"Στοχοποιηση" του πεδιου στον Φυρογενη...

Ξεκίνησε από Ironhide, 11 Απρ 2012, 17:18:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vipergr

Παράθεση από: ADINOWS στις  12 Απρ 2012, 03:38:18 ΠΜ
Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι... ;)
Σχεδον ειναι 2 χρονια που η ομαδα μου ανακαλυψε το πεδιο αυτο(Ο spiros k και αναφορικα bbs δεν βρηκαμε κατω στις αρχες).

Eίστε από  τους πρώτους, αλλά όχι οι πρώτοι φίλε μου. :)

ROOKIEJO

παρακαλω πολυ σταματηστε το
το θεμα δεν ειναι ποιος εκανε το αυγο αλλα πως το αυγο δεν θα γινει ομελετα.
αν θελετε και μπορειτε να βοηθησετε καντε το αλλιως.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

TSAKOS

Παράθεση από: SUPERTSOU στις  12 Απρ 2012, 18:39:08 ΜΜ

δεχομαι παρα πολυ καλα το καλοπροαιρετα που αναφερεται πιο πανω αλλα μην  κοροιδευομαστε οτι δεν γνωριζαν την λεξη πολιτοφυλακες . ? (την μανα μου ρωτησα και απαντηση πηρα ). Γνωριζαν αλλα το εκαναν για την εμπειρια για να τους γνωρισουν,δεν τους παρεξηγω και εγω το ιδιο κατα πασα πιθανοτητα θα εκανα αλλα δικαιολογιες δεν το ηξερα οχι δεν τις δεχομαι ως απαντηση

Αγορινα μου οταν στην ουσια πηραμε χαμπαρι σιγα σιγα τι ρολο βαρανε ηταν ας το πουμε στο briefing,οταν ειμασταν ηδη εκει και ετοιμαζομασταν να ξεκινησουμε.....

Απο εκει και περα....εχετε στο μυαλο σας οτι αυτο εχει γινει μερικους μηνες πριν,γενικοτερα πριν γινει ολος αυτος ο ντορος και απο οτι μου ειπε αυτος ο ανθρωπος που επικοινωνησα τωρα που τοτε και καλα ηταν αρχηγος τους,εχουν αλλαξει τα προσωπα και οι καταστασεις γιατι απο οτι εγω προσωπικα συμπεραινω εφυγε ο ελεγχος και απο αυτους τους ιδιους και στην ουσια ομορφα και φασιστικα τον πεταξαν εξω και αυτον....

Οσο τωρα ποιος ειχε παει πριν 2 ,πριν 3,πριν 8 χρονια δεν εχει να λεει....Και εγω βρηκα τυχαια παλιο παιχτη που ειχε παει χρονια πριν εκει και τους κηνυγησαν....Το θεμα ειναι οτι το πεδιο ειναι μπερδεμενο και γιαυτο δεν χρησιμοποιητε για μεγαλα παιχνιδα και καποιοι ανθρωποι εκαναν πρσπαθειες για να μπορουμε να παιζουμε εκει κατα ομαδες χωρις να ενοχλειται κανεις.....δεν θα εξηγησω ποιοι και τι προσπαθειες και ποιοι ενοχλουνται και τι κινδυνους κρυβει η ολη φαση,εδω μεσα......
Ανα διαστηματα οι ομαδες και οι παικτες που ανεβαινουν,ενημερωνονται....
Και καλως η κακως ολοι εχουμε τσιπα και ατυπα εκτιμαμε καποια πραγματα και σε εισαγωγικα δεν παμε σε και παλι σε εισαγωγικα  χωρους αλλων χωρις να ενημερωνουμε.....

Βασικα με αυτους,εγω με αυτο το νταιλιδικο και φαιστικο στυλακι εχω στραβωσει......
Ειναι σαν να εχει ο Σπυρος ενα φιλο που λειπει εξωτερικο και του εχει δωσει τα κλειδια του εξοχικου του να πηγαινει που και που και να με πηγε μια μερα για φαι....και εγω απο εκεινη την ωρα οποτε μου την καυ...σει να πηγαινω να τρωω και να πινω.....

