CODE NAME: COCAINA 26/5/2013 Μεταλλεία

Ξεκίνησε από hargyr, 16 Απρ 2013, 22:27:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Overlord

Επειδή έχουμε ξεκινήσει να έχουμε κάποια ζητήματα νε την οργάνωση, παρακαλώ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ που δηλώνουν συμμετοχή στις κλειστές ομάδες στο Facebook να εινσι ΣΙΓΟΥΡΟΙ σε ποια ομάδα ανήκουν πριν κάνουν δήλωση  συμμετοχής.  Επίσης καλό θα ήταν να αποστέλλεται εβα π.μ. στους διαχειριστές με την ομάδα τους και τον αριθμό που έχουν πάρει στο forum.  Ευχαριστώ
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

mavroskoufhs

489 και 490 ειναι ιδιοι με 558 και 559
δηλωθηκαν 2 φορες τα παιδια

Caiden

Αν και ειναι λεπτομερεια και δεν το εχω δει γραμμενο καπου, με τι γεμιστηρες θα παιξουμε? (low-mid-high)

ALEXANDROS

......__DECKER__......

StarScream

Παράθεση από: EXE στις  20 Μαΐου 2013, 10:17:33 ΠΜ
Οι LIONS εχουν δηλωσει συμμετοχη με US Woodland
Ειναι σωστα τοποθετημενοι στην DEA?Δεν εχουμε προβλημα σε ποιοα ομαδα θα μας βαλετε αλλα να
ειμαστε οκ με το drees code
Ευχαριστω
Το έχω δει αλλα χωρίς υπερβολές οι συμμετοχές με Greek Lizard & USW είναι πάνω από τους μισους,δεν γίνετε να πάτε όλοι σε μια ομάδα.  ;)

Παράθεση από: Caiden στις  20 Μαΐου 2013, 15:54:47 ΜΜ
Αν και ειναι λεπτομερεια και δεν το εχω δει γραμμενο καπου, με τι γεμιστηρες θα παιξουμε? (low-mid-high)
Ότι θέλετε.

LAS

Καλησπέρα,θέλω να ρωτήσω αν έκλεισαν οι συμμετοχές,στο ποστ αναφέρετε πως έκλεισαν 19/5,ισχύει?

Overlord

Καλημέρα σε όλη την κοινότητα.  Θα ήθελα να παρακαλέσω τους team leaders ή το αρχαιότερο μέλος των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι με την πλευρά των FARC να επικοινωνήσουν είτε με εμένα μέσω. π.μ εδώ είτε με τον  Prom 81 ή μέσα από την κλειστή ομάδα στο Facebook και να μας δώσετε πληροφορίες σχετικά με τον οπλισμό της κάθε ομάδας.  Ευχαριστώ

manoloride

καλησπερα απο το cartel της cocaine.......
θα ηθελα απο τους medellin team να κανουν add στο group στο facebook και να δηλωσουν αριθμο, ομαδα και nickname σε συγκεκριμενο post.
επισεις απο τους team leader θα ηθελα να δηλωσουν τον οπλισμο της ομαδας τους.
ειναι πολλα τα λεφτα της cocas Αρουληδες!!!!!!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D!!!

Cerberus Airsoft Team

EXE

It's not the meat........
         ......it's the motion!!!!

Crypto

Παρακαλώ άπαντες συμμετέχοντες στο παιχνίδι να προσέξουν το εξής:

Ύστερα από επικοινωνία με την Πυροσβεστική, η Αντιπυρική Περίοδος είναι από 1η Μαη - 31 Οκτωβρίου.

Συνεπώς απαγορεύονται ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΠΙΘΑ.

Οι φυτείες θα καταστραφούν με αφαίρεση της ταινίας σήμανσης και ανακοίνωση από τον Διαιτητή! Όχι και με καπνογόνο όπως είχε γραφτεί αρχικά στο σενάριο.

VIDAS G.

