CODE NAME: COCAINA 26/5/2013 Μεταλλεία

Ξεκίνησε από hargyr, 16 Απρ 2013, 22:27:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

hargyr

Φίλοι μου θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που (απ' όλη την Ελλάδα) ήρθαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους στο πρώτο  πανελλήνιο παιχνίδι του συλλόγου Σ.E.A. και Airsoft Club
Ιδιαίτερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του Airsoft Club, CRYPTO, LEONARDO και TSAKO για το απίστευτο τρέξιμο που έκαναν για όλο το στήσιμο και οχι μόνο!
Επίσης ευχαριστώ τον StarScream, όλα τα λυκάκια SWAT και φυσικά τους PILGRIMS, I4 και TAS για την ανεκτίμητη βοήθεια και όλους τους αφανείς φίλους  που έβαλαν το χεράκι τους για την διεκπεραίωση.  ;)

Πιστεύω ότι όλοι μαζί, παίκτες και διοργάνωση ανεβάσαμε το Airsoft στην Ελλάδα άλλο ένα σκαλοπάτι ψηλότερα

ΠΑΜΕ ΓΙ`ΑΛΛΑ..!!!
PLAY FAIR

sparvar

Συγχαρητηρια στην διοργανωση για το τρεξιμο τον κοπο τους κ την υπομονη τους για να βγει αυτο το ωραιο αποτελεσμα .
ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια απο κρητη τα οποια εκαναν τοσο δρομο για να συμετασχουν ,κ εδειξαν ηθος κ τη σημαινει ευγενης αμιλλα, με τη συμπεριφορα τους.
ενα μεγαλο μπραβο ,επισης , σε οσους για ακομα μια φορα επελεξαν το fair play σε αντιθεση με καποιους αλλους π εκαναν καγκουριες  και καραγκιοζηλικια.
κ επισης συγχαρητηρια στους farc , για τη νικη, κ ιδιαιτερα σε αυτους π κοπιασαν για την στρατηγικη (team leaders κ.α )
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------

Ironhide

Απο εμας ενα  ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω στην διοργανωση ( airsoft club , swat , I4 , pilgrims & TAS ) για το τρεξιμο , την δουλεια και τον χρονο που σπαταλησαν αυτοι οι ανθρωποι για να περασουμε ολοι εμεις μια ωραια Κυριακη...

Αναμενουμε το επομενο παιχνιδι  !!
Φραγκισκος

manoloride

καλημερα.
Λογω οτι παρα πολλα παιδια μου ζητησανε και πριν το παιχνιδι και κατα την διαρκεια του παιχνιδιου
απο που ειχα φτιαξει τα μπλουζακια γιατι θελανε και αυτοι και δεν προλαβαινα να τους βγαλω, τους παραθετω το τηλεφωνο του παιδιου που τις εφτιαξα
και του αναφερετε ποιο απο τα σχεδια θελετε να σας ετοιμασει.
η τιμη για καθε μπλουζακι μαζι με την απιστευτη συσκευασια κανει 20 euro.
το ονομα του παιδιου ειναι Τασος και τηλεφωνο 6936944608

Ειναι πολυ καλο να εχουμε αναμνισεις απο το πρωτο παιχνιδι του συλογου και ελπιζω να βοηθησα καπως.

Αν κατι δεν τηρει τις προιποθεσεις απο το forum και ερχεται σε αντιθεση με τους κανονες ας κανονισει ο admin που να το τοποθετησει.
Ευχαριστω.

Cerberus Airsoft Team

stonecityboys

Καλησπερα σε ολα τα παιδια,

Εγω δεν θα σταθω ουτε στην οργανωση η οποια ηταν αψογη, ουτε σε ολους τους φιλους που παιξαμε μαζι ανεξατητα εαν γνωριζομασταν  Η ειμασταν στην ιδια ομαδα κτλ.

Θα ηθελα να σας πω για κατι που –δεν ξερω, αλλα εγω δεν εχω δει μεχρι στιγμης πουθενα- θα πρεπει να γνωριζουν οι καινουργιοι αλλα και να θυμουνται οι παλαιοι.
Χτες στην παρεα μας, ειχαμε ολοι την τιμη να εχουμε μαζι μας ολη την ωρα, εναν μεγαλο ποδοσφαιριστη που εχει περασει απο την Ελλαδα.
Ανεξαρτητα απο το τι ομαδα ειναι ο καθενας , πιστευω οτι εναν μεγαλο ποδοσφαιριστη και πανω απο ολα Ανθρωπο και Επιστημονα , ολοι θα πρεπει να τον σεβομαστε για ολα οσα εχει κανει αλλα και πανω απο ολα οτι ηταν μαζι μας για να μας βοηθησει σε καποια δυσκολη στιγμη την οποια –ελπιζω οτι δεν χρειαστηκε, δεν το γνωριζω- θα τον ειχαμε αναγκη.

Ειναι για τον Ιατρο που ειχε φερει η διοργανωση Κο Φραγκίσκο Σούρπη η αλλιως "ο Γιατρος" εναν ποδοσφαιριστη που μας εκανε περηφανους με την ομαδα το Παναθηναικου και της Εθνικης ομαδος και εναν απο τους καλυτερους ορθοπεδικους που υπαρχουν.

Και παλι , επειδη θα υπαρχουν ατομα που το οπαδικο θα ειναι πανω απο ολα, θα ηθελα να παρακαλεσω ,να μην παρεξηγηθω.

Μιλαμε για εναν Επιστημονα και Ανθρωπο που αψηφησε την ζεστη και τις συνθηκες και ηρθε στην παρεα μας στη μεση του «πουθενα» να μας δωσει την βοηθεια του και τυνχανει να ειναι ενας ανθρωπος που ειχε την τιμη να εκπροσωπησει το Ελληνικο ποδοσφαιρο στην καλυτερη μεχρι στιγμης πορεια του το 1971 και τον τελικο του Κυπελου Πρωταθλητριων στο Wembley και στο Τελικο Διηπειρωτικου κυπελου εναντια στην Nacional (Uruguay).

Ενα μεγαλο ευχαριστω στην διοργανωση που τον εφερε, Ενα ευχαριστω για την τιμη που μας εκανε και ηταν μαζι μας.

Ενα ακομη προσωπικο Ευχαριστω για την τιμη και την χαρα που μου εκανε να τον γνωρισω απο κοντα.

Χρυσοβαλαντης Ζαχαριας.

Fox_hunter

Ανακοίνωση για το παιχνίδι στα Μεταλλεία στις 26 Μάιου 2013

Η ΟΠΛΟΝ- ΛΑΝΠ (OPLON – LANP ) χαιρετίζει τη χτεσινή διοργάνωση στα Μεταλλεία και ευχαριστεί τους :

Μπάμπη Αργυρόπουλο για τη διοργάνωση και την πλούσια κλήρωση από το AIR SOFT club: http://www.airsoftclub.gr/eshop/index.php?language=el
και μάλιστα τον αξεπέραστο old navy – δυνατό μέλος της ΟΠΛΟΝ-ΛΑΝΠ – που κέρδισε το ένα από τα δυο AEG  της κλήρωσης ....

Τα παιδια του air soft club , τον Τσάκο που ακούραστος έτρεχε για να δώσει λύσεις με την ίδια συνέπεια που ετοιμάζει τα αιρ σοφτ όπλα στο εργαστήριο του και όλοι μένουν ευχαριστημένοι  και μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για αυτό τον παίκτη και τεχνικό  !!!!
Το Μιχάλη που κατόρθωσε να ξεκουραστεί μόλις στις 15:00, άγρυπνος δυο μέρες , για να επιβλέπει καθετί μαζί τον Leonida bird Elias .

Το παιχνίδι κύλησε (σχεδόν ) ομαλά με κάποιες  μικρό παρεξηγήσεις που λύθηκαν από τη διοργάνωση και καλό είναι ν' αποφεύγονται άλλη φορά και να αποκλείονται όσοι δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους βρίζοντας και προκαλώντας .

Ειδικά σε τέτοια  event που πάρα πολλοί προσφέρουν  κόπο, χρόνο και χρήμα  για να πετύχουν  και ειδικά όταν υπάρχουν προσκεκλημένε ομάδες από άλλα μέρη , είναι απαράδεκτο κάποιο να έρχονται για να δημιουργήσουν προβλήματα .

Να ευχαριστήσουμε τον Alex Pappas από την Κέρκυρα σαν εκπρόσωπο της ομάδας K.O.A.K.https://www.facebook.com/koakairsoftteam?fref=ts όπως τους κρητικούς συναθλητές από τους GHOST LEGION https://www.facebook.com/groups/167049613398065/?fref=ts
τους S.T.A. https://www.facebook.com/groups/sitiaairsoft/ όπως και τα 16 άτομα της κοινότητα της HAC (Ηράκλειο Κρήτης) http://www.heraklion-airsoft.com/forum/index.php όπου και αυτοί άφησαν τις οικογένειες τους την δουλεία τους και ταξίδεψαν από τόσο μακριά και έδωσαν άριστο παράδειγμα με το ΗΘΟΣ και την λεβεντιά τους ... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ και είναι παράδειγμα προς μίμηση για την όλη Κοινότητα

Kαι τέλος τα δεκαοκτώ (18) μέλη της ΟΠΛΟΝ – ΛΑΝΠ που έπαιξαν με τα σήματα της και άφησαν δουλείες και οικογένειες και αυτή την Κυριακή...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ !!!
ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ.......(Τίποτα χωρίς μέτρο Τίποτα στην υπερβολή)

theDoc

Από εμένα προσωπικά, αλλά και από ολόκληρη την ομάδα ΕΨΙΛΟΝ, θέλω να απευθύνω τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες για ένα μοναδικό παιχνίδι!

Χίλια μπράβο σε όλους όσοι ξόδεψαν πολύ χρόνο, πολύ ιδρώτα, αλλά σίγουρα και αρκετά χρήματα, για να μας προσφέρουν την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε μια τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Πραγματικά ότι και να πω είναι λίγο για τη διοργάνωση: από την έμπνευση του σεναρίου, το σχεδιασμό, μέχρι την υλοποίηση, τις πρωτοτυπίες και οργάνωση, αλλά και την τόσο σημαντική (πιστεύω) κίνηση με την κλήρωση δώρων που και σε αριθμό αλλά και σε μεμονωμένη αξία ήταν σημαντικότατα και πολύ πέραν του απλού "διαφημιστικού" δώρου. Μόνο να φανταστώ μπορώ πόσο κόπο απαιτούν όλα αυτά, πόσο μάλλον που και το αποτέλεσμα ήταν... αστρονομικό! Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε λοιπόν κύριοι, ήσασταν άψογοι!

Θα ήταν όμως και τεράστια παράλειψη να μην αναφέρω τους TL της FARC, Γιώργο "Prom81" από τους PHALANX και Νίκο "Overlord" από τους GHOST DIVISION. Ανέλαβαν-και έφεραν εις πέρας-το έργο του συντονισμού μιας τεράστιας ομάδας ατόμων, και το έκαναν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια, και όσοι παίκτες φορούσαν χτες κόκκινο περιβραχιόνιο είχαν "μπει στο πετσί" του ρόλου τους, νιώθοντας ότι πραγματικά ανήκουν στην ΟΜΑΔΑ "FARC". Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά για τον κόπο και το χρόνο που αφιερώσατε. Δεν ξέρω πώς κινήθηκαν οι διαδικασίες στις άλλες 3 "παρατάξεις" αλλά σίγουρα όλοι μπορούν να διδαχθούν από το παράδειγμά σας. Ευχαριστούμε, και χαρήκαμε πολύ που είχαμε την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε και να παίξουμε μαζί!

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν όλες οι υπόλοιπες ομάδες που στελέχωσαν την FARC, και βέβαια και οι μεμονωμένες συμμετοχές. Μου έκανε τεράστια εντύπωση, σε κάποιο βαθμό και έκπληξη, το πόσο υπεύθυνα είδαν όλοι τους επιμέρους ρόλους τους, με πόση όρεξη και ομαδικό πνεύμα ρίχτηκαν στη μάχη. Τιμή μας που για μια μέρα ήμασταν όχι ένα σύνολο μικρότερων ομάδων, αλλά μία τεράστια ομάδα airsoft με κοινούς στόχους, σχέδιο, με αλληλοκάλυψη και ωριμότητα.

Μια λέξη μόνο μπορεί να συνοψίσει την εμπειρία που ζήσαμε χτες, και απευθύνεται σε όλους:

ΕΥΓΕ!

RockinRebel

Εκ μερους της ομαδας HELLENIC GUARDS Airsoft Squad θελω να πω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αξιέπαινη προετοιμασια και διεξαγωγή αυτης της επικής μάχης !!!

Συγχαρητήρια ανεξεραίτως σε ολους τους διοργανωτές, δωσατε στην Ελληνική Αεροσφαίριση το κύρος και το βάρος που της αξίζει!!!

Ας εχουμε πάντοτε τετοια και ακόμα καλύτερα, έντιμα και το κυριότερο: ασφαλή παιχνίδια!

mavroskoufhs

H HAC (Heraklion Airsoft Community) θα ηθελε να ευχαριστησει τους διοργανωτες για το καλεσμα και την εμπειρια απο ενα τετοιο τεραστιο event!το παιχνιδι οντως ειχε οργανωθει αψογα απο τους teamleaders μας και ειχε τα αναμενομενα για εμενα μικροπροβληματακια τα οποια ειχαν να κανουν με μεμονωμενα ατομα και που σε τετοιου μεγεθους events δεν μπορεις να αποφυγεις.

Να ευχαριστησουμε ολους οσους ασχοληθηκαν για το παιχνιδι,ξερουμε καλα ποσο τρεξιμο θελει κατι τετοιο.Ακουσαμε με ευχαριστη εκπληξη πολλα ατομα να μας ζητανε να οργανωσουμε στην Κρητη το επομενο πανελληνιο παιχνιδι,επιφυλλασομεθα παιδια,κατσετε να περασει το καλοκαιρι και θα δουμε τι μπορει να γινει!!

Γνωρισαμε παρα πολλα ατομα με τα οποια μοιραζομαστε το ιδιο παθος και ανταλλαξαμε ιδεες,αποψεις,εμπειριες,αψογους ανθρωπους οπως οι team leaders της farc Γιωργος και Νικος!

Επειδη θελουμε να γινομαστε καλυτεροι πρεπει να κανουμε και την καλοπροαιρετη κριτικη μας.
Ρε διοργανωτες για το Θεο δηλαδη χαθηκε να εχετε καμποσα μπουκαλια νερο στα ρισπον,τετοια εποχη ειδικα,ολοι αυτο το παραπονο ειχαμε,καποια παιδια εφτασαν στα ορια τους..Την επομενη φορα θα ειμαστε ολοι μας πιο σοφοι..

Ρε οπλον-λανπ 16 ατομα ανεβασαμε σαν HAC και μας ξεχασατε???το φυσαω και δεν κρυωνει ;D
δεν πειραζει η προθεση σας μετραει,σας ευχαριστουμε απο καρδιας!

Εις το επανιδειν!

nitrox

Και εμείς πλέον με την σειρά μας οι BRAVO 3 ZERO θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στη οργάνωση του μεγάλου αυτού παιχνιδιού . Και μετά τους φίλους DEA στην διάρκειά του , περάσαμε ωραία , δεν θα πω άλλα γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια . 8) 8) 8)     

xourou

Εγω με την σειρά μου θα ήθελα, εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για το ωραίο παιχνίδι, να ευχαριστήσω ολόθερμα το παλλικάρι από την ομάδα της θεσσαλονίκης που μου έδωσε το λαστιχάκι του hop up για το masada μου. Φιλαράκο μου Χίλια συγγνώμη αλλά δεν συγκράτησα το όνομα σου. Άν θέλεις επικοινώνησε μαζί μου μέσω pm. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι.
Κώστας "xourou"