Τωρα θα επικοινωνησω και με αυτους και βλεπουμε....οποτε περιμεντε και τα λεμε....
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

spirosleon

καλο θα ηταν για τις επομενες 2-3 εβδομαδες να μην καποιος εκει , υπαρχει σοβαρος λογος.!.... Ανεστη κερναω καφε να συζητησουμε τα υπολοιπα....!

TSAKOS

δεχομαι παρα πολυ καλα το καλοπροαιρετα που αναφερεται πιο πανω αλλα μην  κοροιδευομαστε οτι δεν γνωριζαν την λεξη πολιτοφυλακες . ? (την μανα μου ρωτησα και απαντηση πηρα ). Γνωριζαν αλλα το εκαναν για την εμπειρια για να τους γνωρισουν,δεν τους παρεξηγω και εγω το ιδιο κατα πασα πιθανοτητα θα εκανα αλλα δικαιολογιες δεν το ηξερα οχι δεν τις δεχομαι ως απαντηση

Επισης σας παρακαλω μην βγαζεται συμπερασματα που και δεν ισχυουν και μπορει να δημιουργησουν λανθασμενες εντυπωσεις και στην τελικη που δεν γνωριζεται....Αν δεν ξερετε σκεφτειτε πριν γραψετε κατι.....
Ελεος,δεν ειχαμε την αναγκη να νοιωσουμε την εμπειρια του να κανω κατι...με τα συγκεκριμενα ατομα...τι ειναι αυτα που λετε?ποια εμπειρια?τι?μγηξντιτιτιωμνδφκν β δ.....ααααααααααααααα
Στην τελικη αν ηξερα με το καλημερα τι ρολο βαρανε οχι δεν θα επαιζα καν οπως ισως μερικοι με μεγαλη χαρα....αλλα ποτε δεν θα επετρεπα να μπουν καν μεσα στο εργοστασιο και να θεσω σε κινδυνο ενα χωρο που χρησιμοποιουμε για ΠΑΙΧΝΙΔΙ και οταν αρχισαμε να συζηταμε κατευθειαν ξεκαθαρησα την φαση.....και ξαναλεω πως τα τοτε παιδια ηταν αλλο το ολο κλιμα.
Ο Ηλιας εχει αποψη και λεει τι εγινε γιατι το συζητησαμε την επομενη μερα.....σδφωνδγφιοη βη.ασδασαααααα....ελεεεεοοςςς
....δεν δικαιολογηθηκα σε κανεναν...εξηγω πως εχουν τα πραγματα....και φτασαμε εδω που φτασαμε....
Μακαρι εδω μεσα ολοι να μπορουσαν να αναλαβουν το μεριδιο ευθυνης και συνεπειας που αποφερει η καθε μας πραξη και λογος.....

TSAKOS

Kαι για να ξηγηθω και νομιζετε οτι λεω μλκιες το θεμα εχει ως εξης....
Κατοπιν ηλιθιας συννενοησης με αλλες 2-3 ομαδες αλλος για Χιο τραβηξε και αλλος για Μυτιληνη...Βρεθηκαμε σε διαφορετικα πεδια...και εκει που ηταν να παιξουμε μονοι μας...ειμασταν και λιγοι...τσουπ απενατι ετοιμαζονται να παιξουν τα παιδια απο την ομαδα της πολιτικοφυλακης η της τοτε ομαδας...δεν ξερω....θελετε να παιξουμε μαζι?κανα δυο ηταν και σε γνωστες ομαδες...και ο ταδε,ναι και ετσι και αλλιως?παμε????
Την συνεχεια την ξερετε....ολα αρχισαν μετα με την συζητηση και τα πρωτα προβληματα  οταν ανεβασαν το πρωτο βιντεο και ειχαμε τον πρωτο τσακωμο γιατι παρανοησαν και δεν εδωσαν την σημασια που χρειαζοταν σε καποια πραγματα που εξηγησα για τον χωρο.......

Εμενα οπως λοιπον ξαναειπα δεν με ενδιαφερει τι κανει ο καθενας.....τι πεποιθησεις και πιστευω εχει και τι κουβαλαει στο κεφαλι του και πως βλεπει τον κοσμο που ζουμε...ο καθενας ζει την ζωη του οπως θελει.....
με ενοχλει οταν κατι που κανει αρχιζει και εχει επιπτωσεις σε αλλους...σκοπιμα η μη...
οταν αρχιζει και ενοχλει εμενα και ξαφνικα πρεπει να μου δημιουργει εμενα προβλημα....

Αυτο και τελος παιδια γιατι ολοι μας και ειδικα εγω το κουρασαμε το θεμα....
Εγω θελω το πεδιο και ΓΕΝΙΚΑ  το αιρσοφτ μην ασχημη καταληξη  ηδη εχουμε αρκετα θεματα στον σωρο μας..

jumbo

καμια φορα προσπαθω να συγκρατησω τα ριμαδια τα δακτυλα αλλα δεν μπορω....... >:(

ειλικρινα θελω να σε ρωτησω κατι....
τα παιδια που κρινεις δηλαδη την ομαδα των Ι4 την ξερεις προσωπικα ;
τα παιδια που την απαρτιζουν τα ξερεις καλα;
πως τους κρινεις οτι λειτουργουν τουλαχιστον ανευθηνα κατα τα λεγομενα σου παντα..
γιατι εγω προσοπικα που τα ξερω τα παιδια μιας και καποτε ειχα την τιμη να ειμαι στους Ι4 σου λεω οτι κανεις τους δεν θα εθετε σε κυνδινο ουτε τον συμπαικτη του, ουτε τον εαυτο του ποσο μαλλον δε το χομπυ συνολικα.
ασε που ολα τα παιδια ειναι εμπειροι παικτες απο και σε σεναρια που εσυ δεν θα δεις ουτε στον υπνο σου αλλα ουτε στο ξυπνιο σου.
αλλα ο TSAKOS εχει δικιο σε αυτο που λεει....
μακαρι να μπορουσαμε ολοι να αναλαμβανουμε την ευθηνη των πραξεων και των λεγομενων μας.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

queef

Παράθεση από: TSAKOS στις  12 Απρ 2012, 23:19:07 ΜΜ
Ειναι σαν να εχει ο Σπυρος ενα φιλο που λειπει εξωτερικο και του εχει δωσει τα κλειδια του εξοχικου του να πηγαινει που και που και να με πηγε μια μερα για φαι....και εγω απο εκεινη την ωρα οποτε μου την καυ...σει να πηγαινω να τρωω και να πινω.....

Για μας τους "εκτός",η στοχοποίηση που γράφετε είναι τελικά γιατί πάνε αυτοί οι πολιτοφύλακες ή όπως λέγονται ή επειδή όποιος κι αν είναι παει και χάνει κάποιος "κυριαρχικά δικαιώματα"/το κλειδί του "εξοχικού" ή έστω το πεδίο-καβάτζα;

Δεν είναι μομφή προς κανένα,αρκετοί από δω έχουμε παει στο πεδίο παρελθοντικά,ακόμη και όταν τα γραφεία ήταν κλειστά,αλλά για διάφορους λόγους δεν έπεσε ποτέ ΒΒ,άρα δεν υπάρχει απαίτηση για κάτι από αυτό το ποστ.Απλά για να ξέρουμε αν πράγματι ο τίτλος του τοπικ ανταποκρίνεται σε κάτι ή όχι.

Καλό Πάσχα σε όλους.
Δώσε στον στραβό μάτια κι εκείνος θα ζητήσει φρύδια ..

ADINOWS

queef μην τα μπερδευεις... :)
Το θεμα ειναι να διαχωρισουμε-ξεχωρισουμε την θεση μας σαν airsofter σε οποιοδηποτε πεδιο τους συναντησουμε....

