POLEMIKO TOPIO ALI8INO.PALIA BASH AEROPORIAS

Ξεκίνησε από MALINOIS, 30 Mar 2009, 21:39:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SAPPER

Καταπληκτικό τοπίο για τρελά σενάρια το ευχαριστηθήκαμε.
Πέρα από αυτό οι εγκαταστάσεις δεν είναι σε καμιά περίπτωση για να φιλοξενήσουν πυρηνικά και άλλα κολοκύθια, έκανα ένα recon στον χώρο και δεν προσφερόταν η εγκατάσταση για αυτό τον λόγο.

papaflesas

@sapper
για αλλη μια φορα δικαιολογησες το ονομα της ομαδας σου....
αναγνωριστικη επιχειρηση επιτελεσθη...
μενει τωρα η εκκαθαριστικη....
μετα το πασχα ελπιζω
εχω και σεναριο .... τσοπανηδες v.s αμνοεριφια.. ;D ;D ;D
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

Shooter

Na eleksete mhn yparxoun tipota ksexasmenes narkes!!xaxaxa.. :P

SAPPER

Παράθεση από: AKIS21M στις  13 Απρ 2009, 18:22:42 ΜΜ
Na eleksete mhn yparxoun tipota ksexasmenes narkes!!xaxaxa.. :P
Δεν υπάρχουν, ρώτησα τα πρόβατα!!!.  :P

MALINOIS

kalos o sapper.re file perpataga panw sto bouno kai lew na skasei twra kamia narki 8a me mazeboun me ta koutalakia.eytyxws exoun perasei ta gidia,TOU TSOPANI, apo ekei kamposes fores.tin epomeni fora 8a paroun meros kai ta malinois.
SWSTOS?
SOME TARGETS SHOOT BACK...

SAPPER

Σωστός... πάλι καλά που μου το είπες να έχω μαζί μου λουκάνικα να τα καλοπιάσω η να τα δέσω καλύτερα στην ζώνη Γιάννη  ;D ;D ;D

papaflesas

to diko moy malinois an pas na to keraseis .....den tha se dei me kalo mati!
exoyme kai agona se 20 meres ante pame gia thn koypa pali!!!
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

fanioles

E Αντε ετοιμαστε κανα παιχνιδακι Πασχαλιατικο να το δούμε κι εμείς το μέρος !   :o    ;D

Falcon

Τελικα, ειναι ενταξει το πεδιο παιδες??  ? ? ? ? ? ?

@ MALINOIS, εχεις PM.

Shooter

Na pw..egw perasa apo to magazi kai phra to prwto m airsoft ena desert eagle..paizei rolo an 8elw na symmetexw???exw trela me tetoies katastaseis kai den exw parei meros pote re gmt!!(2 meres exw to desert eagle kai konteuw na faw thn fialh Co2!!)

fanioles

Δεν ειναι CO2..  Πάντα υπάρχει ρόλος για πιστόλι μόνο.. 
Άλλωστε δε κάνει το όπλο τον παίχτη   ;)   Ασε που μόλις παιξεις πρωτη φορά θα πάρεις σίγουρα και aeg...  Ειναι μεγάλη η τρέλα Αρη !!!

SAPPER

Ετοιμάζετε σενάριο αναμένετε... ;)

Falcon

Αν ειχα δει τη περιοχη απο κοντα, θα εφτιαχνα εγω σεναριο.  ;)

filakio 8

efxome se olous kalo pasxa kai kali anastasi  kai me to kalo na girisete opou kai an pate

Falcon

Παράθεση από: filakio 8 στις  16 Απρ 2009, 12:07:27 ΜΜ
efxome se olous kalo pasxa kai kali anastasi se olous kai me to kalo na girisete osi figete

Ευχαριστουμε φιλος, και 'συ να περασεις καλα...

fanioles

Περιορίστε λιγο τα άσχετα ποστ ρε παιδιά.  Ελεος με τα ποιηματακια και τις σαχλαμαριτσες. Μας βαζετε να διαβαζουμε συνεχως ασχετα πράγματα.
Σε ολα τα νήματα υπαρχει ειδοποιηση για νεο μηνυμα και είναι του Falcon παντα κατι άσχετο. 
Λίγο πιο σφιχτό moderation απο τη διαχείρηση παρακαλω.  ???

Falcon

Στο συγκεκριμενο ποστ απαντησα στον παναγιωτη που μας ευχηθηκε, αμα ειναι τοτε δε ξανασχολουμαι με τα θεματα και τα ποστ στο forum....

SaNJi

Παιδια φαινεται απιστευτο...και νομιζω θα παιζυν και σνιπερ εεε;εως 500 fps??Μου φαινεται τρομερο...Αντε να κανονισουμε κανα παιχνιδι εκεί....
-I Like GIRLS_I Like FOOD_but_I LOVE AIRSOFT-

SAPPER

Παράθεση από: SaNJi στις  18 Απρ 2009, 01:59:51 ΠΜ
Παιδια φαινεται απιστευτο...και νομιζω θα παιζυν και σνιπερ εεε;εως 500 fps??Μου φαινεται τρομερο...Αντε να κανονισουμε κανα παιχνιδι εκεί....

CQB & URBAN 350 FPS
WOODLAND    450 FPS
SNIPERS          550 FPS

SaNJi

Παράθεση από: Helistas στις  18 Απρ 2009, 18:20:06 ΜΜ
Να κανω μια επισημανση.
Το οριο για SNIPERS ειναι μεν 550 FPS αλλα για ατομα που παιζουν αρκετο καιρο και ξερουμε οτι δεν κινδυνευουμε να την φαμε στα μουτρα απο αυτους. Οχι επιδη εχω τα φραγκα να το παρω ειμαι και εξπερ....

Συγνωμη, δηλαδη αμα καποιος εχει αρχισει να παιζει airsoft τωρα προσφατα δε μπορει να παρει sniper και να παιξει;;;Γιατι αμα ειναι ετσι ρε παιδια να περιμενω να περασει ενας χρονος και μετα....Πρεπει να γινουμε ολοι "εξπερ" για να παρουμε sniper; Δε το καταλαβαινω!!
-I Like GIRLS_I Like FOOD_but_I LOVE AIRSOFT-