"Στοχοποιηση" του πεδιου στον Φυρογενη...

Ξεκίνησε από Ironhide, 11 Απρ 2012, 17:18:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ironhide

Φιλος και συνχομπιστας μου εστειλε το παρακατω λινκ ...

http://www.eglimatikotita.gr/2012/04/blog-post_7655.html

Με ολη αυτη την ιστορια που εχει δημηουργηθει με την "πολιτοφυλακη",  απο τις φωτο καταλαβαινετε οτι ειναι και προσφατα τραβηγμενες και οτι το πεδιο ειναι το εγκαταλειμενο εργοστασιο του Φυρογενη.
Δε ξερω αν ειναι προσπαθεια "στοχοποιησης" του χομπυ μας αλλα καλο θα ειναι να ειμαστε προσεκτικοι οταν παμε στο πεδιο αυτο για παιχνιδι....
Φραγκισκος

spirosleon

οπα!!!!! και ειναι ΠΟΛΥ προσφατο κιολας....

TSAKOS

Οπως πολλοι γνωριζετε στο συγκκριμενο πεδιο εμεις και αλλη μια ομαδα(δεν λεω πια γιατι μπορει να μην γουσταρουν,ειναι αυτοι που το ειχαν βρει κιολας) παιζουμε κανα χρονο...και τωρα τελευταια και καποια αλλα παιδια...απο εκει απο την περιοχη....οσοι εχετε ερθει λοιπον....ξερετε οτι ειναι μπερδεμενο,οτι και απο εμας εχουν γινει προσπαθειες με φορεις,ιδιοκτητες αλλα και κυριως γειτονες μιας και ειναι απομωνομενο....Αυτοι οι τυπαδες λοιπον τους πετυχαμε μια μερα και παιξανε μαζι μας αλλα ουδεποτε τους εχει ατυπα παντα απο εμας δοθει η αδεια να πηγαινουν εκει.....ΛΕΩ ΑΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙΥΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ (ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΕΚΕΙ)...αφου παντα τους εξηγησαμε την φαση και για ποιο λογο το χρησιμοποιουμε το πεδιο.....στο τελος μανουριασαμε γιατι ανεβαζανε φωτο και βιντεο.....μεχρι να γινουμε τουρτα και να τελειωνει η φαση...
Τωρα λοιπον Ναι θα πρεπει να προσεχουμε λιγο γιατι αυτοι δεν ειναι τιποτα ουσιαστικο...σκορποχωρι,στρατο....λοι που ελπιζουν οτι αν γινει κραχ να πιασουν πρωτοι οπλα...απλα εχουν παρουσιασει μια εικονα οτι θα σωσουν την Ελλαδα και οτι εχουν πραγματικα οπλα επειδη εχουν ανεβασει φωτο ανταρτων και δεν συμαζευεται....και τετοια....αλλα θα φανε το κεφαλι τους...και το θεμα ειναι μην μπλεξουν το αιρσοφτ.....Επισεις μεσα σε αυτους ειναι παλιοι αιρσοφτρες...
Δεν με νοιαζει τα πιστευω του καθενος το θεμα ειναι να μην γινει μλκια με το πεδιο γιατι τα σπαει....
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

ROOKIEJO

απλα και χωρις πολλα πολλα διωχτε τους να τελειωνουμε πριν μας μπλεξουν μαζι τους.
ακουει ο σπυροςλεων?? φανταζομαι οτι ακουει

spirosleon

στο συγκεκριμενο πεδιο κανουν προπονησεις στελεχοι της Ελληνικης Αστυνομιας οπως μου μεταφερθει , εδω και ενα-εναμιση χρονο. δεν μπορει να μην εχουν βρεθει μεταξυ τους..... οπως και να εχει ομως, εαν τυχει και βρεθουμε με δαυτους, εκει ή και οπουδηποτε αλλου, θα γινουν οι απαραιτητες "συστασεις".

ROOKIEJO

δεν υπαρχει λογος να ξαναερθουν εκει ,ουτε να μπλεξουμε μαζι τους .
ενημερωνουμε εκει που πρεπει και το τελειωνουμε ομορφα και ωραια.
αλλιως καθε βδομαδα σεναριο στο φυρογενη κεκλεισμενων των θυρων χωρις πολιτοφυλακες και ραμπο και τζακ νορις

