POLEMIKO TOPIO ALI8INO.PALIA BASH AEROPORIAS

Ξεκίνησε από MALINOIS, 30 Mar 2009, 21:39:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papaflesas

Ολοι οι ελ.σκοπευτες πρεπει να ειναι διπλα προσεκτικοι,γιατι 550 φπσ απο 15 μετρα στο κεφαλι, μασ στελνουν η στον γιατρο η στον οδοντιατρο ,η στον παπα.... για κηδεια οχι, αλλα ενα ευχελαιο θα το χρειαστουμε για να συνελθουμε!!! :o :o
και επειδη σε 2.30 ωρες θα δωσω το συνθημα της αναστασεως  στα καλυβια,(με ενα βομβιδοβολο σκεφτομαι)ευχομαι σε ολους τους συναθλητες-αιρσοφταδες ...
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

SaNJi

Παράθεση από: papaflesas στις  18 Απρ 2009, 21:17:23 ΜΜ
Ολοι οι ελ.σκοπευτες πρεπει να ειναι διπλα προσεκτικοι,γιατι 550 φπσ απο 15 μετρα στο κεφαλι, μασ στελνουν η στον γιατρο η στον οδοντιατρο ,η στον παπα.... για κηδεια οχι, αλλα ενα ευχελαιο θα το χρειαστουμε για να συνελθουμε!!! :o :o
και επειδη σε 2.30 ωρες θα δωσω το συνθημα της αναστασεως  στα καλυβια,(με ενα βομβιδοβολο σκεφτομαι)ευχομαι σε ολους τους συναθλητες-αιρσοφταδες ...
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Καλα αυτο ειναι αυτονοητο..Σιγουρα θελει πολυ πιο πολυ προσοχη αλλα αυτο δε σημαινει πως αμα καποιος εχει τρελα με τα sniper και εχει αρχισει airsoft μονο για αυτο το λογο πρεπει να περιμενει ενα χρονο μεχρι να γινει εξπερ και μετα να παιξει.... ;D
Τελοσπαντων ευχομαι σε ολους,
Καλη Ανασταση
-I Like GIRLS_I Like FOOD_but_I LOVE AIRSOFT-

loubamboo

Αγαπητοί φίλοι, Χριστός Ανέστη.

Σχετικά με τη χρήση των όπλων ελεύθερου σκοπευτή που αποδίδουν πολλά FPS, κατά τη γνώμη μου,
όσοι τα χρησιμοποιούν σε παιχνίδια θα πρέπει, όπως και στην πραγματικότητα, να έχουν απαραιτήτως
και δευτερεύον όπλο - πιστόλι, υποπολυβόλο ή αραβίδα - το οποίο και μόνο να χρησιμοποιούν υποχρεωτικά
στις εγγύς εμπλοκές. Εννοείται ότι το δευτερεύον όπλο (backup weapon) θα πρέπει να βάλλει κάτω από
το ισχύον όριο CQB, δηλαδή 350 FPS, έτσι ώστε ο σκοπευτής να μπορεί να το χρησιμοποιήσει ακόμα
και μέσα σε κλειστό χώρο.
Freedom is more important than peace. USMC!

SAPPER

Οι Snipers έχουν κύριο όπλο το τουφέκι τους, και για δευτερεύων ένα υποπολυβόλο η αραβίδα όπως και το ζευγάρι τους.

loubamboo

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, φίλε Helistas. Γι' αυτό υποστηρίζω να επιβάλλεται για τους σκοπευτές
η χρήση δευτερεύοντος όπλου για τις εγγύς εμπλοκές.
  Νομίζω ότι ένας νέος παίκτης θα το σκεφτεί περισσότερο να αναλάβει το ρόλο σκοπευτή, αν ξέρει
ότι θα πρέπει να κουβαλάει δύο μακρύκαννα όπλα. Από την άλλη πλευρά, δεν νομίζω ότι θα αισθάνεται
ιδιαίτερα αξιόμαχος, αν επιλέξει για λόγους ευκινησίας ένα πιστόλι για δευτερεύον όπλο.
Freedom is more important than peace. USMC!

SAPPER

tataman

to pasxa perase kila phrame kairos na ta rixoume gia auto etoimaste agona AMESA SUNTOMA TORA.......KAI  XRISTOS ANESTH
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΙΑ ΔΟΞΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ
ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ

Shooter

Παράθεση από: fanioles στις  14 Απρ 2009, 21:51:33 ΜΜ
Δεν ειναι CO2..  Πάντα υπάρχει ρόλος για πιστόλι μόνο.. 
Άλλωστε δε κάνει το όπλο τον παίχτη   ;)   Ασε που μόλις παιξεις πρωτη φορά θα πάρεις σίγουρα και aeg...  Ειναι μεγάλη η τρέλα Αρη !!!

