ανοιχτη προσκληση 13/5/12 κυριακη για ελευσινα

Ξεκίνησε από WARBRO, 07 Μαΐου 2012, 16:24:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dusty

παιδια νομιζω οτι χασατε λιγο το θεμα κ οτι επικεντρωθηκατε στο λαθος σημειο των μηνυματων. τπτ απ οτι ειπωθηκε δεν εγινε με κακια η οποιονδηποτε αλλο τροπο. ειπαν καποια παιδια καποια πραγματα για την ασφαλεια σας τοσο των "διοργανωτων" οσο κ των παικτων σε 1η φαση. κ φαιρνω ενα απλο παραδειγμα ορια δεν υπαρχουν στην συγκεκριμενη συναντηση (γιατι περι συναντησης προκειται) κανονισμοι αναρτημενοι δεν υπαρχουν για το συγκεκριμενο παιχνιδι το βλεπω κ εχω αγορασει την παρασκευη το καινουριο GBB (η ακομα χειροτερα το ολοκαινουριο μου παιχνιδι με τους γεμιστηρες με CO2 που εκει καβατζαραμε τα 500+) το οποιο με τετοια ζεστη δεν λεει να ξεκολλησει απο τα 450 fps κ βγω μπροστα στον οποιοδηποτε στα 5-10 μετρα με ριπη ποιος απ τους 3 μας φταει που ο ατυχος απεναντι μου θα φυγει με 30 ματωμενα σημαδια?
εκει ειναι το θεμα κ εκει επρεπε να δωσετε βαση. αυτα απο μενα εντελως φιλικα κ με ηρεμη διαθεση παντα

el.cind

Παράθεση από: tomas_M4 στις  13 Μαΐου 2012, 15:57:24 ΜΜ
παιδια νομιζω οτι χασατε λιγο το θεμα κ οτι επικεντρωθηκατε στο λαθος σημειο των μηνυματων. τπτ απ οτι ειπωθηκε δεν εγινε με κακια η οποιονδηποτε αλλο τροπο. ειπαν καποια παιδια καποια πραγματα για την ασφαλεια σας τοσο των "διοργανωτων" οσο κ των παικτων σε 1η φαση. κ φαιρνω ενα απλο παραδειγμα ορια δεν υπαρχουν στην συγκεκριμενη συναντηση (γιατι περι συναντησης προκειται) κανονισμοι αναρτημενοι δεν υπαρχουν για το συγκεκριμενο παιχνιδι το βλεπω κ εχω αγορασει την παρασκευη το καινουριο GBB (η ακομα χειροτερα το ολοκαινουριο μου παιχνιδι με τους γεμιστηρες με CO2 που εκει καβατζαραμε τα 500+) το οποιο με τετοια ζεστη δεν λεει να ξεκολλησει απο τα 450 fps κ βγω μπροστα στον οποιοδηποτε στα 5-10 μετρα με ριπη ποιος απ τους 3 μας φταει που ο ατυχος απεναντι μου θα φυγει με 30 ματωμενα σημαδια?
εκει ειναι το θεμα κ εκει επρεπε να δωσετε βαση. αυτα απο μενα εντελως φιλικα κ με ηρεμη διαθεση παντα

δεν σε πεζουμε εσενα χαχαχαχα..ποιος ηστε κυριε σας ξερουμε δεν σας ξερουμε..... ???
στο επομενω παιχνιδι εσενα θα κυνηγαμε ολλοι....  :P

Dusty

χαχαχαχαχα τι να σε κανω που στο επομενο παιχνδι ημαστε στην ιδια ομαδα αλλα που θα παει καπου δν θα σε πετυχω απεναντι μυο? :P

el.cind

;D ;D ;D ;D ;D ;D θα παρω την στολη απο το kevlar και θα ερθω και θα ειναι κινεζικη οταν με πετηχενης θα κανω τον κινεζο.....χαχαχαχαχαχα

spyros_pap

σημερα δεν περιμενα τοσο κοσμο παντος!!
χαρηκα που ειδα τοσο κοσμο!!!!
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ

Δε μενει κανεις πισω.
η ιστορια δεν αλλαζει μονο ο ανθρωπος

WARBRO

ευχαριστω ολους οσους μας τιμισατε με την παρουσια σας περασαμε καλα και απο οσο ειδα κανεις δεν ειχε παραπονο κανενα απο κανεναν αυτο που σημερα εζησα απο το 2007 ηταν πραγματικο airsoft  και οσοι ηταν εκει ξερουν τι λεω 60 ατομα μια ατυπη ομαδα ολοι ευχαριστω παιδια
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε