THE WAR OF THE WORLDS !!!!

Ξεκίνησε από Mitsigun, 22 Μαΐου 2012, 18:26:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

WARBRO

Παράθεση από: ΒΑΣΙΛΗΣ  ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ στις  25 Μαΐου 2012, 21:29:13 ΜΜ
εχεις δικιο πειρατη λοιπον
ηλιας
γιαννης
βασιλης
βασιλης2
αλκης
μιχαλης
αγγελος
κωστας
σταθης
λαζαρος
τασος   ολοι τα παιδια με ΙΡΛΑΝΔΙΑ τουλαχιστον  για να μη χασουμε τη μπαλα μεταξυ μας
γεννημενοι τρομοκρατες δωσε τζουλια λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ

και που εισαι δεν θυμαμε 2ονοματα ακομα ;D :D ;)
χαχαχαχαχα(HELL TOO IRA) :o :D
Δε μενει κανεις πισω.
η ιστορια δεν αλλαζει μονο ο ανθρωπος

WARBRO

ποοοοοοοο θα μας πανε μεσα για πραξικοπημα ρε δωσε τζουλιααααααααααααααααααααααα
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ

λες χαχαχαχαχαχαχα  εγω θελω ντουβληηηηηηηηηηηη
ειναι ζουμερη ;)
Δε μενει κανεις πισω.

{MITSUGUN}

ΣΕΝΑΡΙΟ !!! – GAMEPLAY SCENARIO

H ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ .
ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΒΑΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ.(ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ !
Η ΚΑΘΕ ΒΑΣΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 1 ΠΟΛΥΒΟΛΗΤΗ ,2 ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ 2 ENGINEER (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ.     1 SPY ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΤΟΜΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΕΚΙΟΦΟΡΟΙ (ΧΩΡΙΣ SPY + ENGINEER ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΦΑΚΕΛΟ.(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΒΑΣΗ .
RESPONS : ΚΑΘΕ 15 ΛΕΠΤΑ ! 9 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΗΛ,9 Χ 15 ΛΕΠΤΑ = 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 25 ΛΕΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.                                                                                                    Ο ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ . (ΚΑΘΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ.ΜΙΑ ΚΟΡΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ RESPONS(ΔΗΛΑΔΗ 9 ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΝΑΣ + 1 ΛΗΞΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ .
ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΗ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ .
(ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ RESPONS ΕΩΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ PMR ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ,,,,ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ. ;D ;D ;D
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΝΟΙΧΤΑ (ΧΡΗΣΗ ENGINEER – SPY ).
*H KAΘΕ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 2 SNIPER ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ
*ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΗ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΑ

* Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΧ ΔΙΧΤΥΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ Κ.Α

* ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΥΦΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΥΧΩΝ ΑΘΑΝΑΤΟ ,,ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ !!!!

ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΜΟΥ !!!!.:**MITSUGUN**:.

{MITSUGUN}

προς το παρόν : ΙΡΛΑΝΔΙΑ _ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ , ΕΛΛΑΔΑ_ΠΣΕΔ/ΣΑΚ , ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ_ΠΕΙΡΑΤΕΣ  ΑΓΓΛΙΑ_SWAT ΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ

spyros_pap

H ΡΩΣΙΑ που εχω πει μετραει?
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

{MITSUGUN}

Παράθεση από: spyros1989 στις  30 Μαΐου 2012, 22:02:48 ΜΜ
H ΡΩΣΙΑ που εχω πει μετραει?

Ναι Σπύρο ,,,απλά δεν έχει κλείσει απο συμμετοχές ,γιαυτο δεν έχει μπεί ακόμα ! ;)

shadowalker

Και εγώ μέσα για το πρώτο μου public  ;D ;D ;D
If god created all men, Samuel Colt made them equal.

Fox_hunter

Καλημέρα, θα χρειαστείς ονόματα και από εμάς?

Παράθεση από: {MITSUGUN} στις  25 Μαΐου 2012, 21:19:11 ΜΜ
ΑΓΟΡΙΝΕΣ ,,,ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!!
ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ.......(Τίποτα χωρίς μέτρο Τίποτα στην υπερβολή)

Fox_hunter

Αναφέρεστε ότι H ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ, ερώτηση: υπάρχει κάποια οριοθέτηση στο πεδίο?

{MITSUGUN}

Παράθεση από: Fox_hunter στις  31 Μαΐου 2012, 14:33:38 ΜΜ
Αναφέρεστε ότι H ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ, ερώτηση: υπάρχει κάποια οριοθέτηση στο πεδίο?

Φυσικά στο πεδίο θα μπεί οριοθέτηση ,,είναι τεράστιο ,,,,αλλίως σας βλέπω να βγαίνετε Ελευσίνα !!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ

χαχαχα ελευσινα καλα ειναι μη βγουν κορινθο ;D ;D :D :D :o
Δε μενει κανεις πισω.

Fox_hunter

χαχαχαχα καλοοοο μάλλον μας βλέπω να τραβάμε κατά την Κόρινθο στο WATER FUN πάρκο για να ξαποστάσουμε και δροσιστούμε στην πισινά με τα παρευρισκόμενα πιπίνια χαχαχαχα.

Άντε βάλτε οριοθέτηση στον χάρτη ορέ παλικάρια για να φτιάξουμε κατάσταση μην τρέχουμε τελευταία στιγμή 

stratego

παιδια 4 ατομα και απο εμενα βαλτε μασ σε οποια χωρα θελετε δεν εχουμε θεμα

Mitsigun

Παράθεση από: stratego στις  01 Ιουν 2012, 12:53:54 ΜΜ
παιδια 4 ατομα και απο εμενα βαλτε μασ σε οποια χωρα θελετε δεν εχουμε θεμα

Έγινε

Mandis

Mitsigun επειδή παίζει να έρθουν άλλοι δύο κομάντο ακόμα, (αλλά δεν είναι σίγουρο λόγω μακρυνής ημερομηνίας), αν είναι να κλείσουν οι συμμετοχές, θα μας το πείς λίγο πρίν για να το σιγουρέψουμε;;

Από ότι είδα η ελληνική δύναμη είναι κομπλέ, οπότε όπου βολεύει ,  θα βολευτούμε  :D.
Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω...

WARBRO

Παράθεση από: ΒΑΣΙΛΗΣ  ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ στις  25 Μαΐου 2012, 21:29:13 ΜΜ
εχεις δικιο πειρατη λοιπον
ηλιας
γιαννης
βασιλης
βασιλης2
αλκης
μιχαλης
αγγελος
κωστας
σταθης
λαζαρος
τασος   ολοι τα παιδια με ΙΡΛΑΝΔΙΑ τουλαχιστον  για να μη χασουμε τη μπαλα μεταξυ μας
AXXXXXXXXXXXXXXXXX με την ιρλανδια μας εβαλες αχχχχχχχχχχχχ και ειχα ακτι ρωσικα καθαρομαια να τα κανουμε ιπποδρομιες στα 4 αχχχχχχχχχχχχχχ πανε τα κορμια πατριωτ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ

δεν πειραζει ας βολευτουμε τωρα ρουμι χαχαχαχα και τα μωρα
νταβαριτς φερτα στο τελος  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Δε μενει κανεις πισω.

TALIBAN

θα κανουμε τρελιτσεσ να ερθω μετο μαγιο εχει πουρναργια αστο χαχαχαχα