CODE NAME: COCAINA 26/5/2013 Μεταλλεία

Ξεκίνησε από hargyr, 16 Απρ 2013, 22:27:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Overlord

Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους ότι δηλώνουμε την συμμετοχή μας στις κλειστές ομάδες που έχουν δημιουργηθεί από την διοργάνωση στο facebook  με τον ανάλογο αριθμό που έχουμε λάβει από το forum. Παρακαλώ όσοι από τους ήδη υπάρχοντες δηλωθέντες φίλους μπορούν να ειδοποιήσουν άλλους  που δεν έχουν δηλώσει να το πράξουν το συντομότερο. Ευχαριστώ
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

Mandis

Έχω επιλεγεί ως team leader για τους madellin. Επείδή δεν έχω facebook   :o , αν μπορεί κάποιος άλλος leader ,ή κάποιος από την διοργάνωση να με ενημερώσει για το τί πρέπει να κάνω στην προκειμένη (τι στοιχεία κ.τ.λ. χρειάζονται και που να τα δωσω). Ευχαριστώ  :).
Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω...

manoloride

Παράθεση από: Manolo στις  23 Μαΐου 2013, 10:58:43 ΠΜ
Έχω επιλεγεί ως team leader για τους madellin. Επείδή δεν έχω facebook   :o , αν μπορεί κάποιος άλλος leader ,ή κάποιος από την διοργάνωση να με ενημερώσει για το τί πρέπει να κάνω στην προκειμένη (τι στοιχεία κ.τ.λ. χρειάζονται και που να τα δωσω). Ευχαριστώ  :).

καλημερα manolo. ειμαι team leader των medellin και οτι θες μπορεις να μου στειλεις σε πμ.

Cerberus Airsoft Team

StarScream

Παράθεση από: Manolo στις  23 Μαΐου 2013, 10:58:43 ΠΜ

Μπερδέψαμε τους Μανώληδες..  ;D ;D  ο Manoloride από Cerberus είναι TL  :) ;)

StarScream

Θα θελα να σας κάνω μια υπενθύμιση λίγο πριν το παιχνίδι κάποια βασικά πραγματάκια που θα σας είναι αρκετά χρήσιμα στο πεδίο.

• Απλό ή εξελιγμένο Κιτ πρώτων βοηθειών, Θα θελα να ευχαριστήσω και τον γιατρό κύριο Φραγκίσκο Σούρπη που θα βρίσκετε στο πεδίο να μας προσφέρει ότι μπορέσει αν χρειαστεί. Μαζί του θα έχει επιδέσμους, ενέσεις, solucortef, ατροπίνη και medroll (για αλλεργίες, σφήκες & φίδια και χρήση μονο από ιατρικό προσωπικό), αιμοστατικό λάστιχο, γαζες, επιδέσμους που γίνονται γυψοναρθικες όταν βραχούν οινόπνευμα, τρόμπα φιδιών για αφαίρεση δηλητηρίου,ξυραφάκια αποστειρωμένα , μπαμπάκι , οξυζενέ , ιώδιο, λεφκοπλαστ, κολάρο .

• Νερό (είτε κρύο είτε ζέστη, το σώμα αφυδατώνεται)

• Μια σφυρίχτρα (ο ασύρματος δεν πιάνει πάντα στα βουνά)

• Έξτρα μπαταρίες για τους ασυρμάτους (Έχει δοθεί στους TL σας το κανάλι που θα έχετε)
απαγορεύεται διά ροπάλου η χρήση VOX όταν ακούτε κάποιον να έχει θα το λέτε άμεσα στον διπλανό σας!!!

•  Άπαντες αρβύλες (πολιτικές ή στρατιωτικές). Ημι-μποτάκια και αθλητικά ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!

• Βγάλτε χάρτες του πεδίου θα είναι αρκετά χρήσιμοι, ειδικά αν έχετε με το σχέδιο της ομάδα σας όπως βλέπω μέσα στα Group στο FB. Θα έλεγα ότι λειτούργησε αρκετά καλά η οργάνωση σας για αρχή από τα Group μιας και τα παρακολουθώ όλα και ένα μπράβο σας γιατί δείχνει ότι κάνετε το κάνετε με κέφι.

• Προσοχή στα σκουπίδια σας κοιτάξτε να αφήσουμε το πεδίο όπως το βρήκαμε, Θα υπάρχουν σκουπιδοσακούλες σε διαφορα σημεία σεβαστείτε το!

• Καθαρό μυαλό για να περάσετε καλά!

Mandis

ΠαράθεσηΜπερδέψαμε τους Μανώληδες..  ;D ;D  ο Manoloride από Cerberus είναι TL  :) ;)

...και είχα πωρωθεί ως team leader , είχα ήδη μπει στον ρόλο! :'(    ;D ;D

Όλα εντάξει  StarScream. Το διευθετήσαμε μέσω facebook με τον Manoloride. ;)

Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω...

DIENEK

Καλημέρα σας,
Από την παρέα (4ατομα) είμαι ο μόνος με Ελληνική παραλλαγή και κράνος αν υπάρχει θέμα τοποθετήστε με   σε άλλη παράταξη . Δεν υπάρχει πρόβλημα .

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: StarScream στις  24 Μαΐου 2013, 00:54:23 ΠΜ
Θα θελα να σας κάνω μια υπενθύμιση λίγο πριν το παιχνίδι κάποια βασικά πραγματάκια που θα σας είναι αρκετά χρήσιμα στο πεδίο.