Ironhide

Παράθεση από: TSAKOS στις  11 Απρ 2012, 17:56:50 ΜΜ
Οπως πολλοι γνωριζετε στο συγκκριμενο πεδιο εμεις και αλλη μια ομαδα(δεν λεω πια γιατι μπορει να μην γουσταρουν,ειναι αυτοι που το ειχαν βρει κιολας) παιζουμε κανα χρονο...και τωρα τελευταια και καποια αλλα παιδια...απο εκει απο την περιοχη....οσοι εχετε ερθει λοιπον....ξερετε οτι ειναι μπερδεμενο,οτι και απο εμας εχουν γινει προσπαθειες με φορεις,ιδιοκτητες αλλα και κυριως γειτονες μιας και ειναι απομωνομενο....Αυτοι οι τυπαδες λοιπον τους πετυχαμε μια μερα και παιξανε μαζι μας αλλα ουδεποτε τους εχει ατυπα παντα απο εμας δοθει η αδεια να πηγαινουν εκει.....ΛΕΩ ΑΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙΥΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ (ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΕΚΕΙ)...αφου παντα τους εξηγησαμε την φαση και για ποιο λογο το χρησιμοποιουμε το πεδιο.....στο τελος μανουριασαμε γιατι ανεβαζανε φωτο και βιντεο.....μεχρι να γινουμε τουρτα και να τελειωνει η φαση...
Τωρα λοιπον Ναι θα πρεπει να προσεχουμε λιγο γιατι αυτοι δεν ειναι τιποτα ουσιαστικο...σκορποχωρι,στρατο....λοι που ελπιζουν οτι αν γινει κραχ να πιασουν πρωτοι οπλα...απλα εχουν παρουσιασει μια εικονα οτι θα σωσουν την Ελλαδα και οτι εχουν πραγματικα οπλα επειδη εχουν ανεβασει φωτο ανταρτων και δεν συμαζευεται....και τετοια....αλλα θα φανε το κεφαλι τους...και το θεμα ειναι μην μπλεξουν το αιρσοφτ.....Επισεις μεσα σε αυτους ειναι παλιοι αιρσοφτρες...
Δεν με νοιαζει τα πιστευω του καθενος το θεμα ειναι να μην γινει μλκια με το πεδιο γιατι τα σπαει....

Και εγω αδερφε γιαυτο το ανεβασα γιατι φοβαμαι μην στοχοποιηθει το χομπυ μας και εμεις σε τελικη αναλυση....

Και επειδη δεν διανυουμε και την καλυτερη περιοδο γενικα καλο θα ητανε οποιος παει εκει να ειναι λιγακι περισοτερο προσεχτικος για να μην τραβιεται μετα και να χρειαστει να αποδειξει οτι ΔΕΝ ειναι "ελεφαντας"....

Το να παει καποιος και να παιξει εκει δεν το βλεπω σαν προβλημα..
Αλλα το να ανεβαζει φωτο στο ιστιολογιο του απο το συγκεκριμενο πεδιο και να το χρησημοποιει σαν "πεδιο εκπαιδευσης της πολιτοφυλακης " τοτε εκει ΜΠΟΡΕΙ να υπαρξει προβλημα για τον καθενα απο μας...
Φραγκισκος

spirosleon

ακριβως αυτο ειναι το θεμα. και εχει να κανει με το πως το βλεπει ο καθενας απο εμας και τους γυρω μας. αραγε ποσες φορες γειτονες μας δεν νομισαν το ιδιο οταν μας βλεπουν να φορτωνουμε τα παιχνιδια μας στο αυτοκινητο?

vipergr

Θελει λιγο προσοχη αυτο το πεδιο, μιας και ειναι πολυ κοντα σε σπιτια ο χωρος που μπορει να παρκαρει κανεις και ταυτοχρονα να σε δει και κανα ματι. Μενω εκει κοντα καμια 10αρια χρονια, το ειχα επισκευθει παλιοτερα πριν 2-3 χρονια για να δω αν αξιζει σαν πεδιο, αλλα με χαλασε το γεγονος οτι παρκαρεις στην αυλη του γειτονα. Συμπτωματικα συγγενης μου ηταν προμηθευτης του Φυρογενη, ο οποιος εσκασε μεγαλειωδες κανονι σε προμηθευτες και κρατος. Με λιγο ψαξιμο βρηκα σε ποια κρατικη υπηρεσια ανηκει και εχω ρωτησει το αστυνομικο τμημα για τις λεπτομερειες. Προσοχη γιατι ανα πασα στιγμη πατε μεσα ειδικα το καλοκαιρι που υπαρχει ο φοβος στη περιοχη για φωτια.
  Τωρα για αυτους τους ανεγκεφαλους που σηκωσανε video προπονησης καρατε με οπλα, δεν κοβω το κεφαλι μου αλλα η ο ενας μουσατος ειναι χρυσαυγιτης και ενας ανηλικος καραμπαμ. Μην ανοιγετε παρτιδες μαζι τους θα μπλεχτειτε κα εσεις.

