενα αστείο παραφράζοντας το γ@μιόλα με το φανιόλα και όλο το χαβαλε που επακολουθούσε !! 

Σε ενα παιχνίδι λοιπόν στο XBOX πριν κατι χρόνια που είμασταν ομάδα, την ονομασαμε "fanioles" ο πληθυντικός του φανιόλα..

Μπήκε σιγά σιγα σαν nick σε πολλά site και καθιερώθηκε !!!

papaflesas

ενας απο τους μεγαλυτερους ηρωες της παιδικης μου ηλικιας ηταν ο παπαφλεσας!
μπορει να ακολουθησα απο νεος(24) το μονοπατι του μοναχισμου και της ιεροσυνης αλλα παντα ειχα μια μεγαλη αγαπη για τα οπλα και για την δραση
επειδη δε καταγομαι απο πατερα βορειοηπειρωτη, ο οποιος φυλακιστηκε, βασανιστηκε, και τελικα το εσκασε απο τους αλβανους (1952), και  που με ποτισε με το αθανατο κρασι του 21,απο την παιδικη μου ηλικια εχω ενα στοχο...να δωσω την ζωη μου για την πατριδα ,και να ποτισω το δεντρο που ποτισαν οι προγονοι μου...
γιαυτο και εκπαιδευομαι απο την παιδικη μου ηλικια,περιμενοντας το καλεσμα για το ραντεβου με την ιστορια ,και με τον θανατο πιθανως!
για αυτο και το παπαφλεσας με αντιπροσωπευει 100% και μακαρι να φανω ανταξιος του ονοματος που τοσο ευκολα διαλεξα!!
γιουουουουουουργιααααααα!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team