Magicca

Θα σας πω συνχαρητήρια για τον κόπο που κάνατε για την διοργάνωση ενός τέτοιου παιχνιδιού,εύχομαι πάντα τα καλύτερα από εδώ και στο εξής.Χάρηκα που είδα πολλά άτομα που είχα πολύ καιρό να δώ και χάρηκα εξίσου για τα παιδιά εκείνα που κατάφεραν να έρθουν από εκτός Αττικής (γνωστούς & μη).
Επειδή οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι δεν μασώ τα λόγια μου,θα αναφέρω την πικρία μου που ήταν & η αιτία να παίξω μόνο για μια ώρα με το ρολόϊ.
Δυστυχώς η πολύ μεγάλη καθυστέρηση που έγινε για να ξεκινήσει το παιχνίδι (13.00μμ) και το ότι καταναλώθηκαν σχεδόν 3 ώρες για μέτρηση όπλων μαζί με briefing με τον ήλιο από πάνω μας χωρίς νερό & μετά να πρέπει να γυρίσουμε πίσω (μιλώ για τους DEA) για να ξεκινήσουμε & να έχουμε ξυπνήσει από τις 6 για να είμαστε 08.00πμ στο πεδίο,καταλαβένετε ότι όντως εμείς οι κάποιας ηλικίας δεν θα τραβούσε για πολύ η ομάδα :)Θα πώ μόνο μπράβο σας για την προσπάθεια και κλείνοντας αυτά τα μικρά λαθάκια να μην επαναληφθούν στο επόμενο παιχνίδι,για να γουστάρουμε και εμείς τα ταλαιπωρημένα νιάτα :P
I put a "spell" on you....because your mine..:)

VIDAS G.

Η Sitia airsoft team (S.A.T.) ευχαριστεί το Airsoft club και τους διοργανωτές για την πρόσκληση στο μεγάλο αυτό παιχνίδι, σε όλους όσους δούλεψαν και κουράστηκαν για να πετύχει η διοργάνωση πολλά μπράβο!!!στα καλά μας φιλαράκια της Ghost και HAC,περάσαμε ωραίες στιγμές καθ' ολη την διάρκεια του ταξιδιού μας <μιλάμε για πολύ γέλιο> ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Το παιχνίδι τώρα είχε τα είχε όλα,δύναμη και πάθος απο όλα τα παιδιά και κάτω απο δύσκολες συνθήκες,το καλό σχέδιο που είχαν δουλέψει οι TL της ομάδας μας FARC-REDS και η άψογη εκτέλεση του απο όλη την ομάδα έφερε και το αποτέλεσμα,τους αξίζουν πολλά συρχαρητήρια.Τα περισσότερα τα είπαν οι προλαλήσαντες,κρατάμε μόνο τις καλές στιγμές,την εμπειρία ενός Πανελληνίου παιχνιδιού και την ευκαιρία που μας δόθηκε να γνωρίσουμε καινούργιους φίλους,ν 'αστε όλοι καλά να ξανασμίξουμε!!!!

APACHE

Η LOST INFANTRY DIVISION ευχαριστει τους παντες και τα παντα.....

....και με μιθιστορηματικο τροπο, διαβαστε μια απο τις δεκαδες μαχες που εγιναν.....