Καλησπέρα,μια αλλαγή στις συμμετοχές της SAT αν είναι εφικτό να γίνει,στην θέση 551 Vasilos 7 θα πάρει ο Karidianos,ευχαριστώ....

Mistoklas

καλησπέρα είμαι νέος παίχτης και επειδή μόλις αγόρασα και το πρώτο μου aeg θα ήθελα να ρωτήσω για τα fps, ο κατασκευαστής λέει ότι το όπλο είναι 400 fps και βλέπω ότι το παιχνίδι είναι μέχρι 380... πως θα ξέρω αν θα μπορέσω να συμμετάσχω? θεωρώ ότι το όπλο δε θα βγάζει όσα λέει ο κατασκευαστής αλλα δε θέλω να ρισκάρω να έρθω και να μη μπορέσω να παίξω.. το όπλο είναι το ακ47 akm από cyma. ???

Overlord

Το συγκεκριμένο μοντέλο όπλου συνήθως βγάζει όσα λέει,   καλόυ κακού το πας στο μαγαζί κσι το μετράς και έπειτα κρίνεις τι μπορεί να γίνει

Condor

Παράθεση από: Mistoklas στις  21 Μαΐου 2013, 23:14:54 ΜΜ
καλησπέρα είμαι νέος παίχτης και επειδή μόλις αγόρασα και το πρώτο μου aeg θα ήθελα να ρωτήσω για τα fps, ο κατασκευαστής λέει ότι το όπλο είναι 400 fps και βλέπω ότι το παιχνίδι είναι μέχρι 380... πως θα ξέρω αν θα μπορέσω να συμμετάσχω? θεωρώ ότι το όπλο δε θα βγάζει όσα λέει ο κατασκευαστής αλλα δε θέλω να ρισκάρω να έρθω και να μη μπορέσω να παίξω.. το όπλο είναι το ακ47 akm από cyma. ???

Φίλε, πριν 1 μήνα πήρα AKS74 Cyma... Έβγαζε 420 fps!!!! Βγάζει όσο λέει και παραπάνω!!! Το έριξα φυσικά στα 340... Και πάλι ρίχνει ωραία, μην ανησυχείς γι αυτό...
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Mistoklas

Παράθεση από: Flying Dragon στις  21 Μαΐου 2013, 23:24:12 ΜΜ
Φίλε, πριν 1 μήνα πήρα AKS74 Cyma... Έβγαζε 420 fps!!!! Βγάζει όσο λέει και παραπάνω!!! Το έριξα φυσικά στα 340... Και πάλι ρίχνει ωραία, μην ανησυχείς γι αυτό...

μου είναι λίγο δύσκολο να το ρίξω αυτή τι στιγμή gt δε το έχω ούτε 2 μέρες και δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω... ::) :-[

StarScream

Κάλεσε αύριο στο μαγαζί και θα σου πουν 210-6412222  ;)

painkiller

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα και εγώ να δηλώσω συμμετοχή στο παιχνίδι μαζί με την ομάδα rebels, αν βέβαια γίνεται τώρα γιατί είναι λίγο αργά!

Dryaspis

STE4ΛTH - Hellenic Airsoft Team

- Νίκος Βράιλας "Δρύασπις"

+ Γιάννης CMD

MercenaryMan

MercenaryMan + Manolis  joining me FARP εαν ειναι δυνατόν!δεν χάνεται αυτο το παιχνίδι! παρακαλώ για τη δική σας κατανόηση, συγνώμη για την καθυστέρηση!  :)

loubamboo

MAGTAF-ALPHA

1) Loubamboo
2) Patriot
3) Tsolias

Δηλώνουμε συμμετοχή σήμερα, αν και έχει περάσει η προθεσμία με την ελπίδα να συμπληρώσουμε θέσεις που έχουν ανοίξει από ακυρώσεις... Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την κατανόηση και ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση σε όλους.

Εμφάνιση: US Army All Terrain Digital Camo (ACU) και MARPAT.
Freedom is more important than peace. USMC!