THE WAR OF THE WORLDS !!!!

Ξεκίνησε από Mitsigun, 22 Μαΐου 2012, 18:26:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

#LEONARDO-SWORDFISH#

Δε θα σχολίασω το θέμα της διοργάνωσης....

Οταν υπάρχει καλή παρέα και Θετική ενέργεια, aeg & bbs ...

ΔΕΝ θέλουμε ούτε χάρτες ούτε σενάρια ούτε ταινίες.

Μπορεί αν ερχόντουσαν οι διοργανωτές να μας χαλούσαν το παιχνίδι. ;D ;D ;D

Εγώ μια φορά πέρασα υπέροχα...

Το θετικό είναι ότι είδα πολλά παιδιά νέα στο χώρο και ΔΕΝ έγινε το παραμικρό.

Εγινε της μπίλιας και το παιχνίδι της τελευταίας στιγμής, κύλησε πολύ ομαλά και έγινε
ένα πολύ ωραίο παιχνίδι....

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....

Σημ. ( Οι φωτος με τον πρόεδρο ήδη έχουν ανέβει στο FB....οέοοοο.... ;) ;D )

alphacharlie

Συμφωνω μαζι σου Leo,ειναι θετικο το οτι αν και πολλα νεα παιδια,το παιχνιδι που εγινε με τα πολλα, κυλησε αρκετα ομαλα.
Το μερος ειναι καταπληκτικο και θα μπορουσαν να γινουν εκει πολυ ωραια παιχνιδια,χειμωνα-καλοκαιρι. Τωρα εναν χαρτη για να ξερω πανω κατω το μερος αφου δεν εχω ξαναπαει και μια διακριτικη ταινια για να μην τρωμε ο ενας τον αλλο απο την ιδια ομαδα (γιατι πολλες φορες μπερδευτηκαμε αφου η λεπτη μονωτικη ταινια δεν ηταν εμφανης) και αυτο θα το ηθελα.
Απλα καποιοι για αλλο πηγαιναμε και αλλο μας βγηκε. Προσωπικα αν το ηξερα απο την αρχη δεν θα πηγαινα.Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ευχαριστηθηκα τις μπιλιες που εριξα σημερα. Φταιει μαλλον οτι περιμενα κατι παραπανω.

Kαλη εβδομαδα και καλο καλοκαιρι.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Αγγλια-Ιταλια 2-1 (παιζει ο PIU)

Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!

spyros_pap

Για σεναριο τις στηγμης καλα κυλισε και ειχε αρκετη δραση ηταν ενα δυνατο  woodlad με καλη σγαγη.
Tωρα απο παραπονα τι να πω εγω τον προσοπικο μου ΑΝΣΚ τον κατεκτησα περασα αρκετα καλα με ατομα τα οποια εχουν την ιδια καβλα με εμανα το airsoft.
Απλα προσωπικα θα ειμαι επιφιλακτικος στα δικα σας σεναρια παιδια χωρις παρεξηγηση παντα.!!!
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

WARBRO

καποιος εχει την βαση παιδια το δυχτακι παραλαγης με την σημαιουλα και το μπερδακι το μπλε του evans παρακαλω στειλτε μου pm να του τηλ
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

greekf

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ,ΠΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ;D ;D :o.ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ;) ;)!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙ ΑΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΚΕΙ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΠΡΑΒΟ
alea iacta est

Proedros

Ολα πηγαν καλά,πολυ ωράιο πεδίο! Θα συμφωνησω απόλυτα με Leo και θα παραθέσω κατι για τους καινούριους παίχτες : Δεν είναι ντροπή (κατα την γνωμη μου βεβαια) να ρωτήσεις απο πιο παλιους που ασχολούνται με το airsoft ή απο φίλο-γνωστό τους βασικούς κανόνες του Airsoft ή να διαβάσεις τους κανόνες που γράφονται στην αρχή του κάθε post !!

Πάντα φιλικά !!
Καλη εβδομάδα σε όλους.

Ps Πολυ ωραίες φωτο Leo, thanx
Ps2 To sniper τσουζει ακόμα ;   :P

cuspid

Ο Leonardo είπε το πιο σωστό. Καλή παρέα και θέληση για παιχνίδι. Αυτό ήταν που μου έμεινε από τη χθεσινή συγκέντρωση.
Όσο για το παλικάρι που έχει πρόβλημα υγείας, εύχομαι περαστικά.
Δεν θέλω να σχολιάσω την οργανώτρια ομάδα. Τέλος καλό, όλα καλά!
Τα λέμε στο επόμενο παιχνίδι παιδιά.......... ;)
don't try to kill,
just try to stay alive

Fox_hunter

Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στο παιχνίδι και δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο.....  αλλά η διοργανώτρια ομάδα θα πρέπει να δείξει σοβαρότητα την επόμενη φορά γιατί από αυτά που υποσχέθηκε ότι θα γίνουν δηλ.  σενάρια + ομάδες + ένα σωρό άλλα σκηνικά κλπ κλπ δεν έγινε τίποτα και η κατάσταση σώθηκε από την καλή διάθεση της κοινότητας αιρσοφτ, που έπαιξε χωρίς να δυσανασχετήσει ...επίσης στην β' φάση πολλά άτομα πήγαν για καφεδάκι(*από τους επιτιθέμενους)  και στη σημαία παραμείναμε να φυλάμε αέρα κοπανιστό ....μια ενημέρωση λήξης δεν θα έκανε κακό σε κανένα ...αυτά και καλοπροαίρετα πάντα  .

Ομάδα ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ
ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ.......(Τίποτα χωρίς μέτρο Τίποτα στην υπερβολή)