3.30.... ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ,ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ 2 ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΚΟΚΑΙΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ...ΗΜΑΣΤΑΝ 4...ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 3...ΕΝΟΘΗΚΑΜΕ...
ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΔΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ medelin ...Ο ΑΡΧΗΓΟΣ FIRESTRIKER ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ..." ΠΑΜΕ ΩΡΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ".....ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 15 ΜΕΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΔΡΑ....¨" ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ"....ΚΑΘΗΛΩΘΗΚΑΜΕ.....(ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΗ Η BOYNOΠΛΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΕ 75 ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ)..ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ 7 ΑΤΟΜΑ...
ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ...ΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ ΕΠΙ 4 ΛΕΠΤΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ...( ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΨΥΧΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΣΕΙ)....ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΗΔΟΝΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΛΑΛΟΥΝ...ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΛΩΣΑΝ ΓΙΑ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΡΙΧΝΑΝΕ...ΑΚΟΥΓΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΛΑΙΔΙΣΜΑ ΤΗΣ Κ Α Κ Ι Α Σ......
ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ......ΒΟΥΒΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.....ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ....
ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΕΣΕ Ο CALAHUN....Ο ΑΜΟΙΡΟΣ...ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ....
ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο APACHE.....ΟΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΑΝ .....ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΨΕΛΙΣΕ ΗΤΑΝ...Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ...ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ.....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ.....
Ο SURIKATA....ΠΑΛΕΨΕ ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΙΛΙΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ.....ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΚΟΙΤΟΝΤΑΝ ΧΑΜΩ...ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.....

ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ...ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΑΝΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΙΝΗΣ...

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΟΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ LOST ..........

ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΑΧΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ FARC ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ...
ΕΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΙΝ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ,ΧΤΥΣΑΝΕ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ......

....THE END......

Agamemnwn

Παράθεση από: manoloride στις  26 Μαΐου 2013, 22:39:34 ΜΜ
και απο εμάς τρελοπαιδα ενα μεγάλο ευχαριστω σε όλη την παρέα που ανέβηκε στο βουνό απο χθες το βράδυ και βοηθήσαμε στο στήσιμο του πεδίου και φυσικά τον pit-k για το απίστευτο ψήσιμο στις μπριζολες με την απίστευτη μαριναρα του μπαρδη. μην πω για τον καταπληκτικό Σιμο που μας έκανε να κλαιμε απο τα γέλια.
όσο για τα παιδια που τρεχανε 1 μήνα για το παιχνίδι δεν έχω λόγια γιατί απλα ειναι πολυ δύσκολο να διοργανώσεις κάτι με τόσο κόσμο απο όλη την Ελλάδα.
τελικά το Airsoft προσφέρει φοβερές στιγμές αρκεί να έχεις διάθεση να τις δεις.
αναμονή για το επόμενο game του συλλόγου!!!!!

Καλησπερα και απο εμενα . Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους για το παιχνιδι. την Υπομονη την επιμονη και το παθος στο παιχνιδι. Την αρρωστια που λεγεται airsoft που σε κανει ακομα και μεγαλο ανθρωπο οπως τον Old Navy  να γελαει σαν παιδι και να παιρνει τα βουνα να τρεχει και να ευχαριστιεται παιχνιδι. Ενα Μεγαλο μπραβο στους DEA που εδειξαν τσαγανο ακομα και οταν ποναγαν και τους ειχε βγει η παναγια στο τρεξιμο και τον ιδρωτα με τοση ζεστη  (οπως ο Βασιλης Νικακης που ετρεχε για να προλαβει τους αλλους για να συνεχιζει το παιχνιδι και να τρεχει ενω ειχε χτυπησει στο ποδι και κουτσαινε). Οταν Ολοι μετα τα respawn ανεβαιναν το βουνο και ετρεχαν παλι να μπουν μεσα και να τρεχουν. Ευχαριστηθηκα να βλεπω τον κοσμο μετα το παιχνιδι να γυριζει πισω εξουθενωμενος ετοιμος να πεσει κατω με ενα χαμογελο στα χειλη και να εξιστορει τις μαχες που εκανε.

Εμενα ειλικρινα δεν με νοιαζει ποιος νικησε ειτε αυτος λεγεται DEA-MEDELLIN-FARC-KOLOMBIANOI. ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΧΘΕΣ.