ROOKIEJO

δεν θελουμε να ανοιξουμε παρτιδες.
να κλεισουμε πρεπει

SUPERTSOU

Παράθεση από: vipergr στις  11 Απρ 2012, 19:18:35 ΜΜ
   Θελει λιγο προσοχη αυτο το πεδιο, μιας και ειναι πολυ κοντα σε σπιτια ο χωρος που μπορει να παρκαρει κανεις και ταυτοχρονα να σε δει και κανα ματι. Μενω εκει κοντα καμια 10αρια χρονια, το ειχα επισκευθει παλιοτερα πριν 2-3 χρονια για να δω αν αξιζει σαν πεδιο, αλλα με χαλασε το γεγονος οτι παρκαρεις στην αυλη του γειτονα. 1 Συμπτωματικα συγγενης μου ηταν προμηθευτης του Φυρογενη, ο οποιος εσκασε μεγαλειωδες κανονι σε προμηθευτες και κρατος. Με λιγο ψαξιμο βρηκα σε ποια κρατικη υπηρεσια ανηκει και εχω ρωτησει το αστυνομικο τμημα για τις λεπτομερειες. Προσοχη γιατι ανα πασα στιγμη πατε μεσα ειδικα το καλοκαιρι που υπαρχει ο φοβος στη περιοχη για φωτια.
  Τωρα για αυτους τους ανεγκεφαλους που σηκωσανε video προπονησης καρατε με οπλα, δεν κοβω το κεφαλι μου αλλα η ο ενας μουσατος ειναι χρυσαυγιτης 2   και ενας ανηλικος καραμπαμ. Μην ανοιγετε παρτιδες μαζι τους θα μπλεχτειτε κα εσεις.

1.εχεις δικιο δεν πρεπει να παρκαρουν εκει αλλα να ερευνηθουν οι εισοδοι για να μπαινουμε απο αλλου δεν μπορει να μην υπαρχει τοσα φορτηγα εκει μεσα πως μπηκαν ?
2.ελληνικη αναγεννηση ονομαζεται εδω και ενα χρονο
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

Erevuss

Ασχετο με το πεδιο αλλα αφου ειναι τοσο περιφανοι με αυτο που κανουν γιατι κρυβουν τα προσωπα τους σαν κοινοι εγκληματιες? Γνωμη μου αλλα εχουμε τα σωματα ασφαλειας να μας προστατεψουν αν χρειαστει, αυτοι οι τυποι τι νομιζουν οτι κανουν δηλαδη? Κατι τετοιες ομαδες μου θυμιζουν εμφυλιους στην Αφρικη την Κολομβια κτλ, οχι τιποτα αλλο αλλα θα την πληρωσει το αιρσοφτ στην τελικη.
"Many Enemies bring much Honour ..."

TSAKOS

Παιδια μετα την επικοινωνια μου με τον αρχηγο της πολιτικοφυλακης...αυτη ειναι η απαντηση του.....Μαλλον πρεπει να εχουν αλλαξει και ονομα πλεων...

Ανέστη καλησπέρα.

Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, σου διευκρινίζω πως αυτοί που εκπαιδεύονται τις δύο τελευταίες Κυριακές στο Φυρογένη δεν είναι η ομάδα μου. Είναι άτομα που αποχώρησαν από την Ομάδα και δυστυχώς επιμένουν να φέρουν το όνομα Πατριωτική Πολιτοφυλακή.
Επικεφαλής τους είναι οι:

Εγώ, από τη στιγμή που είδα την αντίδρασή σου τότε, δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναπάω τους ανθρώπους μου εκεί.
Μια φορά παρανόηση νοείται. Δεύτερη, όχι.
Οφείλω βεβαίως να σου πω ότι τότε, τους ενημέρωσα και τους δύο για την αντίδρασή σου και το πρόβλημα.
Συνεπώς, δεν δικαιολογούνται τώρα να σου απαντήσουν ότι «δεν γνώριζαν τίποτα»....

επισης μου εδωσε τα ονοματα και τα τηλεφωνα των τυπαδων.....
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

wrangler

φιλικη συμβουλη προς ολους....
μακρια. . . .. .  με οτι συνεπαγεται αυτο.. :)
οι τυποι αυτοι εχουν απο αλλου εντολες να κανουν συγκεκριμενη δουλεια που πρεπει να γινει..............και δεν ειναι ουτε πολιτοφυλακη ουτε μαχες ουτε πολεμοι... ουτε τιποτα τετοιο...
δεν αξιζει να χαλαστειτε με οποιοδηποτε τροπο με τη παρτη τους...
το πολυ πολυ ας κατσουν στο φυρογενη να κανουν οτι κανουν..και οταν ξεφουσκωσει το ολο θεμα η παρουν την εντολη να το διαλυσουν θα το διαλυσουν..
μεχρι τοτε μακρια και αγαπημενοι... ασε που η αναφορα για αυτους στα φορα του airsoft  μονο καλο δε κανει.... :(
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

