G&G FN SCAR L

Ξεκίνησε από indianos, 19 Σεπ 2012, 13:52:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

indianos

Για σας  :)
Ενδιαφέρομαι για το εν λόγω όπλο και θέλω να μάθω λεπτομέρειες του τύπου αξιοπιστία fps και γενικά πόσο ευχαριστημένος είναι κάποιος που το έχει.

dtz

φίλε το AEG αυτό το είχα 2,5 χρόνια και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Εβγαλε από το κουτί 350-355 fps, και μετά από 3-4 προπονήσεις έπεσε στα 335-345.
Δυνατό, αξιόπιστο, απροβλημάτιστο, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και φινίρισμα.
Ταιριάζουν όλοι οι φθηνοί γεμιστήρες της αγοράς και τροφοδοτούν χωρίς προβλήματα.
Τα αρνητικά, ο μοχλός όπλισης που ανοίγει το hop up, έχει πολύ μαλακό ελατήριο και κάνει σαν κατσαρόλα.
Η τοποθέτηση της  μπαταρίας είναι λίγο μ@λ@κί@, καθώς πρέπει να βγεί όλο το πίσω μέρος από το κοντάκι, και έχει και 2 επαφές σαν βελόνες που αν δεν προσέξεις, βάζοντας το κοντάκι μπορεί να γίνουν κόμπος.
Τέλος το χρώμα του upper receiver που είναι από ανοδιωμένο αλουμίνιο, δεν είναι dark earth αλλά χρυσό (περίπου) και χαλάει λίγο την κατά τα άλλα πολύ καλή εικόνα του όπλου.
Λάβε υπόψη ακόμα ότι η G&G δεν το έχει πλέον στη γκάμα της, εκτός αν ετοιμάζεται κάποιο νέο (?)

Με δυό λόγια εξαιρετικό όπλο, με ασήμαντα κατά γνώμη μου μειονεκτήματα  :) :)
don 't get mad, get even

spyros_pap

Παράθεση από: dtz στις  19 Σεπ 2012, 15:17:38 ΜΜ
Τα αρνητικά, ο μοχλός όπλισης που ανοίγει το hop up, έχει πολύ μαλακό ελατήριο και κάνει σαν κατσαρόλα.
Η τοποθέτηση της  μπαταρίας είναι λίγο μ@λ@κί@, καθώς πρέπει να βγεί όλο το πίσω μέρος από το κοντάκι, και έχει και 2 επαφές σαν βελόνες που αν δεν προσέξεις, βάζοντας το κοντάκι μπορεί να γίνουν κόμπος.
Με δυό λόγια εξαιρετικό όπλο, με ασήμαντα κατά γνώμη μου μειονεκτήματα  :) :)
Μιας και το εχω σαν κυριο οπλο μπορω να πω πως εχεις δικιο σε αυτα.
Αλλα σαν οπλο ειναι πολυ καλο!!!
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.