Γιατι υπαρχουν και  αλλες oργανωσεις που χρησιμοποιουν AEG οπως οι πολιτοφυλακες και αλλοι διαφοροι που τα χρησιμοποιουν για να εκπαιδευονται....μακρυα απο εμας
και γουστο και καπελο τους.
COBRA TEAM

queef

Ως τι να διαχωρίσουμε θέση;Και στο Ελληνικό εκπαιδεύονταν αστυνομικοί και στο ορυχείο πάνε έφεδροι.Δεν παίζουμε μαζί και έτσι διαχωρίζεται η θέση μας.Για να μην παρεξηγηθώ,δεν κρίνω αυτούς που έπαιξαν.Απλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη μορφή να διαχωρίσει θέση όπως έκαναν πχ οι έφεδροι αντίστοιχα,άρα δεν μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε.
Δώσε στον στραβό μάτια κι εκείνος θα ζητήσει φρύδια ..

SUPERTSOU

Παράθεση από: jumbo στις  13 Απρ 2012, 17:57:42 ΜΜ
καμια φορα προσπαθω να συγκρατησω τα ριμαδια τα δακτυλα αλλα δεν μπορω....... >:(

ειλικρινα θελω να σε ρωτησω κατι....
τα παιδια που κρινεις δηλαδη την ομαδα των Ι4 την ξερεις προσωπικα ;
τα παιδια που την απαρτιζουν τα ξερεις καλα;
πως τους κρινεις οτι λειτουργουν τουλαχιστον ανευθηνα κατα τα λεγομενα σου παντα..
γιατι εγω προσοπικα που τα ξερω τα παιδια μιας και καποτε ειχα την τιμη να ειμαι στους Ι4 σου λεω οτι κανεις τους δεν θα εθετε σε κυνδινο ουτε τον συμπαικτη του, ουτε τον εαυτο του ποσο μαλλον δε το χομπυ συνολικα.
ασε που ολα τα παιδια ειναι εμπειροι παικτες απο και σε σεναρια που εσυ δεν θα δεις ουτε στον υπνο σου αλλα ουτε στο ξυπνιο σου.
αλλα ο TSAKOS εχει δικιο σε αυτο που λεει....
μακαρι να μπορουσαμε ολοι να αναλαμβανουμε την ευθηνη των πραξεων και των λεγομενων μας.

εαν δεν μπορεις να κρατησεις τα δαχτυλα σου δεστα..

δεν με ενδειαφερει να δω τοσα σεναρια που λες ουτε στον υπνο μου ουτε στον ξυπνιο μου,δεν εκρινα την ομαδα τους ,ουτε τα ατομα αλλα  και πουθενα δεν υπαρχει αναφορα δικια μου οτι λειτουργησαν ανευθηνα αλλα ουτε οτι εθεσε καποιος σε κινδυνο καποιον  ,αντηθετος ειπα οτι και εγω το ιδιο θα εκανα για να γνωρισω τα εν λογο ατομα εαν μου τυχαινε , εαν δεν ξερεις να διαβαζεις εχασες δεν δεχονται πια στο σχολειο υπομονη του χρονου,ο TSAKOS ειναι ενα υπεροχος ανθρωπος αφου με ρωτας, και ειναι ο μονος που ξερω και για τελος δεν ειναι δικια σου υποθεση να με κρινης ,αυτος που επρεπε να με κρινη το εκανε ,μην προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις αλλα ουτε να ανοιξεις το ασκι του αιολου(θεος του ανεμου ),

ειναι το τελευταιο μου post για αυτο το θεμα  ,με οσους επρεπε να ληθει το θεμα λυθηκε ,οι υπολοιποι μπορειται να φαγωθηται .
παρολα αυτα σας ευχομαι καλο πασχα και καλη ανασταση

Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

Contrator101

Καλησπερα και Χρονια Πολλα.