• Απλό ή εξελιγμένο Κιτ πρώτων βοηθειών, Θα θελα να ευχαριστήσω και τον γιατρό κύριο Φραγκίσκο Σούρπη που θα βρίσκετε στο πεδίο να μας προσφέρει ότι μπορέσει αν χρειαστεί. Μαζί του θα έχει επιδέσμους, ενέσεις, solucortef, ατροπίνη και medroll (για αλλεργίες, σφήκες & φίδια και χρήση μονο από ιατρικό προσωπικό), αιμοστατικό λάστιχο, γαζες, επιδέσμους που γίνονται γυψοναρθικες όταν βραχούν οινόπνευμα, τρόμπα φιδιών για αφαίρεση δηλητηρίου,ξυραφάκια αποστειρωμένα , μπαμπάκι , οξυζενέ , ιώδιο, λεφκοπλαστ, κολάρο .

Και για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νέοι ...

ΤΟ ΘΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ΓΟΥΕΜΠΛΕΥ The bunions 70s

.Οταν ο Παναθηναικος το 1971 πηγε στον Τελικο με τον Αγιαξ,ο Φραγκισκος Σουρπης
εγραψε τους στιχους,και ενα "στιγμιαιο" συγκροτημα
(απο φιλοπαναθηναικους οργανοπαικτες απο διαφορα συγκροτηματα)
στο ρυθμο του "Obladi oblada",κυκλοφορησαν αυτο το "εμψυχωτικο" 45'!!!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού,
11 φορές πρωταθλητής, 
2ος Πρωταθλητής Ευρώπης στην ένδοξη πορεία του ΠΑΟ το 1971 στο Wembley
2oς Πρωταθλητής Κόσμου...
και έχει τιμηθεί με το Χρυσό Μετάλειο της πολής των Αθηνών.....
και φυσικά ένας λαμπρός επιστημόνας Ιατρός.

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ,  ΕΚΕΙ !!!!!!

saboter7

αιντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Κολλησες και τον ακατονομαστο εδω μεσα?? 2 μέρες ακόμα που θα μου πας! :D
(Γαυρος Ηρακλειώτης συνονόματος του γιατρού εδώ)

spirosleon

Δυστηχως λογο υποχρεωσεων δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω στο παιχνιδι οπως και ο συμπαικτης μου DTSAMAL

246  SPIROSLEON
249  DTSAMAL

christian514

Avrilios Triantafyllou

θελω και εγω να δηλωσω συμετοχη αν και τελευταια στιγμη .εχω greek lizard παραλαγη

sparvar

λογω εκτακτων επαγγελματικων υποχρεωσεων δεν θα παρευρεθη ο #67-σταυρος# farc-ep . οποτε κ μ περισσευει  ΕΝΑ εισητηριο για το πουλμαν που θα φυγει αυριο απο πανορμου . οποιος θελει ,pm , για να μην παει χαμενο. (εννοειται βεβαια ,προταιρεοτητα σε ατομο π ερχεται απο περιοχη εκτος αττικης)  :)
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------

alex19871987

Από Περσευς μείον ενα άτομο.δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω λόγω ασθένειας.καλα να περάσετε
ΠΕΡΣΕΥΣ

polemarxos64

Καλησπέρα παιδιά λόγο προβλημάτων δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε εγώ και ο ιγκουάνα.Καλό παιχνίδι να έχετε και καλά να περάσετε ;D ;D

spiros.k

καλο παιχνιδι σε ολους γεια αυριο.μια σιμβουλη φιλικη, θα εχει πολυ λαο αυριο πεξτε γελαστε μην στραβωσετε με κανεναν αθανατο,μην χαλασετε την ημερα σας γεια αυτους.. καντε το παιχνιδι σας καντε της αποστολες σας και χαριτε το παιχνιδι, η διοργανωσει δεν μπορει να καλυψει 600 ατομα κανουνε οτι μπορουνε ας τους βοηθησουμε ολοι μας να το κανουμε ποιο καλο ευχαριστω και παντα φιλικα.... ;)spiros.k

HAROS

ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ

dtz

οι ετοιμασίες συνεχίζονται... ο πυροσβεστήρας είναι δίπλα στο φορτιστή ... ;D ;D ;D

εύχομαι σε όλους καλό παιχνίδι, γιατί αύριο έχουμε ΟΛΟΙ "δύσκολη" δουλειά.
Και οι παίκτες και η οργάνωση να δείξουν υπομονή και κατανόηση, και πρίν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, και αύριο βράδυ τη ίδια ώρα, να γράφουμε πάλι εδώ κουρασμένοι αλλά "χορτασμένοι"  :)
don 't get mad, get even

Magicca

Αν και δεν προλάβαμε να ενημερώσουμε νωρίτερα στην θέση του Palladin (από Μ_Α_Τ) θα έρθω εγώ.

Εύχομαι καλό και ασφαλή παιχνίδι αύριο και να περάσουμε καλά!!!Εγώ τουλάχιστον ναι, γιατί μετά το θέμα με την μέση που με ταλαιπώρησε πολύ επανέρχομαι και θα δώ πολλούς φίλους:)

I put a "spell" on you....because your mine..:)

Expendable

Λοιπόν Κύριοι / Κυρίες.
Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΟ παιχνίδι και ΠΑΝΩ απ'όλα καλή διασκέδαση σε όλους μας!
Βέβαια ΌΠΟΙΟΣ προσπαθήσει να βάλει χέρι στα ναρκωτικά μας απλά θα ΠΕΘΑΝΕΙ...
;D ;D ;D
" Όπου τιμούν τον θεό, ασκούνται στις πολεμικές τέχνες και σέβονται τους νόμους, όλα είναι πλήρη ελπίδων"

''ΠΕΡΣΕΥΣ''