=Dead Zone= Ερυθρές Μάνδρας (Woodland) 11/11/12

Ξεκίνησε από StarScream, 22 Οκτ 2012, 23:54:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Iamos

Δηλώνω και εγώ συμμετοχή με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ.

fiogos

θέλω να δηλώσω συμμετοχή κ εγω με τις δυναμεις του ΝΑΤΟ με αμερικάνικη desert camo στολή
FoXtRoT*.*

Τάλων

Παράθεση από: fiogos στις  07 Νοε 2012, 16:00:53 ΜΜ
θέλω να δηλώσω συμμετοχή κ εγω με τις δυναμεις του ΝΑΤΟ με αμερικάνικη desert camo στολή
Παράθεση από: Iamos στις  07 Νοε 2012, 15:43:34 ΜΜ
Δηλώνω και εγώ συμμετοχή με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ.

Διαβάστε τα προηγούμενα 3 πόστ έχουν αρκετό ενδιαφέρον.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Leontarios

οι συμμετοχες δεν εκλεισαν πολυ νωρις το πρωι ρε παιδια??? δεν μπορουν να στριμωχτουν 3-4 ατομα ακομα που ποσταραμε σημερα για συμμετοχη???  ???

BoBKiD

Λόγω προσωπικών υποχρεώσεων ο CTALKER από την ομάδα μας δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

Έγινε σχετικό edit στο post συμμετοχών της ομάδας SANDMEN.

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

Hunky_Hunky

θα γίνει πανικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοός!!!!!!!!! :D

extreme_sotos

+1 ατομο και εμεις συνολο 5 με ΝΑΤΟικες δυνάμεις....
---ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ---

kaliostro

Έχω να γράψω στο φορουμ ΠΑΑΑΑΡΑΑΑΑ ΠΟΛΥ καιρό.. αλλά δεν αντέξα.... ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ!!! Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον αλλα οι ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ!!!
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

StarScream

Παράθεση από: kaliostro στις  07 Νοε 2012, 19:40:34 ΜΜ
Έχω να γράψω στο φορουμ ΠΑΑΑΑΡΑΑΑΑ ΠΟΛΥ καιρό.. αλλά δεν αντέξα.... ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ!!! Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον αλλα οι ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ!!!
τώρα άντε πάλι για απεξάρτηση έτσι και αλλιώς τώρα φτιάχνω τις ομάδες σήμερα η αύριο το βραδυ θα ανακοινωθούν

ΝΤΕΝΖΕΛ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ THE HUNTERS, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ..
ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΟΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΣΗΜΑ,ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

Τάλων

Φίλε StraScream, φίλε Leonardo συγχωρέστεμε αν μπαίνω στα χωράφια σας και εννοώ αυτά του διοργανωτή αλλά θα ήθελα να κάνω μια πρόταση αν δεν έχετε ήδη προνοήσει για κάτι τέτοιο.

Η πρόταση μου έχει να κάνει ότι με 461 παίχτες και μάλιστα πάνω σε ένα βουνό καλό θα ήταν να υπάρξει και ένας γιατρός.

Και επειδή ξέρω ότι έχετε ξοδέψει αρκετά για να γίνει το παιχνίδι νομίζω ότι και 100 ευρώ να ζητήσει ένας γιατρός για να παρευρεθεί το ποσό που αντιστοιχεί στο κάθε παίχτη είναι τουλάχιστον γελοίο.

100 ευρώ /461παίχτες = 0,22 λεπτά

Φιλικά Τάλων.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: Τάλων στις  07 Νοε 2012, 23:54:12 ΜΜ
Φίλε StraScream, φίλε Leonardo συγχωρέστεμε αν μπαίνω στα χωράφια σας και εννοώ αυτά του διοργανωτή αλλά θα ήθελα να κάνω μια πρόταση αν δεν έχετε ήδη προνοήσει για κάτι τέτοιο.

Η πρόταση μου έχει να κάνει ότι με 461 παίχτες και μάλιστα πάνω σε ένα βουνό καλό θα ήταν να υπάρξει και ένας γιατρός.

Και επειδή ξέρω ότι έχετε ξοδέψει αρκετά για να γίνει το παιχνίδι νομίζω ότι και 100 ευρώ να ζητήσει ένας γιατρός για να παρευρεθεί το ποσό που αντιστοιχεί στο κάθε παίχτη είναι τουλάχιστον γελοίο.

100 ευρώ /461παίχτες = 0,22 λεπτά

Φιλικά Τάλων.