Παιδια πιστευω πως ο καθενας απο εμας εδω μεσα παιζει και δεν "πολεμαει" στα πεδια και αν καποια αρχη μας στοχοποιησει ειναι ευκολο να διακρινει ποιος παιζει και ποιος δηθεν εκπαιδευεται γιατι επιτρεψτε μου την εκφραση ζωον ναι ειναι ζωον που νομιζει οτι εκπαιδευεται για πολιτοφυλακας με δυο δηθεν εκπαιδευτες,ανηλικα και πεντε γκομενες στην "μοναδα" να κλωτσανε στον αερα και να ριχνουν με οπλα δηθεν ρεαλιστικα που σε περιπτωση που πιασουν και ριξουν με αληθινα το πιθανοτερο ειναι αυτοκτονια λογω μη εξικοιωσης, εμπαση περιπτωση οι ανθρωποι αυτοι εχουν ψευδαισθησεις το λιγοτερο και καλο θα ηταν ουτε να ασχολουμαστε καν με την παρτη τους
τωρα αυτο με τα πεδια και τις κυριοτητες η προσωπικη μου γνωμη ειναι πως ενα πεδιο ειναι τσιφλικι καποιου οταν ειναι στην αυλη του σπιτιου του χωρις να προσβαλω κανεναν και εκτος απο συγκεκριμενες εξαιρεσεις αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Υ.Γ.Παιδια ειδα μια εκπομπη προ καιρου που σχολιαζαν αυτους τους τυπους μεχρι και η αστυνομια τουσ χαρακτηρισε μη επικινδυνους λογω βλακειας.Και το σχολιο για τους Ι4 ειναι το πλεον ακυρο.!!!

jumbo

Παράθεση από: SUPERTSOU στις  13 Απρ 2012, 19:31:25 ΜΜ
εαν δεν μπορεις να κρατησεις τα δαχτυλα σου δεστα..

δεν με ενδειαφερει να δω τοσα σεναρια που λες ουτε στον υπνο μου ουτε στον ξυπνιο μου,δεν εκρινα την ομαδα τους ,ουτε τα ατομα αλλα  και πουθενα δεν υπαρχει αναφορα δικια μου οτι λειτουργησαν ανευθηνα αλλα ουτε οτι εθεσε καποιος σε κινδυνο καποιον  ,αντηθετος ειπα οτι και εγω το ιδιο θα εκανα για να γνωρισω τα εν λογο ατομα εαν μου τυχαινε , εαν δεν ξερεις να διαβαζεις εχασες δεν δεχονται πια στο σχολειο υπομονη του χρονου,ο TSAKOS ειναι ενα υπεροχος ανθρωπος αφου με ρωτας, και ειναι ο μονος που ξερω και για τελος δεν ειναι δικια σου υποθεση να με κρινης ,αυτος που επρεπε να με κρινη το εκανε ,μην προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις αλλα ουτε να ανοιξεις το ασκι του αιολου(θεος του ανεμου ),

ειναι το τελευταιο μου post για αυτο το θεμα  ,με οσους επρεπε να ληθει το θεμα λυθηκε ,οι υπολοιποι μπορειται να φαγωθηται .
παρολα αυτα σας ευχομαι καλο πασχα και καλη ανασταση

Οντως έχεις ένα δίκιο, μπορεί να μην ξέρω να διαβάζω, του χρόνου σου δίνω τον λόγο μου οτι θα γραφτώ στην 1η δημοτικού...  ;D ;D ;D  Ωστόσο γνωρίζοντας βασικές αρχές της ελληνικής γλώσσας και των εκθέσεων ιδεών, θα σε παρακαλούσα την επόμενη φορά ή να στηρίζεις την άποψη σου ή να μην προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα λεγόμενα σου αν πρώτα δεν τροποποιήσεις το μήνυμα σου ;) ;) ;)
Άντε και ταγματάρχης... ;D ;D ;D 8) 8) 8)
Καλό Πάσχα και με υγεία!!!
Over and Out

Υ.Γ: Τελικά είναι πολύ ωραίο πράγμα να μπορεί κάποιος να αναλάβει την ευθύνη των λόγων του και των πράξεων του.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Ironhide

