CQB -Airsoft Tournament- 2012

Ξεκίνησε από StarScream, 24 Φεβ 2012, 01:13:00 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

batrax

Και παλι.................................... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-*
-CERBERUS-

TSAKOS

Καλο πασχα σε ολους,καλη ξεκουραση,καλυτερα και καθαροτερα μυαλα σε ολους μας....και ευχομαι τα καλυτερα για την συνεχεια.....
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

Τάλων

Ρε συ πσιτ φιλαράκο πως σε λένα να ούμε...

Με πήρε τηλέφωνο αυτός Ο Λουκάς να ούμε ο Παπα...κάτι και με ρώτησε να σε ρωτήσω και να του πω να ούμε αν δεν μπορείς να αναβάλεις τους τελικούς να αναβάλει
αυτός κάτι που έχει κανονίση να δείς πως μου τόπε πως μου τόπε;;;

Αααα!!! εκλογές μου τόπε!!!

Γίνεται ρε συ φιλαράκο να ούμε ;;;
Ή να αναβάλει αυτός αυτές τις εκλογές να ούμε;;;

Ενημερωσέμε ρε συ φιλαράκο να ούμε καθώτι περιμένι απάντηση το παλικάρι να ούμε.

Ααα!!! σε θυμήθυκα Starscream σε λένε έτσι φιλαράκο να ούμε.

Είδες... τοχω τοχω τοχω.

:-* :-* :-*

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

StarScream

Οπως σας είχαμε ενημερώσει σε περίπτωση προκήρυξης εκλογών στις 6/5 ο τελικός θα μεταφερθεί στις 13/5 και αν έχει και δεύτερο γύρο εκλογών θα πάει στις 20/5

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Υ.Γ. ταλων μπορείς να πεις στον Παπα...κάτι...     να μην τις ακυρώσει!!!  :P

alphacharlie

Συγχαρητηρια στην ομαδα  VICTOR που περασε "στους τεσσερις". Μπορει να χασαμε αλλα ευχαριστηθηκαμε το παιχνιδακι.
Καλη συνεχεια παιδια!
Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!

Τάλων

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους συμπαίκτες μου για τοις στιγμές που περάσαμε μαζί σε αυτό του τουρνουά.

Θέλω να τους πω ένα μεγάλο και δημόσιο ευχαριστώ για ότι αναγνώρισαν στο πρόσωπο μου. Συγνώμη που δεν τους άκουσα και δεν τους έκανα την χάρη σε ότι μου ζήτησαν αλλά η τιμιότητα και το ήθος μου (όσο και ότι μπορώ να διατηρώ από αυτά) είναι πάνω από όλα.

Να μην ξεχάσω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα των Dark Angels - TITANES.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους συμπαίχτες και αντιπάλους.

Υ.Γ. Τις πικρίες, τα λάθη, τα φάλτσα και τοις εύνοες που τυχόν βρήκα κατάλαβα έστω και αργά θα τα μοιραστώ με τους συμπαίχτες μου και την διοργάνωση για να γίνει ένα καλύτερο τουρνουά στο μέλλον.

Υ.Γ.2 Ζητώ συγνώμη από τους συμπαίχτες μου που δεν τους προστάτευσα απόλυτα.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