den einai Co2???wx...oso gia to AEG skeftomai na parw m aresoun ta M15-16 kai to neo G36c me red dot's alla epeidh stoixizoun kai exoume na plhrwsoume kai gymnasthria,kinhta kai alla !@#!$##$ siga siga 8a paroume kai AEG..ektos an eimai tyxeros se kammia klhrwsh!!(edw gelame..)
telos oxi Arh..Akhs parakalw!!xexexe:P:P:P

Θάνος

Ερώτηση από νέο. Πραγματικά ο χώρος δείχνει πολύ καλός. Από ότι είδα στις φωτογραφίες είναι συρματοπλεγμένος. Η είσοδος (πύλη?) είναι παραβιασμένη, ή απλά είναι όλα σκορποχώρι εκεί πιά καί είναι "μπάτε σκύλοι αλέστε"? Ρωτάω απλά, γιατί όσο νά 'ναι έχω το φόβο του αρχάριου καί δεν θέλω να μπλέξω με αστυνομίες κ.λ.π. Ευχαριστώ.
keep safe distance...

fanioles

φίλε Θάνο, Έχουν γίνει παλι παιχνίδια παλαιότερα εκει και ο χώρος είναι εγκαταλελειμένος.
Μπορείς να εμπιστευτείς τον διοργανωτή SAPPER. Δε θα μας πήγαινε στα τυφλά.   ;)

SAPPER

Παράθεση από: fanioles στις  02 Μαΐου 2009, 13:38:03 ΜΜ
φίλε Θάνο, Έχουν γίνει παλι παιχνίδια παλαιότερα εκει και ο χώρος είναι εγκαταλελειμένος.
Μπορείς να εμπιστευτείς τον διοργανωτή SAPPER. Δε θα μας πήγαινε στα τυφλά.   ;)

Διευκρίνηση

Δεν διοργανώνω κάτι εκεί, αλλά θα μαζευτούμε μετά το τρελοκομείο και θα πάμε από κοινού και ομόφωνα να παίξουμε σε ένα εγκαταλελειμμένο σημείο χωρίς απαγορευτικές σημάνσεις, και χωρίς πόρτες οι πύλες κλειστές η φράχτες.

Περισσότερες διευκρινίσεις με pm η από κοντά.  ;)

Θάνος

Οκ από εμένα, με καλύψατε θα έλεγα, ευχαριστώ γιά τις απαντήσεις, τα λέμε από κοντά στο χώρο συνάντησης. :)
keep safe distance...

Sniper_Gr

Λοιπόν...
Μετά από έρευνα ημερών που έκανα μέσω κάποιων καλών κυρίων που υπηρετούν σε διάφορες θέσεις εθνικής άμυνας μου τόνισαν ότι το εν λόγω πεδίο ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...!!!
Όπως επίσης μου τόνισαν ότι ας μην έχει γύρω - γύρω συρματόπλεγμα γιατί μπορεί να έχει πέσει ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 10 ΕΚΑΤΟΣΤΑ συρματόπλεγμα για τον Ε.Σ. θεωρείται περιφραγμένο και στην δικαιοδοσία του...
Άρα οποιοαδήποτε είσοδο εαν μας πιάσουνε στα πράσα θα θεωρηθεί εισβολή και εάν κρατάμε και AEG τότε τον ήπιαμε..

Ο Zinja ξέρει ποιός είμαι και δεν μιλάω στον αέρα...

Το νού  μας

SAPPER

Η καλές κυρίες που δίνουν πληροφορίες σε τρίτους για στρατόπεδα ας κάνουν κανένα μπικουτί από το λένε προφανώς για το αεροδρόμιο που είναι από κάτω και είναι όντος ενεργό, και όχι για το σημείο που λέμε.

Η συγκεκριμένη βάση μετά την εγκατάλειψη της εδώ και αρκετά χρόνια, και μετά την επέλαση τον γνωστόν τύπον που απαλλοτριώνουν περιοχές ολόκληρες για να πουλήσουν το μετάλλευμα, εξού και ότι δεν έχουν μείνει ούτε για δήγμα συρματοπλέγματα, έχει αλλάξει άλλα δυο υπουργεία από τότε και δεν ανήκει στον στρατό πλέον.

VagBlack

Παράθεση από: SAPPER στις  05 Ιουν 2009, 15:15:04 ΜΜ
Η καλές κυρίες που δίνουν πληροφορίες σε τρίτους για στρατόπεδα ας κάνουν κανένα μπικουτί από το λένε προφανώς για το αεροδρόμιο που είναι από κάτω και είναι όντος ενεργό, και όχι για το σημείο που λέμε.

Η συγκεκριμένη βάση μετά την εγκατάλειψη της εδώ και αρκετά χρόνια, και μετά την επέλαση τον γνωστόν τύπον που απαλλοτριώνουν περιοχές ολόκληρες για να πουλήσουν το μετάλλευμα, εξού και ότι δεν έχουν μείνει ούτε για δήγμα συρματοπλέγματα, έχει αλλάξει άλλα δυο υπουργεία από τότε και δεν ανήκει στον στρατό πλέον.
Σωστός ο Sapper. Το συγκεκριμένο πεδίο έχει εγκαταλειφθεί εδώ και 25 χρόνια.

