Συμβουλες για αγορα πιστολιου

Ξεκίνησε από darthvader9999, 18 Σεπ 2012, 15:19:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

darthvader9999

Γεια σας! Αρκετο καιρο τωρα σκεφτομουν να αγοραζα ενα μικρο πιστολι για χρηση στο σπιτι και εχω καταληξει σε δυο πιστολια :  το ενα ειναι το g17(ελατηριου) της tokyo marui(ιαπωνια) στα 40 ευρο
http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=39_116&products_id=2585
και το αλλο πιστολι ειναι το g18 αυτοματο(ηλεκτρικο) της Cyma(κινα) στα 60 ευρω
http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=39_42&products_id=1190

το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι πιστολι να επιλεξω καθως βαριεμε να οπλιζω συνεχεια κατι που θα κανω αν παρω το g17 αλλα θελω ενα οπλο και ευκολο στην χρηση και να εχει καλο στοχο.ακομα και τα δυο οπλα εχουν hop-up! το ξερω οτι τα αεροβολα ιαπωνιας ειναι καλυτερα αλλα θα ηθελα και την δικια σας γνωμη.εγω παντως <<κλινω>> προς το g18.  ;D

sith lord

ασυζητητι να παρεις το g18... θα γουσταρεις και το full auto καργα. εγω το εχω 3 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα. μονο μην παρεις τον εκτεταμενο γεμηστηρα... παιζε με τους απλους. μπορει να ετυχε μονο σε εμενα αλλα μερικες φορες κολλαει εντελως και στο full auto δεν ριχνει καθολου. παρε και καμια αλλη γνωμη για το γεμηστηρα. αλλα το οπλακι σιγουρα... may the force be with you!!!
May the force be with me....

alphacharlie

Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!

darthvader9999

Παράθεση από: sith lord στις  18 Σεπ 2012, 15:52:09 ΜΜ
ασυζητητι να παρεις το g18... θα γουσταρεις και το full auto καργα. εγω το εχω 3 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα. μονο μην παρεις τον εκτεταμενο γεμηστηρα... παιζε με τους απλους. μπορει να ετυχε μονο σε εμενα αλλα μερικες φορες κολλαει εντελως και στο full auto δεν ριχνει καθολου. παρε και καμια αλλη γνωμη για το γεμηστηρα. αλλα το οπλακι σιγουρα... may the force be with you!!!
ευχαριστω για την συμβουλη!

darthvader9999

Παράθεση από: alphacharlie στις  18 Σεπ 2012, 16:24:43 ΜΜ
Οταν λες "για χρηση στο σπιτι"???
εννοω οτι βαζω στοχους π.χ πλαστικα ποτηρακια και ριχνω.τωρα καμια φορα μπορει να παρω και το οπλο να το χρησιμοποιησω σε μεγαλους χωρους εξω απο το σπιτι οπως στο εξοχικο μου για σκοποβολη ;D

ARIS LAMIA

Κι εγώ έχω το glock 18 σε AEP γύρω στα 200fps κι αν εννοείς να στήσεις ένα στόχο με κουτί από πισω για να μαζευεις τις μπίλιες μέσα στο σπιτί όπως στο βίντεο παρακάτω είναι τέλειο και σου μένει και για να παίζεις CQB!!

How to Make an Airsoft Target Box