2 πιστοποιημένοι νοσοκόμοι θα βρίσκονται στο πεδίο με πλήρη εξοπλισμό. ;)

KRATOS

αμα δεν εχει νοσοκομες δεν κανουμε δουλεια!!! ;D ;D ;D ;D ;D
καλημερες!!!!!!

gim67

Παράθεση από: KRATOS στις  08 Νοε 2012, 09:25:40 ΠΜ
αμα δεν εχει νοσοκομες δεν κανουμε δουλεια!!! ;D ;D ;D ;D ;D
καλημερες!!!!!!
κατι τετοιο

Albatros

καλησπερα και απο μενα. κατοπιν συνεννοήσεως με τον  φιλο starscream θα παρευρεθει κ ο πατερας μου ως γιατρος για παν ενδεχομενο χωρις καμια επιβαρυνση.
Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: Albatros στις  08 Νοε 2012, 19:31:36 ΜΜ
καλησπερα και απο μενα. κατοπιν συνεννοήσεως με τον  φιλο starscream θα παρευρεθει κ ο πατερας μου ως γιατρος για παν ενδεχομενο χωρις καμια επιβαρυνση.

Ευχαριστούμε πολύ !!!!

Με Παναθηναϊκά αισθήματα θα είναι τιμή μας !!!! ;D ;D ;D ;D

StarScream

θα παρακαλούσα τα οχήματα σας να τα αφήσετε εκτος πεδίου στην κόκκινη διαγράμμιση που υπάρχει στην photo και περιμετρικά του δρόμου,δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα έχει ενημερωθεί ο Δήμος και η κοινότητα.θα υπάρχει μέλος της ομάδας μας που θα σας περιμένει στα PRAKTIKER που αναγράφεται στο αρχικό post και η αναχώρηση από εκεί θα γίνει 8:30 ακριβώς!!!!

Στην μέτρηση θα υπάρχουν 3 μετρητές και 3 γραμμές που θα μπορείς να περάσετε αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ όχι οποτε θέλετε εσείς.. θα φωνάζουμε τις ομάδες και τα ονόματα σας και θα σας λέμε σε ποιο νούμερο θα περάσετε,εκεί θα μετρηθείτε,θα μαρκαριστούν τα όπλα σας και θα σας βάλουμε τα διαχωριστικά με την μια στο χέρι.Λόγο τις μεγάλης συμμετοχής θα παρακαλούσα να είστε στην ώρα σας γιατί αν καθυστερείτε εσείς θα καθυστερείτε και όσους είναι μετά από εσάς,όπως και ότι αν κόβετε ένα όπλο δεν θα το συζητάμε ενώ θα περιμένουν από πίσω.. όπως έχει προαναφερθεί στα 370.1 το όπλο απλά δεν θα περάσει και αν κάποιος έχει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού όπλο που δεν είναι μαρκαρισμένο θα αποβάλλεται.

Agamemnwn

Καλησπερα σας,

Μια παρακληση σχετικα με την συμμετοχη μου . Επειδh ειδα στο ανανεωμενο ποστ στην πρωτη σελιδα οτι ειμαι δηλωμενος ως ΝΑΤΟ , να ενημερωσω οτι δυστηχως δεν εχω καποια στρατιωτικη παραλλαγη για να φορεσω και θα ειμαι με μονοχρωμα tan αν γινεται να αλλαξω "στρατοπεδο".

ΠαράθεσηDRESS CODE Τρομοκρατών

Μόνο Civilian , Black&White Urban και Μονόχρωμες (Black, OD κλπ)
SOS ...Τίποτα σε στρατιωτική παραλλαγή

Sierraxray

Νομίζω ότι εκείνη τη μέρα θα γίνει και μαραθώνιος. Δεν ξέρω αν επηρεάζει σε τίποτα κυρίως όσους περνάνε απο κέντρο ή εκείνους που θα αναχωρήσουν - επιστρέψουν με λεωφορείο.
Απλά το αναφέρω για πάν ενδεχόμενο.
http://www.inews.gr/97/tin-kyriaki-o-30os-diethnis-klassikos-marathonios.htm
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

Hunky_Hunky

Καλησπέρα σας
Μπορεί να κάνω και λάθος ,αν και δεν νομίζω, αλλά έχετε ξεχάσει να βάλετε στην λίστα ένα όνομα από τους Fight club ο οποίος είχε προστεθεί 3 post πριν κλείσουν οι συμμετοχές.   
Το όνομα του είναι Zero Cool!

ευχαριστώ  ;)