Operation: POKER FACE (24/03/13 Ελευσίνα)

Ξεκίνησε από Father, 13 Mar 2013, 22:59:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

godfather

καλησπερα απο την ομαδα των S.W.A.T  8 ατομα :D :D :D

Agamemnwn

NIKOS87A

vipergr

Caiden

Καποια συναντηση πριν το σεναριο για εμας που θα παμε πρωτη φορα και δεν ξερουμε το δρομο θα υπαρξει; να μην χαθουμε κιολας και χασουμε και το παιχνιδι ;D

dyzio2206

αν υπαρχει καποιος με μεταφορικο μεσο θα ειμαι υπόχρεος. ειμαι αμπελοκηπους
...."Σοφόν εν βούλευμα πολλάς χέρας νίκα..."

Expendable

Μετα λύπης θα πρέπει να ακυρώσω την συμμετοχή μου στο παιχνίδι λόγο βλάβης του όπλου κι επισκευής.
Πάντως σε επόμενα παιχνίδια μπορούμε να κανονίσουμε μεταφορά παιχτών μέσω επικοινωνίας.
" Όπου τιμούν τον θεό, ασκούνται στις πολεμικές τέχνες και σέβονται τους νόμους, όλα είναι πλήρη ελπίδων"

''ΠΕΡΣΕΥΣ''

Mitsigun

Lary

Καλησπέρα από R.AI.D 2 άτομα σίγουρα με Greek Lizard!!.

S@M

ΟΙ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΕ ΣΕ ΕΥΖΩΝΕΣ AIRSOFT TEAM........10 ΑΤΟΜΑ  ;)

chaosmaker

5 ατομα εμεις τελεικα !( κανω edit και το προηγουμενο ποστ να μην μπερδευτητε )

stratos

ANASTASIA PANTAZOPOULOU

dyzio2206

ABORT απο εμενα.
...."Σοφόν εν βούλευμα πολλάς χέρας νίκα..."

je33

ευχαριστουμε την ELLITE για το διασκεδαστικο παιχνιδι που σχεδιασε...
και ολους τους συμμετεχοντες. :D
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,9511.msg93050/topicseen.html#new :) :D ;D ;)
"Give me the place to stand, and I shall move the earth" — Archimedes

Caiden

Πολυ ωραιο το παιχνιδι και διασκεδαστικο. Ευχαριστω το παιδια της Elite και οσους απο την ομαδα μου με βοηθησαν στο πρωτο μου παιχνιδι και μου εδειξαν τι παει να πει συνεργασια.

Agamemnwn

Ενα μεγαλο μπραβο στην διοργανωση για την παρεα και τον χαβαλε που προσφερε. Πολυ ωραιο παιχνιδι να στε καλα :D  Ευχαριστουμε πολυ  ;D ;D

godfather

Παράθεση από: Agamemnwn στις  24 Mar 2013, 20:51:15 ΜΜ
Ενα μεγαλο μπραβο στην διοργανωση για την παρεα και τον χαβαλε που προσφερε. Πολυ ωραιο παιχνιδι να στε καλα :D  Ευχαριστουμε πολυ  ;D ;D
:D :D :D :D :D :D ευχαριστουμε για το ωραιο παιχνιδι και την ωραια παρεα!!!!!!!!!

Frost

Μπράβο παίδες για το ωραίο παιχνίδι, πολύς χαβαλές και άφθονο γέλιο σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλητερα για τα επόμενα παιχνίδια σας!!!

el.cind

ωραιο παιχνιδη με καλη παρεα... 8) 8)
τρεξημω πολλη με γελειο ακομα περησοτερω... ;D ;D ;D
καυτες παρτιδες poker... :-*
τα ειχε ολα σημερα η κυριακη ευχαρηστουμε τους elite και ολα τα παιδια για το παιχνιδι να'στε καλα και καλη εβδωμαδα σε ολλους... 8)
παντα φιλικα el.cind + tristan