Ολοι οσοι αγαπουν το παιχνιδι και νοιαζονται να τρεξουν και να προσφερουν .
Ολοι οσοι γουσταρουν να ειναι με την παρεα και να λιωνουν στα βουνα στο τρεξιμο και μην καταλαβαινουν κουραση.
Ολοι οσοι αφησανε οικογενειες και παιδια για 3 ωρες που το μονο που ειχαν ηταν τον αδερφο-συμπαικτη τους διπλα και τον φιλο-αντιπαλο απεναντι.
Ολοι οσοι ηρθαν αυθημερον για το παθος τους να παιξουν να γελασουν και να λιωσουν στον τρεξιμο και για να γυρισουν στο καπακι σπιτια τους

Εγω ευχαριστηθηκα Παρεα, Γελιο , Κουραση, Τρεξιμο, Χαβαλε στο μεγιστο , Γνωριμιες απο κοντα με ανθρωπους που μιλαμε στο FB και Συναδελφοσινη και Βοηθεια στο συνανθρωπο σε οποιον βαθμο και να ειναι αυτο  ειτε κουβαλα την τσαντα, ειτε λιγο νερο, η μια καλη κουβεντα.

Κυριοι & Κυριες . Για εμενα αυτο ειναι το Airsoft

Παντα τετοια . καλα να ειμαστε ολοι

StarScream

Έστω και λίγο αργά να σας πω και εγώ ένα μεγάλο ευχαριστω! θα αρχίσω με τον άλλο Μπάμπη και πρόεδρο του Σ.Ε.Α. που δεν είναι η πρώτη φορα που συνεργαζόμαστε και βγαίνει κάτι καλο, σε όλα τα παιδιά από τις ομάδες της διοργάνωσης που τρέχανε όχι για μια μέρα που ήταν το παιχίδι αλλα για έναν μηνα και που ήταν η προετοιμασία και όλους τους συγχομπιστες από όλη την Ελλάδα που μας τίμησαν.
Eπειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.. όπως λέω μετά από κάθε παιχνίδι μας η διοργάνωση κάνει την προσπάθεια και οι παίχτες το παιχνίδι! Στο χέρι μας είναι να το κάνουμε ακόμα καλύτερο,κάθε κριτική είναι καλοδεχούμενη γιατί από τα λάθη μας μαθαίνουμε και η καλύτερη κριτική είναι στον εαυτό μας πρώτα..
Καλή συνεχεια και καλά παιχνίδια με τα νεροπίστολα στις παραλιες..  8)  8)  8)  (Αργυρόπουλε ξέρεις εσύ..)  :P
Μπαμπης.

pit k

Ήταν ένα πολύ κάλο παιχνίδι με πολύ κόσμο και χωρίς πολλές πολλές φασαρίες

θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στους Β3Ζ για την φιλοξενία τους

ένα από τα αρνητικά ήταν ο ΓΥΦΤΟΣ ο οδηγός του λεωφορείο που ζήταγε από τα παιδιά που ήταν από την Κρήτη 30 ευρώ για να τους πάει στο λιμάνι (αυτό έπρεπε να το λύσει ο Μπάμπης γνώμη μου )

Άλλα όλα τα λεφτά ήταν το τρελό παρεακι που ήμασταν το βράδυ
να είναι καλά ο Σου Σεφ Γιάννης Μπαρδης για τα ωραία φαγητά που έφτιαξε
ΚΑΙ όλα τα λεφτά ήταν ο Σάιμον είτε στο ρόλο του μεγάλου τραγουδιστή Αντίπα,ο λαός να είναι κάτω στα ποδιά του να ζητωκραύγαζει,να πετάει λουλούδια, είτε στο ρόλο του μεγάλου οπλαρχηγού του airsoft που υπάρχει και video (ελπίζω να το ανεβάσετε το ζητάει ο λαός του Airsoft ) δεν θα σας μήνη άντερο ;D ;D ;D ;D

Overlord

Με την σειρά μου να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση του παιχνιδιού. Όλους τους φίλους της ομάδας FARC για την άψογη συνεργασία,  ελπίζω να τους δω σύντομα σε ακόμα μεγαλύτερα παιχνίδια,  αλλά και τα παιδιά των δύο "αντίπαλων" ομάδων για το πολύ καλό παιχνίδι τους. Όποια διάφορα ελπίζω να έμεινε στο πεδίο. Δε θα μπορούσα να μην αναφέρω τα παιδιά της Κρήτης που με το τιτάνιο έργο τους αλλά και την τρέλα τους να κάνουν αυθημερόν τόση απόσταση δίνουν τρανο παράδειγμα σε όλους για το τι αντιπρόσωπευει το airsoft.Περιμένουμε καλύτερα και μεγαλύτερα σενάρια.
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

Sierraxray

Προσωπικά να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και να σχολιάσω τα εξής κυρίως ώς προς το τί θα μου άρεσε να βελτιωθεί από πλευράς των παικτών.