spiros.k

μπραβο σε ολα τα παιδια σημερα, εγινε μπορω να πω και απο της 4 ομαδες φοβερο παιχνιδι οσοι ηταν εκει ειδαν και καταλαβαν τι ειναι το αιρσοφτ.ξεκηνισαμε με χαμογελο και τελειωσαμε με χαμογελα ολοι περασαμε καλα. Νηκητες και χαμενοι στο μυαλο μας ξερουμε τι ειναι ο καθενας.το τουρνουα ειναι ενα καθαρα τυχερο παιχνιδι οπως και εγινε σημερα με τα παιδια που πεξαμε που μεχρι το 23 λεπτο ηταν μπροστα με 5 καρτες και ξαφνικα εγινε το  λαθος..να σε καλα ψηλεεεεε  πλακα κανω φιλια πολλα. ;) ;) ;) ;) ;).αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολοι μας πεξαμε 25 λεπτα δυνατα και παντα με χαμογελα χτυπαγε ο ενας τον αλλον και γελαγαμε τι αλλο να πω φτανει.συγχαρητιρια στους s.w.a.t γιατι ειναι πραγματικα καλα παιδια και αξια που πεξανε σωστα και ωραια..οσο γεια τους διαιτητες ο νικος ο σουγιας εκανε νοηματα στον σφεντονα 23 και δεν εδωσα σημασια μετα ο τεντας εκανε στον αλλον νοημα με το λειζερ και ο λεκανας εκανε νοηματα στον σφυρα458976 και μην πω και αλλα  πολλαα.. ;D ;D ;D ;D ;D ::) ::) ::) ::)..μπραβο σε ολους καλη βδομαδα να εχουμε.ευχαριστουμε που εχουμε καλες παρεες και περναμε καλαα.. ;)

alphacharlie

Σπυρο θυμαμαι το 98 στην defendory international στο περιπτερο με τα δορυφορικα συστηματα επικοινωνιας της motorola,ειχε σλογκαν "because a communications breakdown can be your worst enemy". Αυτο ακριβως εγινε σημερα και πηρα την καρτα σου. Ξαφνικα κοπηκε η επικοινωνια με την ομαδα μου και νομιζα οτι ειχαμε ακομα 1-2 λεπτα.Δεν πειραζει σημασια εχει οτι μαθαμε απο το λαθος μας. Σε γενικες γραμμες ειμαστε ευχαριστημενοι απο το πως αναπτυχθηκαμε.Καλη συνεχεια.     ;)   ;D
Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!

cobra stergi

Πραγματικά σήμερα ήταν σαν να παίζαμε με τον είδωλό μας στον καθρέπτη. Ήταν μια ισοδύναμη ομάδα που δε μας άφησε  να γυροφέρνουμε και να βγάλουμε το παιχνίδι όπως το είχαμε σχεδιάσει και που ενδόμυχα την είχα να μας αφήνει πίσω σήμερα και να συνεχίζει στο πρωτάθλημα. Δώσαμε ωστόσο όλοι ένα υποδειγματικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους." Πλάτων

Valkyrie

Αρχικα ευχαριστουμε ξανα την διοργανωση για το πολυ καλο παιχνιδι,χωρις παραπονα και που σταθηκαν παντου διπλα μας.

Προς ΤΙΝΑΝΕΣ-Dark Angels χαρηκαμε πολυ για την γνωριμια και τα λεμε ξανα στα πεδιο!Το παιχνιδι νομιζω ολοι το ευχαριστηθηκαμε ταμαλα ;D!!

Τελος,ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΛΟΝ ουτε καν που απογοητευσες ουτε τιποτα παρομοιο την ομαδα σου,ηταν τιμη μας που παιξαμε μαζι!!! οι συμβουλες σου ηταν ανεκτιμητες και μας εκανες καλυτερους παικτες!

Καλη συνεχεια στην 4αδα!!!!

spiros.k

Παράθεση από: alphacharlie στις  29 Απρ 2012, 17:23:31 ΜΜ
Σπυρο θυμαμαι το 98 στην defendory international στο περιπτερο με τα δορυφορικα συστηματα επικοινωνιας της motorola,ειχε σλογκαν "because a communications breakdown can be your worst enemy". Αυτο ακριβως εγινε σημερα και πηρα την καρτα σου. Ξαφνικα κοπηκε η επικοινωνια με την ομαδα μου και νομιζα οτι ειχαμε ακομα 1-2 λεπτα.Δεν πειραζει σημασια εχει οτι μαθαμε απο το λαθος μας. Σε γενικες γραμμες ειμαστε ευχαριστημενοι απο το πως αναπτυχθηκαμε.Καλη συνεχεια.     ;)   ;D
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Dusty

καλησπερα και απο μενα,
με την σειρα μου να ευχαριστησω καταρχην ενα-ενα αλλα και ολα μαζι τα παιδια της διοργανωσης αλλα και τους διαιτητες για την προσπαθεια που κανουν για κτ τοσο ομορφο,
νοιωθω προσωπικα μονο κερδισμενος απ ολο αυτο γιατι γνωρισα καινουρια ατομα πολυ  σωστα ατομα με τα οποια ευχαριστιωμαστε καθε παιχνιδι μας. ταλων φιλε μου εισαι one man army ηταν ΤΙΜΗ  μου παιξα διπλα σου κ νοιωθω υπερηφανος ελπιζω να σε συνανταμε καθε κυριακη κ να σ εχουμε στην δικια μας πλευρα.
αφησα για το τελος τους αντιπαλους παιδια το φχαριστηκα το παιχνδι κανενα παραπονο πολυ ωραιο παιχνιδι το μονο που χασα ηταν αρκετος ιδρωτας κ την px4 που μου πεσε οπως ετρεχα, συγχαρητηρια για την προκριση σας

remali

Για την διοργανωση δεν εχω να πω κατι παραπανω ,τα εχω πει προσωπικα με τον Μπαμπη καθως και σε προηγουμενο μου ποσταρισμα.Ειναι μια προσπαθεια που πρεπει να βοηθησουμε ολοι με την συμμετοχη μας και την συμπεριφορα μας. Οταν πρωτοξεκινησα θυμαμαι ειχα διαβασει καπου οτι το αιρσοφτ ειναι παιχνιδι ΚΥΡΙΩΝ και σημερα το αποδειξαμε ολοι μαζι κανοντας τους Διαιτητες να μοιαζουν με τα κοριτσα του CIAO ANT1 αφου δεν χρειαστηκε να παρεμβουν πουθενα. Οσο για τους σημερινους μας αντιπαλους και αυριανους μας φιλους εχω να πω οτι η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή.Καλη συμεχεια σε ολες τις ομαδες.Ευχομαι μια καλη εβδομαδα σε ολους.

Best Regards
Remali

morfeus1712

Παράθεση από: spiros.k στις  29 Απρ 2012, 17:03:05 ΜΜ
οσο γεια τους διαιτητες ο νικος ο σουγιας εκανε νοηματα στον σφεντονα 23 και δεν εδωσα σημασια μετα ο τεντας εκανε στον αλλον νοημα με το λειζερ και ο λεκανας εκανε νοηματα στον σφυρα458976 και μην πω και αλλα  πολλαα.. ;D ;D ;D ;D ;D ::) ::) ::) ::)

Κλαιωωωωω !!!!!! χαχαααχχαχαχ

Παράθεση από: remali στις  29 Απρ 2012, 19:16:29 ΜΜ
σημερα το αποδειξαμε ολοι μαζι κανοντας τους Διαιτητες να μοιαζουν με τα κοριτσα του CIAO ANT1 αφου δεν χρειαστηκε να παρεμβουν πουθενα

Και ειναι τοσο απλο και ευκολο να γινεται καθε κυριακη !!!!!

Σας ευχαριστουμε ΟΛΟΥΣ για την σημερινη αλλα για τις ημερες που εχουν περασει και θα ερθουν νικητες και ηττημενους ολοι το ιδιο ειναι μια παρεα και δεν πειραζει ... ας υπαρχουν και παραπονα !! Το αποδεικνειουμε οτι μπορουν να πανε τα παιχνιδια σωστα καθε κυριακη χαρη στον κοσμο !!! Απο τον κοσμο που μας στηριζει καταφερνουμε οτι ταπεινα καταφερνουμε !!!  8) 8) 8)

Οριστε λοιπον ΚΥΡΙΟΙ ... ΤΟΣΟ δυσκολο ειναι ???
τα λεμε 13/5 στις φανταστικες Ερυθρες!!! ζηλευω τις  ομαδες που παιξουν και ευχομαι τελεια παιχνιδια !!!

nyo

Με τη σειρα μου κι εγω θελω να δωσω συγχαρητηρια στην διοργανωση και σε ολους οσους βοηθουν στο να ερθει εις περας αυτο το τουρνουα. Παρατηρησα οτι και στο πρωτο μας παιχνιδι αλλα και στο χθεσινο δεν ειχαμε κανενα παραπονο, καμια αμφισβητουμενη φαση και ολα κυλησαν ομαλα με την αδρεναλινη να χτυπαει κοκκινο!
Σε αυτο σιγουρα λοιπον συμβαλει και η προδιαθεση του καθενος μας.
Καλη συνεχεια στους χθεσινους μας αντιπαλους και σημερινους μας φιλους ΤΙΤΑΝΕΣ-Dark Angels. Ευτυχως που ειχαμε και τους διαιτητες ....... για να μαζευουν τις tornado που επεφταν με το τσουβαλι!  :P  ;D

Ελπιζω η γνωση και η εμπειρια που αποκτηθηκε απο αυτην την προσπαθεια να γινει οδηγος για επομενες διοργανωσεις που θα τις ευχαριστιομαστε ολοι ακομα περισσοτερο!

ΥΓ: ΤΑΛΩΝ ο μονος λογος να στενοχωρηθουμε απο εσενα ειναι αν σταματησεις να παιζεις μαζι μας, ασχετως αν ειναι συμπαικτης η αντιπαλος!

RockinRebel

Ενα μεγαλο συγχαρητήρια για την αψογη προετοιμασία και διεξαγωγή της διοργάνωσης σε ολους τους παράγοντες. Θέτετε τα καλύτερα θεμέλια!

Ενα πραγματικό παιχνίδι μεταξύ κυρίων παιχτηκε την Κυριακή, ειναι τιμή μας που ερχόμαστε σε επαφή με αλλες ομάδες και μεσα σε πνευμα ευγενούς άμιλλας διεξάγουμε ενα παιχνίδι στο οποιο ολοι βγαινουν κερδισμένοι!

Overlord

Έστω και καθυστερημένα να πώ κι εγώ από την μεριά μου ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, διοργανωτές και παίχτες.
Συγχαρητίρια σε Dark Angels και Τιτάνες και τους εύχομαι ότι καλλίτερο στην συνέχεια του τουρνουά.
Δεν μπορώ να μην ευχαρηστίσω και όλα τα παιδιά της OSCAR TEAM για την άψογη συνεργασία μας ( πιστεύω).
Καλή συνέχεια στο τουρνουά και ευελπιστούμε σύντομα να συναντηθούμε με όλους
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

SAPPER

Λίγα λόγια και ουσιαστικά για την αποχή μας από την διαιτησία καθ όλη την διάρκεια διεξαγωγής του CQB -Airsoft Tournament- 2012.

Ύστερα από ότι έχει γίνει καταλαβαίνετε γιατί δεν εμπλακείκαμε ούτε σαν διαιτητές.

Ότι είπαμε για τις φοβίες και επιφυλάξεις στην ομάδα SWAT που εκτιμούμε μας βγήκε αληθινό, στοχοποιήθηκαν ακόμα και οι διαιτητές σε ένα turnament για το κόμπλεξ ορισμένων που δεν μπορούν να ανεχτούν την ήτα τους σε ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ, φανταστείτε να υπήρχε και οικονομικό όφελος.

Αυτά τα έχουμε δει εδώ και πολλά χρόνια να διαδραματίζονται από το Paintball μέχρι και εδώ στο Airsoft και πάντα η επιλογή μας ήταν να απέχουμε από κάθε είδους διαγωνισμούς, συναγωνισμούς, και στην ουσία ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ.

Κάποιοι ίσος να επενδύουν σε αυτό χτίζοντας προσωπεία μεγάλων και αήττητων ομάδων που θα λαμβάνουν αναγνώρισης, εξουσίας στα δρώμενα, και sponsoring. Και με ένα απλό παιχνίδι όλα αυτά ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ. !!!
Αν δεν μπορούν να το αποδεχτούν ας διαλέξουν άλλο Hobby πάρα να μας χαλάνε το δικό μας.

Καλή συνέχεια στους υγιείς Airsofters και στην ομάδα SWAT για αξιοζήλευτα παιχνιδια που διοργανωνει.

Φιλικά Βασίλης.

Ghost Recon T.L.

morfeus1712

Παράθεση από: SAPPER στις  07 Μαΐου 2012, 11:51:47 ΠΜ
Ύστερα από ότι έχει γίνει καταλαβαίνετε γιατί δεν εμπλακείκαμε ούτε σαν διαιτητές.

Ότι είπαμε για τις φοβίες και επιφυλάξεις στην ομάδα SWAT που εκτιμούμε μας βγήκε αληθινό, στοχοποιήθηκαν ακόμα και οι διαιτητές σε ένα turnament για το κόμπλεξ ορισμένων που δεν μπορούν να ανεχτούν την ήτα τους σε ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ, φανταστείτε να υπήρχε και οικονομικό όφελος.

Αυτά τα έχουμε δει εδώ και πολλά χρόνια να διαδραματίζονται από το Paintball μέχρι και εδώ στο Airsoft και πάντα η επιλογή μας ήταν να απέχουμε από κάθε είδους διαγωνισμούς, συναγωνισμούς, και στην ουσία ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ.

Κάποιοι ίσος να επενδύουν σε αυτό χτίζοντας προσωπεία μεγάλων και αήττητων ομάδων που θα λαμβάνουν αναγνώρισης, εξουσίας στα δρώμενα, και sponsoring. Και με ένα απλό παιχνίδι όλα αυτά ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ. !!!
Αν δεν μπορούν να το αποδεχτούν ας διαλέξουν άλλο Hobby πάρα να μας χαλάνε το δικό μας.

Καλή συνέχεια στους υγιείς Airsofters και στην ομάδα SWAT για αξιοζήλευτα παιχνιδια που διοργανωνει.

Βασιλη δεν πειραζει υπαρχει κατανοηση (λεφτα δεν υπαρχουν) και κανεις δεν αδικει κανεναν η κατηγορει . ο καθενας ομαδικα η ατομικα κανει τις/την επιλογες/γη του !!! και οι επιλογες ειναι παντα σεβαστες να ξερεις .. οσοι δεν τις σεβονται ειναι "Δικτατορες" και δεν σεβονται ουτε τον εαυτο τους ...

φανταστείτε να υπήρχε και οικονομικό όφελος.

Φαντασου να ειχαν μαθει ολοι νωριτερα για τα 20000 που παιρνει ο πρωτος !!! ουπς  :o :o !!! σορυ μου ξεφυγε ...
οχι ευρω -->> ΒΒκια !!! χαχαχαχα   οχι σοβαρα τωρα δεν υπαρχει τετοιο πραγμα
(εξηγουμαι γιατι υπαρχουν και πρακτορες  :P )

Τεσπα τα λεμε στους ΤΕΛΙΚΟΥΣ οποιος θελει να ερθει ειναι ευπροσδεκτος "κακοι"-"καλοι"-"μετριοι"-"ευνοημενοι" και μη ...
ελατε τουλαχιστων για αυτους που το παλεψαν μεχρι το τελος και που καθε κυριακη μαζι παιζατε και που στην τελικη ενα ΠΑΙΧΝΙΔΙ ειναι !!!
αλλη μια κλασικη κυριακη ... εκτος κι θελετε τοσο πολυ το patchaki να σας ραψω ενα με αφιερωση   ;D ;D ;D !!!!

spiros.k

Λίγα λόγια και ουσιαστικά για την αποχή μας από την διαιτησία καθ όλη την διάρκεια διεξαγωγής του CQB -Airsoft Tournament- 2012.

Ότι είπαμε για τις φοβίες και επιφυλάξεις στην ομάδα SWAT που εκτιμούμε μας βγήκε αληθινό, στοχοποιήθηκαν ακόμα και οι διαιτητές σε ένα turnament για το κόμπλεξ ορισμένων που δεν μπορούν να ανεχτούν την ήτα τους σε ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ, φανταστείτε να υπήρχε και οικονομικό όφελος.+10000 μπραβο ρε φιλε ετσιιιι...

Φιλικά Βασίλης.

Ghost Recon T.L.