Ανεκδοτάκι!

Ξεκίνησε από LAFINA, 21 Ιουν 2009, 22:54:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Maleficus

Mozilla Seabird 2D
Περί φάρσας πρέπει να πρόκειται !

mirrage

Αν το κινητό δεν φτιάχνει καφέ δεν αξίζει.
Δες αυτό...
http://www.pomegranatephone.com/

Admax

Εντυπωσιακό είναι το νέο project του σχεδιαστή προϊόντων τεχνολογίας Billy May και των εργαστηρίων της Mozilla, το οποίο αφορά μια προσπάθεια που ξεκίνησε το 2009 και βασίστηκε σε ιδέες και προτάσεις του κοινού που συμμετείχε στο blog «Open Web Concept Phone». Το Seabird , όπως ονομάζεται, είναι στην ουσία ένα πείραμα που έχει σκοπό να αλλάξει τον τρόπο που χειριζόμαστε τα κινητά τηλέφωνα, που τόσο έχουν αρχίσει να μοιάζουν με φορητούς υπολογιστές αλλά παράλληλα υστερούν στον τομέα του χειρισμού.

Το concept phone της Mozilla, λοιπόν, φέροντας λειτουργικό Android, αλλάζει τελείως τα δεδομένα αφού στο σχεδιασμό του περιλαμβάνει δύο προτζέκτορες τεχνολογίας Pico - με απόδοση ανάλυσης 960x600 και φωτεινότητα 45 lumens - τοποθετημένους στις πλαϊνές πλευρές της συσκευής ώστε να προβάλλουν δεξιά και αριστερά της οθόνης ένα πληκτρολόγιο QWERTY «κομμένο στη μέση» που θα επιτρέπει την εισαγωγή δεδομένων. Μια δεύτερη ιδέα, είναι η τοποθέτηση του Seabird σε μια βάση οριζόντια ώστε ο ένας προτζέκτορας να «στέλνει» την εικόνα της οθόνης στον τοίχο και ο δεύτερος να δημιουργεί ένα πληκτρολόγιο με έναν πίνακα αφής όπως γίνεται και στα laptop.

Καινοτομία επίσης μπορεί να θεωρηθεί το ενσωματωμένο στη συσκευή ακουστικό Bluetooth, που θα αποσπάται όχι μόνο για να χρησιμοποιηθεί σε κάποια κλήση αλλά και για να λειτουργήσει ως συσκευή κατάδειξης στην οθόνη του Seabird μέσω υπερύθρων ακτινών. Επιπλέον χαρακτηριστικά αναφέρονται η κάμερα 8 Megapixels και η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Πάντως, απαντώντας στο εάν η Mozilla σκοπεύει να προχωρήσει στην παραγωγή κινητών τηλεφώνων, η εταιρεία δηλώνει ότι θα αρκεστεί στην ανάπτυξη του Firefox Mobile...

Maleficus

το κινητό που έδειξε ο mirrage κάνει και καφέ ... δε με ενδιαφέρει το πως το τι και το γιατί ... ΠΡΕΠΕΙ να το πάρω !

TS

Δεν ξερω αν το εχει γραψει καποιος αυτο αν ναι τοτε ζητω απο τους admins  να το σβησουν .Ηταν ενας καουμποϊς που ηταν πολυ κοντος αλλα ειχε ενα ωραιο λευκο αλογο μπενει λοιπον σε μια  τραπεζα την κλέβει και οταν βγαινει να παρει το αλογο του το βρισκει βαμενο κοκκινο εξαλος αυτος βγαζει τα δυο πιστολια του και μπενει μεσα στο σαλουν που ηταν απεναντι και φωναζει <πιος ηλιθιος εβαψε το αλογο μου κοκκινο ?να κανει ενα βημα > κανει λοιπον ενα βημα μπροστα ενας τυπος 2 μετρα και λεει<εγω το εκανα ,γιατι?> ετσι οπως ηταν αυτος κοντουλης του λεει <τιποτα απλα ηρθα να ρωτησω ποτε θα το περασεις δευτερο χερι?>!!

Maleficus

Scharfschütze

Παράθεση από: mirrage στις  23 Απρ 2011, 21:05:49 ΜΜ
Αν το κινητό δεν φτιάχνει καφέ δεν αξίζει.
Δες αυτό...
http://www.pomegranatephone.com/

Χαχαχα ψαρωσα τελειως! :o

Μεχρι που πατησα release date...................... >:(
Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

mirrage

Maleficus

Πάει μια γιαγιά στον οδoντίατρο κι ανοίγει τα πόδια της. Παραξενεμένος εκείνος της λέει:
- Γιαγιά εγώ είμαι οδοντίατρος, όχι γυναικολόγος.
Θυμωμένη εκείνη απαντά:
- Σκάσε και βγάλε τη μασέλα του παππού...