1) Θα ήθελα σε ένα επόμενο σενάριο να δώ λίγο περισσότερο Role Playing. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες στο να προσαρμοστούμε σε ένα Tactical Dress code λόγω έλλειψης χρημάτων. Ομως μου φαίνεται απίθανο να μην μπορούμε να προσαρμοστούμε σε ένα Civil dress code έτσι ώστε να ενσαρκώσουμε καλύτερα έναν άλλο ρόλο σαν αυτό του καρτέλ.

2) Για τόσο μεγάλα παιχνίδια, αν μή τι άλλο είναι σημαντική η εκτύπωση ενός χάρτη απο πλευράς των παικτών. Κοστίζει σε ασπρόμαυρη έκδοση 10 λεπτά, και σε έγχρωμη Α3 50 λεπτά... Αυτό σε συνδυασμό με τη χρήση των Grids που θα ορίζονται πρίν την έναρξη απο το διοικητή κάνει πολύ πιο εύκολη τη ροή εντολών μέσω ασυρμάτου. Γενικά χάρτη κουβάλαγαν πολύ λίγα άτομα.

Στην πλευρά της διοργάνωσης μονο μια παρατηρησούλα θα ήθελα να κάνω, όχι σημαντική:
Απλά θέλει λίγο προσοχή στην οριοθέτηση των σημείων ενδιαφέροντος με ταινία. Συγκεκριμένα στη 2 που έφτασα με τους Medellin, υπήρχε γύρω στα 20 μέτρα πιό βόρεια μέσα σε χαράδρα, ταινία σήμανσης τοποθετημένη μάλλον απο άλλο σενάριο. Αυτό μας μπέρδεψε πάρα πολύ γιατί ήταν στο σωστό σημείο στο χάρτη, και επειδή το βλέπαμε πρώτο νομίζαμε ότι είναι το Cocaina2. Επειδή είχα τις αμφιβολίες μου, έστειλα αμέσως 3-4 άτομα πιο μπροστά πάνω στο ανέβασμα και είδαμε και το πραγματικό σημείο 2. Εκεί και πάλι απουσίαζε η ταμπέλα ένδειξης η οποία είχε πέσει μέσα σε θάμνο τελικά και απουσίαζε και κάποιο άλλο ίχνος-σημείωμα που να δείχνει ότι ήταν καμμένο απο τους DEA. Επειδή βρήκαμε εκεί γύρω τα "ναρκωτικά"  υποθέσαμε ότι κάπου εκεί θα υπάρχει σημαία για να σηκώσουμε και ψάχναμε γύρω γύρω γι'αρκετή ώρα. Εννοείται ότι αφού κάηκε πήραν τη σημαία οι DEA αλλά αναλογιστείτε ότι όταν δεν έχεις δεί πώς είναι το σημείο, τί περίφραξη θα έχει, σε τί θα κρέμεται η σημαία και όλα είναι σε επίπεδο συμβολισμού (ευτυχώς και η φωτιά  ;D  ) τότε γίνεται λίγο μπέρδεμα.

Τουλάχιστον απο τους DEA περίμενα να μου αφήσουν ένα σημείωμα παγιδευμένο με Tornado Timer. Μα καθόλου φαντασία ρε παιδί μου... ;D ;D ;D ;D
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

theDoc

Θα μπορούσαμε να έχουμε μια εικόνα για το τι έγινε στο παιχνίδι από την άποψη της αποτελεσματικότητας των ομάδων? Από όσο έχει εννοηθεί οι FARC κέρδισαν τη μάχη, όμως μπορούμε να μάθουμε λεπτομερέστερα τι έγινε στο πεδίο? Αναφέρομαι σε κάποιου είδους debriefing.