Operation: POKER FACE (24/03/13 Ελευσίνα)

Ξεκίνησε από Father, 13 Mar 2013, 22:59:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Lary

Ευχαριστούμε πολύ την ELIT3 για το υπέροχο παιχνίδι που μας χάρισε!!.
Θα θέλαμε επίσης να επισημάνουμε ότι η χρήση της λευκής κάρτας-ζωής μέσα στο σενάριο (2 λεπτά ακίνητος - προσέγγιση αντιπάλου, μετά εντός κ.τ.λ. ...), μπορεί να αποτελέσει την αρχή για χρήση σε μελλοντικά κάθε τύπου σενάρια και να συντελέσει στην εξέλιξη των respawn. Η τροπή, ο βαθμός δυσκολίας και η διαφανής-αντικειμενική διαχείριση των Hit  από τους παίκτες σε ένα σενάριο, βελτιώνονται με την  χρήση της παραπάνω τακτικής, λύνοντας κάποια προβλήματα γνωστά σε όλους μας...!!!. Έτσι λοιπόν με τον τρόπο αυτό ίσως να καταφέρουμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το αγαπημένο μας χόμπι.

R.AI.D

pistol

Άλλα δυο ευχαριστώ, για την όμορφη Κυριακή. Πάντα τέτοια. Πράγματι αποδείχθηκε πολύ έξυπνο το σύστημα με τις ζωές, σε ανάγκαζε να φροντίζεις για τον "συμπολεμιστή", ακόμη και αφού χτυπηθεί, κάνοντας το παιχνίδι πιο ομαδικό!

pit k

πολύ κάλο παιχνίδι, ένα μπράβο στα παιδιά της ELIT3 για την πολύ καλή διοργανώσει ;)

πολύ γέλιο και καλή παρέα ;D ;D ;D :D

όσο για τα δυο καθάρματα el.cind + tristan που δεν τα ξεχωρίζω, το ένα μου έριχνε όταν ήμουνα έξω έτσι για πλάκα και το άλλο κάθαρμα μου έπαιρνε  τις ζωές όσον είχα βγάλει και εξαφανιζόταν μετά  :D :D :D :D :D :D :D :D

καλή εβδομάδα να έχουμε 

Father

Εγω εχω να πω οτι σας χαρηκα παρα πολυ χθες!!! Ειχα πολυ καιρο να δω να περνει φωτια ολοκληρο το πεδιο και επισης οι παιχτες
να το γουσταρουνε και να τρεχουνε τοσο πολυ!!! Σε παρα πολους το ειπα και προσωπικα και το εννουσα!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!! ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΣ ΧΘΕΣ!!!

Δεν λεω άλλα γιατι θα αφησω να μιλησουνε οι φωτογραφιες και το βιντεο που ειναι ολα τα λεφτα και τα λεει ολα!!!

Θα ανεβουνε σημερα οι φωτογραφιες αλλα για το βιντεο θελω κανα δυο μερες το αργοτερο...

Απο ολη την ΕLIT3 σας ευχαριστουμε πολυ!!!

el.cind

Παράθεση από: pit k στις  25 Mar 2013, 09:36:26 ΠΜ
πολύ κάλο παιχνίδι, ένα μπράβο στα παιδιά της ELIT3 για την πολύ καλή διοργανώσει ;)

πολύ γέλιο και καλή παρέα ;D ;D ;D :D

όσο για τα δυο καθάρματα el.cind + tristan που δεν τα ξεχωρίζω, το ένα μου έριχνε όταν ήμουνα έξω έτσι για πλάκα και το άλλο κάθαρμα μου έπαιρνε  τις ζωές όσον είχα βγάλει και εξαφανιζόταν μετά  :D :D :D :D :D :D :D :D

καλή εβδομάδα να έχουμε
ποιος ηταν ποιος εγω η ο αλλος... ;D ;D ;D ;D
και εμεις σ'αγαπαμε pit
παντα φιλικα el.cind + tristan

nitrox

Οι BRAVO 3 ZERO σας ευχαριστούν για την πολύ ωραία και δυναμική Κυριακή που μας προσφέρατε , πάντα τέτοια . ;) 8) 8) 8) 

manoloride

καλησπερα και απο τα cerberonia.
Ενα μεγαλο bravo στα παιδια απο την ELIT3 για το παιχνιδι.
παντα τετοια παιδια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cerberus Airsoft Team

#LEONARDO-SWORDFISH#

Ε Υ Τ Υ Χ Ω Σ

που υπάρχετε και εσείς......

Το POKER FACE πρέπει να κατοχυρωθεί και να καθιερωθεί !!!!

Από σήμερα έβαλα Ζynga Poker στο FB και στο PF Νο2 τα ξαναλέμε..... ;D ;D ;D

Father

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  27 Mar 2013, 13:54:03 ΜΜ

Από σήμερα έβαλα Ζynga Poker στο FB και στο PF Νο2 τα ξαναλέμε..... ;D ;D ;D

Σε λιγο θα με πεισετε να μαθω να παιζω κι εγω!!!  ;D ;D ;D ;D

Ανεβασα το βιντεο απο το παιχνιδι... δειτε το αξιζει...