BoBKiD

Κύριοι, επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του sniper_gr, διότι έπεσε στην αντίληψή μου από έγκυρη πηγή ότι η "παλιά βάση ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο", όπως την αναφέρουν στα χαρτιά, θα χρησιμοποιηθεί πολύ σύντομα ως Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών.

Ξαναλέω, ότι τα παραπάνω δεν είναι φήμες, αλλά προέρχονται από έγκυρες πηγές. Θα μάθω εαν αναφέρονται στο ίδιο πεδίο που χρησιμοποιείται για τα παιχνίδια airsoft και θα σας ενημερώσω. Όπως και να έχει συνιστώ την ιδιαίτερη προσοχή από όλους!

leonardo sunbird

O BobKid exei APOLYTO DIKIO...... kyrioi..... Kentro Ypodoxhs Metanastwn.... kai an de ftanoun se ligo 8a mas upoxrewsoun na tous vazoume kai sto spiti mas....teleia!! Vadizoume se swsto dromo.......

Rocks

Παράθεση από: BoBKiD στις  10 Ιουν 2009, 22:54:59 ΜΜ
Κύριοι, επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του sniper_gr, διότι έπεσε στην αντίληψή μου από έγκυρη πηγή ότι η "παλιά βάση ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο", όπως την αναφέρουν στα χαρτιά, θα χρησιμοποιηθεί πολύ σύντομα ως Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών.

Ξαναλέω, ότι τα παραπάνω δεν είναι φήμες, αλλά προέρχονται από έγκυρες πηγές. Θα μάθω εαν αναφέρονται στο ίδιο πεδίο που χρησιμοποιείται για τα παιχνίδια airsoft και θα σας ενημερώσω. Όπως και να έχει συνιστώ την ιδιαίτερη προσοχή από όλους!

Ο BoBKiD έχει απόλυτο δίκιο, για το συγκεκριμένο πεδίο, υπάρχει δε ρεπορτάζ στον Alter, αλλά το θέμα με το ΚέντροΥποδοχής Μεταναστών είναι ακόμα «παγωμένο» και θα είναι για πολύ καιρό, γιατί οι τοπικοί φορείς, δήμος, κράτος κλπ δεν έχουν καταλήξει ακόμα που ανήκει όλο αυτό το συγκρότημα. Μάλιστα κάποιες καινούργιες κατασκευές που έχουν γίνει (και τα έχουμε δει όλοι μας, κάποια μπετό και τούβλα πιο καινούργια από τα υπάρχουσα κτήρια) άρχισαν με το σκεπτικό να γίνει κέντρο για τους χρήστες ναρκωτικών ουσιών την εποχή των ολυμπιακών αγώνων (2004), ώστε να μην είναι στους δρόμους και τούς βλέπουν οι τουρίστες, αλλά δεν προχώρησε λόγο του κολλήματος με τους κρατικούς φορείς. 

you can run, but you can not hide

tag21

se ligo tha pezoume stin Makroniso opos to pane etsi ...
re oloi se ena karavi kai epistrofi stis mirmigofolies tous pou theloun na tous kanoun kai kentro
na tous valoume kai sto IKA......

exei paraginei to kako me dautous....
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

VagBlack

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  10 Ιουν 2009, 23:13:59 ΜΜ
O BobKid exei APOLYTO DIKIO...... kyrioi..... Kentro Ypodoxhs Metanastwn.... kai an de ftanoun se ligo 8a mas upoxrewsoun na tous vazoume kai sto spiti mas....teleia!! Vadizoume se swsto dromo.......

Παράθεση από: tag21 στις  11 Ιουν 2009, 11:12:23 ΠΜ
se ligo tha pezoume stin Makroniso opos to pane etsi ...
re oloi se ena karavi kai epistrofi stis mirmigofolies tous pou theloun na tous kanoun kai kentro
na tous valoume kai sto IKA......

exei paraginei to kako me dautous...
.

Κρατιέμαι αρκετή ώρα, αλλά πριν το ξεφτιλίσουμε το θέμα να υπενθυμίσω ότι τέτοια σχόλια δεν επιτρέπονται.

Επίσης να ενημερώσω ότι αυτού του τύπου σχόλια είναι άκρως προσβλητικά τουλάχιστον για έμενα, καθότι έχω περάσει ένα διάστημα της ζωής μου ως μετανάστης. Καθώς επίσης ότι υπάρχουν αξιόλογα άτομα στην κοινότητα μας (airsoft) τα οποία είναι μετανάστες.

Καλό θα ήταν να επιστρέψουμε στο θέμα. Την επόμενη φορά δεν θα είμαι τόσο ευγενικός και ας γίνω banned.