Tsitouras

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιουκ .... απεσιο  :-X

σειρα μου τωρα
παει ενας τυπος σε εναν οικο ανωχης , αλλα ειχε μονο 7€ οποτε ζητα απο την τσατσα να του διξει τον τιμοκαταλογο . του τον φερνει εκεινη , και καθως διαβαζει παρατηρει "κυνηγι 5€" ξαφνιαζετε μιας και δεν γνωριζε τιποτα σχετικο και ρωταει την τσατσα λεπτομεριες . Εκεινη του λεει οτι ειναι οτι πιο οικονομικο υπαρχει , και πως θα το ευχαριστηθει πολυ , και του δειχνει ενα δωματιο να παει να περιμενει μεχρι να ερθει η πουτ@ν@ .
μπενει μεσα , και απο πισω του μπενει μια 2μετρη θεα και του λεει : τρεχω τρεχεις κυνηγας , αν με πιασεις με γ@μ@ς  ! και αρχιζει να τρεχει . Ακολουθει και εκεινος και μολις την φτανει , ακουγετε το καμπανακι . επαναλαμβανετε το ιδιο αρκετες φορες , καθως καθως δεν ελεγε να φυγει εαν δεν γ*****ε μεχρι που εξουθενωμενος βγενει απο το δωματιο  και ρωταει την τσατσα εαν εχει τιποτα 3ξισου ευκολο . εκεινη του ζηταει 2€ (τα εργατικα της αλλης) και του λεει να περασει σε ενα δυπλανο δωματιο . μολις μπενει ανοιγει μια πορτα και μπενει μεσα μια 2μετρη τρανς και του λεει : τρεχω τρεχεις κυνηγω . αν σε παισω σε γ@μω ! καμπανακια και τετοιες μ@λ@κιες δεν εχει εδω μεσα !!!

εαν παραειναι για το φορουμ , πρακαλω να διαγραφει  :)
Umbrella Trashsweepers

Maleficus

εγώ το ξέρω με αδυνάτισμα αυτό και με έναν αράπη στο τέλος ... πήγαινε ο άλλος απο όροφο σε όροφο για να τον τρέξουν να χάσει τα μπούτια του και στο τέλος πετάγεται ο ζουλού ....

Tsitouras

παραλαγιες απο οποιουδηποτε τυπου ανεκδοτο φιλε μου θα βρεις παντου ... το θεμα ειναι να βρεις το πρωτο πρωτο που συνηθως ειναι και το καλυτερο   ;)
Umbrella Trashsweepers

Maleficus

Έκτακτο ανακοινωθέν ....
Όλοι οι ευρωπαίοι ηγέτες πήραν τηλέφωνο τον Strauss Kahn για να του συμπαρασταθούν... Ο Berlusconi πήρε την καμαριέρα...... ;)

JokeR

Παράθεση από: Maleficus στις  18 Μαΐου 2011, 01:58:43 ΠΜ
Έκτακτο ανακοινωθέν ....
Όλοι οι ευρωπαίοι ηγέτες πήραν τηλέφωνο τον Strauss Kahn για να του συμπαρασταθούν... Ο Berlusconi πήρε την καμαριέρα...... ;)
κλεμενο απο ραδιοαρβυλα  :P :P

Maleficus

Με δουλεύεις έτσι ;

tristan

Παει ενας αντρας στο γιατρο
Γιατρε κανε κατι παντρεμενος ειμαι αλλα δεν μπορω να ευχαριστηθω το σεχ εκσπερματωνω πολυ γρηγορα
- χμ!!!! παρε αυτο το πιστολι
- πιστολι
-πιστολι κροτου ειναι καθε φορα που θα βλεπεις οτι φτανεις στο τελος θα ριχνεις μια και απ'τον κροτο θα μαγκωνεσε
- οκ
-την αλλη μερα
-Γιατρε χαλια η θεραπεια
-Γιατι
- ΝΑ χτες εκανα το 69 με την γυνεκαμου πανο λοιπον που κοντευα. τραβαω μια πιστολια
-και
-πρωτον χεστηκε η γυνεκα απ'το φοβοτης στα μουτρα μου
δευτερων μου τον δαγκοσε για τα καλα απ'την τρομαρα της  και τριτον πεταχτηκε ενας απ'την ντουλαπα με τα χερια ψηλα

TS

χαχαχαχαχαχαχα τρομεροοοοοοοοο

remali

Παράθεση από: Maleficus στις  18 Μαΐου 2011, 16:45:58 ΜΜ
Με δουλεύεις έτσι ;

Δεν υπαρχετε!!!! μονο που προσπαθω να φανταστω την αντιδραση σου σε αυτο που ειπε ο joker γελασα περισσοτερο απο το ανεκδοτο με τον στρος ;D ;D ;D ;D ;D

tristan

Δυο αρχ... σχεδιασαν να πανε σινεμα παρνουν τηλεφωνο τον φιλο το λουτσο αν θα παει μαζι τους
λουτσο.... τη εργο θα δουμε
αρχ..  τσοντα
λουτσος.... αα καταλαβα παλι ορθιος θα δω το εργο

Ikarus

Ήταν τρεις ισοβίτες και συζητούσαν τι θα κάνουν στη φυλακή για την υπόλοιπη ζωή τους:
Βγάζει ο πρώτος ένα γιο-γιο:
- Εγώ με αυτό το γιο-γιο θα παίζω συνέχεια.
Βγάζει ο δεύτερος μία τράπουλα:
- Εγώ θα παίζω με αυτήν εδώ την τράπουλα.
Βγάζει και ο τρίτος ένα κουτί ταμπόν!!!
"Εγώ πήρα αυτά.
- Μα, τι θα τα κάνεις αυτά; ρωτάνε οι άλλοι δύο.
- Στις οδηγίες χρήσης γράφει ότι με αυτά μπορώ να παίζω τένις, να τρέχω, να κολυμπάω, να κάνω ορειβασία...