Παράθεση από: queef στις  13 Απρ 2012, 18:36:15 ΜΜ
Για μας τους "εκτός",η στοχοποίηση που γράφετε είναι τελικά γιατί πάνε αυτοί οι πολιτοφύλακες ή όπως λέγονται ή επειδή όποιος κι αν είναι παει και χάνει κάποιος "κυριαρχικά δικαιώματα"/το κλειδί του "εξοχικού" ή έστω το πεδίο-καβάτζα;

Δεν είναι μομφή προς κανένα,αρκετοί από δω έχουμε παει στο πεδίο παρελθοντικά,ακόμη και όταν τα γραφεία ήταν κλειστά,αλλά για διάφορους λόγους δεν έπεσε ποτέ ΒΒ,άρα δεν υπάρχει απαίτηση για κάτι από αυτό το ποστ.Απλά για να ξέρουμε αν πράγματι ο τίτλος του τοπικ ανταποκρίνεται σε κάτι ή όχι.

Καλό Πάσχα σε όλους.

Επειδη εγω ξεκινησα αυτο τo post να πω τα εξης:

Ειμαι νεος στο airsoft (περιπου 1 χρονο ασχολουμαι) και πολλα απο τα παιδια εδω μεσα αρχιζω να τα γνωριζω τωρα...
Πιστευω κανενας απο εδω μεσα , ο οποιος τυγχανει να εχει ανακαλυψει ενα πεδιο και να εχει "τρεξει" καποιες διαδικασιες ωστε αυτος , η ομαδα του και γενικα το συνολο που παιζουν  να μπορουν να πανε να παιξουν στο οποιοδηποτε πεδιο χωρις "τραβαλα" και περα δωθε σε Αστυνομικα τμηματα να εχει  προβλημα αν θα παει ο Α η ο Β η καποια ομαδα να παιξει σε αυτο το πεδιο εφοσον ΔΕΝ θα ενοχλησουν γειτονες και γενικα ΔΕΝ προκαλεσουν αναστατωση με τον 1 η τον αλλο τροπο.. ( ωστε να εκτεθουν αυτοι που εχουν κανει καποιες κινησεις οπως προειπα...).

Οταν ομως οι συκγεκριμενοι κυριοι ανεβαζουν videakiα στο youtube και σε blogs οπως το eglimatikotiτa που το διαβαζουν αρκετοι σχετiκοι και ασχετοι με το airsoft  και εχουν φωτογραφιες με τιτλο "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ" τοτε υπαρχει προβλημα.....
Στοχοποιεισαι λοιπον εσυ , εγω , ο Α ο Β ο Γ οταν θα παμε να "παιξουμε" εκει σαν πιθανα μελη τους....
Στοχοποιειται και το πεδιο του παιχνιδιου μας σαν "πεδιο εκπαιδευσης πολιτοφυλακης" συμφωνα με το videaki....

Εαν αυτοι οι "πολιτοφυλακες" κανανε οτι κανανε ΑΛΛΑ ΔΕΝ ανεβαζανε videakia και φωτο να τα δημοσιοποιουν στο ιντερνετ τοτε ΔΕΝ θα υπηρχε λογος για την οποιαδηποτε κουβεντα....

Και επειδη οι παππουδες μας ελεγαν οτι " καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα " εμενα δεν θελω να μου βγει ουτε το ενα  , ουτε το αλλο ...ποσο μαλλον δε οταν αυτο εχει να κανει με ενα χομπι απλα....

Φιλικα παντα και Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα σε ολους σας.

Φραγκισκος
Φραγκισκος

ROOKIEJO

παρακαλω πολυ κλειδωστε το γιατι η νηστεια δεν περιλαμβανει ανθρωποφαγεια οπως φαινετε σε αυτη την κοινοτητα.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ADINOWS

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  13 Απρ 2012, 22:59:09 ΜΜ
παρακαλω πολυ κλειδωστε το γιατι η νηστεια δεν περιλαμβανει ανθρωποφαγεια οπως φαινετε σε αυτη την κοινοτητα.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Σωστα Γιαννη,οι απαντησεις επι του θεματος δοθηκαν.
COBRA TEAM