ADINOWS

Παράθεση από: TSAKOS στις  11 Απρ 2012, 17:56:50 ΜΜ
Οπως πολλοι γνωριζετε στο συγκκριμενο πεδιο εμεις και αλλη μια ομαδα(δεν λεω πια γιατι μπορει να μην γουσταρουν,ειναι αυτοι που το ειχαν βρει κιολας)

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι... ;)
Σχεδον ειναι 2 χρονια που η ομαδα μου ανακαλυψε το πεδιο αυτο(Ο spiros k και αναφορικα bbs δεν βρηκαμε κατω στις αρχες).Τοτε  εχαμε επικοινωνησει-ενημερωσει προφορικα καποιους οτι θα πηγαιναμε εκει...μην φανταστειται οτι πηραμε καμια αδεια γραπτη....μπερδεμα.

Οπου επειτα ενημερωσαμε και τα παιδια απο τους Ι4  για να πηγαινουν και παιζουν και να επιβλεπουν το πεδιο και το σημαντικο ειναι οτι  εχουν δημιουργησει καλο κλιμα και με τους γειτονες και καλουσαν και αλλες ομαδες για παιχνιδια,μεχρι που εν αγνοια  τους καλοπροαιρετα καλεσαν και τους λεγαμενους νομιζοντας οτι ειναι απλοι airsofter.....δεν ηξεραν τι εστι πολιτοφυλακες κτλ.

Το θεμα ειναι τωρα να μην μας παρει η μπαλα και ξερω οτι ο τσακος το παλευει το παιδι να τους απομακρυνει.
COBRA TEAM

cuspid

Ρε παιδιά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να διαχωρίσουμε τη θέση μας; Μια δημόσια δήλωση ή μία συνέντευξη σε γραπτό λόγο; Πρέπει να μάθει ο κόσμος για εμάς που παίζουμε και για τους άλλους που ετοιμάζονται για πολεμική σύρραξη και προωθούν ιδέες για εμφύλιες διαμάχες.   
don't try to kill,
just try to stay alive

Nameless

Ως τι θα κανουμε γραπτη δηλωση η συνεντευξη τυπου; Αφου δεν εχουμε καποια νομικη υποσταση, ουτε καποιο καθολικο "εμεις"

cuspid

Παράθεση από: Nameless στις  12 Απρ 2012, 12:57:01 ΜΜ
Ως τι θα κανουμε γραπτη δηλωση η συνεντευξη τυπου; Αφου δεν εχουμε καποια νομικη υποσταση, ουτε καποιο καθολικο "εμεις"

Έχεις δίκιο σε όσα λες, αλλά αν δεν κάνουμε κάτι σε λίγο θα είναι αργά. Ο κόσμος δεν αργεί να κρεμάσει ταμπέλες. Ειδικά στις μέρες μας που οι ψυχικές αντοχές των ανθρώπων είναι πεσμένες.
don't try to kill,
just try to stay alive

Nameless

Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να διαχωρησουμε την θεση μας με πραξεις και να περιθωριοποιησουμε πρακτικες, ιδεολογιες και ανθρωπους που δεν εχουν καμμια σχεση με αυτο που κανουμε εμεις.

SUPERTSOU

Παράθεση από: ADINOWS στις  12 Απρ 2012, 03:38:18 ΠΜ
Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι... ;)

Οπου επειτα ενημερωσαμε και τα παιδια απο τους Ι4  για να πηγαινουν και παιζουν και να επιβλεπουν το πεδιο και το σημαντικο ειναι οτι  εχουν δημιουργησει καλο κλιμα και με τους γειτονες και καλουσαν και αλλες ομαδες για παιχνιδια,μεχρι που εν αγνοια  τους καλοπροαιρετα καλεσαν και τους λεγαμενους νομιζοντας οτι ειναι απλοι airsofter.....δεν ηξεραν τι εστι πολιτοφυλακες κτλ.

δεχομαι παρα πολυ καλα το καλοπροαιρετα που αναφερεται πιο πανω αλλα μην  κοροιδευομαστε οτι δεν γνωριζαν την λεξη πολιτοφυλακες . ? (την μανα μου ρωτησα και απαντηση πηρα ). Γνωριζαν αλλα το εκαναν για την εμπειρια για να τους γνωρισουν,δεν τους παρεξηγω και εγω το ιδιο κατα πασα πιθανοτητα θα εκανα αλλα δικαιολογιες δεν το ηξερα οχι δεν τις δεχομαι ως απαντηση
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται